|
|
Stranica: 4/6.
|
[ 142 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Sayuri
|
Naslov: Re: Opomena HercegBosni Postano: 05 ruj 2013, 20:13 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 03:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
To ćeš mi ti odraditi frajeru.....mjauuuuu...
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjo demografski mag
|
Naslov: Re: Opomena HercegBosni Postano: 05 ruj 2013, 20:16 |
|
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Opomena HercegBosni Postano: 05 ruj 2013, 20:18 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59755 Lokacija: DAZP HQ
|
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Opomena HercegBosni Postano: 05 ruj 2013, 20:19 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 03:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Opomena HercegBosni Postano: 05 ruj 2013, 20:22 |
|
|
Sayuri je napisao/la: http://bosanski-forum.com/viewtopic.php?f=9&t=6796 Ovo mi je najdraža tema Šta mu ne srušiš cijelu teoriju kao ova mlada dama: Ja mogu da primim 18cm. Tvoja teorija otpada!
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjo demografski mag
|
Naslov: Re: Opomena HercegBosni Postano: 05 ruj 2013, 20:26 |
|
|
doc je napisao/la: Sayuri je napisao/la: http://bosanski-forum.com/viewtopic.php?f=9&t=6796 Ovo mi je najdraža tema Šta mu ne srušiš cijelu teoriju kao ova mlada dama: Ja mogu da primim 18cm. Tvoja teorija otpada! de ti još jednom pročitaj SVE, pa se javi kad skontaš POENTU cijele priče
_________________ pregled izgradnje auto-puteva u BH
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Opomena HercegBosni Postano: 05 ruj 2013, 20:30 |
|
|
Svakako ću to učiniti.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Opomena HercegBosni Postano: 06 ruj 2013, 07:27 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Sayuri je napisao/la: http://bosanski-forum.com/viewtopic.php?f=9&t=6796 Ovo mi je najdraža tema Bošnjo demografski mag je napisao/la: pa i obrazovo sam vas tamo malo si fulala, 25 cm će biti taman onoj kojoj je duboka isto toliko stvar je u podudaranju, ajmo opet na čas linknaravno da će ti 15 cm biti previše ako ti je "mala" plitka naravo da mi trebaš skinuti ban onaj debil od moderatora mi je briso postovo, vjerovatno od ljubomore jer sam pisao nešto "bezobrazno" onoj doborj ribi Mrs.Brams, ONA SE NIJE LJUTILA i reagovala, a on našao da pemtuje
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Opomena HercegBosni Postano: 06 ruj 2013, 08:12 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20754 Lokacija: među zvijezdama
|
Kad čitam ovakve temu dodje mi da glavom bez obzira pobjegnem iz ovih virtualnih bespuća.Ljudi moji, postajem skeptična, na svakom koraku vidim duple nickove i podvojene ljude, koji tipkaju i lazu, grade identitete i poznaju se " navodno " godinama po ratnoraznim forumima, te odrzavaju prisne prijateljake odnose. A u pozadini, laz, licemjere, zavidnost i gledanje kako kome zabiti noz u ledja.Sve mi ovo izgleda kao zajednica neke ograničene selendre.I to primitivne i zaostale. Lijepe Švabe i kultura.Tema dana na forumu i zdrava rasprava..Ako neki verbalno i nalupaju neke nema tragedije.Povrat IDE prvom prilikom Mislim da je korisno zaboraviti naš jezik u nekoj skorijoj budućnosti.MiB će goreti što me inspirirao da se registriram :) Bolje da sam ostala neupućena u virtualna zbivanja drage nam domovine.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Opomena HercegBosni Postano: 06 ruj 2013, 08:20 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
Ministry of Sound je napisao/la: Sayuri je napisao/la: Moj Behko je čovjek s dostojanstvom i nikad se ne bi bavio ovim glupostima. A ti dragi Bošnjo, a i ti Jack okanite se gluposti. Zar ne vidite da ste postigli samo to da vam se Hrvati i Srbi smiju. Pokušajte svoju inteligenciju kanalisati na nešto produktivno, a ne na ova bezvezna prepucavanja u kojima uživaju vaši zajednički neprijatelji Podsjećaš me na "konstruktivne" Bošnjake na Klix-u koji mire Šiite i Sunnite, tako što im poručuju da se okane ćorava posla, i da se zajedno okrenu Izraelu. Mislim da se nitko ne smije Bošnjinim i Jackovim sukobima, niti bilo tko zna o čemu je riječ. To je sve unutar male internetske "demografske zajednice" od max 10 ljudi. Da, nitko, samo se ja valjam već godinama cijeloj priči oko velikog Jacka, čovjek je prerastao i bh. stvarnost, i demografiju i statistiku, za njega je tek vaseljena (vasiona, svemir) granica. Ne pamtim da sam ozbiljnije stvari na neozbiljniji način čitao.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Opomena HercegBosni Postano: 06 ruj 2013, 08:33 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
Sayuri je napisao/la: Hajd ovo za djiha možda mogu i da povjerujem, al Bošnjo Neću da komentarišem. Živi bili pa vidjeli. A kad dođe taj dan neću reći "jesam li vam rekla". Jacka damo, Bošnju ne damo. Bošnjo je naš.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: Opomena HercegBosni Postano: 06 ruj 2013, 09:25 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Ahaaaaaa sad su mi neke stvari jasnije. Obratite pažnju ko na forumu ne stavlja razmake iza tačaka. Tako sam i mislila. Bravo ja! Emt? Inace, ne kontam ono za moje omeksavanje, osim onog omeksavanja koje dolazi s godinama, kod mene nema nikakvog omeksavanja... Nego, ovaj vas bosanski forum ima neke zanimljive teme, primate li chetnike?
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Opomena HercegBosni Postano: 06 ruj 2013, 09:29 |
|
|
Sigurno ja.Mene osobito zanima glumljenje podvojene ličnosti.Na svim forumima pošteno pišem pod jednim nickom.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: Opomena HercegBosni Postano: 06 ruj 2013, 09:39 |
|
|
Sjecam se da si cesto gubila taj razmak, lafo zbog kucanja sa ajfona, ovo ono...
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Opomena HercegBosni Postano: 06 ruj 2013, 09:45 |
|
|
Imaš ga pravo.Kako si pronicljiv
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Opomena HercegBosni Postano: 06 ruj 2013, 09:51 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 12:02 Postovi: 8019 Lokacija: Banovina Usora
|
I ko sad ima veću kitu, Jack ili Bošnjo? I čiji bolje paše u Sajđurinu vaginu?
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjo demografski mag
|
Naslov: Re: Opomena HercegBosni Postano: 06 ruj 2013, 10:59 |
|
|
nego ajmo malo ozbiljno imam prijedlog za moderatore pa nek se izjasne da puste krelca da piše na ovoj temi ali POD JEDNIM USLOVOM da mi dostavi biračke spiskove za zapadnohercegovačke opštine, koje nažalost nemam, pa da uradim STAROSNU strukturu, jer etnička je uzaludna (100% su hrvati) pa da otkrijemo "misteriju" o vitalnosti tih opština sa kojom se ovdje busaju tj. da vidimo otkud tako povoljan odnos osnovnoškolske djece u odnosu na cjelokupno stanovništvo linkdudu zna najbolje o čemu pričam moguće rješenje misterije je da je starosna piramida sa pikovima u 70tim i 80tim godištima...nema drugog pojašnjenja za razliku od drugih opština gdje je su to 50te, 60te
_________________ pregled izgradnje auto-puteva u BH
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Opomena HercegBosni Postano: 06 ruj 2013, 11:10 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59755 Lokacija: DAZP HQ
|
imali smo i mi te popise iz 2010., ali ih nisam sačuvao, odnosno ostali su zarobljeni na nekom starom kompu. više se i ne sjećam tko ih je uopće dostavio, ali znam da ih je i Ultras imao, samo njega nema više često na forumu.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjo demografski mag
|
Naslov: Re: Opomena HercegBosni Postano: 06 ruj 2013, 11:12 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: Opomena HercegBosni Postano: 06 ruj 2013, 11:13 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Imaš ga pravo.Kako si pronicljiv Imas ga pravo... i humor ti je previse muski
|
|
Vrh |
|
|
SDB
|
Naslov: Re: Opomena HercegBosni Postano: 06 ruj 2013, 12:54 |
|
Pridružen/a: 24 vel 2012, 13:46 Postovi: 6569 Lokacija: kašeta brokava
|
Moram priznati da sam godinama simpatizirao Jacka u tom dvoboju Titana, ali najnovija saznanja dovela su do dvojbi vis a vis tog stava. Mislim da gospodinu Jacku treba dati priliku da se iskupi konstruktivnim doprinosom demografskoj debati svemrežnih bespuća.
_________________ Čast svakome, veresija nikome.
Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:
Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.
|
|
Vrh |
|
|
SDB
|
Naslov: Re: Opomena HercegBosni Postano: 06 ruj 2013, 12:57 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Kad čitam ovakve temu dodje mi da glavom bez obzira pobjegnem iz ovih virtualnih bespuća.Ljudi moji, postajem skeptična, na svakom koraku vidim duple nickove i podvojene ljude, koji tipkaju i lazu, grade identitete i poznaju se " navodno " godinama po ratnoraznim forumima, te odrzavaju prisne prijateljake odnose. A u pozadini, laz, licemjere, zavidnost i gledanje kako kome zabiti noz u ledja.Sve mi ovo izgleda kao zajednica neke ograničene selendre.I to primitivne i zaostale. Lijepe Švabe i kultura.Tema dana na forumu i zdrava rasprava..Ako neki verbalno i nalupaju neke nema tragedije.Povrat IDE prvom prilikom Mislim da je korisno zaboraviti naš jezik u nekoj skorijoj budućnosti.MiB će goreti što me inspirirao da se registriram :) Bolje da sam ostala neupućena u virtualna zbivanja drage nam domovine. Istina. Možda se i ja sutra probudim i otkrijem da sam zapravo gospodin Agathon.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Opomena HercegBosni Postano: 06 ruj 2013, 13:13 |
|
|
SDB je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Kad čitam ovakve temu dodje mi da glavom bez obzira pobjegnem iz ovih virtualnih bespuća.Ljudi moji, postajem skeptična, na svakom koraku vidim duple nickove i podvojene ljude, koji tipkaju i lazu, grade identitete i poznaju se " navodno " godinama po ratnoraznim forumima, te odrzavaju prisne prijateljake odnose. A u pozadini, laz, licemjere, zavidnost i gledanje kako kome zabiti noz u ledja.Sve mi ovo izgleda kao zajednica neke ograničene selendre.I to primitivne i zaostale. Lijepe Švabe i kultura.Tema dana na forumu i zdrava rasprava..Ako neki verbalno i nalupaju neke nema tragedije.Povrat IDE prvom prilikom Mislim da je korisno zaboraviti naš jezik u nekoj skorijoj budućnosti.MiB će goreti što me inspirirao da se registriram :) Bolje da sam ostala neupućena u virtualna zbivanja drage nam domovine. Istina. Možda se i ja sutra probudim i otkrijem da sam zapravo gospodin Agathon. Ja kontam reći ćete Junuz.No za jukine mentalne driblinge morali biste da budete na gajbi Zuje predhodno ..Ipak
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
SDB
|
Naslov: Re: Opomena HercegBosni Postano: 06 ruj 2013, 13:16 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: SDB je napisao/la: Istina. Možda se i ja sutra probudim i otkrijem da sam zapravo gospodin Agathon. Ja kontam reći ćete Junuz. Možda smo sva trojica ista osoba. Pogledajte samo vrijeme registracije na forum.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Opomena HercegBosni Postano: 06 ruj 2013, 13:19 |
|
|
SDB je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Ja kontam reći ćete Junuz. Možda smo sva trojica ista osoba. Pogledajte samo vrijeme registracije na forum. Kao što rekoh mislim da niste skloni infuzijama ( pivskim ) ne vjerujem u tu mogućnost !
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|