|
|
Stranica: 2941/3593.
|
[ 89820 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
dudu
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Robota Postano: 07 ruj 2022, 23:23 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60814 Lokacija: DAZP HQ
|
Agathonikos je napisao/la: Zekim se I meni je kapak do 170. Sve na dohvat ruke, milina jedna. kad je skladno točno ti dođe da je u statistici tvoje MZ svake godine +1 rođeni.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Robota Postano: 07 ruj 2022, 23:27 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 7447 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
Agathonikos je napisao/la: Zekim se I meni je kapak do 170. Sve na dohvat ruke, milina jedna. Nisko je to... Prva žena, manekenka 177cm..tanka.duge prave noge tko puškice, niška Eva Hercigova, Ljepoticu prava, tko vila i to pre 27 g.. imaš merak i posle par poroda...ne nešto malo, trtavo, zdepasto, tko šifonjer. Sada su djevojke visočije zbog prehrane i sporta.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Robota Postano: 07 ruj 2022, 23:30 |
|
|
KIM tko da se pali na dječake, kad kaže tanko i vitko, a meni samo što ne pozlije.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Robota Postano: 07 ruj 2022, 23:35 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21277 Lokacija: među zvijezdama Upozorenja: 3
|
Nije jadni Robi ni otišao kako treba, vi uništiste temu seksualnim maštarijama i mokrim snovima. Kompletan zivotni i forumski opus čovjeku! Sram vas bilo.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Robota Postano: 07 ruj 2022, 23:36 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Nije jadni Robi ni otišao kako treba vi uništiste temu seksualnim maštarijama i mokrim snovima. Kompletan zivotni i forumski opus čovjeku! palo je i meni napamet to isto, ali ne brinem, NK će to riješiti.
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Robota Postano: 07 ruj 2022, 23:37 |
|
|
dudu je napisao/la: KIM tko da se pali na dječake, kad kaže tanko i vitko, a meni samo što ne pozlije. Ti ako voliš škembave pune sala i niže tvoj okus Đed me je naučio još kad je kupovao prasiće za priplod, samo tanko i dugačko... Sinovi su mi ELITNI DOMINATORI... ZA pravu ženu i EXTRA DNA, NIŠTA NIJE SKUPO...to nije trošak, već INVESTICIJA u buduće naraštaje...
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
Bogata Hercegovina
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Robota Postano: 07 ruj 2022, 23:41 |
|
|
Demo mag je napisao/la: K..M je napisao/la: Dušan u Njegoš modu....sklepava ep o supremaciji Era. A on malo zavidan, jer je iz Završja i nema ništa sa tim poduzetnim i sposobnim pukom. Osim što se šlepuje na njih. ratni profiteri večina firmi nastala u ratu otimanjem konvoja i švercom sve vam se svodi na distubuterske firme i kladionice, ima li ijedna firma osim Violete da išta proizvodi i da znate pravit išta i o čemu prdis jado jadna kamenjarska Izvoz I-VII 2022./ izvoz per capita ZHŽ:.......700 mil. KM..........8.641 KM HNŽ:....... 1 mlrd. KM..........5.512 KM ZDK:...... 1,3 mlrd. KM.........3.941 KM TK:........1,5 mlrd. KM ........3.750 KM KS:........1,2 mil. KM...........2.831 KM USK:.......400 mil. KM..........2.213 KM Zap. Hercegovina je izvozno i više nego duplo produktivnija per capita od bošnjačkih kantona i što je najbolje, 95% izvoznih ZHŽ firmi je u domaćem vlasništvu, dok 50% bošnjačkog izvoza kontroliraju stranci. Npr. izvozna produktivnost per capita bošnjačkih firmi u ZDK iznosi 1.800 KM, e to je jadno.
|
|
Vrh |
|
|
Eminencija
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Robota Postano: 07 ruj 2022, 23:41 |
|
|
Demo mag je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Bez vrijeđanja! istina ne može vrijeđat sam čovjek potvrdio i ne buni se a ti se javljaš? njegov advokat? šta ? Uostalom ja bi bio sretan da sam kao on! Znamo mi za zadnje ;) Svi bosnje bi bili sretni da su hercegovci.
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
|
|
K..M je napisao/la: dudu je napisao/la: KIM tko da se pali na dječake, kad kaže tanko i vitko, a meni samo što ne pozlije. Ti ako voliš škembave pune sala i niže tvoj okus Đed me je naučio još kad je kupovao prasiće za priplod, samo tanko i dugačko... Sinovi su mi ELITNI DOMINATORI... ZA pravu ženu i EXTRA DNA, NIŠTA NIJE SKUPO...to nije trošak, već INVESTICIJA u buduće naraštaje... Pa kako da nadje visoku ribu, a toliko uložio u čarape.. Kako će ona videti tu investiciju.. ? :) Dudi, jel' skidaš Hugo Boss bijele čarke kad trsiš, ali iskreno da kažeš.. :) .
_________________ Srbijanski ukruh
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Robota Postano: 07 ruj 2022, 23:44 |
|
|
Bogata Hercegovina je napisao/la: Demo mag je napisao/la: ratni profiteri večina firmi nastala u ratu otimanjem konvoja i švercom sve vam se svodi na distubuterske firme i kladionice, ima li ijedna firma osim Violete da išta proizvodi i da znate pravit išta i o čemu prdis jado jadna kamenjarska Izvoz I-VII 2022./ izvoz per capita ZHŽ:.......700 mil. KM..........8.641 KM HNŽ:....... 1 mlrd. KM..........5.512 KM ZDK:...... 1,3 mlrd. KM.........3.941 KM TK:........1,5 mlrd. KM ........3.750 KM KS:........1,2 mil. KM...........2.831 KM USK:.......400 mil. KM..........2.213 KM Zap. Hercegovina je izvozno i više nego duplo produktivnija per capita od bošnjačkih kantona i što je najbolje, 95% izvoznih ZHŽ firmi je u domaćem vlasništvu, dok 50% bošnjačkog izvoza kontroliraju stranci. Npr. izvozna produktivnost per capita bošnjačkih firmi u ZDK iznosi 1.800 KM, e to je jadno. dominiraj nad nejači, prskanje.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Robota Postano: 07 ruj 2022, 23:44 |
|
|
JNA je napisao/la: K..M je napisao/la: Ti ako voliš škembave pune sala i niže tvoj okus
Đed me je naučio još kad je kupovao prasiće za priplod, samo tanko i dugačko...
Sinovi su mi ELITNI DOMINATORI...
ZA pravu ženu i EXTRA DNA,
NIŠTA NIJE SKUPO...to nije trošak, već INVESTICIJA u buduće naraštaje... Pa kako da nadje visoku ribu, a toliko uložio u čarape.. Kako će ona videti tu investiciju.. ? :) Dudi, jel' skidaš Hugo Boss bijele čarke kad trsiš, ali iskreno da kažeš.. :) . malo podfrknem da se jako ne oznojim.
|
|
Vrh |
|
|
Bogata Hercegovina
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Robota Postano: 07 ruj 2022, 23:50 |
|
|
dudu je napisao/la: Bogata Hercegovina je napisao/la:
Izvoz I-VII 2022./ izvoz per capita
ZHŽ:.......700 mil. KM..........8.641 KM HNŽ:....... 1 mlrd. KM..........5.512 KM ZDK:...... 1,3 mlrd. KM.........3.941 KM TK:........1,5 mlrd. KM ........3.750 KM KS:........1,2 mil. KM...........2.831 KM USK:.......400 mil. KM..........2.213 KM
Zap. Hercegovina je izvozno i više nego duplo produktivnija per capita od bošnjačkih kantona i što je najbolje, 95% izvoznih ZHŽ firmi je u domaćem vlasništvu, dok 50% bošnjačkog izvoza kontroliraju stranci. Npr. izvozna produktivnost per capita bošnjačkih firmi u ZDK iznosi 1.800 KM, e to je jadno.
dominiraj nad nejači, prskanje. Spominje Bošnjo rat, pa ga pitam, kako to da su Hercegovci i u svijetu bogati i uspješni? I njima je rat pomogao? Hercegovci su bogati i uspješni svuda gdje žive! Južna Amerika Ivan Rašić iz Ljubuškog je vlasnik peradarske firme RASIC HNOS. S.A. Argentina s 360 milijuna dolara prihoda odnosno 2,7 milijardi kn ____ Srednja Amerika Vjekoslav Miletić iz Mostara u Ekvadoru ima stacioniranu flotu tunolovaca vrijednu 300 milijuna $ odnosno 2,2 milijardi kn ____ Sjeverna Amerika Victor Dodig iz Čitluka je na čelu Kanadske Grupe CIBC jedne od najvećih sjeverno-američkih financijskih institucija s 100+ milijardi dolara prihoda ____ Jure Šola (Tomislavgrad-Kalifornija) je suvlasnik Sanmina Corporation, težak pola milijarde dolara ____ Ilija Letica (Tomislavgrad-Michigan) vlasnik Americi Letica Corporation težak 300 mil. dolara. ____ Njemačka Mario Perić iz Gruda je najbogatiji Hrvat u Njemačkoj jer je član uprave Commerzbank u Frankfurtu koja ostvaruje 15 milijardi € bruto prihod godišnje _____ Pet najbogatijih Zagrepčana su Hercegovci: 1.Danko Čorić- Široki - bivši vlasnik supersporta Zagreb, prodao nedavno firmu za milijardu eura ____ 2.Dubravko Grgić - Ljubuški - vlasnik: Euroherca osiguranja firme mu uprihode godišnje 7,5 milijardi kn ____ 3.Slobodan Markota - Posušje - vlasnik ALCA ZAGREB, prihodi firme milijarda kn ____ 4.Ivan Leko - Grude - vlasnik CIAK Grupa, prihodi firme 3+ milijardi kn ___ 5.Vesna Ramljak - Posušje - vlasnik Sancta Domenica, prihodi firme milijarda kn.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Robota Postano: 07 ruj 2022, 23:58 |
|
|
i Sancta Domenica naša? e svašta pa bio bi red da nešto ostavimo drugima.
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Robota Postano: 08 ruj 2022, 00:02 |
|
|
dudu je napisao/la: i Sancta Domenica naša? e svašta pa bio bi red da nešto ostavimo drugima. Udaj se za bogatunku...dudi imaš pristup kvalitetnim ženama i stalno fulaš...vodim te u Skadar da rešiš problem. Da se osevapiš i tko Robbi USPJEŠ U ŽIVOTU...obitelj ti je zabrinuta da nisi zastranio.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Robota Postano: 08 ruj 2022, 00:04 |
|
|
K..M je napisao/la: dudu je napisao/la: i Sancta Domenica naša? e svašta pa bio bi red da nešto ostavimo drugima. Udaj se za bogatunku...dudi imaš pristup kvalitetnim ženama i stalno fulaš...vodim te u Skadar da rešiš problem. Da se osevapiš i tko Robbi USPJEŠ U ŽIVOTU...obitelj ti je zabrinuta da nisi zastranio. živim kao monah, žene i materijalno mi nije najbitnije, mene zanima metafizika.
|
|
Vrh |
|
|
Bogata Hercegovina
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Robota Postano: 08 ruj 2022, 00:09 |
|
|
dudu je napisao/la: i Sancta Domenica naša? e svašta pa bio bi red da nešto ostavimo drugima. Što sve nije naše... Importanne centar kroz koji prolazi svaki dan 70% Zagrepčana je u vlasništvu Cirla Zovka iz Posušja. Josip Kordić iz Gruda ili Širokog (nisam siguran) je vlasnik najviše zgrade u Zagrebu (EuroTower Zagreb) Željko Vučemil iz Tomislavgrada je vlasnik poslovnog centra Strojarska Hrvoje Pezić iz Ljubuškog stoji iza firme ZG city Hotels, izdvaja se njegov Hotel Doubletree By Hilton u sklopu Green Golda. Dubravko Grgić iz Ljubuškog je nadavno kupio Cibonin Toranj, a o dominaciji njegove Euroherc zgrade da ne govorim. Hercegovci drže sve glavne urbane orijentire po Zagrebu.
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Robota Postano: 08 ruj 2022, 00:22 |
|
|
JNA je napisao/la: K..M je napisao/la: Ti ako voliš škembave pune sala i niže tvoj okus
Đed me je naučio još kad je kupovao prasiće za priplod, samo tanko i dugačko...
Sinovi su mi ELITNI DOMINATORI...
ZA pravu ženu i EXTRA DNA,
NIŠTA NIJE SKUPO...to nije trošak, već INVESTICIJA u buduće naraštaje... Pa kako da nadje visoku ribu, a toliko uložio u čarape.. Kako će ona videti tu investiciju.. ? :) Dudi, jel' skidaš Hugo Boss bijele čarke kad trsiš, ali iskreno da kažeš.. :) . Usmrđela mu se investicija. Čarape bjele i begaju te niske purgerice oko 160 cm...i ogovaraju ga sa frendačama u fazonu ma pusti ga on je iz onih nazadnih i zaostalih krajeva.. Mora uzeti stilistu, teget, crne, braon .. Skombinira bar 2 komb...čarape, cipele, kaiš, torba. Aksesoar dobar i prestižno brendiran. Bez škrtarenja. Čuka Brajtling, Filip Patek....i ženska bomba ti padne. Uz galantnost, laskanje i poklone i PAŽNJU. DOBITNA KOMBINACIJA.
|
|
Vrh |
|
|
perolegenda
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Robota Postano: 08 ruj 2022, 00:55 |
|
|
K..M je napisao/la: JNA je napisao/la:
Pa kako da nadje visoku ribu, a toliko uložio u čarape.. Kako će ona videti tu investiciju.. ? :)
Dudi, jel' skidaš Hugo Boss bijele čarke kad trsiš, ali iskreno da kažeš.. :)
.
Usmrđela mu se investicija. Čarape bjele i begaju te niske purgerice oko 160 cm...i ogovaraju ga sa frendačama u fazonu ma pusti ga on je iz onih nazadnih i zaostalih krajeva.. Mora uzeti stilistu, teget, crne, braon .. Skombinira bar 2 komb...čarape, cipele, kaiš, torba. Aksesoar dobar i prestižno brendiran. Bez škrtarenja. Čuka Brajtling, Filip Patek....i ženska bomba ti padne. Uz galantnost, laskanje i poklone i PAŽNJU. DOBITNA KOMBINACIJA. Dođoh radi demografije, ostadoh radi dejting savjeta.
_________________ Protiv svakog imperijalizma, kako srpskog, tako i ruskog, tako i američkog. Slava Ukrajini!
|
|
Vrh |
|
|
mijat_tomic
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Robota Postano: 08 ruj 2022, 02:12 |
|
|
Kako god okrenes sa svakim nasim postom bar jedan bosnjo iseli za njemacku. Samo lupaj postove dudu
_________________ 28.4.2023 - Krstaski vladar FBiH Christian Schmidt salje SDFA djamijase na vjecna lovista
|
|
Vrh |
|
|
Demo mag
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Robota Postano: 08 ruj 2022, 08:36 |
|
|
Eminencija je napisao/la: Demo mag je napisao/la: istina ne može vrijeđat sam čovjek potvrdio i ne buni se a ti se javljaš? njegov advokat? šta ? Uostalom ja bi bio sretan da sam kao on! Znamo mi za zadnje ;) Svi bosnje bi bili sretni da su hercegovci. budaletino, vidis da je ta druga budaletina dopisala zadnju rečenicu vrlo hinjski i kretenski nadasve
_________________ svaki uništeni ruski tenk i ubijeni ruski vojnik, jedna je iluzija manje o ruskom i srpskom svetu Slava Ukrajini i HIMARS-ima
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Robota Postano: 08 ruj 2022, 11:42 |
|
|
Hrvati se vraćaju, Muslimani bježe.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Robota Postano: 08 ruj 2022, 12:12 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 44062 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Ajša i Mirsada/Merjem (iz famoznog Željeznog Polja, otišla u SAD 2017) opljačkale 140 tisuća USD, ali istovremeno spriječile i iseljavanje desetina Bošnjaka, sve u svemu patriotski. To na stranu, vidi se moć tih imigracijskih lanaca, odnosno oslonca na ljude koji su već emigrirali u povlačenju ostalih. Razlog zašto iseljavanje iz određenih sredina nikako ne prestaje. https://cin.ba/americki-san-postao-nocna-mora/
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Hroboatos
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Robota Postano: 08 ruj 2022, 12:13 |
|
|
Bogata Hercegovina je napisao/la: Demo mag je napisao/la: ratni profiteri večina firmi nastala u ratu otimanjem konvoja i švercom sve vam se svodi na distubuterske firme i kladionice, ima li ijedna firma osim Violete da išta proizvodi i da znate pravit išta i o čemu prdis jado jadna kamenjarska Izvoz I-VII 2022./ izvoz per capita ZHŽ:.......700 mil. KM..........8.641 KM HNŽ:....... 1 mlrd. KM..........5.512 KM ZDK:...... 1,3 mlrd. KM.........3.941 KM TK:........1,5 mlrd. KM ........3.750 KM KS:........1,2 mil. KM...........2.831 KM USK:.......400 mil. KM..........2.213 KM Zap. Hercegovina je izvozno i više nego duplo produktivnija per capita od bošnjačkih kantona i što je najbolje, 95% izvoznih ZHŽ firmi je u domaćem vlasništvu, dok 50% bošnjačkog izvoza kontroliraju stranci. Npr. izvozna produktivnost per capita bošnjačkih firmi u ZDK iznosi 1.800 KM, e to je jadno. Man talks, shit walks.
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Robota Postano: 08 ruj 2022, 13:37 |
|
|
Mladi glumac iz Živinica, Emir Ibrahimović, odlučio je nakon nekoliko godina uspješnog bavljenja glumom napustiti Bosnu i Hercegovinu. Kao razlog za ovu odluku navodi nepravdu, koja ga godinama sputava na njegovom glumačkom putu. https://6yka.com/bih/jos-jedan-odlazak- ... g-nepravde
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Robota Postano: 08 ruj 2022, 13:42 |
|
|
Citat: Nepovratno izgubljena radna snaga? 'Odlazim iz ove zemlje nakon 20 godina radnog staža'Mnogi građani, umorni od skoro tri desetljeća neispunjenih obećanja, bolje sutra traže izvan granica naše zemlje, a poslodavci, upozoravajući na nedostatak radnika, okreću se uvozu radne snage. Iste one koju, sudeći prema spiskovima službi za zapošljavanje, mjerimo u desetinama hiljada. Rješenje je, kažu privrednici, jednostavno: uspostava pravne države i plaće radnika od kojih se može živjeti, a onda se možemo nadati ne samo ostanku, nego i povratku onih koji su otišli. „Nedostatak je, prije svega, adekvatne radne snage koja ima znanja i vještine koje su potrebne, prije svega, realnom sektoru, a to je problem nastavnih planova i progama“, ističe Kemal Čolak, predsjednik Udruženja poslodavaca SBK-a. Tako poslodavci Srednjobosanskog kantona - u čijoj je Kantonalnoj službi za zapošljavanje evidentirano više od trideset hiljada nezaposlenih, od čega trećina sa završenim zanatom - objašnjavaju dramatično stanje u kojem su se našli. Nažalost, njihov se glas očigledno ne sluša, jer je i ove godine pri upisu u srednje škole među 62 zanimanja najviše, skoro 500, upisanih u medicinske škole, dok se za poljoprivrednog ili građevinskog tehničara odlučilo tek po nekoliko učenika. Krajnje je vrijeme, kažu, za promjenu odnosa prema realnom sektoru. „Otvaranjem kvalitetnih novih radnih mjesta treba ići u reformu obrazovanja i paralelno s tim graditi pravnu državu u koju će vjerovati i građani i poslodavci i strani investitori“, poručuje Snježana Kopruner, direktorica GS tvornice mašina Travnik. Do tada, zbog niskih plaća koje su, između ostalog, posljedica visokih poreza i doprinosa, te odnosa poslodavaca prema radnicima, ali i zbog političkog ambijenta, mnogi, ne videći svoju budućnost ovdje, kupuju kartu u jednom pravcu. „Nema neke budućnosti, nema nikavog napretka ovdje ni za šta“, kaže Asaf Melić. „Smučilo se svima. Mladi hoće da rade, međutim, ima i dosta poslodavaca koji obaveze koje obećaju ne ispune“, navodi Haris Novalić. „Odlazim iz ove zemlje, 20 godina radnog staža, možda čak kad mi je najbolje raditi, kad sam neke stvari posložio, odlazim dalje“, ističe Mirzad Aslanović. Za to vrijeme sve više se priča o uvozu stranih radnika do kojih se dolazi na razne načine o kojima većina poslodavaca ne želi javno govoriti. Rijetko se govori i o brojnim Bosancima i Hercegovcima poput onih u firmi otvorenoj u Prozoru-Rami, od kojih se više od polovine vratilo iz Evropske unije. „Moje iskustvo s projektom u Rami je da čim postoje radna mjesta od kojih mogu pristojno živjeti - ljudi su se spremni vratiti. Dvadeset godina sam radila u Njemačkoj i nije tamo svakome dobro, najbolje je kod kuće“, zaključuje Kopruner. A kod kuće baš kao i u bilo kojoj evropskoj zemlji logično bi bilo osigurati plaće od kojih se može živjeti i penzije koje neće biti u ravni sa socijalnim davanjima. U suprotnom, u narednom izbornom ciklusu kampanja, političke će partije po glasove umjesto ovdje ići u Evropu. https://6yka.com/bih/nepovratno-izgublj ... dnog-staza Krajnje je vijeme da Muslimani iz SBK masovno iseljavaju.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: pakovic, W3C [Validator] i 344 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|