HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 03 vel 2025, 07:06.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 185 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 4, 5, 6, 7, 8
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: akcija Svjetlost
PostPostano: 11 vel 2010, 02:53 

DarthCroat je napisao/la:
teranova je napisao/la:

Da nisi i ti neki Hrvat Jovanović?
Ili Popović. :biceovodobro

Ma u jedno možeš biti sigurna,ako ništa drugo 100% sam neki pokatoličeni Srbin. :sega

E sad još samo da navedem i neke citate iz Vojine zbirke da to podkrijepim i još na kraju da začinim sa rđavim kasikama. :zubati

I voliš gibanicu i ljutu rakiju. Eto. Gotov vojvoda.

Vrh

PostPostano: 11 vel 2010, 02:53 

Bosnjo24 je napisao/la:

slika

Evo ti kad si toliko zavr'o. :zubati

Nisi dobar ocamiii ima u tebi nesto vidicu ja da ti sredim nesto poslacu ti na PM

Ma otiđi bolan kod 'odže,pa nek pogleda da nisam negdje nagrajisao na šejtansko kolo. :sega

slika

evo ti još jedna hanuma :zubati

Vrh

PostPostano: 11 vel 2010, 02:54 

Bosnjo24 je napisao/la:
Nisi dobar ocamiii ima u tebi nesto vidicu ja da ti sredim nesto poslacu ti na PM

Samo nemoj neki zapis da mu središ.. :sneaky2

Inače zovem Mossad.

slika

Vrh

PostPostano: 11 vel 2010, 03:02 

Bosnjo24 je napisao/la:

Ma otiđi bolan kod 'odže,pa nek pogleda da nisam negdje nagrajisao na šejtansko kolo. :sega

slika

evo ti još jedna hanuma :zubati

ma dao si ti sam sebi dijagnozu SCH a bas se slaze jesuli ova tvoja raja iz podnaslova krivci :zubati

Vrh

PostPostano: 11 vel 2010, 03:02 

teranova je napisao/la:

Ma u jedno možeš biti sigurna,ako ništa drugo 100% sam neki pokatoličeni Srbin. :sega

E sad još samo da navedem i neke citate iz Vojine zbirke da to podkrijepim i još na kraju da začinim sa rđavim kasikama. :zubati

Ma ja sam ti gibaničar od glave do pete :zubati i još kad nagulim rakije iz masne šajkače od deda Jezdimira ko pravi vojvoda. :zubati

Ah da,ne smijem zaboraviti ni beli luk. :zubati

Vrh

PostPostano: 11 vel 2010, 03:22 

teranova je napisao/la:

Ma ja sam ti gibaničar od glave do pete :zubati i još kad nagulim rakije iz masne šajkače od deda Jezdimira ko pravi vojvoda. :zubati

Ah da,ne smijem zaboraviti ni beli luk. :zubati

Prava gorska aždaja, jbt.

Vrh

PostPostano: 11 vel 2010, 09:40 

Pa kad si već toliko vruć,zašto se onda nebi expresnim putem domogao čak 30 sexy djevica ?

:smijeh

Vrh

PostPostano: 12 vel 2010, 13:04 
Ilirka je napisao/la:
Jučer Zulfikar,danas Vehabije,meni tu nešto smrdi.
Zbog čega je uhićeno tih 7 Vehabija ako nisu počinili nikakvo kazneno djelo.
Koliko znam,samo prakticiranje radikalnog islama nije zakonom zabranjeno i za njihvo uhićenje potrebno je nešto konkretno.
Meni se ovo više čini kao neki igrokaz,,prvo ćemo stisnuti malo naše(Zufikar,Vehabije)pa ćemo ud'rit po vlasima'' a nitko nam neće moći ništa prigovoriti,jer uvijek možemo reći,niste se bunili kada smo progonili Vehabije''

Ne znam,možda se varam,ali mislim da će nakon ovog netko od Srba ili Hrvata biti kapitalac.

mislim da si na dobrom tragu. kako su ovi uhićeni optuženi da su htjeli odcijepiti dio BiH, pa na njih navalili sa cca 75 komada po bradatoj glavi, ovaj igrokaz može biti jasna poruka kako srbima u svezi referenduma, tako i hrvatima u svezi trećeg: ne talasajte, kad smo svoje ovako sredili, možete misliti kako li će tek vama biti :smajl037

mrzim dizati ovu temu koja se pretvorila u degunantnih nekoliko stranica ignoriranog čata golišavim sličicama, ali vezana je za moju misao koja se, izgleda, pokazala na dobrom tragu.

"Akcija u Gornjoj Maoči potvrdila je da su naša policija i sigurnosne agencije sposobne uhititi svakoga, uključujući i Dodika, za koga dobijemo sudski nalog"

http://www.dnevnik.ba/index.php?option= ... Itemid=458

kako rekoh, pokazivanje mišića...

Vrh

PostPostano: 12 vel 2010, 15:00 

Ilirka je napisao/la:
Ilirka je napisao/la:

mislim da si na dobrom tragu. kako su ovi uhićeni optuženi da su htjeli odcijepiti dio BiH, pa na njih navalili sa cca 75 komada po bradatoj glavi, ovaj igrokaz može biti jasna poruka kako srbima u svezi referenduma, tako i hrvatima u svezi trećeg: ne talasajte, kad smo svoje ovako sredili, možete misliti kako li će tek vama biti :smajl037

mrzim dizati ovu temu koja se pretvorila u degunantnih nekoliko stranica ignoriranog čata golišavim sličicama, ali vezana je za moju misao koja se, izgleda, pokazala na dobrom tragu.

"Akcija u Gornjoj Maoči potvrdila je da su naša policija i sigurnosne agencije sposobne uhititi svakoga, uključujući i Dodika, za koga dobijemo sudski nalog"

Tvoja misao ? :blink ali to je bila moja misao :zubati ti si je samo precizirala. :zubati

Šalim se :zubati

Ali i meni je odmah Dodik pao na pamet,čim sam na FTV-u i drugim bošnjačkim medijima,vidio kojom su retorikom popratili ovu po njima ,,spektakularnu'' akciju.

Znaš onu,,da se vlasi ne dosjete'' :zubati

Vrh

PostPostano: 13 vel 2010, 01:12 

Ilirka je napisao/la:
Ilirka je napisao/la:

To je svakome sa zrnom soli u glavi jasno, mada bi ja to nazvala pre isprobavanjem granica.

Odmah pored tog teksta stoji jedan drugi koji "demokratski" ispituje pravo na referendum - "Referendum je ok, ali referendum u etnički očišćenoj RS nije".

slika

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 185 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 4, 5, 6, 7, 8

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 16 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: