I onda meni kažu na temi Izrael da ne mogu objektivno gledati na palestinsko-izraelski problem jer sam opterećen lokalnim sukobom sa muslimanima.
Sigurno lokalnim haha, i da još jednom kažem, ha!
Martens je o Aliji ovaj vikend napisao ozbiljan članak za svoje novine.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
I onda meni kažu na temi Izrael da ne mogu objektivno gledati na palestinsko-izraelski problem jer sam opterećen lokalnim sukobom sa muslimanima.
Sigurno lokalnim haha, i da još jednom kažem, ha!
Kupi "Daklaraciju" i pošalji Lasici kao dar za rođendan.
Trenutno korisnika/ca: mrnjav, Tomba17 i 162 gostiju.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.