|
|
Stranica: 1447/1622.
|
[ 40538 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 31 svi 2023, 22:52 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12571 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Ruska oprema za ometanje dronova otkrivena je dronom i uništena topništvom. Toliko o moćnim ruskim sustavima za elektroničko ratovanje koje je do skora hvalio jedan forumaš.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 01 lip 2023, 09:14 |
|
|
Kakva je situacija jutros? Čujem frka u Rusiji, uništen "najmoćniji PZO sustav na svijetu", "najbolje PZO na svijetu", gdje je zapelo sa silnim presretanjem i uništavanjem himars raketa i storm shadowa? Teroristička putlerova vojska noćas opet ubija djecu daleko od bojišta???
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
Dutch01
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 01 lip 2023, 10:39 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Dutch01
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 01 lip 2023, 10:41 |
|
|
DrMag je napisao/la: Kakva je situacija jutros? Čujem frka u Rusiji, uništen "najmoćniji PZO sustav na svijetu", "najbolje PZO na svijetu", gdje je zapelo sa silnim presretanjem i uništavanjem himars raketa i storm shadowa? Teroristička putlerova vojska noćas opet ubija djecu daleko od bojišta??? Pa vidiš i sam da se za uništeni S-400 osvećuju raketiranjem škola i vrtića u Kijevu. Jadni i bijedni su kao i oni koji ih podržavaju. Čekamo ukrajinski odgovor.
_________________ Slava Ukrajini!
Nema predaje!
|
|
Vrh |
|
|
neman
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 01 lip 2023, 12:42 |
|
|
shebekino, rusija... rat stiže okupatoru
|
|
Vrh |
|
|
Dutch01
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 01 lip 2023, 13:05 |
|
|
neman je napisao/la: shebekino, rusija... rat stiže okupatoru
i daj Bože oslobođenje Bilhoroda od moskovske okupacije.
Nema predaje!
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 01 lip 2023, 13:31 |
|
|
Daj nemojte sada pasti u mitomaniju kao sljedbenici putlera.
|
|
Vrh |
|
|
neman
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 01 lip 2023, 15:20 |
|
|
ma to je samo zajebancija, malo razvlačenje ruske vojske
|
|
Vrh |
|
|
Dutch01
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 01 lip 2023, 15:35 |
|
|
Nema predaje!
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 01 lip 2023, 15:37 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39509 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Granatiranje civilnih objekata razvlačenje neprijatelja? Meni ovo liči na stambeni objekt. Kijev se igra opasnim stvarima banalizirajući državnu granicu i upadima u Rusiju, samo Putinu daju dodatno opravdanje o ispravnosti rata i propagandi da se Rusija samo brani od NATO agresije.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 01 lip 2023, 15:49 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39509 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Ukrajinci pokušali tenkovski upad u Rusiju, napadnuti graničari na graničnom prijelazu Šebekino. Rusi tvrde da je sam grad Šebekino noćaš žestoko granatiran.
Uz to tvrde da je u granatiranju sjedištu ukrajinske tajne službe poginuo agent CIA-e.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 01 lip 2023, 16:04 |
|
|
daramo je napisao/la: Granatiranje civilnih objekata razvlačenje neprijatelja? Meni ovo liči na stambeni objekt. Kijev se igra opasnim stvarima banalizirajući državnu granicu i upadima u Rusiju, samo Putinu daju dodatno opravdanje o ispravnosti rata i propagandi da se Rusija samo brani od NATO agresije. zapravo su Ukri očajni, hoće isprovocirai Ruse na neki potez koj i bi uvukao NATO, jer je proljtna ofanziva pomaknuta na ljeto, a Bahmut pao. no i s Rusima je slično, front je više manje nepomičan pa jedni rugima tuku gradove. Samo Rusi tuku mnogo više i imaju mnogo veću stratešku dubinu (mogu evakuirati površinu Ukrajine sa svoje strane granice i još će imati prostora ohohoho, Ukri se mogu evakuirati samo u Europu). Rat iscrpljivanja u kojem Ukri vuku deblji kraj, a SAD trljaju ruke
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
neman
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 01 lip 2023, 16:13 |
|
|
daramo je napisao/la: Granatiranje civilnih objekata razvlačenje neprijatelja? Meni ovo liči na stambeni objekt. Kijev se igra opasnim stvarima banalizirajući državnu granicu i upadima u Rusiju, samo Putinu daju dodatno opravdanje o ispravnosti rata i propagandi da se Rusija samo brani od NATO agresije. što se buniš? koji ti je k.? rat je a rusi non stop reketiraju civilne zgrade po cijeloj ukrajini i to te ne smeta. ukrajinci rade pametno, ne vidim nikakvu strateški grešku. možda su rusi u mogućnosti da ubace brzinu više ali to je malo vjerojatno. jedva se brane a protuofenziva nije ni počela.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 01 lip 2023, 16:21 |
|
|
Koliko je pametno agresiju pretvarati u obični sukob dvije države, u ovome čak nemaju niti podršku Amera jer je čak i za njih ovo opasan rulet a Ameri to vole raditi proračunato. Ako je prije ovih agresevnih upada u Rusiju i postojala neka mala šansa čak i u promilima da Ukrajina uđe u NATO nakon ovoga je nestalo i to. Eno u sam Zelenski priznaje da je ulazak u NATO dalji nego ikad.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 01 lip 2023, 16:25 |
|
|
divizija je napisao/la: daramo je napisao/la: Granatiranje civilnih objekata razvlačenje neprijatelja? Meni ovo liči na stambeni objekt. Kijev se igra opasnim stvarima banalizirajući državnu granicu i upadima u Rusiju, samo Putinu daju dodatno opravdanje o ispravnosti rata i propagandi da se Rusija samo brani od NATO agresije. zapravo su Ukri očajni, hoće isprovocirai Ruse na neki potez koj i bi uvukao NATO, jer je proljtna ofanziva pomaknuta na ljeto, a Bahmut pao. no i s Rusima je slično, front je više manje nepomičan pa jedni rugima tuku gradove. Samo Rusi tuku mnogo više i imaju mnogo veću stratešku dubinu (mogu evakuirati površinu Ukrajine sa svoje strane granice i još će imati prostora ohohoho, Ukri se mogu evakuirati samo u Europu). Rat iscrpljivanja u kojem Ukri vuku deblji kraj, a SAD trljaju ruke Gosn divizijo, da bi nato bio uvucen, mnogo je vaznije da nato zeli da bude uvucen, od toga da Ukrajina isprovocira njegovo uvlacenje. A ako nato zeli da bude uvucen do sada je mogao naci mnogo povoda, bez da ceka neki neadekvatan ruski odgovor na ukrajinsku provokaciju. Zakljucak: nato ne zeli da bude uvucen i nece se uvlaciti bez obzira sta se desavalo na ratistu.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 01 lip 2023, 16:27 |
|
|
daramo je napisao/la: Koliko je pametno agresiju pretvarati u obični sukob dvije države, u ovome čak nemaju niti podršku Amera jer je čak i za njih ovo opasan rulet a Ameri to vole raditi proračunato. Ako je prije ovih agresevnih upada u Rusiju i postojala neka mala šansa čak i u promilima da Ukrajina uđe u NATO nakon ovoga je nestalo i to. Eno u sam Zelenski priznaje da je ulazak u NATO dalji nego ikad. ja se sjećam dobro rata u Siriji, godinaam je bila mantra Asada must go. na kraj uje rat stao (bez ikakvog fomralnog dogovora), a Asad je još u Siriji i drži 80% iste. isto i u Afganistanu, tu smo dok ne porazimo talibane. Jedan dan otišli i talibani sve preuzeli. tako je i sad mantra da nema pregovora dok se Rusi ne povuku. u jednom trenu će rat stati, Rusi i dalje biti tamo, a Ukrajina van NATOa. To će se vjerojatno desiti kad zakuha na Pacifiku ili dođe neka nova teža recesija il epidemija ili nešto treće, pa će im Ukrajina dojaditi. Trenutno im odgovara da se Ruse iscrpljuje, Ukri vole da ginu, Europa voli da plaća i dok je tako trajati će ovo.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 01 lip 2023, 16:30 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Gosn divizijo, da bi nato bio uvucen, mnogo je vaznije da nato zeli da bude uvucen, od toga da Ukrajina isprovocira njegovo uvlacenje. A ako nato zeli da bude uvucen do sada je mogao naci mnogo povoda, bez da ceka neki neadekvatan ruski odgovor na ukrajinsku provokaciju. Zakljucak: nato ne zeli da bude uvucen i nece se uvlaciti bez obzira sta se desavalo na ratistu. opet ti aleksije sa svojim Borg pristupom. mi zapadnjaci nismo poput vas, nismo Borg. u NATO postoje razne struje, od onih koje bi nagodbu s Rusima odmah, onih koje bi ratovali vječno preko Ukrjinaca, onih koj bi uletile u rat ful gas itd... ovisno o situaciji na terenu jedna ili druga ili treća struja će prevladati. Prije godinu i pol dana nitko u Njemačkoj nije bio za snakcije Rusiji, pa su im ih sada uveli. Ako Rusi potegnu neki potez koji popularizira opciju 3, sve je moguće
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 01 lip 2023, 16:59 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25768 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
DrMag je napisao/la: Kakva je situacija jutros? Čujem frka u Rusiji, uništen "najmoćniji PZO sustav na svijetu", "najbolje PZO na svijetu", gdje je zapelo sa silnim presretanjem i uništavanjem himars raketa i storm shadowa? Ma gdje, kad? Ima li kakav link, ili je kao neki dan sa onim "potopljenim ruskim brodovima"?
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 01 lip 2023, 17:07 |
|
|
sigurno ukrajinci slikali?
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 01 lip 2023, 17:21 |
|
|
A moj @Maže, jesi ti zaosto.
To je bilo aktualno prije nekoliko dana, a nikako danas.
To je, kako ukrajinci navode, vozilo "55K6". Zapovjedno vozilo ruskih PZO sustava. Znači ako i jeste fotka prava, i ako jeste slučaj da je to rusko vozilo koje su pogodili ukrajinci, onda opet nema ama baš nikakvog dokaza da je to bio dio sustava S-400, već što je mnogo vjerojatnije, dio sustava Tor ili Pancir.
Zabrinut sam za tebe. Em kasniš, em nasjedaš. Bar budi u tijeku pa nasjedaj pravodobno.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
VUKsaJUGA
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 01 lip 2023, 17:22 |
|
|
divizija je napisao/la: daramo je napisao/la: Koliko je pametno agresiju pretvarati u obični sukob dvije države, u ovome čak nemaju niti podršku Amera jer je čak i za njih ovo opasan rulet a Ameri to vole raditi proračunato. Ako je prije ovih agresevnih upada u Rusiju i postojala neka mala šansa čak i u promilima da Ukrajina uđe u NATO nakon ovoga je nestalo i to. Eno u sam Zelenski priznaje da je ulazak u NATO dalji nego ikad. ja se sjećam dobro rata u Siriji, godinaam je bila mantra Asada must go. na kraj uje rat stao (bez ikakvog fomralnog dogovora), a Asad je još u Siriji i drži 80% iste. isto i u Afganistanu, tu smo dok ne porazimo talibane. Jedan dan otišli i talibani sve preuzeli. tako je i sad mantra da nema pregovora dok se Rusi ne povuku. u jednom trenu će rat stati, Rusi i dalje biti tamo, a Ukrajina van NATOa. To će se vjerojatno desiti kad zakuha na Pacifiku ili dođe neka nova teža recesija il epidemija ili nešto treće, pa će im Ukrajina dojaditi. Trenutno im odgovara da se Ruse iscrpljuje, Ukri vole da ginu, Europa voli da plaća i dok je tako trajati će ovo. Baš se mislim koji je zadnji rat bio kojeg su USA baš dobili. Čini mi se da su zadnji rat pobjedili protiv Srba i uzeli im Kosovo. Irak nisu pokorili samo izorali. Afghanistan isto tako, Sirija još i gore jer je nikad i nisu kontrolirali. Libiju su uzorali i makli Ghadafija ali nikad je nisu kontrolirali. Znaci 20 godina NATO više nije dobio rat?
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 01 lip 2023, 17:24 |
|
|
Bobovac je napisao/la: A moj @Maže, jesi ti zaosto.
To je, kako ukrajinci navode, vozilo "55K6". Zapovjedno vozilo ruskih PZO sustava. Znači ako i jeste fotka prava, i ako jeste slučaj da je to rusko vozilo koje su pogodili ukrajinci, onda opet nema ama baš nikakvog dokaza da je to bio dio sustava S-400, već što je mnogo vjerojatnije, dio sustava Tor ili Pancir.
Zabrinut sam za tebe. Em kasniš, em nasjedaš. Bar budi u tijeku pa nasjedaj pravodobno. Nista ja nisam tvrdio. Nego šta će Tor ili Pancir tako daleko od bojista?
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 01 lip 2023, 17:25 |
|
|
VUKsaJUGA je napisao/la: Baš se mislim koji je zadnji rat bio kojeg su USA baš dobili. Čini mi se da su zadnji rat pobjedili protiv Srba i uzeli im Kosovo. Irak nisu pokorili samo izorali. Afghanistan isto tako, Sirija još i gore jer je nikad i nisu kontrolirali. Libiju su uzorali i makli Ghadafija ali nikad je nisu kontrolirali. Znaci 20 godina NATO više nije dobio rat? s obzirom da Kosovu nisu osigurali međunarodno pravi legalitet, ni taj rat niu dobili do kraja, a mogli su
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 01 lip 2023, 17:30 |
|
|
DrMag je napisao/la: Bobovac je napisao/la: A moj @Maže, jesi ti zaosto.
Zabrinut sam za tebe. Em kasniš, em nasjedaš. Bar budi u tijeku pa nasjedaj pravodobno. Nista ja nisam tvrdio. Nego šta će Tor ili Pancir tako daleko od bojista? A ti baš sigurno znaš gdje je ovo ufotkano? A i da jeste kao tvoj izvor tvrdi, tj da je daleko od bojišta što onda? Kao da u pozadini nema nekih vrijednih ciljeva, kao što su skladišta ili zapovjedna središta, a koja se brane PZO sustavima.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 01 lip 2023, 17:41 |
|
|
Bobovac je napisao/la: DrMag je napisao/la: Nista ja nisam tvrdio. Nego šta će Tor ili Pancir tako daleko od bojista? A ti baš sigurno znaš gdje je ovo ufotkano? A i da jeste kao tvoj izvor tvrdi, tj da je daleko od bojišta što onda? Kao da u pozadini nema nekih vrijednih ciljeva, kao što su skladišta ili zapovjedna središta, a koja se brane PZO sustavima. Ocekujes da se PZO sustav velikog dometa instalira pored skladista ili zapovjednog sredista? E jbg sad. Kako nema vrijednih ciljeva, u blizini je aerodrom
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|