Pridružen/a: 14 ruj 2009, 16:26 Postovi: 17962 Lokacija: Drina je na granici!
wow koja ljepotica, zanimljivo da za ovu hr zvijezdu nisam cuo
_________________ Onu istu našu košulju pripremi, Na tavan je stavi, za mene je spremi, Bit će ona opet i sinu po mjeri Kao što je bila mom djedu i meni.
Pridružen/a: 14 ruj 2009, 16:26 Postovi: 17962 Lokacija: Drina je na granici!
_________________ Onu istu našu košulju pripremi, Na tavan je stavi, za mene je spremi, Bit će ona opet i sinu po mjeri Kao što je bila mom djedu i meni.
Najjace mi je sta ove silne instagram sponzoruse ni nasminkane ni sa onim napumpanim usnama nisu ljepse od ove jedne boginje koju ja poznajem.Mislim konobarica je i ljeti je vidjam. Vidio u bikiniju ovo ljeto Kako nemoguce lijepa,cesto puta vidim strance kako zinu i lome vrat kad prolaze pokraj nje Steta sto nemam sliku bar face :)
_________________ Muslimani su nastali, kada je Bosna nestala.
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 21:34 Postovi: 12584 Lokacija: Sjeverna Bosna
Lapo-lapo je napisao/la:
DrMag je napisao/la:
imam tetovaze, lijeva ruka, podkoljenice i intimna zona. Ne koristim wc papir
Gdje je BBC? Ne koristi wc papir!? Flaša vode, a? Sada će da se vadi na EU, tu se pere nakon nužde, vlažne maramice i sl. BBCCCCCC....
Šta je istetovirano, motivi!?
Posao kojim se bavim zahtijeva dosta sjedenja, sto kozna uredska stolica, to auto. Profesionalno dobijes suljeve i hemoroide ako se oznojis ( dok je bilo sve bez klime). Higijena mora biti na maksimumu., wc, + bide / tus.
Lijeva ruka, JNA, titova korenica, velez i vanja.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
Gdje je BBC? Ne koristi wc papir!? Flaša vode, a? Sada će da se vadi na EU, tu se pere nakon nužde, vlažne maramice i sl. BBCCCCCC....
Šta je istetovirano, motivi!?
Posao kojim se bavim zahtijeva dosta sjedenja, sto kozna uredska stolica, to auto. Profesionalno dobijes suljeve i hemoroide ako se oznojis ( dok je bilo sve bez klime). Higijena mora biti na maksimumu., wc, + bide / tus.
Lijeva ruka, JNA, titova korenica, velez i vanja.
Profesionalno dobio šuljeve? Ma šta nam kažeš!? Od stolice ?? I šta sad'? Sjedneš na stolicu i propadneš? Strašno! Kako održavatš higijenu? Vatrogasnim crijevom? Čuj JNA tetovaža!??? Koliko godina imaš jbt.!? Ti si partizanski penzić!? Uh, jesi državu zavalio!??
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.