|
|
Stranica: 15/23.
|
[ 558 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
LordNevskius
|
Naslov: Re: Je li istina da Vučić dogodine odlazi Postano: 22 sij 2022, 22:25 |
|
Pridružen/a: 05 stu 2021, 22:11 Postovi: 40 Lokacija: Novi Pazar
|
DzoniBG je napisao/la: LordNevskius je napisao/la: Da, na osnovu tog posta, nedvojbeno sam Bošnjak.
I šta sa tim?
Objasni mi momenat docekivanja i odusevljenja Erdoganom... O cemu se tu radi... gledao sam snimke, kao da je dosao bog, masa u transu, viju se turske zastave... Jel zaista posle svega vi sebe smatrate Turcima, ili da su vam oni braca... Znam da vam je dosta ljudi u Turskoj, ali opet... Deo naroda koji je prihvatio Islam sasvim sigurno se poistovećuje sa turskom državom, verovatno zato što je to bio vremenski period kada nisu bili skrajnuti i osećali su se bitnim. Niko im nije pružio nešto slično posle toga, ni kraljevina, ni NDH, ni komunistička Jugoslavija, ni Sloba a ni Vučić. Od starta, način sprovođenja agrarne reforme za vreme kraljevine svakako nije stavio Srbe na prvo mesto na klupi za rezerve. Šta reći. Mislim, Turci im jesu priuštili jedino i samo napuštanje i izdaju, pošto su ostali kao ostrvo u neprijateljskoj hrišćanskoj sredini. Sa druge strane, za te hrišćane su bili i ostali samo Muslimani. Izbor je na izgled lako razumljiv. Paradoks predstavlja povezanost muslimana Srbije i Crne Gore sa Albancima, ako se zna tužna sudbina Turaka u recimo Prizrenu gde ih gotovo ima manje nego što je tamo trenutno Srba. Slojevito, što bi rekla Nada Macura. No ko će to razumeti i povezati sa temom ovog topika.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Je li istina da Vučić dogodine odlazi Postano: 22 sij 2022, 22:27 |
|
Pridružen/a: 21 ruj 2020, 21:42 Postovi: 7637 Lokacija: Serbian World
|
aleksije radicevic je napisao/la: Bata Grobi, je li clanstvo vladajuce koalicije u Srbiji brojnije od Bosnjaka u Bosni? Zasto se vi svi ne biste po partijskom zadatku preselili u BiH i tako ostvarili u njoj srpsku vecinu od 60%? Koji mi? Ja nisam član SNS-a niti glasam za isti. Zadnji put sam glasao na referendumu 2006-te. Vučića podržavam zato što je on trenutno najbolji izbor, a i rešenje za nas. Zašto moramo stalno da se vrtimo u krug, bata Aleksije.. ?
_________________ Vlasi se dosetili...
|
|
Vrh |
|
|
LordNevskius
|
Naslov: Re: Je li istina da Vučić dogodine odlazi Postano: 22 sij 2022, 22:29 |
|
|
Grobar je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Bata Grobi, je li clanstvo vladajuce koalicije u Srbiji brojnije od Bosnjaka u Bosni? Zasto se vi svi ne biste po partijskom zadatku preselili u BiH i tako ostvarili u njoj srpsku vecinu od 60%? Koji mi? Ja nisam član SNS-a niti glasam za isti. Zadnji put sam glasao na referendumu 2006-te. Vučića podržavam zato što je on trenutno najbolji izbor, a i rešenje za nas. Zašto moramo stalno da se vrtimo u krug, bata Aleksije.. ? Realno, vonjaš na SNS.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Je li istina da Vučić dogodine odlazi Postano: 22 sij 2022, 22:31 |
|
|
LordNevskius je napisao/la: Grobar je napisao/la: Koji mi? Ja nisam član SNS-a niti glasam za isti. Zadnji put sam glasao na referendumu 2006-te.
Vučića podržavam zato što je on trenutno najbolji izbor, a i rešenje za nas. Zašto moramo stalno da se vrtimo u krug, bata Aleksije.. ?
Realno, vonjaš na SNS. Ne vonjam uopšte. To može da potvrdi i Emina Jahović. Pitaj je kad skokne u Pazar.
|
|
Vrh |
|
|
LordNevskius
|
Naslov: Re: Je li istina da Vučić dogodine odlazi Postano: 22 sij 2022, 22:36 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Bata Grobi, zezamo se bre. Nisi valjda izgubio svoj smisao za sprdnju.
Mnogo neki nervozan čovek.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Je li istina da Vučić dogodine odlazi Postano: 22 sij 2022, 22:37 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Grobar je napisao/la:
Kako to misliš odričemo se?
Pa, ono, isticete da niste clanovi. Pa to nije odricanje. Odricanje je kad nešto prvo imaš, pa ga se kasnije odrekneš.. Ti verovatno misliš na termin poricanje.. ?
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Je li istina da Vučić dogodine odlazi Postano: 22 sij 2022, 22:38 |
|
|
LordNevskius je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Bata Grobi, zezamo se bre. Nisi valjda izgubio svoj smisao za sprdnju.
Mnogo neki nervozan čovek. Nije uopste bio takav. Promenio se. Kaze da se razocarao u narod, mozda je to razlog.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Je li istina da Vučić dogodine odlazi Postano: 22 sij 2022, 22:39 |
|
|
LordNevskius je napisao/la: Deo naroda koji je prihvatio Islam sasvim sigurno se poistovećuje sa turskom državom, verovatno zato što je to bio vremenski period kada nisu bili skrajnuti i osećali su se bitnim. Niko im nije pružio nešto slično posle toga, ni kraljevina, ni NDH, ni komunistička Jugoslavija, ni Sloba a ni Vučić. Od starta, način sprovođenja agrarne reforme za vreme kraljevine svakako nije stavio Srbe na prvo mesto na klupi za rezerve.
Šta reći. Mislim, Turci im jesu priuštili jedino i samo napuštanje i izdaju, pošto su ostali kao ostrvo u neprijateljskoj hrišćanskoj sredini. Sa druge strane, za te hrišćane su bili i ostali samo Muslimani. Izbor je na izgled lako razumljiv.
Paradoks predstavlja povezanost muslimana Srbije i Crne Gore sa Albancima, ako se zna tužna sudbina Turaka u recimo Prizrenu gde ih gotovo ima manje nego što je tamo trenutno Srba. Slojevito, što bi rekla Nada Macura.
No ko će to razumeti i povezati sa temom ovog topika.
Postujem ovakav odgovor... mnogo dublji od onoga sto dobijamo ovde od tvojih zemljaka...
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
|
LordNevskius
|
Naslov: Re: Je li istina da Vučić dogodine odlazi Postano: 22 sij 2022, 22:39 |
|
|
Istine radi, fora bi bila postaviti nekog muslimana kontra Vučića na predsedničkim izborma. Izbilo bi mu to dosta populističkih argumenata iz ruku. Na žalost, Zukorlić je morao biti ubiven. Jusufspahića je isuviđe teško izvući iz Vučićeve guzne razvaline. Tu se ne nazire rešenje.
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Je li istina da Vučić dogodine odlazi Postano: 22 sij 2022, 22:40 |
|
|
Zukorlić ubijen. Ko, kako, zašto, sad baš lupaš.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Je li istina da Vučić dogodine odlazi Postano: 22 sij 2022, 22:40 |
|
|
Grobar je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Pa, ono, isticete da niste clanovi. Pa to nije odricanje. Odricanje je kad nešto prvo imaš, pa ga se kasnije odrekneš.. Ti verovatno misliš na termin poricanje.. ? U Bibliji Sveti Petar je tri puta negirao da ima veze sa Isusom, a pise da se tri puta "odrekao", a ne da je "porekao" vezu sa Isusom. Te reci su su ocigledno slicnog znacenja, pa nema potrebe da cepidlacimo oko sitnica...
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Je li istina da Vučić dogodine odlazi Postano: 22 sij 2022, 22:43 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Grobar je napisao/la: Pa to nije odricanje. Odricanje je kad nešto prvo imaš, pa ga se kasnije odrekneš.. Ti verovatno misliš na termin poricanje.. ? U Bibliji Sveti Petar je tri puta negirao da ima veze sa Isusom, a pise da se tri puta "odrekao", a ne da je "porekao" vezu sa Isusom. Te reci su su ocigledno slicnog znacenja, pa nema potrebe da cepidlacimo oko sitnica... Gledaj, ja se uvek trudim da napišam šta i kako.. Ono pravo.. :) E sad, kad neko krene u to da sumnja, ja onda krenem da ga sprdam.. Mogu ja i neku drugu priču da ti ispričam, ako ti se ona prva ne dopada.. Imaš pravo izbora.. :)
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Je li istina da Vučić dogodine odlazi Postano: 22 sij 2022, 22:48 |
|
|
LordNevskius je napisao/la: Istine radi, fora bi bila postaviti nekog muslimana kontra Vučića na predsedničkim izborma. Izbilo bi mu to dosta populističkih argumenata iz ruku. Na žalost, Zukorlić je morao biti ubiven. Jusufspahića je isuviđe teško izvući iz Vučićeve guzne razvaline. Tu se ne nazire rešenje. Ako mu je neko dao sarenu pilulu, ne verujem da je to Vucic uradio... Reci mi, jel imate dole ljudi koji nece da se zovu Bosnjaci... muslimani, a nisu Bosnjaci... ili ste pritiskom preko medija i dzamija sve poklopili...
|
|
Vrh |
|
|
LordNevskius
|
Naslov: Re: Je li istina da Vučić dogodine odlazi Postano: 22 sij 2022, 22:48 |
|
|
teranova je napisao/la: Zukorlić ubijen. Ko, kako, zašto, sad baš lupaš. Čuj, lupaš. Šešelj je to prvo potegao, ne napadaj mene. Moram reći da je nivo uljudbe na ovom forumu na jako niskom nivou. Predmet sam uvreda od kada sam se pojavio ovde.
|
|
Vrh |
|
|
LordNevskius
|
Naslov: Re: Je li istina da Vučić dogodine odlazi Postano: 22 sij 2022, 22:51 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: LordNevskius je napisao/la: Istine radi, fora bi bila postaviti nekog muslimana kontra Vučića na predsedničkim izborma. Izbilo bi mu to dosta populističkih argumenata iz ruku. Na žalost, Zukorlić je morao biti ubiven. Jusufspahića je isuviđe teško izvući iz Vučićeve guzne razvaline. Tu se ne nazire rešenje. Ako mu je neko dao sarenu pilulu, ne verujem da je to Vucic uradio... Reci mi, jel imate dole ljudi koji nece da se zovu Bosnjaci... muslimani, a nisu Bosnjaci... ili ste pritiskom preko medija i dzamija sve poklopili... Da li si ti iz Srbije? Izvini, moram da pitam.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Je li istina da Vučić dogodine odlazi Postano: 22 sij 2022, 22:52 |
|
|
LordNevskius je napisao/la: teranova je napisao/la: Zukorlić ubijen. Ko, kako, zašto, sad baš lupaš. Čuj, lupaš. Šešelj je to prvo potegao, ne napadaj mene. Moram reći da je nivo uljudbe na ovom forumu na jako niskom nivou. Predmet sam uvreda od kada sam se pojavio ovde. Neki misle da je moderacija pustila previse nas Srba na forum. To mora za posledicu da ima i pad nivoa uljudbe.
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Je li istina da Vučić dogodine odlazi Postano: 22 sij 2022, 22:53 |
|
|
LordNevskius je napisao/la: Čuj, lupaš. Šešelj je to prvo potegao, ne napadaj mene.
Moram reći da je nivo uljudbe na ovom forumu na jako niskom nivou. Predmet sam uvreda od kada sam se pojavio ovde.
To rekla-kazala ne priznajem. Iznositi tvrdnje o ubistvu a bez ikakve potpore u činjenicama, to neće ići.
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Je li istina da Vučić dogodine odlazi Postano: 22 sij 2022, 22:55 |
|
|
LordNevskius je napisao/la: Da li si ti iz Srbije? Izvini, moram da pitam.
Jesam, ajd nastavi dalje... pitao sam te normalno...
|
|
Vrh |
|
|
LordNevskius
|
Naslov: Re: Je li istina da Vučić dogodine odlazi Postano: 22 sij 2022, 22:57 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: LordNevskius je napisao/la: Čuj, lupaš. Šešelj je to prvo potegao, ne napadaj mene.
Moram reći da je nivo uljudbe na ovom forumu na jako niskom nivou. Predmet sam uvreda od kada sam se pojavio ovde.
Neki misle da je moderacija pustila previse nas Srba na forum. To mora za posledicu da ima i pad nivoa uljudbe. Već sam bio na nekim uljudbenim forumima na kojima je bilo previše Srba. To nije bilo dobro, ne po Srbe, već po te forume. Više ih nema.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Je li istina da Vučić dogodine odlazi Postano: 22 sij 2022, 22:58 |
|
|
Auuuuu..
|
|
Vrh |
|
|
LordNevskius
|
Naslov: Re: Je li istina da Vučić dogodine odlazi Postano: 22 sij 2022, 22:59 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: LordNevskius je napisao/la: Da li si ti iz Srbije? Izvini, moram da pitam.
Jesam, ajd nastavi dalje... pitao sam te normalno... Šta te tačno ograničava da odeš do Novog Pazara, Sjenice, Tutina i pitaš te ljude šta misle. Pošten narod, čestit soj. Tipični dinaroidi, gostoljubivi stočari sa nožem u rukama.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Je li istina da Vučić dogodine odlazi Postano: 22 sij 2022, 23:01 |
|
|
LordNevskius je napisao/la: DzoniBG je napisao/la: Jesam, ajd nastavi dalje... pitao sam te normalno...
Šta te tačno ograničava da odeš do Novog Pazara, Sjenice, Tutina i pitaš te ljude šta misle. Pošten narod, čestit soj. Tipični dinaroidi, gostoljubivi stočari sa nožem u rukama. Pitao sam ja jednu Pazarku da mi da, ali rekla mi je da ne može jer je obećana drugome, inače bi mi dala.. Shvatio sam to tada kao kompliment.. :)
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Je li istina da Vučić dogodine odlazi Postano: 22 sij 2022, 23:01 |
|
|
Ljudi evo na pinku Vucic daje interviju u vozu
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Je li istina da Vučić dogodine odlazi Postano: 22 sij 2022, 23:06 |
|
|
LordNevskius je napisao/la: Šta te tačno ograničava da odeš do Novog Pazara, Sjenice, Tutina i pitaš te ljude šta misle. Pošten narod, čestit soj. Tipični dinaroidi, gostoljubivi stočari sa nožem u rukama.
Prolazio sam par puta kad sam se vracao iz CG preko Rozaja, prvo ide Ribarice, pa Pazar, pa Raska... tu je skretanje za Kosovo... pa gore do Kraljeva...nikad nisam svracao, nemam tamo nikoga...
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Je li istina da Vučić dogodine odlazi Postano: 22 sij 2022, 23:08 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Ljudi evo na pinku Vucic daje interviju u vozu Gde si padobranac? Znamo.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|