|
|
Stranica: 1055/1622.
|
[ 40538 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Bobovac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 23 lis 2022, 11:45 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25617 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Breaking news!!
Kako javljaju sa terena na području sjeveno od Davidov Brod a gdje su veće koncentracije ukrajinskih trupa došlo je do ogromne eksplozije praćene sa podrhtavanjem tla.
Smatra se da je riječ o eksploziji nuklearne taktičke glave!!
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
DzonBG
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 23 lis 2022, 11:47 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Breaking news!!
Kako javljaju sa terena na području sjeveno od Davidov Brod a gdje su veće koncentracije ukrajinskih trupa došlo je do ogromne eksplozije praćene sa podrhtavanjem tla.
Smatra se da je riječ o eksploziji nuklearne taktičke glave!! Bobi, imas li neki link, ili nas lozis...
_________________ Pokaj se Grobi!!!
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 23 lis 2022, 11:50 |
|
|
Istina je to.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 23 lis 2022, 11:54 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39207 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Eto ga sad Rusi kradu auta Ukrajincima u Hersonu i bježe s njima trajektom preko Dnjepra. Stvarno tko više smišlja ovu propagandu, ovako loše scenarije ne pišu niti naši scenaristi za hrvatske sapunice
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 23 lis 2022, 11:57 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39207 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Zar stvarno ne vjerujete Bobovcu? Bome mi bio dobar novinar yutarnjeg.
|
|
Vrh |
|
|
DzonBG
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 23 lis 2022, 12:03 |
|
|
daramo je napisao/la: Eto ga sad Rusi kradu auta Ukrajincima u Hersonu i bježe s njima trajektom preko Dnjepra. Stvarno tko više smišlja ovu propagandu, ovako loše scenarije ne pišu niti naši scenaristi za hrvatske sapunice Citat: Intel Slava Z
While someone is dispersing that the Russians are leaving Kherson, local publics report on large-scale transfers of Russian troops to the territory of the Kherson region. A lot of soldiers and a lot of equipment. The troops go both to the left and to the right bank. Most of all - it is on the right bank, in the Berislav region.
Sprema se konjica...
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 23 lis 2022, 12:17 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12568 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Jesam li o tome pisao prije par dana? Čak je američki general i moju kartu uzeo
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 23 lis 2022, 12:20 |
|
|
Nije to nikakva konjica, ti stižu da utvrde fortifikacije i zaustave predstojeće ukrajinske ofanzive. To ljudstvo im je nužno potrebno za obranu i da sačuvaju trenutne linije fronta, nisu Rusi više sposobni za nikakvo ofanzivno djelovanje.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 23 lis 2022, 12:21 |
|
|
DzonBG je napisao/la: Sprema se konjica...
Kakva konjica? Mogu biti samo topovsko meso. Daramo me preduhitrio
|
|
Vrh |
|
|
DzonBG
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 23 lis 2022, 12:29 |
|
|
daramo je napisao/la: Nije to nikakva konjica, ti stižu da utvrde fortifikacije i zaustave predstojeće ukrajinske ofanzive. To ljudstvo im je nužno potrebno za obranu i da sačuvaju trenutne linije fronta, nisu Rusi više sposobni za nikakvo ofanzivno djelovanje. Prvo odbrana, a posle protiv napad... Za konjicu sam mislio dolazak u Belorusiju. Posle te odluke Amer je zvao Sojgua da popricaju malo...
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 23 lis 2022, 12:40 |
|
|
Za te snage u Bjelorusiji ne znam niti šta izvode, Rusi su od početka ovog rata imali toliko strateških i obavještajnih promašaja da me ne bi začudilo i da ovo bude jedna od njih. Umjesto zujanja po Bjelorusiji te snage bi im bile potrebnije u Hersonu i Donbasu.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 23 lis 2022, 12:45 |
|
|
Ovdje neki doista misle da Rusi ne mogu grupirati 30.000 vojnika za ofenzivna djejstva.
Polako.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 23 lis 2022, 12:49 |
|
|
daramo je napisao/la: Za te snage u Bjelorusiji ne znam niti šta izvode, Rusi su od početka ovog rata imali toliko strateških i obavještajnih promašaja da me ne bi začudilo i da ovo bude jedna od njih. Umjesto zujanja po Bjelorusiji te snage bi im bile potrebnije u Hersonu i Donbasu. Koliko se vidi na videima u Bjelorusiju su većinom došli mobilizirani pričuvnici na re-obuku. Pošto tamo ima dosta pogodnih poligona.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 23 lis 2022, 12:53 |
|
|
Ovo se ne viđa svaki dan...
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 23 lis 2022, 13:01 |
|
|
Dobar snimak, i jako je udario od tlo, otišli pršljenovi, kukovi i sl.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 23 lis 2022, 13:06 |
|
|
DrMag je napisao/la: Dobar snimak, i jako je udario od tlo, otišli pršljenovi, kukovi i sl. Sve se dešava u max 10 sekundi, i tip na zemlji već...zmija refleksi. Moguće da se i padobran nije otvorio do kraja, prenisko bio. Dobro je prošao, osovio se na noge. Pao ruski SU-30 na zgradu...
|
|
Vrh |
|
|
tucepi
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 23 lis 2022, 13:09 |
|
|
Bobovac je napisao/la: daramo je napisao/la: Za te snage u Bjelorusiji ne znam niti šta izvode, Rusi su od početka ovog rata imali toliko strateških i obavještajnih promašaja da me ne bi začudilo i da ovo bude jedna od njih. Umjesto zujanja po Bjelorusiji te snage bi im bile potrebnije u Hersonu i Donbasu. Koliko se vidi na videima u Bjelorusiju su većinom došli mobilizirani pričuvnici na re-obuku. Pošto tamo ima dosta pogodnih poligona. Bjelorusi su dali Rusiji sva svoja R-77 vozila za za deminiranje explozivom, negdje 40ak komada. https://en.wikipedia.org/wiki/UR-77_MeteoritOčito kad Rusi sa Bjelorusijma krenu sa sjevera ne očekuju da će biti miniranog terena.
|
|
Vrh |
|
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 23 lis 2022, 13:27 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 23:54 Postovi: 4862 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
Bobovac je napisao/la: Breaking news!!
Smatra se da je riječ o eksploziji nuklearne taktičke glave!! Nije još, ali stvari polako idu u tom smjeru.
_________________ Nećete u Bejruuut, niste ni prije.
|
|
Vrh |
|
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 23 lis 2022, 13:37 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 23:54 Postovi: 4862 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
Bjelorusi zaključali pristup kamerama koji snimaju autoputeve.
_________________ Nećete u Bejruuut, niste ni prije.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 23 lis 2022, 13:52 |
|
|
..ovo me podsjeća na onu našu:ginu naši al ginu i partizani..ukri štede municiju svaka čast čudo od druge najveće vojne sile na svitu.. Guverner Igor Kobzev je na svom Telegram kanalu napisao kako se avion srušio na dvokatnicu, ali da nema informacija o žrtvama. Ovo je drugi put da se ruski vojni avioni ruše na stambene zgrade u posljednjih nekoliko dana. Podsjetimo, u ponedjeljak se srušio Suhoj Su-34 borbeni zrakoplov koji je pao na stambeni blok u južnom gradu Jejsk, blizu Ukrajine, pri čemu je stradalo 15 ljudi. Ruske agencije javile su da je u novom incidentu sudjelovao SU-30. Ministar za hitne situacije je objavio da je avion pao tijekom testnog leta.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 23 lis 2022, 14:05 |
|
|
laganini je napisao/la: ..ovo me podsjeća na onu našu:ginu naši al ginu i partizani..ukri štede municiju svaka čast čudo od druge najveće vojne sile na svitu.. Guverner Igor Kobzev je na svom Telegram kanalu napisao kako se avion srušio na dvokatnicu, ali da nema informacija o žrtvama. Ovo je drugi put da se ruski vojni avioni ruše na stambene zgrade u posljednjih nekoliko dana. Podsjetimo, u ponedjeljak se srušio Suhoj Su-34 borbeni zrakoplov koji je pao na stambeni blok u južnom gradu Jejsk, blizu Ukrajine, pri čemu je stradalo 15 ljudi. Ruske agencije javile su da je u novom incidentu sudjelovao SU-30. Ministar za hitne situacije je objavio da je avion pao tijekom testnog leta. Nece ljudi u rat.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 23 lis 2022, 14:54 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Mar-kan je napisao/la: Ovo se ne viđa svaki dan...
Prelijepo cvijeće na livadi i početak ljeta.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 23 lis 2022, 14:56 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Bjelorusija ima sve razloge da napadne Kijev. Ovi majmuni nešto glasuju u parlamentu da ne priznaju Bjelorusiju kao državu i njene autoritete. Tako drčni ni Talibani nisu bili kad im Amerikanci davali milijarde i naoružanje.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 23 lis 2022, 14:58 |
|
|
Bobovac je napisao/la: daramo je napisao/la: Za te snage u Bjelorusiji ne znam niti šta izvode, Rusi su od početka ovog rata imali toliko strateških i obavještajnih promašaja da me ne bi začudilo i da ovo bude jedna od njih. Umjesto zujanja po Bjelorusiji te snage bi im bile potrebnije u Hersonu i Donbasu. Koliko se vidi na videima u Bjelorusiju su većinom došli mobilizirani pričuvnici na re-obuku. Pošto tamo ima dosta pogodnih poligona. To već ima smisla a ne ove budalaštine o mogućoj ofanzivi iz pravca Bjelorusije.
|
|
Vrh |
|
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 23 lis 2022, 15:05 |
|
|
O cemu pricate? Pa u simulacijama nukelarnog rata, Ameri su bili spremni da oproste direktan pogodan na London, a da zauzvrat ne bude gadjana teritorija SAD-a... Od nuklearnog rata nema nista, a ni takticke nuklearke ne bi bile nuklearni rat. Uz to, secam se jedne recenice Putina pre xy godina, kada je govorio o Hirosimi i tada je rekao da on misli da Staljin ne bi upotrebio to oruzje ni 1941. a narocito ne 1944. ili 45.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|