ratne zalihe. 122mm haubica i kineski fagot.....koliko li ih jos u skladistu ima
_________________ ...naši zadržavaju po koju usamljenu zgradu, kao: "Hrvatski dom", hotel "Kalin", jedna zgrada u Gaju... Sva vojska u potpunom okruženju. Takvo nešto ne bih ni ja baba rasporedila.
ostalo je municije zarobljene od srba za 122, na to sam mislio
_________________ ...naši zadržavaju po koju usamljenu zgradu, kao: "Hrvatski dom", hotel "Kalin", jedna zgrada u Gaju... Sva vojska u potpunom okruženju. Takvo nešto ne bih ni ja baba rasporedila.
Ne lipi moj AT-4 je čisto Ruski sistem i kina ga nikada nije radila pa niti kao kopiju,Hrvatska ima komletnu liniju održavanja sustava i raketa također imamo svoj trenažer za AT-4
davno je rat bio,zaboravilo se svasta, ali na kucistu fagota su pisala kineska slova... kako je to moguce ne znam...99% da se radilo o fagot sistemu, zato mi je malo sve nejasno ili sam ja dobro falio
crvena strijela nije bila sigurno
Stvarno ne znam nije da ti ne vjerujem ali jednostvano kinezi ne proizvode ništa za sustav Fagot!
pa koji je onda qurac mogao biti sa kineskim slovima
Osim očitih razloga, manji broj tehnike od susjeda, razlog je i puno lošija služba za odnose s javnošću, ako i stave slike , to su neki glupi sastanci između generala...
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.