|
|
Stranica: 47/162.
|
[ 4037 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
BBC
|
Naslov: Re: Islam Postano: 24 pro 2015, 19:23 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Što je sad ovo. Muslimani jedni drugima ublehe prodaju. Sve zbog forumske pozornice da se obrani islam "časni". Kako im ne dosadi praznu slamu mlatiti.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: Islam Postano: 24 pro 2015, 19:55 |
|
Pridružen/a: 21 stu 2015, 17:34 Postovi: 3508 Lokacija: Folklorni srboćetnik, praktični muslimanski Bunjevac
|
BBC je napisao/la: Što je sad ovo. Muslimani jedni drugima ublehe prodaju. Sve zbog forumske pozornice da se obrani islam "časni". Kako im ne dosadi praznu slamu mlatiti. Treba se čovjek podrobno raspitati, da se ne ogriješi. Nije isto 2 i 72.
_________________ Robi lopove vrati bodove!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
granica
|
Naslov: Re: Islam Postano: 24 pro 2015, 20:17 |
|
|
BBC je napisao/la: Što je sad ovo. Muslimani jedni drugima ublehe prodaju. Sve zbog forumske pozornice da se obrani islam "časni". Kako im ne dosadi praznu slamu mlatiti. Halo ba, moronu, radi se o picci! Du Eunuch! 
_________________ Recte facti fecisse merces est.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bilic07
|
Naslov: Re: Islam Postano: 24 pro 2015, 20:22 |
|
|
Bozicno nagradno pitanje: Gdje se u suri 3 od 35-45 (prikazano na prijasnjoj stanici 46) vidi "prelom" od Merjeme (Imranovoj kceri) do Marije, Isusovoj majki ? Odgovor samo uz odgovarajuci stih od 35-45.
_________________ Dobar moto za sve nas: BiH je sredstvo a ne cilj
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Islam Postano: 24 pro 2015, 20:25 |
|
|
|
Ako musliman ubije Hrvata zbog 100% Bosne hoće dobiti nekoliko djevica u raju ?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: Islam Postano: 24 pro 2015, 20:26 |
|
Pridružen/a: 21 stu 2015, 17:34 Postovi: 3508 Lokacija: Folklorni srboćetnik, praktični muslimanski Bunjevac
|
|
Je l' samo meni smesno da ljudi koji veruju da je postojala zmija koja govori traže nelogičnost u bilo čemu?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
granica
|
Naslov: Re: Islam Postano: 24 pro 2015, 20:30 |
|
|
BBC je napisao/la: Ako musliman ubije Hrvata zbog 100% Bosne hoće dobiti nekoliko djevica u raju ? Zasto pises Hrvat velikim slovom kad govoris o katolicima u BiH?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Islam Postano: 24 pro 2015, 20:30 |
|
|
|
Ne bi ti trebalo biti smješno. S obzirom da je slučajnost dijelila d toga da nekoliko policajaca u Sarajevu ovih dana izgubi glavu zbog islama. Sitan primjer kod milijuna drugih kako islam obogaćuje ovaj svijet.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: Islam Postano: 24 pro 2015, 20:33 |
|
|
BBC je napisao/la: Ne bi ti trebalo biti smješno. S obzirom da je slučajnost dijelila d toga da nekoliko policajaca u Sarajevu ovih dana izgubi glavu zbog islama. Sitan primjer kod milijuna drugih kako islam obogaćuje ovaj svijet. Ne obracam se tebi, već ovima što love nelogičnosti po surama i Kuranu. Tebe niko ne bi ubio, inteligentan si, takvi se cene u kalifatu, mogao bi do mesta velikog vezira da doguras kao preci ti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
granica
|
Naslov: Re: Islam Postano: 24 pro 2015, 20:36 |
|
|
Leeroy Jenkins je napisao/la: BBC je napisao/la: Ne bi ti trebalo biti smješno. S obzirom da je slučajnost dijelila d toga da nekoliko policajaca u Sarajevu ovih dana izgubi glavu zbog islama. Sitan primjer kod milijuna drugih kako islam obogaćuje ovaj svijet. Ne obracam se tebi, već ovima što love nelogičnosti po surama i Kuranu. Tebe niko ne bi ubio, inteligentan si, takvi se cene u kalifatu, mogao bi do mesta velikog vezira da doguras kao preci ti. Nebi me cudilo, oportunist, obozava da pisa uz vjetar. Zato i forumasi ovdje gdje je neprikosnoven sa svojim suludim i izopacenim stavovima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Amidza
|
Naslov: Re: Islam Postano: 24 pro 2015, 20:37 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2014, 15:40 Postovi: 3288 Lokacija: S forumaššem na sunećenju.
|
|
Koja opsesija. Cak ni za bozic ne mogu bez Islama.
_________________ A nation which makes the final sacrifice for life and freedom does not get beaten.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bilic07
|
Naslov: Re: Islam Postano: 24 pro 2015, 20:38 |
|
|
granica je napisao/la: BBC je napisao/la: Ako musliman ubije Hrvata zbog 100% Bosne hoće dobiti nekoliko djevica u raju ? Zasto pises Hrvat velikim slovom kad govoris o katolicima u BiH? Kako bi se trebalo pisati? Isto kao srpski muslimani u Sandzaku ?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: Islam Postano: 24 pro 2015, 20:39 |
|
|
granica je napisao/la: Leeroy Jenkins je napisao/la: Ne obracam se tebi, već ovima što love nelogičnosti po surama i Kuranu.
Tebe niko ne bi ubio, inteligentan si, takvi se cene u kalifatu, mogao bi do mesta velikog vezira da doguras kao preci ti.
Nebi me cudilo, oportunist, obozava da pisa uz vjetar. Zato i forumasi ovdje gdje je neprikosnoven sa svojim suludim i izopacenim stavovima. Kuran već dobro poznaje, još samo treba ga strcnu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bilic07
|
Naslov: Re: Islam Postano: 24 pro 2015, 20:40 |
|
|
Amidza je napisao/la: Koja opsesija. Cak ni za bozic ne mogu bez Islama. Tek je Badnjak pa moze malo "cakulanje"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
granica
|
Naslov: Re: Islam Postano: 24 pro 2015, 20:43 |
|
|
|
Blic, da li si ti srpski ili hrvatski nacista? Nikad nisam dokuzio naskroz.
I zasto ti smetaju muslimani kad si nacista? Pa bosanske muslimane, Bosnjake, je cak i Himmler smatrao arijevcima, a Benedikt Kuripesic ih je - putujuci kroz Bosnu - opisivao kao najljepse i najbolje odjevene, i po nicemu slicne Turcima. Arijevske crte lica, najmanje se mijesali s Turcima (za razliku od Srba, primjera radi).
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Amidza
|
Naslov: Re: Islam Postano: 24 pro 2015, 20:45 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2014, 15:40 Postovi: 3288 Lokacija: S forumaššem na sunećenju.
|
korrisnik je napisao/la: A mozes i ti u sebi nakon sto kihnes reci "Eshedu en la ilahe ilallah, ve eshedu enne muhammeden abduhu ve resuluhu".
_________________ A nation which makes the final sacrifice for life and freedom does not get beaten.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
granica
|
Naslov: Re: Islam Postano: 24 pro 2015, 20:45 |
|
|
|
nea teorecki sansi
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: Islam Postano: 24 pro 2015, 20:47 |
|
|
|
Ja verujem Hrvat, Srbi se ne razumeju ovako dobro u religiju, naročito islam. A i nick mu je Bilic, možda po Slavenu Bilicu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
granica
|
Naslov: Re: Islam Postano: 24 pro 2015, 20:47 |
|
|
Leeroy Jenkins je napisao/la: A i nick mu je Bilic, možda po Slavenu Bilicu. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
granica
|
Naslov: Re: Islam Postano: 24 pro 2015, 20:54 |
|
|
ahahaha sad znam sto mi je tolko smijesno..ovo sto si ti napiso s Bilicem..ja cijelo vrijeme kontam da se on zove BLIC 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: Islam Postano: 24 pro 2015, 20:56 |
|
|
granica je napisao/la: Blic, da li si ti srpski ili hrvatski nacista? Nikad nisam dokuzio naskroz.
I zasto ti smetaju muslimani kad si nacista? Pa bosanske muslimane, Bosnjake, je cak i Himmler smatrao arijevcima, a Benedikt Kuripesic ih je - putujuci kroz Bosnu - opisivao kao najljepse i najbolje odjevene, i po nicemu slicne Turcima. Arijevske crte lica, najmanje se mijesali s Turcima (za razliku od Srba, primjera radi). Sta fali Srbima, baš to mesanje utiče na raznovrsnost i bolju selekciju, to su ti neke bazične stvari. Zamisli da si poreklom sa neke ne daj boze Korčule.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Amidza
|
Naslov: Re: Islam Postano: 24 pro 2015, 20:57 |
|
|
granica je napisao/la: ahahaha sad znam sto mi je tolko smijesno..ovo sto si ti napiso s Bilicem..ja cijelo vrijeme kontam da se on zove BLIC  Ti vjerovatno mislis na onog nacistickog pro-izraelita, blitZa.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
granica
|
Naslov: Re: Islam Postano: 24 pro 2015, 20:59 |
|
|
|
Da, vidis. Na njega sam mislio.
@LJ Nedo mi bog. Face su im krivlje no kod onih sa Sicilije. Bas se vidi da to sa Slavenima veze s vezom nema. I veli Hrvat od stoljeca sestog..de..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bilic07
|
Naslov: Re: Islam Postano: 24 pro 2015, 21:00 |
|
|
granica je napisao/la: ahahaha sad znam sto mi je tolko smijesno..ovo sto si ti napiso s Bilicem..ja cijelo vrijeme kontam da se on zove BLIC  Zajebano ovo citanje, ha ja ba.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
granica
|
Naslov: Re: Islam Postano: 24 pro 2015, 21:01 |
|
|
Za mene ces ti ostati Blic, lakse mi vako. Vidi: Imam Halil Malkoc  Pogledaj samo crte lica..u pravoj uniformi. Zna svabo...!
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|