HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 21 sij 2025, 07:03.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 119 post(ov)a ] 
Stranica 1, 2, 3, 4, 5  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Vlada Republike Hrvatske
PostPostano: 27 sij 2024, 01:40 

Vlada Republike Hrvatske je najviše izvršno tijelo u Državi
https://vlada.gov.hr/
slika

Sjedište Vlade nalazi se u Banskim dvorima na Markovom trgu broj 2, zgradi koja je istaknuti primjer baroknog klasicizma. Od 1808. godine služi za potrebe državne uprave, a od 1809. godine do 1918. godine bila je dom hrvatskih banova, po čemu je i dobila ime.

Vrh

Naslov: Re: Vlada Republike Hrvatske
PostPostano: 27 sij 2024, 01:43 

Ministarstva Republike Hrvatske
https://gov.hr/hr/e-vlada/18
Ministarstvo financija
Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike
Ministarstvo obrane
Ministarstvo znanosti i obrazovanja
Ministarstvo turizma i sporta
Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture
Ministarstvo poljoprivrede
Ministarstvo unutarnjih poslova
Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja
Ministarstvo prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine
Ministarstvo zdravstva
Ministarstvo pravosuđa i uprave
Ministarstvo hrvatskih branitelja
Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije
Ministarstvo kulture​ i medija
Ministarstvo vanjskih i europskih poslova

Vrh

PostPostano: 27 sij 2024, 01:46 

Grlić Radman podržao Čovića nakon optužbi SAD-a da opstruira plinsko povezivanje
https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/g ... _refresh=1
slika
Citat:
Šef hrvatske diplomacije Gordan Grlić Radman izjavio je u petak da podupire čelnika Hrvata u BiH Dragana Čovića nakon što ga je SAD optužio da opstruira plinsko povezivanje Hrvatske i BiH

Američki državni tajnik Anthony Blinen je ranije u siječnju pozvao ministre vanjskih poslova Hrvatske i BiH Grlića Radmana i Elmedina Konakovića da naprave pritisak na Čovića da prestane s opstrukcijom izgradnje plinske interkonekcije između dviju država.

Čović odbacuje te optužbe i ustraje na tome da plinovod izgradi i njime upravlja javno poduzeće koje bi se osnovalo u Mostaru, a ne Bh. Gas sa sjedištem u Sarajevu na čemu inzistira američka administracija, tvrdeći da u toj kompaniji ne radi nijedan Hrvat.

Vrh

PostPostano: 28 sij 2024, 00:38 

Austrijska pokrajina uvodi hrvatski jezik kao samostalan predmet u škole
Citat:
ZAGREB – Austrijska pokrajina Štajerska će od akademske godine 2024./25. uvesti hrvatski jezik kao samostalan predmet nastave materinskoga jezika u svoj redovni školski sustav, objavilo je hrvatsko ministarstvo vanjskih poslova u subotu.

“Veliko je to postignuće i rezultat naših dugogodišnjih nastojanja da hrvatskoj djeci pružimo važnu osnovu za kvalitetno učenje materinskog jezika. Zahvaljujem Štajerskoj na velikom angažmanu u ovom području”, rekao je hrvatski šef diplomacije Gordan Grlić Radman koji se u subotu sastao sa štajerskim ministrom za europske, međunarodne poslove, obrazovanje i ljudske potencijale Wernerom Amonom.

Tretiranje hrvatskog jezika u austrijskom školstvu jedno je od značajnijih bilateralnih pitanja, a ova se odluka temelji na stajalištu da je hrvatski jezik službeni jezik Europske unije, zbog čega nastava iz predmeta BKS (bosanski/hrvatski/srpski jezik) više nije primjerena, ističe se u priopćenju.

Vrh

PostPostano: 28 sij 2024, 00:56 

Brane je napisao/la:
Citat:
ZAGREB – Austrijska pokrajina Štajerska će od akademske godine 2024./25. uvesti hrvatski jezik kao samostalan predmet nastave materinskoga jezika u svoj redovni školski sustav, objavilo je hrvatsko ministarstvo vanjskih poslova u subotu.

“Veliko je to postignuće i rezultat naših dugogodišnjih nastojanja da hrvatskoj djeci pružimo važnu osnovu za kvalitetno učenje materinskog jezika. Zahvaljujem Štajerskoj na velikom angažmanu u ovom području”, rekao je hrvatski šef diplomacije Gordan Grlić Radman koji se u subotu sastao sa štajerskim ministrom za europske, međunarodne poslove, obrazovanje i ljudske potencijale Wernerom Amonom.

Tretiranje hrvatskog jezika u austrijskom školstvu jedno je od značajnijih bilateralnih pitanja, a ova se odluka temelji na stajalištu da je hrvatski jezik službeni jezik Europske unije, zbog čega nastava iz predmeta BKS (bosanski/hrvatski/srpski jezik) više nije primjerena, ističe se u priopćenju.

Još jedan dokaz kakav je mulj naše MVP (a i Vlada). Nakon 34 godine postojanja Hrvatske, pošlo im je za rukom da jedna austrijska pokrajina prizna hrvatski jezik. Kakva "sreća", "uspjeh" i ludilo. Plus, što je ova Vlada dopustila (ako ne i potakla) iživljavanje Austrije nad Hrvatima koji dolaze u Bleiburg, samom obilježavanju događaja, spomeniku, kao i dovođenju u pitanje vlasništva Hrvata nad tim terenom.
A stvari su to, koje bi se mogle riješiti u nekoliko dana.

Vrh

PostPostano: 28 sij 2024, 10:31 

goran2hr je napisao/la:
Nakon 34 godine postojanja Hrvatske, pošlo im je za rukom da jedna austrijska pokrajina prizna hrvatski jezik. Kakva "sreća", "uspjeh" i ludilo.

Sjajna vijest. Važan presedan za budućnost hrvatske nastave u cijeloj Austriji.

Da su te stvari bile rješive u nekoliko dana, bile bi odavno riješene.

Vrh

PostPostano: 28 sij 2024, 11:21 

goran2hr je napisao/la:
Brane je napisao/la:

Još jedan dokaz kakav je mulj naše MVP (a i Vlada). Nakon 34 godine postojanja Hrvatske, pošlo im je za rukom da jedna austrijska pokrajina prizna hrvatski jezik. Kakva "sreća", "uspjeh" i ludilo. Plus, što je ova Vlada dopustila (ako ne i potakla) iživljavanje Austrije nad Hrvatima koji dolaze u Bleiburg, samom obilježavanju događaja, spomeniku, kao i dovođenju u pitanje vlasništva Hrvata nad tim terenom.

Tko ovom srpskom trolu dopušta da svaku temu zasere.

Jel oma ovdje moderatora uopće...

Vrh

PostPostano: 28 sij 2024, 17:33 

iprodano je napisao/la:
goran2hr je napisao/la:

Tko ovom srpskom trolu dopušta da svaku temu zasere.

Jel oma ovdje moderatora uopće...

Dva pitanja. Jeste li Vi HDZovac (član, bot, uhljeb, simpatizer)? Izađite iz ormara.
Drugo, dokažite kako niste glupavi trol i ispravite jednu moju rečenicu koja nije točna? Sa čime se točno ne slažete?

Vrh

PostPostano: 03 vel 2024, 23:27 

Usyk - Hrgović za naslov svjetskog prvaka u Hrvatskoj

slika

Prilika za ministarstvo Turizma da organizira meč za svjetskog prvaka u boksu Usyk protiv Hrgovića na Poljudu (to je jedini prikladan stadion) ili Arena Zagreb

Plenkoviću prilika da pozove Zelenskog u Split i da se još malo ispromovira, pred izbore u Splitu il Zagrebu.

Mislim da za 10 mil.€ bi se to moglo organizirat 10 milja Usyk i 1 milja Hrgović
+ lova od prodaje karata
+ lova od sponzora
+ lova od TV prava
+ lova od PPV

Šta vi kažete ??
Još ubace All Croata meč Savage Babića protiv Stipe Miočića (ionako se Stipe neće borit sljedeći 6 mjeseci sa Jonsom koji je ozljeđen)

Za one koji ne prate meč za ujedinjenje titula između Fury - Usyk je odgođen zbog ozljede irca, a onda su arapi otkazali kompletan card neki 5-6 borbi koji se trebo održat (mislim) u Dubaiu.

Vrh

PostPostano: 05 vel 2024, 13:23 

:zubati Koji psiho...
Citat:
Štromar: "I meni je Josipa Rimac pisala 'srce moje, dušo moja, samo me ti možeš smiriti', a kad je supruga vidjela poruke..."

Citat:
Predrag Štromar iz HNS-a kaže da će glasati za Ivana Turudića kao glavnog državnog odvjetnika. Slične poruke od Josipe Rimac, kaže, dobivao je i on. "Napisala bi i da će nekoga popapati mrak ako joj nešto ne napravi, no samo je blefirala", izjavio je Štromar.

slika

Vrh

PostPostano: 14 vel 2024, 21:01 

Sve je palo u vodu, VladaRH u Gospiću ipak neće graditi kaznionicu

U Gospiću je na vlasti HSP i Starčević, a HDZ oće da raseli i to malo ljudi što je ostalo u Lici.
https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/u ... a-20240214
slika
Citat:
U Gospiću se ipak neće graditi kaznionica budući da je Ministarstvo pravosuđa i uprave raskinulo sporazum o realizaciji tog projekta, izvijestili su u srijedu iz gospićke Gradske uprave i na mrežnim stranicama objavili odluku Ministarstva

Vrh

PostPostano: 16 vel 2024, 16:04 

Oglasila se ministrica kulture “U interesu mi je da se sve istraži, ako je netko iskoristio situaciju, onda će odgovarati”
https://www.novilist.hr/novosti/hrvatsk ... dgovarati/
slika
Koja glupača...
Citat:
“Što se tiče Ministarstva kulture i medija, u ovom slučaju ne radi se o europskim, nego o nacionalnim sredstvima, međutim kao ministrici, u interesu mi je, bez obzira radi li se o europskim i nacionalnim sredstvima, da se istraži na koji način se postupa”, istaknula je.

Vrh

PostPostano: 19 vel 2024, 00:41 

Vlasnica Jutarnjeg Lista Hanžeković "reketari" ministarstvo Gospodarstva
https://www.nacional.hr/pas-mater-idiot ... jske-kuce/
slika
slika

Vrh

PostPostano: 09 ožu 2024, 15:11 

ŠEF HRVATSKE DIPLOMACIJE
Grlić Radman u posjetu Peruu

https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/g ... _refresh=1
Citat:
Grlić Radman susreo se i s članovima hrvatske zajednice u Hrvatskom domu 'Dubrovnik' gdje je uručio rješenja o hrvatskom državljanstvu. Procjenjuje se da se u Peruu nalazi oko 200 tisuća ljudi porijeklom iz Hrvatske, dodaje MVEP u priopćenju.

slika

Vrh

PostPostano: 16 svi 2024, 00:49 

Ovaj Grlić - Radman, Zovkina i svi ovi što se nešto pitaju u hrvatskoj vanjskoj politici trebaju dobiti posebnu temu: "[i]Krindž i kukavičluk hrvatske vanjske politike prema BiH"[/i]

https://poskok.info/zamislimo-ovu-situaciju/

Zamislimo ovu situaciju

By poskok.info- 15. svibnja 2024.5704
Englezi su 4 putra Sjevernim Ircima nametnuli prvog čovjeka u UK piramidi koji ih tamo “predstavlja”.

Englezi su nasilno izmjenili ustav koji omogućuje Englezima da Ircima nameću predstavnike u Dom Lordova.

Englezi su tenkom ušli u Irsku banku te protjerali predsjednika Sj. Irske u Dublin. On i danas živi u Dublinu.

Englezi su ubili ministra sigirnosti UK-a, Irca. Do danas nema optužnice.

Englezi su na sudovima za ratne zločince , u ladice skrili genocid nad jednim Irskim selom koje se zove Grabovica te infanticid u jednom gradu Irske koji se zove Vitez. Tu su Englezi uz Al Qaedu pobili osmero irske djece na ljuljačkama. Granatom. Ispaljenom iz blizine u doba proglašenog primirja.

Englezi tvrde da se potpisani mir između Iraca i Engleza ne smije poštovati jer time glas Irca vrijedi 5 puta više nego glas Engleza.

Englezi proUK snagama nazivaju samo snage Engleza.

Englezi su izbacili Irce s UK TV-a i tamo promoviraju smo englesku kulturu.

Englezi potiranjem ustavnih prava Iraca u UK polako iseljavaju Irce iz UK.

Uz sve te podatke, a ima ih još mali milijun Vlada u Dablinu daje sljedeće priopćenje:

Irski ministar vanjskih poslova Ronald MC’Donalds rekao je u srijedu da će Irska poticati suradnju i dobrosusjedske odnose u irsko britanskoj regiji i zalagati se za proširenje Europske unije na UK te je dodao da je Irska od početka bila zagovornik europske perspektive UK-a.

“Pomogli smo uvjeriti svoje prijatelje da UK dobije status kandidata”, rekao je Mc’Donalds.

“Moći ćete i dalje računati na našu potporu i pomoć. Ovdje smo da vam pomognemo ekspertizom i iskustvom”, rekao je obrativši se izaslanstvu UK-a.

UK je u prosincu 2022. godine postala kandidat za članstvo u Europskoj uniji.

Strategija EU-a za irsko britansku regiju (EUSAIR) je politički okvir osnovan 2014. godine u sklopu kojeg surađuje 10 zemalja u području mora, okoliša, turizma, prometa i socijale.

“Za Irsku je to instrument za produbljivanje suradnje od Grčke do San Marina”, rekao je Mc Donalds u Corku na godišnjem ministarskom forumu EUSAIR-a.

“Ova strategija promiče dobrosusjedske odnose. Irska će nastaviti predvoditi primjerom”, istaknuo je irski ministar.

Irska je u srijedu predala predsjedništvo EUSAIR-om Grčkoj koja će idućih godinu dana održavati sastanke u jadransko-jonskoj regiji, prenosi Hina.

Tijekom irskog predsjedanja, koje je kulminiralo godišnjim forumom u Corku održano je 14 sastanaka i 13 konferencija iz područja mora, okoliša, turizma, prometa i socijale.

Kada biste dakle znali da Englezi jebu Sjeverne Irce u veliki i mali mozak, leđnu moždinu, gdje god stignu, da ih potiru, da im nameću, da ih ubijaju, da su prvu povratnicu u Ulster , sestru časnu izboli sa 17 uboda nožem i da je ubojica pomilovan, i da im čine sve ovo gore pobrojano a da Vlada u Dublinu samo priča o dobrosusjedskim odnosima i kako ona pomaže UK biste li Irce smatrali i njihovu Irsku ozbiljnom nacijom?

Proširite ovu paralelu na bilo koji drugi kutak svijeta. Zamislite da Srbija snažno podupire Kosovo, iako znaju što Srbima Albanci rade na Kosovu, zamislite bilo koju naciju svijeta, koja podupire neku državu na njenom nekom putu, iako znaju da je dio naroda, te nacije u toj državi koju podupiru višegodišnja politička, biološka i balistička meta?

Što biste mislili o toj naciji osim da ju vode kukavice i jadnici i da je sama kukavna i jadna.

Upravo tako svijet gleda našu Hrvatsku. Hrvatsku Gorana Grlića Plenkovića. Kao kukavnu i jadnu državu.

Zemlju koja isporučuje svoj narod u BIH, kako u ratu, poraću tako i danas. Kao kanibal državu. Koja jede dijelove svog naroda u trećim zemljama da bi njeni političari u ZG dobili koji bod na ljestvici pitomih robova.

O prokleto bijedna Hrvatsko. O jadni naš Gorane.

Priopćenje nebitnog debila o BIH:

GRLIĆ RADMAN: Hrvatska je od početka bila zagovornik europske perspektive BiH

Vrh

PostPostano: 17 svi 2024, 14:24 

Vrh

PostPostano: 17 svi 2024, 18:41 

Vidi se da stvari idu u dobrom smjeru budući da razni "analitičari" (yugo uhljebi), te ovo kao Oreškovićka, Benčićka i slična tevabija cvile kao pseta.

Vrh

PostPostano: 17 svi 2024, 18:51 

maradot je napisao/la:
Ovaj Grlić - Radman, Zovkina i svi ovi što se nešto pitaju u hrvatskoj vanjskoj politici trebaju dobiti posebnu temu: "[i]Krindž i kukavičluk hrvatske vanjske politike prema BiH"[/i]

Zamislimo ovu situaciju

Englezi su 4 putra Sjevernim Ircima nametnuli prvog čovjeka u UK piramidi koji ih tamo “predstavlja”.

Englezi su nasilno izmjenili ustav koji omogućuje Englezima da Ircima nameću predstavnike u Dom Lordova.

Englezi su tenkom ušli u Irsku banku te protjerali predsjednika Sj. Irske u Dublin. On i danas živi u Dublinu.

Englezi su na sudovima za ratne zločince , u ladice skrili genocid nad jednim Irskim selom koje se zove Grabovica te infanticid u jednom gradu Irske koji se zove Vitez. Tu su Englezi uz Al Qaedu pobili osmero irske djece na ljuljačkama. Granatom. Ispaljenom iz blizine u doba proglašenog primirja.

Englezi tvrde da se potpisani mir između Iraca i Engleza ne smije poštovati jer time glas Irca vrijedi 5 puta više nego glas Engleza.

Uz sve te podatke, a ima ih još mali milijun Vlada u Dablinu daje sljedeće priopćenje:

Irski ministar vanjskih poslova Ronald MC’Donalds rekao je u srijedu da će Irska poticati suradnju i dobrosusjedske odnose u irsko britanskoj regiji i zalagati se za proširenje Europske unije na UK te je dodao da je Irska od početka bila zagovornik europske perspektive UK-a.

“Pomogli smo uvjeriti svoje prijatelje da UK dobije status kandidata”, rekao je Mc’Donalds.

“Moći ćete i dalje računati na našu potporu i pomoć. Ovdje smo da vam pomognemo ekspertizom i iskustvom”, rekao je obrativši se izaslanstvu UK-a.

Strategija EU-a za irsko britansku regiju (EUSAIR) je politički okvir osnovan 2014. godine u sklopu kojeg surađuje 10 zemalja u području mora, okoliša, turizma, prometa i socijale.

“Za Irsku je to instrument za produbljivanje suradnje od Grčke do San Marina”, rekao je Mc Donalds u Corku na godišnjem ministarskom forumu EUSAIR-a.

“Ova strategija promiče dobrosusjedske odnose. Irska će nastaviti predvoditi primjerom”, istaknuo je irski ministar.

Irska je u srijedu predala predsjedništvo EUSAIR-om Grčkoj koja će idućih godinu dana održavati sastanke u jadransko-jonskoj regiji, prenosi Hina.

Tijekom irskog predsjedanja, koje je kulminiralo godišnjim forumom u Corku održano je 14 sastanaka i 13 konferencija iz područja mora, okoliša, turizma, prometa i socijale.

Kada biste dakle znali da Englezi jebu Sjeverne Irce u veliki i mali mozak, leđnu moždinu, gdje god stignu, da ih potiru, da im nameću, da ih ubijaju, da su prvu povratnicu u Ulster , sestru časnu izboli sa 17 uboda nožem i da je ubojica pomilovan, i da im čine sve ovo gore pobrojano a da Vlada u Dublinu samo priča o dobrosusjedskim odnosima i kako ona pomaže UK biste li Irce smatrali i njihovu Irsku ozbiljnom nacijom?

Proširite ovu paralelu na bilo koji drugi kutak svijeta. Zamislite da Srbija snažno podupire Kosovo, iako znaju što Srbima Albanci rade na Kosovu, zamislite bilo koju naciju svijeta, koja podupire neku državu na njenom nekom putu, iako znaju da je dio naroda, te nacije u toj državi koju podupiru višegodišnja politička, biološka i balistička meta?

Što biste mislili o toj naciji osim da ju vode kukavice i jadnici i da je sama kukavna i jadna.

Upravo tako svijet gleda našu Hrvatsku. Hrvatsku Gorana Grlića Plenkovića. Kao kukavnu i jadnu državu.

Zemlju koja isporučuje svoj narod u BIH, kako u ratu, poraću tako i danas. Kao kanibal državu. Koja jede dijelove svog naroda u trećim zemljama da bi njeni političari u ZG dobili koji bod na ljestvici pitomih robova.

Dosta toga stoji ali problem je što ti nije sugovornik Englez nego radikalni islamist Hamas mentaliteta.

Njemu je svejedno živjeti u bijedi još sto godina da bi proširio džihad i nadjačao kjafire.

Njih se mora vući prema zapadnim vrijednostima jer su komotni u svojoj istočnjačkoj zatucanosti.

Jedino ako ih se povuče prema zapadu mogu biti solidniji susjed, a uz to, kada okuse mrkve, to se može iskoristiti da se vrati ono što je hrvatima u BiH na silu oduzeto. Dobro, dio toga, ne sve očito.

Okolnosti nisu europske, nego europsko-islamističke.

Nacionalni interes Hrvatske i hrvata i jest da bošnjaci budu poslušnici Brisela inače bi nam se mogao nakotiti čitav roj samoubilačkih napadača blizu naše obale koji malo-malo idu izvršiti neki napad.

Treba ih držati pod kontrolom, a ovo je dio toga.

Rusija bi, primjerice, najradije da Iran uspje osnažiti nekakvo Muslimansko bratstvo u Bosni pa da to bude još jedan problem za EU.

Vrh

PostPostano: 17 svi 2024, 19:04 

potocnj je napisao/la:
maradot je napisao/la:

Zamislimo ovu situaciju

Dosta toga stoji ali problem je što ti nije sugovornik Englez nego radikalni islamist Hamas mentaliteta.

Njemu je svejedno živjeti u bijedi još sto godina da bi proširio džihad i nadjačao kjafire.

Njih se mora vući prema zapadnim vrijednostima jer su komotni u svojoj istočnjačkoj zatucanosti.

Jedino ako ih se povuče prema zapadu mogu biti solidniji susjed, a uz to, kada okuse mrkve, to se može iskoristiti da se vrati ono što je hrvatima u BiH na silu oduzeto. Dobro, dio toga, ne sve očito.

Nacionalni interes Hrvatske i hrvata i jest da bošnjaci budu poslušnici Brisela inače bi nam se mogao nakotiti čitav roj samoubilačkih napadača blizu naše obale koji malo-malo idu izvršiti neki napad.

Rusija bi, primjerice, najradije da Iran uspje osnažiti nekakvo Muslimansko bratstvo u Bosni pa da to bude još jedan problem za EU.

Naš je interes vratiti ono što je naše, a ne gurati nakaradu na štetu našeg naroda.
Jer kad tad će se morati skloniti i muslimani i Srbi s naših granica. Bilo to za 10 ili 50 godina.
I nema umjerenih muslimana i muslimana koji misli drugačije. Svi oni imaju taj bolesni islamisticki mentalni sklop koji se sve više i više pojačava godinama.
Silne medrese, indoktrinacija, mediji,građenje raketa na svakih 50m kao cilj provokacije i zapišavanja terena, itd.

Vrh

PostPostano: 17 svi 2024, 19:26 

Noname01 je napisao/la:
potocnj je napisao/la:

Naš je interes vratiti ono što je naše, a ne gurati nakaradu na štetu našeg naroda.
Jer kad tad će se morati skloniti i muslimani i Srbi s naših granica. Bilo to za 10 ili 50 godina.
I nema umjerenih muslimana i muslimana koji misli drugačije. Svi oni imaju taj bolesni islamisticki mentalni sklop koji se sve više i više pojačava godinama.
Silne medrese, indoktrinacija, mediji,građenje raketa na svakih 50m kao cilj provokacije i zapišavanja terena, itd.

Čisti hlebinizam.

Mi bismo, realno,trebali vratiti natrag 500 godina povijesti i izbaciti na istok muslimanske i pravoslavne osmanlije. No, zato nemamo snage, kao što nisu imali značajniji narodi- Grci s Konstantinopolom itd.

Mi trebamo preko europeizacije Muslimane i Srbe dovesti do toga da nemaju manevraski prosor za svoje balkanske pizdarije i to je najbolji put. Trebamo biti- a to nam je i najveća boljka- medijski aktivniji i u kući i u svijetu oko svega- dobar dio i ne zna tko je gdje što- a sudbina je ionako da mi ne možemo sami riješti nešto što će eskalirati u civilizacijski sukon zapada i istoka u sljedećim desetljećima.

Ukrajina -Rusija je već sam postalo sukob zapada i europskog istoka, i tu se vuku crte.

Vrh

PostPostano: 17 svi 2024, 21:26 

Europizacija nije ništa s čime se treba ponositi.

Vrh

PostPostano: 17 svi 2024, 21:45 

Europeizacija je, osim neuralgičnih točaka oko rase i migracija, najbolja stvar na svijetu. Ostalo su luđaćke despocije i životinjska društva Kine, Irana, Rusije, Turske, islama, Afrike...dakle humanoidi.

Vrh

PostPostano: 17 svi 2024, 21:48 

To je europeizacija 20. stoljeća. O 21. stoljeću da ne govorim. Nama treba nacifikacija. Borba za rasu, obitelj i društvo nasuprot crnih, transrodnih i kapitalista.

Vrh

PostPostano: 17 svi 2024, 21:59 

HHerceg je napisao/la:
To je europeizacija 20. stoljeća. O 21. stoljeću da ne govorim. Nama treba nacifikacija. Borba za rasu, obitelj i društvo nasuprot crnih, transrodnih i kapitalista.

To nijedna civilizacija/rasa se ne usudi javno reći. Jedino žuti to rade, ali bez teksta. Ostale rase i civilizacije- nitko.

Vrh

PostPostano: 17 svi 2024, 23:17 

Po Potocnju interes RH je civilizacijski podići, kultivirati Muslimane pa taman do zadnjeg Hrvata u BiH

Bravo mi.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 119 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4, 5  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: