Mi Beograđani volimo samo Purgerke i one vole nas. Možda je Antonija Mišura najlepša Hrvatica, ali čim progovori ... bedak ... samo Bošnjakinje imaju grđi govor.
Ali Purgerke
_________________ Република Српска & Herceg Bosna against Mordor.
Predsjedništvo moje države Bosne i Hercegovine sastoji se od tri člana, iz svakog konstitutivnog naroda po jedan. Oni se izmjenjuju na mjestu predsjednika Predsjedništva svakih 8 mjeseci.
Predsjedništvo moje države Bosne i Hercegovine sastoji se od tri člana, iz svakog konstitutivnog naroda po jedan. Oni se izmjenjuju na mjestu predsjednika Predsjedništva svakih 8 mjeseci.
E to nisam znao slab sam patrijota.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
Dalmatinke su temperamentne i zafrkane lahko možeš postati papučar. Primjer Jure i Lili u Zauvije Susjedi i ona dalmatinka u LZN. Eto stereotipa. Puntar ima li u ovome istine?
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
Jebate pola srpske populacije djelo je galebova iz 80-tih pa se vi kontajte A oni nek se tjese
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
Jebate pola srpske populacije djelo je galebova iz 80-tih pa se vi kontajte A oni nek se tjese
Cela hrvatska populacija je plod srpske udbaško-oficirsko-pandurske bratije čije su miloklize prosto obožavale Hrvatice tjekom perioda zajedničke države na celom njenom tlu. Galebovi jesu zaista umočili poenakd , ali to je na uskom područuju obale i uvek u kratkim periodima.
E pa Tulkaš , ti vidi sad ko suveći kopiljani , mi ili vi.
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
Cela hrvatska populacija je plod srpske udbaško-oficirsko-pandurske bratije čije su miloklize prosto obožavale Hrvatice tjekom perioda zajedničke države na celom njenom tlu. Galebovi jesu zaista umočili poenakd , ali to je na uskom područuju obale i uvek u kratkim periodima.
samo je tito utrpao u vise srpkinja no cijeli ck kpj ostalima pa se ti jolko kontaj kaj se palis ko sibica
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
samo je tito utrpao u vise srpkinja no cijeli ck kpj ostalima pa se ti jolko kontaj kaj se palis ko sibica[/quote
hahahhahahaha ova ti je dobra...dobro si ga poklopio
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.