|
|
Stranica: 3/6.
|
[ 142 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Grad Sjeverna Mitrovica Postano: 03 kol 2022, 06:54 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76487 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Interesantno da je Zvečan posebna općina, iako se nalazi 1 km od Mitrovice. Samo s druge strane brda.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Grad Sjeverna Mitrovica Postano: 03 kol 2022, 07:06 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76487 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Grad Sjeverna Mitrovica Postano: 06 ruj 2022, 18:41 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Naselje Sjeverna Mitrovica, po meni
Srbi 9000 Albanci 1500 Bošnjaci-Muslimani 1000 Goranci 300 Romi 200
Skupa 12 000. Da, nakon pomnijeg pogleda ovo mi se čini i dalje realno.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Grad Sjeverna Mitrovica Postano: 06 ruj 2022, 18:42 |
|
|
Novo srpsko naselje Sunčana dolina, je li useljeno?
Tu se trebaju vratiti izbjeglice iz Srbije ?
Pozicija se čini strateška, otprilike uvezivanje Sjev. Mitrovice i Zvečana, koji su ionako udaljeni 1-2 km.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Grad Sjeverna Mitrovica Postano: 06 ruj 2022, 20:04 |
|
|
Nitko ne zna odgovoriti je li veliko novo naselje kraj Zvečana useljeno ili nije? Sramota je koliko malo Srbijanci znaju o konkretnom životu Srba na Kosovu. Sve se svodi na "Kosovo je Srbija" odnosno nekakvoj apstrakciji da će čitav teritorij Kosova biti vraćen nekada u budućnosti. Srbe na Kosovu ste reducirali na instrument, na patetične žrtve, što im gore tim bolje za mitsko nebesko Kosovo. Što im je gore, to više duhovne energije proizvode. Oni su mučenici čiji je samo zadatak da daju pogonsko gorivo da se Kosovo ne zaboravi. Hrvati u BiH su se oduprli takvoj patetici (s izuzetkom kukadžija i mučenika u vrhu crkve u Sarajevu), želimo dominirati, živjeti, dok Srbi u BiH već dominiraju. Mi znamo sve o svakom našem selu u BiH. I imamo i portale koji to prate u detalje. Više znamo o Usori, nego neki Srbijanac o čitavom životu Srba na Kosovu.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Grad Sjeverna Mitrovica Postano: 06 ruj 2022, 20:17 |
|
|
I jako malo informacija dolazi sa Sjevera Kosova, posebno informacije normalnog života i pozitive, recimo evo u videu ispod Srbijanac koji voli oružje došao nekidan u Široki, totalna relaksacija, biznis, normala, praćenje svjetskih tokova i pozitiva
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Grad Sjeverna Mitrovica Postano: 06 ruj 2022, 20:29 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 6615 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
Robbie MO je napisao/la: I jako malo informacija dolazi sa Sjevera Kosova, posebno informacije normalnog života i pozitive, recimo evo u videu ispod Srbijanac koji voli oružje došao nekidan u Široki, totalna relaksacija, biznis, normala, praćenje svjetskih tokova i pozitiva
Robbie promoviras osobni biznis ili namigujes, kako ce se HVO snabdeti legalno preko distributera? Krasna i golema prodavnica, mini robna kuca, a u crnim skladistima ima i kornete, jeveline, NLAW... Trebace to Srbina na sjeveru KiM....sverceri Ere i ovi Mitrovcani....
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Grad Sjeverna Mitrovica Postano: 06 ruj 2022, 20:31 |
|
|
Ima i drugi dio, isprobavanje bogatog izbora robe i produkata iz prodavnice
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Grad Sjeverna Mitrovica Postano: 06 ruj 2022, 20:39 |
|
|
Robi na ovoj stranici... .
_________________ Srbijanski ukruh
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Grad Sjeverna Mitrovica Postano: 06 ruj 2022, 20:49 |
|
|
Anketa Severna Mitrovica građani o preregistraciji vozila na RKS tablice
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Grad Sjeverna Mitrovica Postano: 06 ruj 2022, 20:54 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25677 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Žarković u Mitrovici. Bio četnik ili ne, uvijek ima zanimljive reportaže.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Grad Sjeverna Mitrovica Postano: 06 ruj 2022, 20:59 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Bosonosorg
|
Naslov: Re: Grad Sjeverna Mitrovica Postano: 07 ruj 2022, 03:20 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Sramota je koliko malo Srbijanci znaju o konkretnom životu Srba na Kosovu. Sve se svodi na "Kosovo je Srbija" odnosno nekakvoj apstrakciji da će čitav teritorij Kosova biti vraćen nekada u budućnosti. Srbe na Kosovu ste reducirali na instrument, na patetične žrtve, što im gore tim bolje za mitsko nebesko Kosovo. Što im je gore, to više duhovne energije proizvode. Slažem se, generalno prosečan Srbin teško da bi znao da nabroji više od 5 enklava. Ljudi znaju za Kosovsku Mitrovicu, Gračanicu, Zvečan i tu se manje - više priča završava. U zadnje vreme se malo aktuelizovalo poznavanje geografije zbog zajednice srpskih opština, ali većina ljudi ni ne zna da bi van te zajednice bilo gomilu enklava i povećih srpskih sela, poput Šilova, Prilužja, Crkvene Vodice, Goraždevca, Osojana... U suštini ljudima nije bitan kontekst, već povod. Povod je odbraniti Kosovo. Da li to znači da uzmemo neko selo koje je srpsko, neko selo koje je pre rata bilo srpsko ili selo gde srpska noga nije kročila više vekova manje je bitno.
|
|
Vrh |
|
|
Bosonosorg
|
Naslov: Re: Grad Sjeverna Mitrovica Postano: 07 ruj 2022, 03:35 |
|
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Grad Sjeverna Mitrovica Postano: 07 ruj 2022, 13:17 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8643 Lokacija: Tu negde
|
ShahidMaker je napisao/la: Ne mogu da ga smislim. Zbog čega?
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Grad Sjeverna Mitrovica Postano: 07 ruj 2022, 13:20 |
|
|
naporan je i lose radi novinarski posao
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Grad Sjeverna Mitrovica Postano: 13 vel 2023, 02:20 |
|
|
Anketa u Sjevernoj Mitrovici - vjeruju li Vučiću?
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Grad Sjeverna Mitrovica Postano: 13 vel 2023, 09:23 |
|
|
Sramota je da Srbija nije ovdje stadion napravila, navijačke skupine su korisne za neke stvari.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Albanac sa 519 glasova: JA sam gradonačenik Sjeverne Mitrovice ! Postano: 24 tra 2023, 02:34 |
|
|
https://kossev.info/atic-ja-sam-buduci- ... mitrovice/Srbi bojkotirali izbore, Albanci izašli. Najveći broj glasova za gradonačelnika Sjeverne Mitrovice odnio je Erden Atić (Atiq) koji se kandidirao ispred albanske stranke Samoopredeljenje, sa 519 glasova. Hoće li ga policija uvesti u gradsku skupštinu, ili će biti neka ceremonijalna i počasna općinska vlada na daljinski. Ako ništa, čovjek je vjerojatno poprilično sretan jer će dobijat gradonačelničku plaću. Gdje god da živi, moći će uime Sjeverne Mitrovice donositi odluke općinsih ovlasti, koje će Priština priznati. Sad će Albanci kod njega sređivati sve papire.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Kosovski Musliman sa 519 glasova: JA sam gradonačenik Sjeverne Mitrovice ! Postano: 24 tra 2023, 02:36 |
|
|
Zar ovako malo ima Albanaca na sjeveru, jer, broj glasova je zaista simboličan, samo stotine u svakoj općini.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Albanac sa 519 glasova: JA sam gradonačenik Sjeverne Mitrovice ! Postano: 24 tra 2023, 02:43 |
|
|
Albanci već izmijenili članke Wikipedije i stavili nove nazive gradonačelnika https://en.wikipedia.org/wiki/North_Mitrovicahttps://en.wikipedia.org/wiki/Leposavi%C4%87Citat: Gradonačelnik Leposavića je Ljuljzim Hetemi sa osvojenih 73,5 odsto odnosno 100 glasa.
Prema preliminarnim rezultatima, novi gradonačelnik Zubinog Potoka je Izmir Zećiri iz PDK sa osvojenih 52,1 odsto, odnosno 196 glasova.
Iljir Peci iz PDK osvojio je 60,7 odsto glasova u Zvečanu.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Albanac sa 519 glasova: JA sam gradonačenik Sjeverne Mitrovice ! Postano: 24 tra 2023, 02:48 |
|
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Albanac sa 519 glasova: JA sam gradonačenik Sjeverne Mitrovice ! Postano: 24 tra 2023, 09:12 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39347 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Eto koliko je glupo bojkotirati izbore, ovako bi bilo da su Hrvati bojkotirali izbore.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Harezm
|
Naslov: Re: Albanac sa 519 glasova: JA sam gradonačenik Sjeverne Mitrovice ! Postano: 24 tra 2023, 09:14 |
|
|
Nitko ne može za*ebati Srbe koliko oni mogu sami sebe.
_________________ Hrvatska Hrvatom!
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Albanac sa 519 glasova: JA sam gradonačenik Sjeverne Mitrovice ! Postano: 24 tra 2023, 10:46 |
|
|
daramo je napisao/la: Eto koliko je glupo bojkotirati izbore, ovako bi bilo da su Hrvati bojkotirali izbore. Sjajna lekcija.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|