|
|
Stranica: 8/8.
|
[ 185 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
teranova
|
Naslov: Re: akcija Svjetlost Postano: 11 vel 2010, 02:53 |
|
|
DarthCroat je napisao/la: teranova je napisao/la: Da nisi i ti neki Hrvat Jovanović? Ili Popović. Ma u jedno možeš biti sigurna,ako ništa drugo 100% sam neki pokatoličeni Srbin. E sad još samo da navedem i neke citate iz Vojine zbirke da to podkrijepim i još na kraju da začinim sa rđavim kasikama. I voliš gibanicu i ljutu rakiju. Eto. Gotov vojvoda.
|
|
Vrh |
|
|
DarthCroat
|
Naslov: Re: akcija Svjetlost Postano: 11 vel 2010, 02:53 |
|
|
Bosnjo24 je napisao/la: DarthCroat je napisao/la: Evo ti kad si toliko zavr'o. Nisi dobar ocamiii ima u tebi nesto vidicu ja da ti sredim nesto poslacu ti na PM Ma otiđi bolan kod 'odže,pa nek pogleda da nisam negdje nagrajisao na šejtansko kolo. evo ti još jedna hanuma
|
|
Real gone
|
Naslov: Re: akcija Svjetlost Postano: 11 vel 2010, 02:54 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Bosnjo24
|
Naslov: Re: akcija Svjetlost Postano: 11 vel 2010, 03:02 |
|
|
DarthCroat je napisao/la: Bosnjo24 je napisao/la: Nisi dobar ocamiii ima u tebi nesto vidicu ja da ti sredim nesto poslacu ti na PM
Ma otiđi bolan kod 'odže,pa nek pogleda da nisam negdje nagrajisao na šejtansko kolo. evo ti još jedna hanuma ma dao si ti sam sebi dijagnozu SCH a bas se slaze jesuli ova tvoja raja iz podnaslova krivci
|
|
Vrh |
|
|
DarthCroat
|
Naslov: Re: akcija Svjetlost Postano: 11 vel 2010, 03:02 |
|
|
teranova je napisao/la: DarthCroat je napisao/la: Ma u jedno možeš biti sigurna,ako ništa drugo 100% sam neki pokatoličeni Srbin. E sad još samo da navedem i neke citate iz Vojine zbirke da to podkrijepim i još na kraju da začinim sa rđavim kasikama. I voliš gibanicu i ljutu rakiju. Eto. Gotov vojvoda. Ma ja sam ti gibaničar od glave do pete i još kad nagulim rakije iz masne šajkače od deda Jezdimira ko pravi vojvoda. Ah da,ne smijem zaboraviti ni beli luk.
|
|
teranova
|
Naslov: Re: akcija Svjetlost Postano: 11 vel 2010, 03:22 |
|
|
DarthCroat je napisao/la: teranova je napisao/la: I voliš gibanicu i ljutu rakiju. Eto. Gotov vojvoda.
Ma ja sam ti gibaničar od glave do pete i još kad nagulim rakije iz masne šajkače od deda Jezdimira ko pravi vojvoda. Ah da,ne smijem zaboraviti ni beli luk. Prava gorska aždaja, jbt.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: akcija Svjetlost Postano: 11 vel 2010, 09:40 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
DarthCroat je napisao/la: Pa kad si već toliko vruć,zašto se onda nebi expresnim putem domogao čak 30 sexy djevica ?
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Ilirka
|
Naslov: Re: akcija Svjetlost Postano: 12 vel 2010, 13:04 |
|
|
Ilirka je napisao/la: DarthCroat je napisao/la: Jučer Zulfikar,danas Vehabije,meni tu nešto smrdi. Zbog čega je uhićeno tih 7 Vehabija ako nisu počinili nikakvo kazneno djelo. Koliko znam,samo prakticiranje radikalnog islama nije zakonom zabranjeno i za njihvo uhićenje potrebno je nešto konkretno. Meni se ovo više čini kao neki igrokaz,,prvo ćemo stisnuti malo naše(Zufikar,Vehabije)pa ćemo ud'rit po vlasima'' a nitko nam neće moći ništa prigovoriti,jer uvijek možemo reći,niste se bunili kada smo progonili Vehabije''
Ne znam,možda se varam,ali mislim da će nakon ovog netko od Srba ili Hrvata biti kapitalac. mislim da si na dobrom tragu. kako su ovi uhićeni optuženi da su htjeli odcijepiti dio BiH, pa na njih navalili sa cca 75 komada po bradatoj glavi, ovaj igrokaz može biti jasna poruka kako srbima u svezi referenduma, tako i hrvatima u svezi trećeg: ne talasajte, kad smo svoje ovako sredili, možete misliti kako li će tek vama biti mrzim dizati ovu temu koja se pretvorila u degunantnih nekoliko stranica ignoriranog čata golišavim sličicama, ali vezana je za moju misao koja se, izgleda, pokazala na dobrom tragu. "Akcija u Gornjoj Maoči potvrdila je da su naša policija i sigurnosne agencije sposobne uhititi svakoga, uključujući i Dodika, za koga dobijemo sudski nalog" http://www.dnevnik.ba/index.php?option= ... Itemid=458kako rekoh, pokazivanje mišića...
|
|
Vrh |
|
|
DarthCroat
|
Naslov: Re: akcija Svjetlost Postano: 12 vel 2010, 15:00 |
|
|
Ilirka je napisao/la: Ilirka je napisao/la: mislim da si na dobrom tragu. kako su ovi uhićeni optuženi da su htjeli odcijepiti dio BiH, pa na njih navalili sa cca 75 komada po bradatoj glavi, ovaj igrokaz može biti jasna poruka kako srbima u svezi referenduma, tako i hrvatima u svezi trećeg: ne talasajte, kad smo svoje ovako sredili, možete misliti kako li će tek vama biti mrzim dizati ovu temu koja se pretvorila u degunantnih nekoliko stranica ignoriranog čata golišavim sličicama, ali vezana je za moju misao koja se, izgleda, pokazala na dobrom tragu. "Akcija u Gornjoj Maoči potvrdila je da su naša policija i sigurnosne agencije sposobne uhititi svakoga, uključujući i Dodika, za koga dobijemo sudski nalog" http://www.dnevnik.ba/index.php?option= ... Itemid=458kako rekoh, pokazivanje mišića... Tvoja misao ? ali to je bila moja misao ti si je samo precizirala. Šalim se Ali i meni je odmah Dodik pao na pamet,čim sam na FTV-u i drugim bošnjačkim medijima,vidio kojom su retorikom popratili ovu po njima ,,spektakularnu'' akciju. Znaš onu,,da se vlasi ne dosjete''
|
|
Real gone
|
Naslov: Re: akcija Svjetlost Postano: 13 vel 2010, 01:12 |
|
|
Ilirka je napisao/la: Ilirka je napisao/la: mislim da si na dobrom tragu. kako su ovi uhićeni optuženi da su htjeli odcijepiti dio BiH, pa na njih navalili sa cca 75 komada po bradatoj glavi, ovaj igrokaz može biti jasna poruka kako srbima u svezi referenduma, tako i hrvatima u svezi trećeg: ne talasajte, kad smo svoje ovako sredili, možete misliti kako li će tek vama biti mrzim dizati ovu temu koja se pretvorila u degunantnih nekoliko stranica ignoriranog čata golišavim sličicama, ali vezana je za moju misao koja se, izgleda, pokazala na dobrom tragu. "Akcija u Gornjoj Maoči potvrdila je da su naša policija i sigurnosne agencije sposobne uhititi svakoga, uključujući i Dodika, za koga dobijemo sudski nalog" http://www.dnevnik.ba/index.php?option= ... Itemid=458kako rekoh, pokazivanje mišića... To je svakome sa zrnom soli u glavi jasno, mada bi ja to nazvala pre isprobavanjem granica. Odmah pored tog teksta stoji jedan drugi koji "demokratski" ispituje pravo na referendum - "Referendum je ok, ali referendum u etnički očišćenoj RS nije".
_________________ http://farm3.static.flickr.com/2158/217 ... 8538_b.jpg
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 16 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|