|
|
Stranica: 9/12.
|
[ 295 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Jeste li ikada bili u Sarajevu? Postano: 27 stu 2011, 22:33 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Novi Novi Pazar? نوفي بازار içinde Bošnjakistanu
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Jeste li ikada bili u Sarajevu? Postano: 27 stu 2011, 22:36 |
|
|
emt je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Novi Pazar ? Neću vas voditi na ćevape, a ni Junuza.Samo da znate.Zato što mi zezate Čaršiju moju.I kaže se najnoviji Pazar, da sandžaklijama oči svijetle bili bi Las Vegas. Ma jok nikad nebi zafrkavao tvoju čaršiju emt, rekoh ti očarala ti nas na forumu ovako ti to iskazujemo .
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Jeste li ikada bili u Sarajevu? Postano: 27 stu 2011, 22:40 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: emt je napisao/la: Neću vas voditi na ćevape, a ni Junuza.Samo da znate.Zato što mi zezate Čaršiju moju.I kaže se najnoviji Pazar, da sandžaklijama oči svijetle bili bi Las Vegas. Ma jok nikad nebi zafrkavao tvoju čaršiju emt, rekoh ti očarala ti nas na forumu ovako ti to iskazujemo . Sve sam vidjela.Džaba se vadiš.Nego, nadam se da će ti slijedeća turistička sezona u Zadru biti puna Arapa, Turaka i njihovih žena.I da nećeš moći prošetati od njih.
_________________ Riječi su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Jeste li ikada bili u Sarajevu? Postano: 27 stu 2011, 22:44 |
|
|
emt je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Ma jok nikad nebi zafrkavao tvoju čaršiju emt, rekoh ti očarala ti nas na forumu ovako ti to iskazujemo . Sve sam vidjela.Džaba se vadiš.Nego, nadam se da će ti slijedeća turistička sezona u Zadru biti puna Arapa, Turaka i njihovih žena.I da nećeš moći prošetati od njih. Ma već bila ova, radio ja ko sezonac(vidio sve) i ne vadim se , stvarno te nisam zafrkavao .
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Jeste li ikada bili u Sarajevu? Postano: 27 stu 2011, 22:50 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Bobovac je napisao/la: Johnny Reb je napisao/la: Ali putujući preko Trebevića baš sam se lijepo nasmijao. U jednom trenutku oko sebe imate sve ovo što sam iznad nabrojao i onda pređete vrh brda i vidite "Улица Војводе Момчила Ђујића". I onda se osvrnete na pogled, baš onakav kakav je VRS imala (sada sa više potencijalnih meta, raketnih rampi i sl.). Ma divota jedna. Ja kad sam zadnji put bio na Trebeviću nisam vidio nikakvu ulicu, samo uobičajenu šumu. Ni ja na Trebeviću. Ali zato ulica "mladih Muslimana" na zelenoj ploči na cesti prema Palama...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
vesna155
|
Naslov: Re: Jeste li ikada bili u Sarajevu? Postano: 21 pro 2011, 20:13 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Wind
|
Naslov: Re: Jeste li ikada bili u Sarajevu? Postano: 21 pro 2011, 21:30 |
|
|
vesna155 je napisao/la: Da, poslovno, na par tjedana. I upravo sam u Sarajevu! :) Mogu misliti kako je hladno u Sarajevu? Kol'ko je temperatura.. onak džemperativno?
|
|
Vrh |
|
|
Vii
|
Naslov: Re: Jeste li ikada bili u Sarajevu? Postano: 22 pro 2011, 00:08 |
|
|
Kao da je bitno tko je Bosanac, tko Hercegovac?! Bitno je da smo svi ljudi. U SA se bilo, zanimljivo područje.
|
|
Vrh |
|
|
Betandwin
|
Naslov: Re: Jeste li ikada bili u Sarajevu? Postano: 22 pro 2011, 15:08 |
|
|
Wind je napisao/la: vesna155 je napisao/la: Da, poslovno, na par tjedana. I upravo sam u Sarajevu! :) Mogu misliti kako je hladno u Sarajevu? Kol'ko je temperatura.. onak džemperativno? jutros minus 5 ...dnevna minus 2
|
|
Vrh |
|
|
vesna155
|
Naslov: Re: Jeste li ikada bili u Sarajevu? Postano: 22 pro 2011, 18:57 |
|
|
Tako je, ali meni nije prehladno. Nema vitra, bure, zakopcas se do vrata i nikakvog problema nema. I još gaziš po snijegu, ono namjerno trazis najdublje mjesto..
_________________ Smiješne slike, Facebook statusi, Štikle
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Jeste li ikada bili u Sarajevu? Postano: 22 pro 2011, 19:02 |
|
|
vesna155 je napisao/la: Tako je, ali meni nije prehladno. Nema vitra, bure, zakopcas se do vrata i nikakvog problema nema. I još gaziš po snijegu, ono namjerno trazis najdublje mjesto.. Hocuuuuuu I ja! Wind, bi ti isla na grudvanje?
|
|
Vrh |
|
|
Wind
|
Naslov: Re: Jeste li ikada bili u Sarajevu? Postano: 22 pro 2011, 19:32 |
|
|
emt je napisao/la: vesna155 je napisao/la: Tako je, ali meni nije prehladno. Nema vitra, bure, zakopcas se do vrata i nikakvog problema nema. I još gaziš po snijegu, ono namjerno trazis najdublje mjesto.. Hocuuuuuu I ja! Wind, bi ti isla na grudvanje? Tako je. Nikad sarajevski minus nije isti kao hercegovački kad bura pun Emt, More je zakon...a Sarajevo volim
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Jeste li ikada bili u Sarajevu? Postano: 22 pro 2011, 19:54 |
|
|
Wind je napisao/la: emt je napisao/la: Hocuuuuuu I ja! Wind, bi ti isla na grudvanje? Tako je. Nikad sarajevski minus nije isti kao hercegovački kad bura pun Emt, More je zakon...a Sarajevo volim Wind, garantiram da bi bila odusevljena, nigdje nema Tako bijelog snijega kao u Sarajevu, cak ni u AT.Skijanje, sankanje I grudvanje.Na ljeto se kupamo I suncamo, tu nema spora.More je zakon.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Jeste li ikada bili u Sarajevu? Postano: 22 pro 2011, 20:02 |
|
|
emt je napisao/la: Wind je napisao/la: Tako je. Nikad sarajevski minus nije isti kao hercegovački kad bura pun Emt, More je zakon...a Sarajevo volim Wind, garantiram da bi bila odusevljena, nigdje nema Tako bijelog snijega kao u Sarajevu, cak ni u AT.Skijanje, sankanje I grudvanje.Na ljeto se kupamo I suncamo, tu nema spora.More je zakon. Kolko vam tamo u SA napada snijega ? Meni u Zadru padne jednom godišnje i održi se 2 - 3 dana, ako je sreće padne i drugi put pa se održi cijeli tjedan . I jasno - maksimum 10 -20 cm.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Jeste li ikada bili u Sarajevu? Postano: 22 pro 2011, 23:05 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25843 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
emt je napisao/la: Wind, garantiram da bi bila odusevljena, nigdje nema Tako bijelog snijega kao u Sarajevu, cak ni u AT.Skijanje, sankanje I grudvanje.Na ljeto se kupamo I suncamo, tu nema spora.More je zakon. Nego stvarno EMT, kad ćemo ja i ti na ćevape u SA?
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Jeste li ikada bili u Sarajevu? Postano: 22 pro 2011, 23:08 |
|
|
Bobovac je napisao/la: emt je napisao/la: Wind, garantiram da bi bila odusevljena, nigdje nema Tako bijelog snijega kao u Sarajevu, cak ni u AT.Skijanje, sankanje I grudvanje.Na ljeto se kupamo I suncamo, tu nema spora.More je zakon. Nego stvarno EMT, kad ćemo ja i ti na ćevape u SA? Nemam odmora za Novu, ne isplati mi se doći na dan dva.A stvarno trebamo te ćevape pojesti :)
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Jeste li ikada bili u Sarajevu? Postano: 22 pro 2011, 23:38 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Svi pričaju da su banjalučki ćevapi bolji.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Wind
|
Naslov: Re: Jeste li ikada bili u Sarajevu? Postano: 22 pro 2011, 23:46 |
|
|
Bobovac je napisao/la:
Nego stvarno EMT, kad ćemo ja i ti na ćevape u SA? Evo emt, red grudvanja, red ćevapa, pa opet...red.. kud ćeš bolje?! U tvoje i bobino ime, ćevape i grudvanje evo jedna za vas:
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Jeste li ikada bili u Sarajevu? Postano: 22 pro 2011, 23:48 |
|
|
Wind je napisao/la: Bobovac je napisao/la:
Nego stvarno EMT, kad ćemo ja i ti na ćevape u SA? Evo emt, red grudvanja, red ćevapa, pa opet...red.. kud ćeš bolje?! Nećeš se pokajati, vjeruj :) Nema ništa bolje nego poslije grudvanja, negdje u toplu sobicu i fino se ugrijati i najesti. @BBC, Sarajevski su najjj :) Banjalučki su pločice i imaju puno bijelog luka.4 ćevapa ko naš jedan.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Jeste li ikada bili u Sarajevu? Postano: 22 pro 2011, 23:51 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Ne znam, meni dobri i ovi iz Lidla. Tako ljudi pričaju za banjalučke.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Jeste li ikada bili u Sarajevu? Postano: 22 pro 2011, 23:53 |
|
|
BBC je napisao/la: Ne znam, meni dobri i ovi iz Lidla. Tako ljudi pričaju za banjalučke. Pa dobro, stvar ukusa.Ja nisam navikla.Bijeli luk ne volim previše, a čudno mi i dobiti nekih 16 ćevapa koji mogu stati u oko ako ih razdvojiš.
|
|
Vrh |
|
|
vesna155
|
Naslov: Re: Jeste li ikada bili u Sarajevu? Postano: 24 pro 2011, 19:09 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Jeste li ikada bili u Sarajevu? Postano: 24 pro 2011, 19:25 |
|
|
vesna155 je napisao/la: Znam da ćete me sad zaklat, ali ***es čevape bez ajvara i kapule! Što? Tek 14 post , a već tražiš trajni ban ? Šalim se , ma po mom mišljenju mogu i bez toga, ali ajvar i kapula su definitivno poželjni dodaci . Recimo u Zlatnog Mede (pivnica) u Zagrebu, na križanju Savske i Vukovarske daju čevape s ajvarom i kapulom kao dodatkom i nisu im loši bome . Jasno ništa to nije spram čevapa u susjednoj nam državi .
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Jeste li ikada bili u Sarajevu? Postano: 24 pro 2011, 19:53 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: vesna155 je napisao/la: Znam da ćete me sad zaklat, ali ***es čevape bez ajvara i kapule! Što? Tek 14 post , a već tražiš trajni ban ? Šalim se , ma po mom mišljenju mogu i bez toga, ali ajvar i kapula su definitivno poželjni dodaci . Recimo u Zlatnog Mede (pivnica) u Zagrebu, na križanju Savske i Vukovarske daju čevape s ajvarom i kapulom kao dodatkom i nisu im loši bome . Jasno ništa to nije spram čevapa u susjednoj nam državi . Saljem preko pp jedne Bozicne cevape iz Sehera direktno.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Jeste li ikada bili u Sarajevu? Postano: 24 pro 2011, 19:54 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
vesna155 je napisao/la: Znam da ćete me sad zaklat, ali ***es čevape bez ajvara i kapule! Vesna, odakle si otpilike ako se smije znati. I moze ajvar s cevapima, sto da ne.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|