|
|
Stranica: 64/176.
|
[ 4389 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
BBC
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 08 pro 2021, 21:18 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 109320 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Hoće neko sa mnom preležati Coronu ? Osim Markana.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 08 pro 2021, 21:20 |
|
|
Velebit je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Ja sam i preležala koronu i vakcinisala se. Možda nerado, ali putujem dva puta godišnje u EU, a i zbog posla... Vidjela sam ljetos u Njemačkoj da su rigorozni za maske i dr. ali i dosta suprotnih mišljenja, vezanih za vakcinu. Iskreno, nisam nešto opterećena vakcinaciju, ima i gorih stvari za koje se treba dobro zamisliti! Jesi imala kakve nuspojave sad nakon par miseci? Imala sam koronu prošle godine, negdje u ovo vrijeme, bez upale pluća. Jesam, nelagodu s lijeve strane. Tražila da idem na ultrazvuk srca, bio im pokvaren aparat. Samo to.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 08 pro 2021, 21:22 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Sarajka je super, ako si ti prema njoj. 95% foruma ne može očima da je vidi i stalno je napušavsju. Međutim, ona ima zavidan talnat da takvima spusti. Meni je sasvim super, nijednom se nismo svađali, pa čak i nakon njenih žestoko antisrpskih postova. Nije super. Eno rekla mi je da "ne glumim budalu", zato sto sam osporavao nene politicke teze i stavove. A ti su uvlakacka sisa! Evo moga najdražeg forumaša!
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 08 pro 2021, 21:25 |
|
|
BBC je napisao/la: Hoće neko sa mnom preležati Coronu ? Osim Markana. Pitaj Biseru Turković. Ona bi tebe grijala kada bi imao groznicu, a ti bi njoj slao tu silnu energiju. Bio bi to ,,produženi kovid,,
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 08 pro 2021, 21:25 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Nije super. Eno rekla mi je da "ne glumim budalu", zato sto sam osporavao nene politicke teze i stavove. A ti su uvlakacka sisa! Evo moga najdražeg forumaša! Ljubim ruke!
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 08 pro 2021, 21:29 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la:
Evo moga najdražeg forumaša!
Ljubim ruke! Blagodarim!
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 08 pro 2021, 21:34 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Ljubim ruke! Blagodarim! Je l te to ludi Sesa opet izneverio, pa sam ja sada in? Ili sam oduvek bio ja tvoja ljubav, kako kazu Kimi i Grobi?
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 08 pro 2021, 21:36 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Sarajka je super, ako si ti prema njoj. 95% foruma ne može očima da je vidi i stalno je napušavsju. Međutim, ona ima zavidan talnat da takvima spusti. Meni je sasvim super, nijednom se nismo svađali, pa čak i nakon njenih žestoko antisrpskih postova. Nije super. Eno rekla mi je da "ne glumim budalu", zato sto sam osporavao nene politicke teze i stavove. A ti su uvlakacka sisa! Mene nijednom nije uvredila. A tebe je iznapušavala čim te videla, bez da si joj dao ikakvog povoda. A šta o tebi kaže privatno, bolje da ne čuješ. A ja da sam joj se uvlačio, verovatno bi onda i mene pljuvala. Jedan od razlo što me, da se tako neskromno izrazim, ceni, je baš taj što se nikom ne uvlačim, nego sam spreman bilo kome, bez obzira na nacionalnost, jebem mater, ako me iznervira. Znači ne samo pogrešan zaključak mog karaktera, nego čak i projekcija. Ona tebe mrzi baš jer si uvlakačka sisa. Između ostalih stvari, ali to joj je najveći razlog.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 08 pro 2021, 21:37 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Blagodarim! Je l te to ludi Sesa opet izneverio, pa sam ja sada in? Ili sam oduvek bio ja tvoja ljubav, kako kazu Kimi i Grobi? Prva ljubav zaborava nema! Nije me iznevjerio, uplašio me! Voza trotinet! Jbg. Mogu me optužiti za pedofiliju!
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 08 pro 2021, 21:38 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Je l te to ludi Sesa opet izneverio, pa sam ja sada in? Ili sam oduvek bio ja tvoja ljubav, kako kazu Kimi i Grobi? Prva ljubav zaborava nema! Nije me iznevjerio, uplašio me! Voza trotinet! Jbg. Mogu me optužiti za pedofiliju! Ne vozam ga sada. Zima je.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade....g Postano: 08 pro 2021, 21:40 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la:
Prva ljubav zaborava nema! Nije me iznevjerio, uplašio me! Voza trotinet! Jbg. Mogu me optužiti za pedofiliju!
Ne vozam ga sada. Zima je. Sankaš se sada? Još malo pa će i djeda Mraz doći!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 08 pro 2021, 21:40 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 109320 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Lapo-lapo je napisao/la: BBC je napisao/la: Hoće neko sa mnom preležati Coronu ? Osim Markana. Pitaj Biseru Turković. Ona bi tebe grijala kada bi imao groznicu, a ti bi njoj slao tu silnu energiju. Bio bi to ,,produženi kovid,, Nije moj tip. Žgoljava nekakva i mršava.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 08 pro 2021, 21:41 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Nije super. Eno rekla mi je da "ne glumim budalu", zato sto sam osporavao nene politicke teze i stavove. A ti su uvlakacka sisa! Mene nijednom nije uvredila. A tebe je iznapušavala čim te videla, bez da si joj dao ikakvog povoda. A šta o tebi kaže privatno, bolje da ne čuješ. A ja da sam joj se uvlačio, verovatno bi onda i mene pljuvala. Jedan od razlo što me, da se tako neskromno izrazim, ceni, je baš taj što se nikom ne uvlačim, nego sam spreman bilo kome, bez obzira na nacionalnost, jebem mater, ako me iznervira. Znači ne samo pogrešan zaključak mog karaktera, nego čak i projekcija. Ona tebe mrzi baš jer si uvlakačka sisa. Između ostalih stvari, ali to joj je najveći razlog. Kako si uspeo ovoliko gluposti da strpas u par redova? Drago mi je da si uspeo kod orangutanke da ostvis dobar utisak. Sve normalne nervira, ali ti ponosan jer je s tobom dobra. Ti mu ga dodjes kao zamena Vladici Rusu. Doduse glupa zamena!
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade....g Postano: 08 pro 2021, 21:47 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Ne vozam ga sada. Zima je. Sankaš se sada? Još malo pa će i djeda Mraz doći! Igram Dark Souls 3 na kompu. Neopisivo teška i frustrirajuća igra, ali zato, kad napraviš uspeh, bukvalno skačeš od sreće u ekstazi. Japanci stvarno znaju da naprave remek delo od igrice.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 08 pro 2021, 21:51 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Mene nijednom nije uvredila. A tebe je iznapušavala čim te videla, bez da si joj dao ikakvog povoda. A šta o tebi kaže privatno, bolje da ne čuješ. A ja da sam joj se uvlačio, verovatno bi onda i mene pljuvala. Jedan od razlo što me, da se tako neskromno izrazim, ceni, je baš taj što se nikom ne uvlačim, nego sam spreman bilo kome, bez obzira na nacionalnost, jebem mater, ako me iznervira. Znači ne samo pogrešan zaključak mog karaktera, nego čak i projekcija. Ona tebe mrzi baš jer si uvlakačka sisa. Između ostalih stvari, ali to joj je najveći razlog. Kako si uspeo ovoliko gluposti da strpas u par redova? Drago mi je da si uspeo kod orangutanke da ostvis dobar utisak. Sve normalne nervira, ali ti ponosan jer je s tobom dobra. Ti mu ga dodjes kao zamena Vladici Rusu. Doduse glupa zamena! Znaš koliko mi vrište jaja što sam dobar sa osobom koju redovno napadne vas čopor od dvadeset frustriranih likova istog momenta kad se pojavi? Pa danima neću spavati od potresenosti.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade....g Postano: 08 pro 2021, 21:52 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Sankaš se sada? Još malo pa će i djeda Mraz doći! Igram Dark Souls 3 na kompu. Neopisivo teška i frustrirajuća igra, ali zato, kad napraviš uspeh, bukvalno skačeš od sreće u ekstazi. Japanci stvarno znaju da naprave remek delo od igrice. Kakvi Japanci!??? To što bosanac može da napravi svijet još vidio nije! Kako is inače!? Sada ozbiljno?!
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 08 pro 2021, 21:53 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Kako si uspeo ovoliko gluposti da strpas u par redova? Drago mi je da si uspeo kod orangutanke da ostvis dobar utisak. Sve normalne nervira, ali ti ponosan jer je s tobom dobra. Ti mu ga dodjes kao zamena Vladici Rusu. Doduse glupa zamena! Znaš koliko mi vrište jaja što sam dobar sa osobom koju redovno napadne vas čopor od dvadeset frustriranih likova istog momenta kad se pojavi? Pa danima neću spavati od potresenosti. E vidis, ja je nisam napao, nego ona mene. Konfliktna budala, pasivno agresivna.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 08 pro 2021, 21:54 |
|
|
Iznenađujuće dobro. Odspavao sam popodne i osećam se pun energije.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 08 pro 2021, 21:58 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Znaš koliko mi vrište jaja što sam dobar sa osobom koju redovno napadne vas čopor od dvadeset frustriranih likova istog momenta kad se pojavi? Pa danima neću spavati od potresenosti. E vidis, ja je nisam napao, nego ona mene. Konfliktna budala, pasivno agresivna. Konfliktna budala ukazuje konfliktnoj budali da je neko treći konfliktna budala.... Međutim, mene ne napada. Razmenjujemo jako prijateljske poruke. Ti joj se, s druge strane, gadiš. Baš ono, do povraćanja,
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 08 pro 2021, 22:05 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: E vidis, ja je nisam napao, nego ona mene. Konfliktna budala, pasivno agresivna.
Konfliktna budala ukazuje konfliktnoj budali da je neko treći konfliktna budala.... Međutim, mene ne napada. Razmenjujemo jako prijateljske poruke. Ti joj se, s druge strane, gadiš. Baš ono, do povraćanja, Sesice je l ti to se meni hvalis sto s njom razmenjujes prijateljske poruke? Uspeo si u zivotu, moguce i u ljubavi? Sa mnom se svadja, kao i sa desetinama drugih, pa ne znam zasto je bitno mene izdvojiti? Uopste, od kakvog su znacaja te informacije za temu? Tema je da si prvo rekao da je ona super, a onda sam ti ja primerom pokazao da nije super jer vredja nekog ko prethodno nije uvredio nju! I da nije tacno da copor nasrce na nju, barem ne bez njene krivice. Ako ti mislis da je i uprkos tome super, obrazlozi malo. Ali objektivno, ne pozivajuci se na vasu licnu medjusobnu ljubav.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 08 pro 2021, 22:11 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Konfliktna budala ukazuje konfliktnoj budali da je neko treći konfliktna budala....
Međutim, mene ne napada. Razmenjujemo jako prijateljske poruke. Ti joj se, s druge strane, gadiš. Baš ono, do povraćanja, Sesice je l ti to se meni hvalis sto s njom razmenjujes prijateljske poruke? Uspeo si u zivotu, moguce i u ljubavi? Sa mnom se svadja, kao i sa desetinama drugih, pa ne znam zasto je bitno mene izdvojiti? Uopste, od kakvog su znacaja te informacije za temu? Tema je da si prvo rekao da je ona super, a onda sam ti ja primerom pokazao da nije super jer vredja nekog ko prethodno nije uvredio nju! I da nije tacno da copor nasrce na nju, barem ne bez njene krivice. Ako ti mislis da je i uprkos tome super, obrazlozi malo. Ali objektivno, ne pozivajuci se na vasu licnu medjusobnu ljubav. Pa jednostavno nemamo animozet jedno prema drugom, slažemo se, i meni je drago zbog toga jer mi je zanimljiva kao sagovornik.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 08 pro 2021, 22:14 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Sesice je l ti to se meni hvalis sto s njom razmenjujes prijateljske poruke? Uspeo si u zivotu, moguce i u ljubavi? Sa mnom se svadja, kao i sa desetinama drugih, pa ne znam zasto je bitno mene izdvojiti? Uopste, od kakvog su znacaja te informacije za temu? Tema je da si prvo rekao da je ona super, a onda sam ti ja primerom pokazao da nije super jer vredja nekog ko prethodno nije uvredio nju! I da nije tacno da copor nasrce na nju, barem ne bez njene krivice. Ako ti mislis da je i uprkos tome super, obrazlozi malo. Ali objektivno, ne pozivajuci se na vasu licnu medjusobnu ljubav. Pa jednostavno nemamo animozet jedno prema drugom, slažemo se, i meni je drago zbog toga jer mi je zanimljiva kao sagovornik. To je lepo, ali to ne znaci da je ona objektivno SUPER, kako si se izvoleo izraziti.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 08 pro 2021, 22:16 |
|
|
Takve procene po svojoj prirodi ne mogu da budu objektivne.
|
|
Vrh |
|
|
Shaban995
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 09 pro 2021, 14:34 |
|
|
Kad ne pišu na HB forumu, dok uslužuju arapske turiste na splavovima
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 09 pro 2021, 14:43 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21277 Lokacija: među zvijezdama Upozorenja: 3
|
Lapo, ima li snijega?
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 10 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|