|
|
Stranica: 2/8.
|
[ 193 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Tankosic
|
Naslov: Re: Srpkinja je mene majka rodila - Ori se Bašćaršijom Postano: 18 lis 2021, 12:12 |
|
|
brate za manje od 5 godina vise ce se Vlaske dece radjati u Bosni nego Muslimanske, kao i sto je bio slucaj ceo milenijum do 70tih, ko ce sta lepiti treba da pitas bracu torbare Pomake u Bugarskoj.
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
A njene komsije, najveca imperija protiv koje su ratovali, je Srbija.
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Srpkinja je mene majka rodila - Ori se Bašćaršijom Postano: 18 lis 2021, 12:13 |
|
|
Najavio obnovu vojske Republike Srpske, Muslimane uhvatio PTSP i panika a onda dan iza toga u Alijinom ratnom kabinetu dan uoči njegove pjesme slavio propast BiH. Nema dalje od ovoga
Kakav je osjećaj biti SDA taliban u ovom trenutku?
Nacija bez ijedne OI medalje sa najzagađenijim glavnim gradom svijetu bez pitke vode u 21 u stoljeću.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Srpkinja je mene majka rodila - Ori se Bašćaršijom Postano: 18 lis 2021, 12:13 |
|
|
Zuhdija je napisao/la: ‘Oce, visoki, izrazice zabrinutost, strpat 20 milja svaki mjesec u padje Pa zar neće ništa d uradi za 20 milja ?
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
Zuhdija
|
Naslov: Re: Srpkinja je mene majka rodila - Ori se Bašćaršijom Postano: 18 lis 2021, 12:15 |
|
|
Tankosic je napisao/la: brate za manje od 5 godina vise ce se Vlaske dece radjati u Bosni nego Muslimanske, kao i sto je bio slucaj ceo milenijum do 70tih, ko ce sta lepiti treba da pitas bracu torbare Pomake u Bugarskoj. Istina, Eno jedan vlasina priveo plodnu transdjenderku u Mostaru. Moderni, pa to ti je.
|
|
Vrh |
|
|
Zuhdija
|
Naslov: Re: Srpkinja je mene majka rodila - Ori se Bašćaršijom Postano: 18 lis 2021, 12:16 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Zuhdija je napisao/la: ‘Oce, visoki, izrazice zabrinutost, strpat 20 milja svaki mjesec u padje Pa zar neće ništa d uradi za 20 milja ? Sto izbrisa licni dohodak?
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Srpkinja je mene majka rodila - Ori se Bašćaršijom Postano: 18 lis 2021, 12:16 |
|
|
Tankosic je napisao/la: brate za manje od 5 godina vise ce se Vlaske dece radjati u Bosni nego Muslimanske, kao i sto je bio slucaj ceo milenijum do 70tih, ko ce sta lepiti treba da pitas bracu torbare Pomake u Bugarskoj. Znači nećete se džati potpisanih granica čim vam se ukaže prilika?
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Srpkinja je mene majka rodila - Ori se Bašćaršijom Postano: 18 lis 2021, 12:19 |
|
|
SIP mu ne može ništa, poništio je već odluke austrijskog nacista Inzka.
Muslimani su bezveze smjenjivali Tadićku zbog obrane Sebije i ostalih ubojica s KCUS-a, progutali bi Muslimani Sebiju i halalili sve pod uvjetom da tužiteljstvo lovi Hrvate i Srbe.
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Srpkinja je mene majka rodila - Ori se Bašćaršijom Postano: 18 lis 2021, 12:28 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 9993 Lokacija: Banja Luka
|
Karabaja je napisao/la: Traži reakciju i incident. Sledeći potez je da izvadi *** na baščaršiji i kaže "evo vam ga". Nisu ni Srbi što su nekad bili. Ja vas stvarno ne kontam... ...pjevaju ljudi.. Alo..relaks...
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Srpkinja je mene majka rodila - Ori se Bašćaršijom Postano: 18 lis 2021, 12:30 |
|
|
:
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Srpkinja je mene majka rodila - Ori se Bašćaršijom Postano: 18 lis 2021, 12:32 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Traži reakciju i incident. Sledeći potez je da izvadi *** na baščaršiji i kaže "evo vam ga". Nisu ni Srbi što su nekad bili. Ja bi volio da Dodik izvadi *** na Bascarsiji jer bi onda citav svijet vidio da su Bosnjaci tolerantan narod i da tolerisu svinjski *** 100 metara Luftlinie od Begove Dzamije.
_________________ fakofbolan nema krsta bez tri prsta
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Srpkinja je mene majka rodila - Ori se Bašćaršijom Postano: 18 lis 2021, 12:39 |
|
|
turbotakija je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Traži reakciju i incident. Sledeći potez je da izvadi *** na baščaršiji i kaže "evo vam ga". Nisu ni Srbi što su nekad bili. Ja bi volio da Dodik izvadi *** na Bascarsiji jer bi onda citav svijet vidio da su Bosnjaci tolerantan narod i da tolerisu svinjski *** 100 metara Luftlinie od Begove Dzamije. Čovjek pjeva , vi o vađenju qurca.. Mnogo ste pobolili , mnogo..
|
|
Vrh |
|
|
Zuhdija
|
Naslov: Re: Srpkinja je mene majka rodila - Ori se Bašćaršijom Postano: 18 lis 2021, 12:44 |
|
|
Ovima najbitnije sto je debil razvuko harmoniku u tEeranu, Ja kazem, svaka cast mile. Utovario bih mu tamic kisika za varenje, nek im se nadje. Ponesi ljudima, halal bilo.
|
|
Vrh |
|
|
Lutorčina
|
Naslov: Re: Srpkinja je mene majka rodila - Ori se Bašćaršijom Postano: 18 lis 2021, 12:57 |
|
|
Zuhdija je napisao/la: Tankosic je napisao/la: brate za manje od 5 godina vise ce se Vlaske dece radjati u Bosni nego Muslimanske, kao i sto je bio slucaj ceo milenijum do 70tih, ko ce sta lepiti treba da pitas bracu torbare Pomake u Bugarskoj. Istina, Eno jedan vlasina priveo plodnu transdjenderku u Mostaru. Moderni, pa to ti je. Trandža će biti uskoro noseća,da je sreće bila bi i ti na njenom mjestu kraj onakvog pastuva .
|
|
Vrh |
|
|
Zuhdija
|
Naslov: Re: Srpkinja je mene majka rodila - Ori se Bašćaršijom Postano: 18 lis 2021, 13:01 |
|
|
Lutorčina je napisao/la: Zuhdija je napisao/la: Istina, Eno jedan vlasina priveo plodnu transdjenderku u Mostaru. Moderni, pa to ti je. Trandža će biti uskoro noseća,da je sreće bila bi i ti na njenom mjestu kraj onakvog pastuva . Sta noseca, kakvi ste, bice ustolicena. Dostojna je
|
|
Vrh |
|
|
Lutorčina
|
Naslov: Re: Srpkinja je mene majka rodila - Ori se Bašćaršijom Postano: 18 lis 2021, 13:06 |
|
|
Zuhdija je napisao/la: Lutorčina je napisao/la: Trandža će biti uskoro noseća,da je sreće bila bi i ti na njenom mjestu kraj onakvog pastuva . Sta noseca, kakvi ste, bice ustolicena. Dostojna je Ne bud' ljubomorna...jedan takav 'ercegovac čeka i tebe .
|
|
Vrh |
|
|
VUKsaJUGA
|
Naslov: Re: Srpkinja je mene majka rodila - Ori se Bašćaršijom Postano: 18 lis 2021, 13:06 |
|
|
Svarog je napisao/la: turbotakija je napisao/la: Ja bi volio da Dodik izvadi *** na Bascarsiji jer bi onda citav svijet vidio da su Bosnjaci tolerantan narod i da tolerisu svinjski *** 100 metara Luftlinie od Begove Dzamije.
Čovjek pjeva , vi o vađenju qurca.. Mnogo ste pobolili , mnogo.. Stalno o Kurcu mastaju.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Srpkinja je mene majka rodila - Ori se Baščaršijom Postano: 18 lis 2021, 13:06 |
|
|
Cirkus
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Srpkinja je mene majka rodila - Ori se Baščaršijom Postano: 18 lis 2021, 13:19 |
|
|
treb`o je guslara dovesti...da se poduplaju leksilijumi
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Srpkinja je mene majka rodila - Ori se Bašćaršijom Postano: 18 lis 2021, 13:23 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7366 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
turbotakija je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Traži reakciju i incident. Sledeći potez je da izvadi *** na baščaršiji i kaže "evo vam ga". Nisu ni Srbi što su nekad bili. Ja bi volio da Dodik izvadi *** na Bascarsiji jer bi onda citav svijet vidio da su Bosnjaci tolerantan narod i da tolerisu svinjski *** 100 metara Luftlinie od Begove Dzamije. aha! sad znam koji si na komentator ispod vijesti na klixu... ide odmah provjera i čitanje IP adrese...
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Srpkinja je mene majka rodila - Ori se Baščaršijom Postano: 18 lis 2021, 13:26 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59790 Lokacija: DAZP HQ
|
Kad će Čović s gangašima upast.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Srpkinja je mene majka rodila - Ori se Baščaršijom Postano: 18 lis 2021, 13:31 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7366 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
dudu je napisao/la: Kad će Čović s gangašima upast. da zagangaju Tuta, Rojs , Čović i Stanko Sopta u Čovićevom uredu u Predsjedništvu...
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Srpkinja je mene majka rodila - Ori se Bašćaršijom Postano: 18 lis 2021, 13:33 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12568 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
kiler je napisao/la: turbotakija je napisao/la: Ja bi volio da Dodik izvadi *** na Bascarsiji jer bi onda citav svijet vidio da su Bosnjaci tolerantan narod i da tolerisu svinjski *** 100 metara Luftlinie od Begove Dzamije.
aha! sad znam koji si na komentator ispod vijesti na klixu... ide odmah provjera i čitanje IP adrese... Da to nije konzul iz Vrankurca?
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Srpkinja je mene majka rodila - Ori se Baščaršijom Postano: 18 lis 2021, 13:38 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12568 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
dudu je napisao/la: Kad će Čović s gangašima upast. Ocekujem od Hrvata u institucijama gospodsko i dzentlemensko ponasanje. Svako harmonikasenje i guslanje se odbilo od glavu narodu.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Srpkinja je mene majka rodila - Ori se Baščaršijom Postano: 18 lis 2021, 13:55 |
|
|
Mile dere sa harmonikom, a Sejdo gusla o ugovoru sa islamskom zajednicom. Da nekom ideš pričat ovo, mislio bi da ga zezaš. Bilo kako bilo, vidim da su Mukiji zapjenili, trebalo bi harmoniku imat svaki put kad muslimani sazovu tzv predsjedništvo
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Srpkinja je mene majka rodila - Ori se Baščaršijom Postano: 18 lis 2021, 14:09 |
|
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|