|
|
Stranica: 9/15.
|
[ 351 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
dudu
|
Naslov: Re: Tinder Postano: 23 kol 2021, 19:05 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 63749 Lokacija: DAZP HQ
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Čekamo četvrtak.  Ali ja imam jedinstven ulet i benefit za žene. Danas se brijem zaljubila. Pitala me je li stvarno mogu sredit popust za Notino, pitam ju za koji parfem hoće popust i u roku sat vremena svanulo 40% popusta na parfem i napišem joj, kad častim, častim sve. Kojoj god spomenem rabat na Notino traži dejt. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Tinder Postano: 23 kol 2021, 19:07 |
|
|
|
Sinoć gledam na TLC, to upoznavanje preko raznih sajtova.... Strava! Jedan u UK već četiri godine šalje svaki mjesec 800 eura i četiri godine ona odgađa susret u kojem dan, dva prije polaska ,,na viđenje,, nešto iskrsne. Jedan šalje zamrznute spermiće da je u Americi oplode, pa će on da se brine o njima kada dobije zelenu kartu! Jednom ,,buduća mlada,, udaljena samo dva kontinenta obukla vjenčanicu i stala pred kameru, on se upišao ridajući, kaže proradile mu emocije... I tako dalje, i tako bliže! Nit' se smijati, nit' plakati...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Tinder Postano: 23 kol 2021, 19:09 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 39246 Lokacija: Gl. grad regije
|
Sad samo vidiš kakve su sve budale imale djecu kad su svi imali djecu. 
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Tinder Postano: 23 kol 2021, 19:12 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: I jedno i drugo je popravljivo. Ne znam zasto ste se dohvatili face i izgleda kad je puno toga danas lako za riješiti uz cijenu jednog rabljenog auta. I Zgabi da nije nadrkana vjernica bi za 3 plaće ličila na nesto za ženit.  Ništa ne mijenja žensku mladost, nema tih para da se vrati ljepota iz 20-tih.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Tinder Postano: 23 kol 2021, 19:16 |
|
|
|
Tako je ali brzo ona nema 20 i kusur. Opet je osobnost bitna...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Tinder Postano: 23 kol 2021, 19:19 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Tako je ali brzo ona nema 20 i kusur. Opet je osobnost bitna... Naravno, ali srećom još jednom stignem restartat sa ženskom u 20-tim, nakupit ću na kraju i 15 godina staža. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Tinder Postano: 25 kol 2021, 19:44 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Čekamo četvrtak.  Nismo mogli dočekati, dejt danas odrađen. Ne znam što bih rekao, zvone mi u ušima zadnje riječi koje mi je bivša uputila: ne brinem za tebe, ti si rođen pod sretnom zvijezdom. Sad samo ako sam glup mogu ovo zajebat. Ali kako sam se sat vremena prije dejta ogradio da još pokupim malo simpatija i tolerancije, pošaljem poruku: Razmisljam si kako samo imao sastanke s vodecim ljudima Adidasa, Nikea, H&Ma, Samsunga, a vjerojatno cu imati vecu tremu na sastanku s tobom, koja ironija I onda na njeno pa što pa kako pa zašto i da nema potrebe za tim napišem: Nema, al to je tak kad ti je stalo Žena gotova, u transu, hoće udaju. Volio bih da se malo otimala, ali nevjerojatno ona je već zaljubljena. Sad u subotu još jedan kvalitetan dejt odradit i to je to. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Tinder Postano: 25 kol 2021, 19:53 |
|
|
|
Već viđeno! Folira te da je to ozbiljno shvatila. Plete mrežu, a ne mora puno ni da se muči, saplesti ćeš se na prvi konac!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Prolaznik
|
Naslov: Re: Tinder Postano: 25 kol 2021, 19:56 |
|
|
|
Da ne traži isto što i on, ne bi bila na Tinderu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Tinder Postano: 25 kol 2021, 20:04 |
|
|
Prolaznik je napisao/la: Da ne traži isto što i on, ne bi bila na Tinderu. Griješiš. Neki to ozbiljno shvate, preozbiljno. Zaljube se, vjeruju, nadaju, svađaju se, mire, dogovaraju.... Bilo je primjera kada se sve dobro ,,završilo,, ali to se rijetko dešava! Ako misliš samo na sex , postoje sajtovi gdje ne treba da se izmotavaš, lažeš, šarmiraš, pišeš romane....nego sve po kratkom postupku! Hoćeš - nećeš!?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Tinder Postano: 25 kol 2021, 20:55 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Već viđeno! Folira te da je to ozbiljno shvatila. Plete mrežu, a ne mora puno ni da se muči, saplesti ćeš se na prvi konac! Imam iza sebe preko 5000 profesionalnih sastanaka, educiran sam po tom pitanju vjerojatno više nego svi skupa (minus 2-3 forumaša), mene nitko ne može bulšitat, namirišim na kilometar.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Tinder Postano: 25 kol 2021, 21:00 |
|
|
I btw ne pratite, nije tinder. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Tinder Postano: 25 kol 2021, 21:49 |
|
|
dudu je napisao/la: I btw ne pratite, nije tinder.  Vraćah stranicu unazad, tu se vide prednosti dokumentacije, dakle badoo. Koji god, bravo dudu! Samo se još suzdrži ispočetka. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1483 of 2558 - 57.97%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Tinder Postano: 25 kol 2021, 21:55 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: dudu je napisao/la: I btw ne pratite, nije tinder.  Vraćah stranicu unazad, tu se vide prednosti dokumentacije, dakle badoo. Koji god, bravo dudu! Samo se još suzdrži ispočetka.  To i je moja najveća vrlina, praktički prvih 10 dana dopisivanja uopće nemam pimpek, ne znam šta je to, o čemu ona uopće priča, kakav seks. I tako još par kava i onda poludi. Klasični manevar koji radim 15 godina. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Tinder Postano: 25 kol 2021, 22:08 |
|
|
Ženska priroda je da traži pažnju, komplimente i lajkove, čak i kad kaže da nije takva to je njena priroda. Tih fanboyeva jadnih se možete nagledati svaki dan ispod instagrama u komentarima, sline, plaču, kmeče, njihov kompliment je bezvrijedan. Moj lajk na facebooku se pamti, priča se o tome, ljudi budu sretni što sam im od 300 lajkova baš ja dao jer dajem jednom godišnje. E tako i sa ženama, pogotovo u početku, kompliment vrlo rijetko, dozirano, decentno i onda dobijaš na vrijednosti, nisi kao drugi, to je sva poanta, da se ne ponašaš kao 95% drugih slinavaca. Naravno preko poruka grizem šaku kad je vidim, a uživo jezik. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Tinder Postano: 27 kol 2021, 12:19 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: I Zgabi da nije nadrkana vjernica bi za 3 plaće ličila na nesto za ženit.  Jbg Junuze, sramotiš nas midlbosančerose.  Pokvario te purger vakuf, bio si dobar prije 2. doze 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Tinder Postano: 27 kol 2021, 19:33 |
|
|
turbotakija je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Jes, nema forumasa koji nije Kazanova...  Da sam Kazanova bario bi nju, no cinjenica je da je ona barila mene. Vi forumski ludaci to sebi ne mozete da zamislite..da ljudi jebu. Mozda ovaj Dudu, ako je zaista lijep kao sto kaze. Stvar je u tome sto se zbog najobicnije, rekao bih banalne stvari, kao sto je snosaj, javlja potreba u ljudima da to dele kroz pricice sa otatkom sveta. Imao snosaj? Pa sta? Velika stvar. Iako to nije vredno pomena, ljudi kad pricaju o svojim snosajevima imaju osecaj neke nadmocii, superiornosti, prosvetljenosti. Pa takvim tonom i pricaju o tome. Meni je ta fascinacija snosajem sumnjiva, i navodi me na pomisao da onaj ko je time fasciniran, nije bas dovoljno upoznao ceo fenomen. 
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Tinder Postano: 27 kol 2021, 22:06 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Meni je ta fascinacija snosajem sumnjiva, i navodi me na pomisao da onaj ko je time fasciniran, nije bas dovoljno upoznao ceo fenomen.  Evo Aci je snošaj fenomen,a još nema 5 banki. Šta će bit tek kad pređe 5 banki ?
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Tinder Postano: 27 kol 2021, 22:43 |
|
|
|
Čuj snošaj, kako glupa riječ, prođe me volja totalno.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1483 of 2558 - 57.97%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Tinder Postano: 27 kol 2021, 22:51 |
|
|
Ne pišem dalje ništa, ženim se.  Ovi koji me imaju na fejsu, pasite oči za par mjeseci. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Tinder Postano: 28 kol 2021, 03:50 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Meni je ta fascinacija snosajem sumnjiva, i navodi me na pomisao da onaj ko je time fasciniran, nije bas dovoljno upoznao ceo fenomen.  Evo Aci je snošaj fenomen,a još nema 5 banki. Šta će bit tek kad pređe 5 banki ? Granicarko genijalko, sve moze da bude posmatrano kao fenomen! Pa i ti. Fenomen je svaka pojava, objekat nase percepcije. Ma to znas i ti, ali se pravis. Davno si ti procitao sve od Edmunda Huserla, oca fenomenologije! I to na nemackom! https://en.wikipedia.org/wiki/Edmund_Husserl
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Tinder Postano: 28 kol 2021, 03:52 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Čuj snošaj, kako glupa riječ, prođe me volja totalno. Sta joj fali? Bas mocna rec koja u potpunosti ogoljava fenomen koji oznacava. Znaci neki ljudi se odusevljavaju snosajem. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Tinder Postano: 28 kol 2021, 07:48 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Granicarko genijalko, sve moze da bude posmatrano kao fenomen! Pa i ti. Fenomen je svaka pojava, objekat nase percepcije. Ma to znas i ti, ali se pravis. Davno si ti procitao sve od Edmunda Huserla, oca fenomenologije! I to na nemackom! https://en.wikipedia.org/wiki/Edmund_HusserlAjde ne filozofiraj. Snošaj može bit fenomen samo nekom ko ima sex 1× godišnje,eventualno 2x. To bi ti potvrdio i Edmund Husserl otac fenomenologije. 
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Tinder Postano: 28 kol 2021, 07:54 |
|
|
dudu je napisao/la: Ne pišem dalje ništa, ženim se.  Ovi koji me imaju na fejsu, pasite oči za par mjeseci.  Kako je prosao četvrtak? Tkoji spolni organ ima batre?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Tinder Postano: 28 kol 2021, 07:58 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: I Zgabi da nije nadrkana vjernica bi za 3 plaće ličila na nesto za ženit.  Jbg Junuze, sramotiš nas midlbosančerose.  Pokvario te purger vakuf, bio si dobar prije 2. doze  Nuspojave.  što ti imaš protiv ulaganja u izgled? Misliš tebi ne treba pa ne treba nikome?  Drustvo nam zazire od estetskih operacija, ako nekom će to psihičko stanje i život općenito popravit, zašto ne? Koliko znam ženskih da imaju odlično tijelu ali i nosinu. Zašto je ne poravnat? To je danas rutinski.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|