|
|
Stranica: 1/5.
|
[ 111 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Aztec
|
Naslov: Idealan muskarac (iz zenske perspektive, naravno) Postano: 01 lis 2013, 00:06 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11675 Lokacija: Varta drzava
|
Ajmo, da vas cujem. Posto vidim na temi o modi one muske modele i kako im se divite a od kojih mene jeza hvata... Idealan muskarac, dakle... 1. Mora imati velikoga pisu (to znamo, dalje...).
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Idealan muskarac (iz zenske perspektive, naravno) Postano: 01 lis 2013, 00:09 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 03:15 Postovi: 5115 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
Lebowski.
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Idealan muskarac (iz zenske perspektive, naravno) Postano: 01 lis 2013, 00:11 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Lebowski. Znaci ima velikoga pisu?
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Idealan muskarac (iz zenske perspektive, naravno) Postano: 01 lis 2013, 00:12 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17473 Lokacija: יום טוב
|
Aztec, jesi ti pio štogod večeras? nitko se ne divi modelima, a i većina odjeće je za umrijet od smijeha. al šta'š takva je moda. idealan muškarac...nema takvog. postoje samo nepodnošljivi i manje nepodnošljivi.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Idealan muskarac (iz zenske perspektive, naravno) Postano: 01 lis 2013, 00:16 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21277 Lokacija: među zvijezdama
|
Idealan muškarac mora imati više love od dragog taje Svaki primjerak muškog roda suprotan tome je neprihvatljiva kombinacija.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Idealan muskarac (iz zenske perspektive, naravno) Postano: 01 lis 2013, 00:17 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Aztec, jesi ti pio štogod večeras? nitko se ne divi modelima, a i većina odjeće je za umrijet od smijeha. al šta'š takva je moda. idealan muškarac...nema takvog. postoje samo nepodnošljivi i manje nepodnošljivi. Ja sam prirodno opijen.
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Idealan muskarac (iz zenske perspektive, naravno) Postano: 01 lis 2013, 00:18 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Lebowski.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Idealan muskarac (iz zenske perspektive, naravno) Postano: 01 lis 2013, 00:20 |
|
|
Isuse... odoh spavati... opet mi je postalo dosadno... odoh opet malo s ovog foruma...
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Idealan muskarac (iz zenske perspektive, naravno) Postano: 01 lis 2013, 00:21 |
|
|
Da je muževan, ali ne i sirovina kao bumbar. Da je romantičan, ali ne i patetičan kao Vlado. Da je osjećajan, ali ne i plačip...kao Volvoks. Da pomaže u kućanskim poslovima, ali da nije papučar kao Junuz. Da pomaže drugima, ali da ne da da ga iskorištavaju kao Carmela. Da je zgodan, ali ne metroseksualac kao Ministry. Da je pametan, ali ne i štreber kao Džoni. Da je radišan, ali ne i pohlepan kao Bobovac. Da je načitan, ali ne i sveznalica kao Hroboatos. Da je snažan, ali i nježan prema meni kao Lebowski.
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Idealan muskarac (iz zenske perspektive, naravno) Postano: 01 lis 2013, 00:22 |
|
|
Aztec je napisao/la: Isuse... odoh spavati... Šta je bilo brOOOto?
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Idealan muskarac (iz zenske perspektive, naravno) Postano: 01 lis 2013, 00:23 |
|
|
I da ima velikoga pisu... kao Aztec, naravno.
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Idealan muskarac (iz zenske perspektive, naravno) Postano: 01 lis 2013, 00:23 |
|
|
Aztec je napisao/la: Isuse... odoh spavati... opet mi je postalo dosadno... odoh opet malo s ovog foruma... Eeee, di ces. Sidi di jesi.
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Idealan muskarac (iz zenske perspektive, naravno) Postano: 01 lis 2013, 00:24 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Da je muževan, ali ne i sirovina kao bumbar. Da je romantičan, ali ne i patetičan kao Vlado. Da je osjećajan, ali ne i plačip...kao Volvoks. Da pomaže u kućanskim poslovima, ali da nije papučar kao Junuz. Da pomaže drugima, ali da ne da da ga iskorištavaju kao Carmela. Da je zgodan, ali ne metroseksualac kao Ministry. Da je pametan, ali ne i štreber kao Džoni. Da je radišan, ali ne i pohlepan kao Bobovac. Da je načitan, ali ne i sveznalica kao Hroboatos. Da je snažan, ali i nježan prema meni kao Lebowski. mislim da si upravo opisala Markana, ali on ti je oženjen. traži dalje.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
|
|
Vrh |
|
|
SDB
|
Naslov: Re: Idealan muskarac (iz zenske perspektive, naravno) Postano: 01 lis 2013, 00:24 |
|
Pridružen/a: 24 vel 2012, 13:46 Postovi: 6610 Lokacija: kašeta brokava
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Idealan muškarac mora imati više love od dragog taje Svaki primjerak muškog roda suprotan tome je neprihvatljiva kombinacija. Vidim ja da tu postoje neki stereotipi vis a vis uloge liječnika u društvu. Tako su meni dva najbolja drugara otišla u liječnike (jedan kardiokirurg, drugi neurolog), ali ne bih rekao da zarađuju više od mene. Ovo napominjem zato što ste mi vrlo nepromišljeno pokušali oprati dečke na onoj drugoj temi.
_________________ Čast svakome, veresija nikome.
Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:
Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
|
|
Razočarala si me. Ja sam sve to.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
|
|
Sayuri je napisao/la: Aztec je napisao/la: Isuse... odoh spavati... Šta je bilo brOOOto? Ma odoh si naci neku pametniju zanimaciju... A vi u medjuvremenu pisite volite li dlakave, ne dlakave, depilirane, s nausnicama, bez, kosica, auto, lova...
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Idealan muskarac (iz zenske perspektive, naravno) Postano: 01 lis 2013, 00:25 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Da pomaže drugima, ali da ne da da ga iskorištavaju kao Carmela. What?
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Idealan muskarac (iz zenske perspektive, naravno) Postano: 01 lis 2013, 00:26 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60924 Lokacija: DAZP HQ
|
Sayuri je napisao/la: Da je muževan, ali ne i sirovina kao bumbar. Da je romantičan, ali ne i patetičan kao Vlado. Da je osjećajan, ali ne i plačip...kao Volvoks. Da pomaže u kućanskim poslovima, ali da nije papučar kao Junuz. Da pomaže drugima, ali da ne da da ga iskorištavaju kao Carmela. Da je zgodan, ali ne metroseksualac kao Ministry. Da je pametan, ali ne i štreber kao Džoni. Da je radišan, ali ne i pohlepan kao Bobovac. Da je načitan, ali ne i sveznalica kao Hroboatos. Da je snažan, ali i nježan prema meni kao Lebowski. i da je malo divji.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Idealan muskarac (iz zenske perspektive, naravno) Postano: 01 lis 2013, 00:26 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: mislim da si upravo opisala Markana, ali on ti je oženjen. traži dalje. Pih...da je barem musliman pa da može imati više žena. Šteta da samo jedna u njemu uživa. Markane šala, šala.
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Idealan muskarac (iz zenske perspektive, naravno) Postano: 01 lis 2013, 00:28 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Razočarala si me. Ja sam sve to. Ma znam srećo nego neću da im nabijam komplekse puntar2.0 je napisao/la: Sayuri je napisao/la: Da pomaže drugima, ali da ne da da ga iskorištavaju kao Carmela. What? Carmelo mi djeluje previše dobro i naivno. Ne znam Aztec da ti nije palo na pamet da opet odeš s foruma.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Idealan muskarac (iz zenske perspektive, naravno) Postano: 01 lis 2013, 00:29 |
|
|
Sayuri je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: mislim da si upravo opisala Markana, ali on ti je oženjen. traži dalje. Pih...da je barem musliman pa da može imati više žena. Šteta da samo jedna u njemu uživa. kad Markan ovo vidi. Markić, to ti je bio kompliment, znaš.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Idealan muskarac (iz zenske perspektive, naravno) Postano: 01 lis 2013, 00:30 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21277 Lokacija: među zvijezdama
|
SDB je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Idealan muškarac mora imati više love od dragog taje Svaki primjerak muškog roda suprotan tome je neprihvatljiva kombinacija. Vidim ja da tu postoje neki stereotipi vis a vis uloge liječnika u društvu. Tako su meni dva najbolja drugara otišla u liječnike (jedan kardiokirurg, drugi neurolog), ali ne bih rekao da zarađuju više od mene. Ovo napominjem zato što ste mi vrlo nepromišljeno pokušali oprati dečke na onoj drugoj temi. Liječnika takodje specijaliste, sa redovnim poslom u privatnoj klinici i privatnom razradjenom praksom Da se razumijemo gospodine.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
SDB
|
Naslov: Re: Idealan muskarac (iz zenske perspektive, naravno) Postano: 01 lis 2013, 00:32 |
|
Pridružen/a: 24 vel 2012, 13:46 Postovi: 6610 Lokacija: kašeta brokava
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: SDB je napisao/la: Vidim ja da tu postoje neki stereotipi vis a vis uloge liječnika u društvu. Tako su meni dva najbolja drugara otišla u liječnike (jedan kardiokirurg, drugi neurolog), ali ne bih rekao da zarađuju više od mene. Ovo napominjem zato što ste mi vrlo nepromišljeno pokušali oprati dečke na onoj drugoj temi. Liječnika takodje specijaliste, sa redovnim poslom u privatnoj klinici i privatnom razradjenom praksom Da se razumijemo gospodine. Sa ili bez ugovora sa zdravstvenom kasom?
_________________ Čast svakome, veresija nikome.
Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:
Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Idealan muskarac (iz zenske perspektive, naravno) Postano: 01 lis 2013, 00:32 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 109320 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
ZGabriel je napisao/la: Sayuri je napisao/la: Pih...da je barem musliman pa da može imati više žena. Šteta da samo jedna u njemu uživa.
kad Markan ovo vidi. Markić, to ti je bio kompliment, znaš. Hebo vas Markan, Ministar ima bazen u Australiji. Nikad se vi neke ženske ne naučite životu.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Idealan muskarac (iz zenske perspektive, naravno) Postano: 01 lis 2013, 00:33 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Kad pročita od šoka će mu gljiva stati u vratu, ona ista koju je danas ubrao netom poslije kiše.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|