|
|
Stranica: 97/201.
|
[ 5021 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Audrey
|
Naslov: Re: Rusija Postano: 27 ožu 2017, 19:42 |
|
Pridružen/a: 19 tra 2016, 11:56 Postovi: 888 Lokacija: Stockholm - Banja Luka
|
Agathonikos je napisao/la: Audrey je napisao/la: Vi ste sebi umislili da invazije nema, sto ja mogu tu. Nastavite da zivite tako. A zdrav razum (generalno) nalaze da Rusi nisu takvi idoli kao sto ste vi sebi umislili, kolega Agathonikos. Ne, već ste vi umislili tu invaziju, gospođice Audrey. Previše čitate zapadne medije koji su vam sprali mozak, mada vam ti mediji ne nude nikakav dokaz te invazije već računaju na vašu pristrasnost i već postojeću rusofobiju koju dalje modeluju do te mjere da Rusi samo što nisu pokorili Evropu i vas u njoj. Grijesite, kolega Agathonikos. Mene uopce ne interesira sto razliciti mediji objavljuju. Koristim logiku i tu cinjenicu da su Rusi pobili daleko vise ljudi nego Hitler. Zbog toga Rusija za mene nikada ne moze biti mirotvoracka zemlja - nitko iole normalan ne moze da povjeruje da je Rusija spasioc, kako to (izmedju ostalog Srbi) zele da prikazu. A te price o pokoravanju Europe, to ne pije vode. Za razliku od vas ja u to uopce ne vjerujem, niti potenciram. Tumacite si kako god zelite, ali ta zaljubljenost u Rusiju je pomalo opasna - nesto poput Stockholmskog sindroma. Agathonikos je napisao/la: Audrey je napisao/la: Ma naravno, licemjerstvo ne poznaje granice kod rusofila. Ja preferiram Zapad iznad Rusije. Ne govorim jedno, a radim drugo. Poput rusofila. Nikada u zivotu ne bih zivjela u Rusiji ako mogu da biram, a mogu. Vi govorite o drugim stvarima, i ako vec govorite o tim drugim stvarima - kak to da ne vidite da je Rusija takodjer osiromasila druge zemlje, ljude? Ponavljam se, ali zivite po nalogu duplih arsina.
Biste li vi bili toliki westofil i biste li išli tamo da živite da je na Zapadu siromaštvo jednako onom u Afganistanu? Vjerujem da od vaše westofilije ne bi ostalo ni w, gospođice Audrey. Fenomen jednak onom kao kad se mlada i zgodna kuma uda za starca od 80 godina i "voli" ga dok ima love, čim ta lova presuši, zaboravi mlada i na starca i na ljubav. Dopustite da se na ovo blago nasmijem. Usporedba je u najmanju ruku neukusna. Mislite sto god zelite, ali od dva zla (Zapad vs. Rusija) ja radije biram ovo prvo. Znate kako Svedjani vele za ovo? Sto izabrati - pest ili koleru? ;)
_________________ “To write well and to speak well is mere vanity if one does not live well."
– Bridget of Sweden (1303-1373)
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Rusija Postano: 27 ožu 2017, 20:10 |
|
|
Gospođice Audrey, malo me ipak poštedite te svoje rusofobije jer "Rusi" su u tom vašem "Rusi pobili daleko vise ljudi nego Hitler" najviše ubili Rusa, pa barem umjesto to Rusi, koristite termin boljševici, komunisti, Sovjeti a ne Rusi kako vas uče na Zapadu. A kad smo kod tih ubijanja, šta mislite koliko su vaši Zapadnjaci ubili ljudi, ako ste već povukli to pitanje, pa da vidimo kako se sve to uklapa u vašu opčinjenost tim Zapadaom. Evo recimo, šta mislite koliko su Amerikanci ubili ljudi u ovim ratovima, a ovom spisku dodajte i sva ona arapska proljeća kojih nema na ovom spisku. http://www.washingtonsblog.com/2015/02/ ... -1776.htmlAudrey je napisao/la: Dopustite da se na ovo blago nasmijem. Usporedba je u najmanju ruku neukusna. Mislite sto god zelite, ali od dva zla (Zapad vs. Rusija) ja radije biram ovo prvo. Znate kako Svedjani vele za ovo? Sto izabrati - pest ili koleru? ;) Dopustite i vi meni, jer ta vaša (i ne samo vaša) ljubav prema Zapadu me upravo podsjeća na priču o mladi i matorcu punom love kojeg da sutra vidi kako prodaje krompir na pijaci, momentalno bi odjebala i njega i tu "ljubav" koju je gajila prema njemu.
|
|
Vrh |
|
|
Audrey
|
Naslov: Re: Rusija Postano: 27 ožu 2017, 20:22 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Gospođice Audrey, malo me ipak poštedite te svoje rusofobije jer "Rusi" su u tom vašem "Rusi pobili daleko vise ljudi nego Hitler" najviše ubili Rusa, pa barem umjesto to Rusi, koristite termin boljševici, komunisti, Sovjeti a ne Rusi kako vas uče na Zapadu. A kad smo kod tih ubijanja, šta mislite koliko su vaši Zapadnjaci ubili ljudi, ako ste već povukli to pitanje, pa da vidimo kako se sve to uklapa u vašu opčinjenost tim Zapadaom. Evo recimo, šta mislite koliko su Amerikanci ubili ljudi u ovim ratovima, a ovom spisku dodajte i sva ona arapska proljeća kojih nema na ovom spisku. http://www.washingtonsblog.com/2015/02/ ... -1776.htmlTo je upravo ono o cemu ja govorim, kolega Agathonikos. Po vama je znaci u redu ubijati jer su medju ubijenima bili Rusi? Sto znaci, vi odobravate i opravdavate to sto Rusija cini. Ja uopce niti opravdavam, niti podrzavam to sto Zapad cini na Bliskom Istoku ili bilo gdje u svijetu. Tu je razlika medju nama - ja nisam zaslijepljena u odnosu na Zapad. Dok mi se vi vec dojmite kao da vam je Rusija svetac medj oholima. I taj kontekst Sovjeti - sto su bili Sovjeti ako ne i Rusi? Mozda Marsovci? Lako je pronaci izgovore za sve, ali to ne znaci da su ti izgovori tocni, kolega Agathonikos. Sto se Zapada tice - ja, kao sto vec rekoh, nemam te iluzije u odnosu na Zapad, savrseno mi je jasno sto je Amerika ucinila i sto cini. No, opet ponavljam, od dva zla (Rusija vs. Zapad) ja opet radije biram Zapad. Ocito je da i mnogi Srbi to cine, jer radije idu na Zapad nego u Rusiju. :) Agathonikos je napisao/la: Audrey je napisao/la: Dopustite da se na ovo blago nasmijem. Usporedba je u najmanju ruku neukusna. Mislite sto god zelite, ali od dva zla (Zapad vs. Rusija) ja radije biram ovo prvo. Znate kako Svedjani vele za ovo? Sto izabrati - pest ili koleru? ;) Dopustite i vi meni, jer ta vaša (i ne samo vaša) ljubav prema Zapadu me upravo podsjeća na priču o mladi i matorcu punom love kojeg da sutra vidi kako prodaje krompir na pijaci, momentalno bi odjebala i njega i tu "ljubav" koju je gajila prema njemu. Znate sto, kolega Agathonikos: novac nije sve, ali tko moze bez novca, taj zivi u zabludi. I opet ponavljam, ocito je vasim zemljacima Srbima privlacniji taj novac na Zapadu, nego onaj (kojeg nema) u Rusiji. ;)
_________________ “To write well and to speak well is mere vanity if one does not live well."
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Rusija Postano: 27 ožu 2017, 20:36 |
|
|
Upravo ste zaslijepljeni tim Zapadom jer gutate sve što taj Zapad piše o Rusiji i Rusima. Naravno, ni taj Zapad nije u potpunosti kriv jer on je tu samo da ojača vašu ionako prisutnu rusofobiju a kod vas je veoma primjetna. Mislim, opustite se malo, znam da Šveđani imaju bolestan strah od Rusa koji je vjerovatno uticao i na vas ali nema razloga da se ni vi ni oni plašite Rusa sve dok tim Rusima ne stanete na žulj i da vas plaše njima jer je očigledno da od svih vas neko pravi budale i u tome vidi neku svoju koristi.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Rusija Postano: 27 ožu 2017, 20:41 |
|
|
I nikako da vas pitam, šta Šveđani kažu - kad će ruska agresija na Švedsku? Ako je vjerovati njihovoj rusofobnoj sabraći s Baltika, ta agresija bi mogla krenutu već sutra
|
|
Vrh |
|
|
Audrey
|
Naslov: Re: Rusija Postano: 27 ožu 2017, 20:41 |
|
|
Ha-ha, ja se uopce ne plasim Rusa. Niti ce oni ikada krenuti na Svedsku, niti me interesira ako to pak pokusaju. No, cinjenice ostaju. A vi mjesajte babe i zabe i tjesite se sa tim da je to sve spika i propaganda oholih zapadnjaka. Majka Rosija je bez prijekora, ne?
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Rusija Postano: 27 ožu 2017, 20:45 |
|
|
Audrey je napisao/la: Ha-ha, ja se uopce ne plasim Rusa. Niti ce oni ikada krenuti na Svedsku, niti me interesira ako to pak pokusaju. No, cinjenice ostaju. A vi mjesajte babe i zabe i tjesite se sa tim da je to sve spika i propaganda oholih zapadnjaka. Majka Rosija je bez prijekora, ne? Hoće gospođice, Audrey. Čim zgaze Balte eto njih i kod vas pa vi gledajte šta ćete. Zato brže bolje u NATO pa šaljite vojsku na ruske granice dok ne bude kasno
|
|
Vrh |
|
|
Audrey
|
Naslov: Re: Rusija Postano: 27 ožu 2017, 20:46 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: I nikako da vas pitam, šta Šveđani kažu - kad će ruska agresija na Švedsku? Ako je vjerovati njihovoj rusofobnoj sabraći s Baltika, ta agresija bi mogla krenutu već sutra Upravo vam odgovorih i na to. Ruska agresija na Svedsku bude u Limburgu mjesecu. I da - to sto je Amerika ohola, to uopce ne opravdava oholost Majke Rosije, kolega Agathonikos. Ocekivala sam malkice vise objektivnosti od vas.
|
|
Vrh |
|
|
Audrey
|
Naslov: Re: Rusija Postano: 27 ožu 2017, 20:47 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Audrey je napisao/la: Ha-ha, ja se uopce ne plasim Rusa. Niti ce oni ikada krenuti na Svedsku, niti me interesira ako to pak pokusaju. No, cinjenice ostaju. A vi mjesajte babe i zabe i tjesite se sa tim da je to sve spika i propaganda oholih zapadnjaka. Majka Rosija je bez prijekora, ne? Hoće gospođice, Audrey. Čim zgaze Balte eto njih i kod vas pa vi gledajte šta ćete. Zato brže bolje u NATO pa šaljite vojsku na ruske granice dok ne bude kasno Ha-ha, nece Svedska u NATO. Svedjani obozavaju jednom straznjicom na dvje stolice, kolega Agathonikos. ;)
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Rusija Postano: 27 ožu 2017, 20:54 |
|
|
Audrey je napisao/la: Upravo vam odgovorih i na to. Ruska agresija na Svedsku bude u Limburgu mjesecu.
I da - to sto je Amerika ohola, to uopce ne opravdava oholost Majke Rosije, kolega Agathonikos. Ocekivala sam malkice vise objektivnosti od vas. Čuj Limburgu mjesecu, gospođice Audrey? Ovo sigurno nije zbog agresije Perua na Švedsku. http://balkans.aljazeera.net/vijesti/sv ... -od-rusijehttp://www.vecernji.hr/svijet/svedska-u ... ci-1153442Dakle spremajte se gospođice Audrey, Rusi samo što vam nisu pokucali na vrata. I tako dalje, gospođice Audrey
|
|
Vrh |
|
|
Audrey
|
Naslov: Re: Rusija Postano: 27 ožu 2017, 21:03 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Audrey je napisao/la: Upravo vam odgovorih i na to. Ruska agresija na Svedsku bude u Limburgu mjesecu.
I da - to sto je Amerika ohola, to uopce ne opravdava oholost Majke Rosije, kolega Agathonikos. Ocekivala sam malkice vise objektivnosti od vas. Čuj Limburgu mjesecu, gospođice Audrey? Ovo sigurno nije zbog agresije Perua na Švedsku. http://balkans.aljazeera.net/vijesti/sv ... -od-rusijehttp://www.vecernji.hr/svijet/svedska-u ... ci-1153442Dakle spremajte se gospođice Audrey, Rusi samo što vam nisu pokucali na vrata. I tako dalje, gospođice Audrey Da - u Limburgu mjesecu, kolega Agathonikos. To znaci nikada. Samo paranoicni tipovi (ima i takvih u Svedskoj, kao i svugdje) vjeruju u rusku ofanzivu na Svedsku. Kak god okrenemo, prije ce Finska da nastrada nego Svedska. Kao i uvijek. Ako vec dodje do toga. A sto se kucanja na vrata tice, sinoc mi je susjeda kucala na vrata - Ruskinja. Mos si misliti, pobjegla je od tako humanog ruskog rezima.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Rusija Postano: 27 ožu 2017, 21:08 |
|
|
A pokucali vam nekad i neki migrant jer koliko vidim, u Švedskoj su se pravo odomaćili
|
|
Vrh |
|
|
Audrey
|
Naslov: Re: Rusija Postano: 27 ožu 2017, 21:11 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: A pokucali vam nekad i neki migrant jer koliko vidim, u Švedskoj su se pravo odomaćili Pa, doticna susjeda je migrantkinja. Istina, ona se pravo odomacila.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Rusija Postano: 27 ožu 2017, 21:20 |
|
|
Mislim na musliće, vidim da haraju Švedskom a šuška se i da sa sjekirama hodaju ulicama, gospođice Audrey. Da ne biste pogrešno shvatili, nemam ja ništa protiv švedskih muslimana. Što se mene tiče, eto im Švedska pa neka rade s njom šta hoće jer ako Šveđanima to ne smeta, zašto bi to smetalo meni
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Rusija Postano: 27 ožu 2017, 21:25 |
|
|
Audrey je napisao/la: I opet ponavljam, ocito je vasim zemljacima Srbima privlacniji taj novac na Zapadu, nego onaj (kojeg nema) u Rusiji. ;) Hvali Ruse, drž' se Švaba-Amera i ostalih mrskih zapadnjaka!
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Rusija Postano: 27 ožu 2017, 21:35 |
|
|
Pa normalno. Kao i drugi ljudi, idu na zapad jer imaju veću šansu da zarade koju lastru. Ta ne idu ni drugi tamo zbog tzv. zapadnih vrednota, gej brakova i buljaškog usvajanja djece.
|
|
Vrh |
|
|
Audrey
|
Naslov: Re: Rusija Postano: 27 ožu 2017, 21:37 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Mislim na musliće, vidim da haraju Švedskom a šuška se i da sa sjekirama hodaju ulicama, gospođice Audrey. Da ne biste pogrešno shvatili, nemam ja ništa protiv švedskih muslimana. Što se mene tiče, eto im Švedska pa neka rade s njom šta hoće jer ako Šveđanima to ne smeta, zašto bi to smetalo meni A to - pa, ako vas nije briga sto uopce spominjete? Hmm... cudna neka logika. Elem, Svedska ima problem sa tim, to nitko ne osporava. No, nije to toliko opasno (jos) kak to vas Sputnjik obozava da prenosi i tumaci. Uglavnom, problem postoji. Da se ne lazemo. A kak (ili ako) se Svedjani budu izborili sa tim, to preostaje da se vidi. No, ponavljam se - nije to samo slucaj u Svedskoj, nego u citavoj Zapadnoj Europi (manje-vise). Novo vrijeme, nove dileme.
|
|
Vrh |
|
|
Audrey
|
Naslov: Re: Rusija Postano: 27 ožu 2017, 21:38 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Audrey je napisao/la: I opet ponavljam, ocito je vasim zemljacima Srbima privlacniji taj novac na Zapadu, nego onaj (kojeg nema) u Rusiji. ;) Hvali Ruse, drž' se Švaba-Amera i ostalih mrskih zapadnjaka! Oliti, na Zapadu nista novo. Na Istoku stare price.
|
|
Vrh |
|
|
Audrey
|
Naslov: Re: Rusija Postano: 27 ožu 2017, 21:39 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Pa normalno. Kao i drugi ljudi, idu na zapad jer imaju veću šansu da zarade koju lastru. Ta ne idu ni drugi tamo zbog tzv. zapadnih vrednota, gej brakova i buljaškog usvajanja djece. To je ta licemjernost. Sto reci, sve je za ljude.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Rusija Postano: 27 ožu 2017, 21:51 |
|
|
Audrey je napisao/la: To je ta licemjernost. Sto reci, sve je za ljude. Čuj licemjernost. Da ne ponavljam, mlada i matorac s lovom, pa vidite šta je licemjerje i lažna ljubav.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Rusija Postano: 27 ožu 2017, 22:05 |
|
|
Audrey je napisao/la: A to - pa, ako vas nije briga sto uopce spominjete? Hmm... cudna neka logika.
Naravno da me nije briga, gospođice Audrey. Mislim, jebe mi se i za Švedskom i za njenim problemima s muslićima koji su pomenuti onako usput.
|
|
Vrh |
|
|
Audrey
|
Naslov: Re: Rusija Postano: 27 ožu 2017, 22:40 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Audrey je napisao/la: To je ta licemjernost. Sto reci, sve je za ljude. Čuj licemjernost. Da ne ponavljam, mlada i matorac s lovom, pa vidite šta je licemjerje i lažna ljubav. S duznim postovanjem kolega Agathonikos, meni ipak gore zvuci slucaj Stockholmskog sindroma. Mlada barem ostaje puna love nakon smrti matora, a taocima jedino preostaje vjeciti PTSD. Rekoh vec - pest ili kolera. Evo nesto i za vas (kakvo telo Putko ima):
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Rusija Postano: 27 ožu 2017, 22:45 |
|
|
Kakav Stokholmski sindrom, gospođice Audrey? Da, mlada ostaje puna love a matorog ko jebe. I to je kao ta ljubav prema zapadu i njegovim prije toga toliko hvaljenim "vrednotama" hehhe
|
|
Vrh |
|
|
Audrey
|
Naslov: Re: Rusija Postano: 27 ožu 2017, 22:48 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Kakav Stokholmski sindrom, gospođice Audrey? Da, mlada ostaje puna love a matorog ko jebe. I to je kao ta ljubav prema zapadu i njegovim prije toga toliko hvaljenim "vrednotama" hehhe O tome smo razgovarali ranije - ta vasa nezdrava ljubav spram Rusije se moze usporediti sa Stockholmskim sindromom. Pa, matori je dva metra pod zemljom. Sumnjam da mu sto nedostaje, a ni prije toga mu vjerojatno nije bilo lose. ;)
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Rusija Postano: 27 ožu 2017, 23:03 |
|
|
Opet vas ne razumijem, gospođice Audrey. Srbi jednostavno nikad nisu bili rusofoban narod niti su to sad a ako je to za vas nezdravo stanje duha, onda je problem u vama i vašoj iz aviona primjetnoj rusofobiji. S druge strane, potpuno razumijem tu vašu "ljubav" prema zapadu jer gle, dok je matorac pri parama, zašto i ne glumiti da ga voliš. Međutim, to nije ljubav već licemjerje, gospođice Audrey.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 11 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|