|
|
Stranica: 30/33.
|
[ 814 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
storarare
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 04 ožu 2023, 14:30 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8643 Lokacija: Tu negde
|
Pa ovde nekima ni Soko Balašević nije odgovarao .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Brane
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 04 ožu 2023, 14:31 |
|
|
Eminencija je napisao/la: To sve sto si stavio link nisu cajke. Cajke kao izraz mozda i poticu od toga sta si napisao ali ono sta se smatra cajkom nema veze sa time sta ti pricas niti sa tim dance-om koji si postavljao u linkove. Naravno da nisu, pa nisam baš toliko lud. Ja sam samo htio naglasit da su cajke srbski POP (barem bile tada) Kao primjer sam uzeo ove 3 POP pjevačice koje bi po srbima bile cajke, jer su to svi slušali. Također sam htio naglasit kako se širio srbski (POP) cajke sa razvojem tehnologije odnosno kazetofona, walkman-a i Televizija, a najbolji primjer je za to MTV koji je lansirao ove zvjezde kao i mnoge druge '80i i '90. Zašto je to važno za ovu raspravu, pa zato što se dogodio internet odnosno Youtube Srbi koji nemaju love i imaju neki minimalni YT pay-view i tu su vidili priliku da zarade jer je u RH bio veći YT pay-view. Zato su oni se masovno onkrenuli na YT dok su naši to zanemarivali jer im je tržište RH premalo, YT pay-view po Srbiji, Bosni premali. Dovoljan ti je podatak koliko youtubera imaju srbi, a koliko mi i koliko content-a izbace oni, a koliko mi. Oni su progurali neki balkanski vibe i to naši školarci konzumiraju, jer jednostavno nema konkurencije, nema hrvatskog youtube contenta. Mislim ima ga, al je loš kao ona ekipa sa 24sata i slično. Problem je u standardu i zaradi na YT jer kod nas se od toga nemože zaradit odnosno isplativije je zaposlit se. Dok u Srbiji je to neka solidna lova i možeš preživit s tim, barem neko vrijeme. To je ono što sam htio reć, ali mi se nije dalo sve pisat jer sporo tipkam ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif)
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Megatron
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 04 ožu 2023, 14:42 |
|
|
Brane je napisao/la: Eminencija je napisao/la: To sve sto si stavio link nisu cajke. Cajke kao izraz mozda i poticu od toga sta si napisao ali ono sta se smatra cajkom nema veze sa time sta ti pricas niti sa tim dance-om koji si postavljao u linkove. Naravno da nisu, pa nisam baš toliko lud. Ja sam samo htio naglasit da su cajke srbski POP (barem bile tada) Kao primjer sam uzeo ove 3 POP pjevačice koje bi po srbima bile cajke, jer su to svi slušali. Također sam htio naglasit kako se širio srbski (POP) cajke sa razvojem tehnologije odnosno kazetofona, walkman-a i Televizija, a najbolji primjer je za to MTV koji je lansirao ove zvjezde kao i mnoge druge '80i i '90. Zašto je to važno za ovu raspravu, pa zato što se dogodio internet odnosno Youtube Srbi koji nemaju love i imaju neki minimalni YT pay-view i tu su vidili priliku da zarade jer je u RH bio veći YT pay-view. Zato su oni se masovno onkrenuli na YT dok su naši to zanemarivali jer im je tržište RH premalo, YT pay-view po Srbiji, Bosni premali. Dovoljan ti je podatak koliko youtubera imaju srbi, a koliko mi i koliko content-a izbace oni, a koliko mi. Oni su progurali neki balkanski vibe i to naši školarci konzumiraju, jer jednostavno nema konkurencije, nema hrvatskog youtube contenta. Mislim ima ga, al je loš kao ona ekipa sa 24sata i slično. Problem je u standardu i zaradi na YT jer kod nas se od toga nemože zaradit odnosno isplativije je zaposlit se. Dok u Srbiji je to neka solidna lova i možeš preživit s tim, barem neko vrijeme. To je ono što sam htio reć, ali mi se nije dalo sve pisat jer sporo tipkam ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) Nije ni u Srbiji ozbiljna lova od samog YT ako se radi za domaće tržište jer je na celom ex-yu području cena pregleda mala i 80% ljudi blokira reklame, ali veliki kanali nađu sponzore, i onda dođe do paradoksalne situacije da srpski jutjuber snima video za uglavnom hrvatsku publiku i za to ima hrvatske sponzore. Evo recimo primera srpskog kanala o oružju koji reklamira prodavnicu oružja iz Širokog.
_________________ ex Skeletor
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Harezm
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 04 ožu 2023, 22:37 |
|
|
Sve što dolazi s Istoka je smeće, u svakom polju ljudskog interesa.
_________________ Hrvatska Hrvatom!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
storarare
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 05 ožu 2023, 00:02 |
|
|
weasel je napisao/la: laganini je napisao/la: ..desničari primitivci: -šuruju s Srbima -Papa im komunist - cili život imigranti po prljavom zapadu -ne vole manjine bilo koje vrate -vole srbe a muslimani u reali voli i zivi s njima tu ibtamo posalje u logore -vole cajke i Halid je Bog u ciloj Hercegovini tipican primitivac koji ko mrzi ono sto je u stvari Desnica “Šuruju sa Srbima” a njegovi kradezovci u doslovno koaliciji sa četnicima Stanimirović je bio umeren po krilo kod Hadžića u stranci . A tvrdo krilo kod Pupovaca. Pored Pupovca skoro će svaki Srbin izlgedati kao četnik . A još se to tvrdo krilo povoklo.
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
storarare
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 05 ožu 2023, 17:22 |
|
|
laganini je napisao/la: Rika sv Vida je napisao/la: Ostavi se ti, ekstremni ljevičar, priči čime bi se desnica trebala bavit. Mi se ne petljamo čime se treba bavit ljevica.
..ostavio sam te bez tekst ja sam barem 50 posto sa ne pretjerujem veci desničar od tebe..a pogodio sam u srž.. ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) Ekonomski desničar si svakako veći .
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
storarare
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 05 ožu 2023, 17:27 |
|
|
divizija je napisao/la: i_jopet je napisao/la: Ovo da su opsjednuti Srbima se slažem ali osnovna razlika je što u hrvatskoj desnici ima "islamista" što je možda jedina država takva u EU. Broj mandata desnice opada iz ta dva razloga još malo pa će jedva prelaziti prag a jačati će zeleni (nadam se da smo još daleko od toga).
hm, u kojem vi paralelno msvijetu ivite? desnica trenutno ima rekordan broj mandata u povijesti Sabora. Po rejting agencijama, koje joj nisu kslone, imati će opet Da idu svi zajedno koliko bi molhi da dobiju ?
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
laganini
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 05 ožu 2023, 18:30 |
|
|
..te maandate sto su dobili nemaju vise to je dobionpeteina pranic Kovačić raspudici..pet mandata ubsljedecem izborima Max..
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
divizija
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 05 ožu 2023, 21:16 |
|
|
Planina je napisao/la: Što se ritma i melodije tiče svatko ima svoj ukus a mome ukusu pašu istočni instrumenti remixani sa modernim electro bass stilom. Vozdra kakav osjećaj imaš kad čuješ mujezina kako leleće? mene to istočnjačko zavijanje uvijek sjeti na muejzina i ja to slušat ne mogu
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
laganini
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 05 ožu 2023, 21:20 |
|
|
divizija je napisao/la: Planina je napisao/la: Što se ritma i melodije tiče svatko ima svoj ukus a mome ukusu pašu istočni instrumenti remixani sa modernim electro bass stilom. Vozdra kakav osjećaj imaš kad čuješ mujezina kako leleće? mene to istočnjačko zavijanje uvijek sjeti na muejzina i ja to slušat ne mogu ..zavisi..jesinslusa Mostar sevdah band… ![kava :kava](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a045.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Planina
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 05 ožu 2023, 22:17 |
|
|
divizija je napisao/la: Planina je napisao/la: Što se ritma i melodije tiče svatko ima svoj ukus a mome ukusu pašu istočni instrumenti remixani sa modernim electro bass stilom. Vozdra kakav osjećaj imaš kad čuješ mujezina kako leleće? mene to istočnjačko zavijanje uvijek sjeti na muejzina i ja to slušat ne mogu Ma samo kad ločem i u društvu pa uglavnom i ne čujem retardirane tekstove a paše mi taj istočni flow i lelekanje. Nasamo ne mogu osim ako je sami instrumental ko onaj što je Šporet stavio, eventualno tako neki club remixi u tom stilu. Kao mlađi sam slušao američki rap jer se to slušalo u kvartu među košarkaškim društvom na basketu i sl. I svidio mi se taj rap flow i instrumentali., Međutim kad sam naučio engleski dovoljno dobro da razumijem tekstove to retardirano sranje jednostavno više nisam mogao slušati. Jako malo prihvatljivih stvari iz tog žanra ako imaš ikakav mozak. Samo što neke stvari imaju baš jeben flow pa radi toga i sad nekad slušam rap. Uglavnom slično je i sa cajkama, ili kad je takvo društvo ili kad mi nešto baš jebeno zvuči. A kažem opet, ako nekoga odgaja rap, pop, cajka, jadan ti je on.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
laganini
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 05 ožu 2023, 22:21 |
|
|
..u tebi je turski utjecaj i logicno je da ti lezi.:
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Planina
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 05 ožu 2023, 22:56 |
|
|
Smeće koje zagovara uvoz stranaca u HR te pretvaranje HR u Turkistan, brani pede.rluk, pedofiliju i ostalu bolešćinu će meni o turskom utjecaju. Takvi ko ti su veće zlo od najgorih Turaka od prije 400- 500 godina. Uništavate nas iznutra.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
laganini
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 05 ožu 2023, 23:01 |
|
|
Planina je napisao/la: Smeće koje zagovara uvoz stranaca u HR te pretvaranje HR u Turkistan, brani pede.rluk, pedofiliju i ostalu bolešćinu će meni o turskom utjecaju. Takvi ko ti su veće zlo od najgorih Turaka od prije 400- 500 godina. Uništavate nas iznutra. …u tebi je krcato turske krvi al jebiga takva su vrimena bila baba raširila noge…mozda je u meni talijanske francuske mislim vise.. ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Planina
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 05 ožu 2023, 23:07 |
|
|
Kakav bolesnik i izrod i smeće, evo ovakvi prozivaju druge za vrstu muzike koju slušaju.
Od svih svađa sa muslimanima ne sjećam se da mi je itko ovo rekao za babu, nego stari degenerik iz Vrgorca kilometar od granice. Ima li išta gadljivije od ovakvih?
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
laganini
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 05 ožu 2023, 23:09 |
|
|
Planina je napisao/la: Kakav bolesnik i izrod i smeće, evo ovakvi prozivaju druge za vrstu muzike koju slušaju. .:ne prozivam sasvim je normalno da ti ko Muslimani volis cajke ko sto je meni u krvi roken roll..nema ljutnje:: ovo Muslimani prebace na muslimanski eto i to sam naučio
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Brane
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 06 ožu 2023, 12:36 |
|
|
![hrvatinic :hrvatinic](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/iconcroatiaflag.gif) To što Thompson more, niko nemere
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 06 ožu 2023, 13:02 |
|
|
U mostaru najveca hr diskoteka golden cube samo srpska muzika i izvodjaci svaki vikend, nista drugo se ne slusa, pogotovo ne hrvatski izvodjaci, to nikoga ne zanima ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif)
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
saskia
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 06 ožu 2023, 13:10 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 16:42 Postovi: 2413 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
laganini je napisao/la: Planina je napisao/la: Smeće koje zagovara uvoz stranaca u HR te pretvaranje HR u Turkistan, brani pede.rluk, pedofiliju i ostalu bolešćinu će meni o turskom utjecaju. Takvi ko ti su veće zlo od najgorih Turaka od prije 400- 500 godina. Uništavate nas iznutra. …u tebi je krcato turske krvi al jebiga takva su vrimena bila baba raširila noge…mozda je u meni talijanske francuske mislim vise.. ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) Sprčim ti mater ljigo ljigavi
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
laganini
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 06 ožu 2023, 14:39 |
|
|
saskia je napisao/la: laganini je napisao/la: …u tebi je krcato turske krvi al jebiga takva su vrimena bila baba raširila noge…mozda je u meni talijanske francuske mislim vise.. ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) Sprčim ti mater ljigo ljigavi ..psovanje majke kažnjivo adio Papa..prijavljen.. ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
saskia
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 06 ožu 2023, 14:52 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 16:42 Postovi: 2413 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
laganini je napisao/la: saskia je napisao/la: Sprčim ti mater ljigo ljigavi
..psovanje majke kažnjivo adio Papa..prijavljen.. ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) Nabijem na *** i tebe i tvoju prijavu
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
laganini
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 06 ožu 2023, 14:53 |
|
|
saskia je napisao/la: laganini je napisao/la: ..psovanje majke kažnjivo adio Papa..prijavljen.. ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) Nabijem na *** i tebe i tvoju prijavu ..nebi ja al takva pravila jebiga nemas sreće.. ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
saskia
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 06 ožu 2023, 14:56 |
|
|
Mrš jebem ti sve do sedmog pokoljenja smeće jedno pokvareno
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
laganini
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 06 ožu 2023, 15:02 |
|
|
saskia je napisao/la: Mrš jebem ti sve do sedmog pokoljenja smeće jedno pokvareno …baj baj.. ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
divizija
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 06 ožu 2023, 16:33 |
|
|
Planina je napisao/la: Ma samo kad ločem i u društvu pa uglavnom i ne čujem retardirane tekstove a paše mi taj istočni flow i lelekanje..[/quote] zbilja? ovaj zvuk ti paše? https://www.youtube.com/watch?v=stZh-MviPlU
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|