|
|
Stranica: 173/176.
|
[ 4385 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 12 kol 2023, 13:33 |
|
|
Što ja dobro uticem na Zajeba. Možda i čovjek postane! Eno na temi Bosnjacke vijesti ispravlja krivu Drinu za jednoga što pretjera u nacionalizmu. Doduše stidljivo i bojažljivo, ali i taj mali pomak puno znači.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 12 kol 2023, 19:36 |
|
|
Lapuso, guzo debela, ko ti je najzgodniji clan predsednistva BiH iz proslog, a ko iz ovog saziva?
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 12 kol 2023, 21:08 |
|
|
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 12 kol 2023, 22:52 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Lapuso, guzo debela, ko ti je najzgodniji clan predsednistva BiH iz proslog, a ko iz ovog saziva? A, ja ti pitanja?! Bio je jedan po mom ukusu, ali je nažalost pokojni. Zaboravila sam kako se zove, bio član SDS-a, uvijek u sakou i rolci.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 12 kol 2023, 22:55 |
|
|
Sta mu fali? Komsicu. Jednostavan tip, seta Sarajevom bez obezbjedjenja, nonsalantno pozdravlja raju. Naše čuvaju bolje nego što su u Alkatrazu čuvali one divne ljude.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 12 kol 2023, 22:59 |
|
|
Pokušavam pisati na Robijevoj novoj temi. Odlicna je. Nemam koncentracije, ujutro ću. Vidim i Ograničeni se javio. Tugo moja. Zato mi od urnebesnog smijeha i opala koncentracija. Smiricu se valjda do jutra
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 13 kol 2023, 14:35 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Lapuso, guzo debela, ko ti je najzgodniji clan predsednistva BiH iz proslog, a ko iz ovog saziva? A, ja ti pitanja?! Bio je jedan po mom ukusu, ali je nažalost pokojni. Zaboravila sam kako se zove, bio član SDS-a, uvijek u sakou i rolci. Eto zasto ti nisi za politiku - nikad se ne opredeljujes, a to je jako dosadno. Jos jedan pokusaj: ko bolje pravi sprdnju od tebe, Granicarko ili Zajeb?
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 13 kol 2023, 14:42 |
|
|
Pa ja i ne pišem na politici. Samo tema o Mili I Događanja u RS. Gdje je tu politika? To je tema za opstenarodno veselje. Ni jedan. Oni prave sprdnju od sebe samih. Nisi ni ti bolji. K'o da ste jedan. ...
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 13 kol 2023, 14:56 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Pa ja i ne pišem na politici. Samo tema o Mili I Događanja u RS. Gdje je tu politika? To je tema za opstenarodno veselje. Ni jedan. Oni prave sprdnju od sebe samih. Nisi ni ti bolji. K'o da ste jedan. ... Eto, opet se nisi opredelia. Nemoj da pises ni na chatu.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 13 kol 2023, 15:52 |
|
|
Ti ćeš da mi kazes?! Ti, koji si kuckao 100 na sat uoči izbora, kao da te plaćaju po kvantitetu, a ne kvalitetu. Proglašavamo te za najbolju sekretaricu SNSD-a. Samo ustani sa šefova krila da ti aplaudiramo.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 13 kol 2023, 19:27 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Ti ćeš da mi kazes?! Ti, koji si kuckao 100 na sat uoči izbora, kao da te plaćaju po kvantitetu, a ne kvalitetu. Proglašavamo te za najbolju sekretaricu SNSD-a. Samo ustani sa šefova krila da ti aplaudiramo. Lapsi, guzo debela, ovo sto si napisala je najobicnija glupost. Ali, ako te Dodik toliko interesuje, evo ti dva pitanja: Sta kazu oni koji podrzavaju Dodika - sta je glavni razlog zbog kojeg ga podrzavaju? Zasto ti je njihov razlog besmislen!
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 13 kol 2023, 19:33 |
|
|
Interes. A zna on šta bagru zanima, pa im malo kapne, malo ih cima i tako dugi niz godina plesu na njegovom povodcu. Oni najgluplji misle da nije njega, nebi bilo ni RS. Besmislen razlog je kod ovih drugih, jer bi RS postojala i bez njega. Nije je on ni stvorio Ovi prvi bi i njega prodali za malo evrica. Zna ih on, pa s vremena na vrijeme ih zajebe, čisto iz zabave
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 13 kol 2023, 19:59 |
|
|
Pazi, nisam te pitao sta ti mislis da oni misle, nego sta oni kazu!
Dakle, kazes da su rekli da ga podrzavaju iz interesa - koji su im dokazi da ce im Dodik u tome pomoci?
Ako kazu da misle da be njga nema RS, koji su im dokazi da ce on sacuvati RS?
(Zajebe, i ostali dodikovci, je li vas Lapusa dobro skenirala?)
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 13 kol 2023, 20:14 |
|
|
Ma sta ima oni da misle?! Skoro sve go kulov i lopov. Misle na pare. Kako da drpnu.Još nisu stigli do riječi ideologija. Skraćen program srednjeg i visokog obrazovanja ovih godina. Ali ako ih pitaš za kurs eura, putovanje u Tunis, zimovanje na Jahorini, Audi, rafting.... tu su experti. Kažu da je Bog. E, zato sam ja ateista. Pomaže im. Namjesta tendere, konkurse za posao, postavlja podobne da mobinguju neistomišljenike, daje kojekakve podsticaje, odabranim naravno, a od kusura razapne satore i udri brigu na veselje.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 13 kol 2023, 20:53 |
|
|
A i ovu opozicija treba isamarati. Eno Crnadek kaže Milorade vrijeme je da odeš s vlasti! Ja budale. Evo Mile se već spakirao. Stotine njih se ubili radeći na krađi izbora i sada xe Mile da pislusa savjet. Šta je ovo? Je li iko ostao pametan ovdje?
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 14 kol 2023, 16:15 |
|
|
U gužvi sam danas, ali svratih da vidim šta mi s boticima?! Nema ih!!!! Pogodilo ih. E, čime ćete sada kresati? Mislim, neće biti upaljača više?! Saberite se, smirite se, pa nije smak svijeta.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 14 kol 2023, 17:36 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Ma sta ima oni da misle?! Skoro sve go kulov i lopov. Misle na pare. Kako da drpnu.Još nisu stigli do riječi ideologija. Skraćen program srednjeg i visokog obrazovanja ovih godina. Ali ako ih pitaš za kurs eura, putovanje u Tunis, zimovanje na Jahorini, Audi, rafting.... tu su experti. Kažu da je Bog. E, zato sam ja ateista. Pomaže im. Namjesta tendere, konkurse za posao, postavlja podobne da mobinguju neistomišljenike, daje kojekakve podsticaje, odabranim naravno, a od kusura razapne satore i udri brigu na veselje. Nisi uocila razloge koje ljudi pisu zbog cega su za Dodika, a polemises energicno s njima. Lapuso, to je neprihvatljivo.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 14 kol 2023, 18:14 |
|
|
Šta ja ima ovdje da analiziram šta I zbog čega neko piše da je za dotičnog, kada svaki dan vidim i čujem. Koga brani? Od čega? Gdje nas vodi? Čula sam stotinu puta kako kritikuju kriminal, ponašanje kompletne porodice, kako smatraju da je 89% dobilo fotelju nezasluzeno. Znaju sve I opet se ,,skupljaju,, Goli interes. Vidjeces pljuvacine kada ode. Čak i ovdje.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 15 kol 2023, 19:12 |
|
|
Lapuso, treba mi brz odgovor: da li u riblju corbu sto ovde prave ide sos paradajz ili paradajz u bilo kojoj varijanti? Svaroze, Zajebe, Srpscnine, i vi to sigurno znate... (Ko voli, 2:30 min ide "Morem plovi jedna mala barka" )
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 15 kol 2023, 20:29 |
|
|
Nasao sam savetnike, do mojega. Ide nekakav kuvani paradajz, znaci moze sos, ide cak i limun. Lovorov list nemam.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 15 kol 2023, 21:57 |
|
|
Paradajz pire, a imaš i one vještacke dodatke u kesicama. Svjež paradajz je kiseo za corbu. Dao si mi ideju za sutra. Kotlić, nalozim vatru u dvoristu i imam 2-3 dana rucak Lovor obavezno. Da ti pošaljem ikru? Možda ti treba?!
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 15 kol 2023, 22:15 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Svaroze, Zajebe, Srpscnine, i vi to sigurno znate... (Ko voli, 2:30 min ide "Morem plovi jedna mala barka" ) Ide pelat, a bogami i taj glazbeni bekgraund
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 15 kol 2023, 23:27 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 16 kol 2023, 12:09 |
|
|
Zajeb kuhar na svim poljima. Taj kad' zakuha!
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 16 kol 2023, 17:11 |
|
|
Gdje je Aleksije? Zapala mu riblja kost u grlu? Htjela sam da ga pitam kako se zove muž od muhe?
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|