|
|
Stranica: 328/328.
|
[ 8192 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
MiB
|
Naslov: Re: Prosvjedna nota moderaciji Postano: 01 ožu 2025, 00:06 |
|
Pridružen/a: 14 ruj 2009, 16:26 Postovi: 17764 Lokacija: Drina je na granici!
|
Na politici opet hiper produkcija tema koje sve mogu stati u "dogadjanja u RS".
_________________ Onu istu našu košulju pripremi, Na tavan je stavi, za mene je spremi, Bit će ona opet i sinu po mjeri Kao što je bila mom djedu i meni.
|
|
Vrh |
|
 |
Zapadni
|
Naslov: Re: Prosvjedna nota moderaciji Postano: 03 ožu 2025, 13:04 |
|
|
Jeste. Dopušteno je. Dobrodošao u Trumpovu eru slobode govora. Islamisti vole zlouporabiti europski novokoncept "govora mržnje" za svoju islamističku mimikriju.
Ja uistinu stojim na mezaru, uvjerenja sam da je tvoj otac tu, ne vidim nikakav problem.
Nije ti ovo OHR ni hambasada da plačipičkaš.
|
|
Vrh |
|
 |
horus
|
Naslov: Re: Prosvjedna nota moderaciji Postano: 03 ožu 2025, 13:07 |
|
|
Tipični vonjavac, dođe provocirati, a kad mu odgovoriš krene kmečiti o "osobnom genocidu" 
|
|
Vrh |
|
 |
Zapadni
|
Naslov: Re: Prosvjedna nota moderaciji Postano: 03 ožu 2025, 13:09 |
|
|
Odlični su, izolirani musliman u akvariju daje dobar uvid u ponašanje svoje vjerske skupine.
Toliko žuči jedna Sarajka tu ispusti, a ovaj tu mene prijavljuje teti. Teteee teteee ne daju mi unitarnuuuu
Pritužba nije napisana na sva 3 jezika te time vrijeđa osjećaje druga dva naroda. Odbacuje se.
|
|
Vrh |
|
 |
Zapadni
|
Naslov: Re: Prosvjedna nota moderaciji Postano: 03 ožu 2025, 13:10 |
|
|
Ajde bulo ne leleči, budi muško
Nije ti ovo Kanton Sarajevo
|
|
Vrh |
|
 |
Zapadni
|
Naslov: Re: Prosvjedna nota moderaciji Postano: 03 ožu 2025, 13:16 |
|
|
Lik se ulogirao na Herceg-Bosna forum da provocira, a na odgovore prijeti KRIVIČNIM PRIJAVAMA.
Izgleda da si remetilački faktor forumske diskusije. Nije ti mjesto ovdje. Ugasi se
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Prosvjedna nota moderaciji Postano: 03 ožu 2025, 14:49 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 78879 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Ban za Turčina koji se ne ponaša lijepo
_________________ Nema Izbornog zakona BiH ako nema BiH.
Nema ukradenog hrvatskog člana Predsjedništva BiH, ako nema BiH.
33% dionica firme koja je bankrotirala vrijede 0.
Bošnjaci imaju snagu Miki Mausa.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Prosvjedna nota moderaciji Postano: 03 ožu 2025, 14:58 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 78879 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Ustvari tjedan dana je dosta, ali lijen sam promijenit
_________________ Nema Izbornog zakona BiH ako nema BiH.
Nema ukradenog hrvatskog člana Predsjedništva BiH, ako nema BiH.
33% dionica firme koja je bankrotirala vrijede 0.
Bošnjaci imaju snagu Miki Mausa.
|
|
Vrh |
|
 |
MiB
|
Naslov: Re: Prosvjedna nota moderaciji Postano: 05 ožu 2025, 18:36 |
|
Pridružen/a: 14 ruj 2009, 16:26 Postovi: 17764 Lokacija: Drina je na granici!
|
_________________ Onu istu našu košulju pripremi, Na tavan je stavi, za mene je spremi, Bit će ona opet i sinu po mjeri Kao što je bila mom djedu i meni.
|
|
Vrh |
|
 |
Zapadni
|
Naslov: Re: Prosvjedna nota moderaciji Postano: 06 ožu 2025, 19:15 |
|
|
Briši moj zadnji post, zaključavaj temu, bitno da se vidi što govori i da je tema učinila krug.
Ponavljam, ako se može tu diskutirati o ljudima koje ja osobno znam pa ne reagiram, nije na razini hrvatskog javnog diskursa aktivirati rodijačku potrebu štiti svog, Vitežanin čuva Vitežanina.
Amo onda to po anglosaksonskom pravu, kad nečijeg poznanika budete razvlačili tu, ima da se barem ključa tema - jer ne znate ljude - ljudine ipo na temelju ovoga.
Iako volim ovog koji mi je zaključao temu, jer nije glup i vidi Trumpa za šta je.
Tako da ljutim se na tebe, ali te zapravo volim.
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Prosvjedna nota moderaciji Postano: 06 ožu 2025, 19:18 |
|
|
Zapadni je napisao/la: Briši moj zadnji post, zaključavaj temu, bitno da se vidi što govori i da je tema učinila krug.
Ponavljam, ako se može tu diskutirati o ljudima koje ja osobno znam pa ne reagiram, nije na razini hrvatskog javnog diskursa aktivirati rodijačku potrebu štiti svog, Vitežanin čuva Vitežanina.
Amo onda to po anglosaksonskom pravu, kad nečijeg poznanika budete razvlačili tu, ima da se barem ključa tema - jer ne znate ljude - ljudine ipo na temelju ovoga.
Iako volim ovog koji mi je zaključao temu, jer nije glup i vidi Trumpa za šta je.
Tako da ljutim se na tebe, ali te zapravo volim. Uredno si otvorio temu, forumaši su dali svoje mišljenje... Problem je tvoje generaliziranje svih koji "brane" Soldića i nazivanjem istih kvazi Hrvatima. To nije dopušteno. Btw, mi smo Travničani, tj. NovoBiljani (Robert).
|
|
Vrh |
|
 |
oak
|
Naslov: Re: Prosvjedna nota moderaciji Postano: 07 ožu 2025, 20:58 |
|
|
Ok, vidim prebačena je tema.
|
|
Vrh |
|
 |
tetejac
|
Naslov: Re: Prosvjedna nota moderaciji Postano: 12 ožu 2025, 11:01 |
|
|
U čemu je problem? Zašto mi se brišu postovi?
_________________ Idi kući maži supe
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Prosvjedna nota moderaciji Postano: 12 ožu 2025, 11:05 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 21:34 Postovi: 12584 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
U redu je postaviti pitanje. Ostatak napisanog je kleveta i offtopic.
Ovdje samouvjereno tvrdiš kako je neko pucao i ubijao Hrvate, to je tema za tužilaštvo, izvoli se njima obratiti ako imaš čvrste dokaze. U suprotnom lako se može desiti da tebe tužilaštvo pozove na razgovor.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
 |
horus
|
Naslov: Re: Prosvjedna nota moderaciji Postano: 13 ožu 2025, 20:32 |
|
|
Po kojoj logici samo ja dobijem ban na 24 sata, a tuzlanski ispdrak mib ne dobije, iako sam odgovorio na njegovu provokaciju i uvredu "turčin koji mi jebe babu"? Jesam ja prvi njemu zakačio za obitelj ili on meni?!
|
|
Vrh |
|
 |
bumbar92
|
Naslov: Re: Prosvjedna nota moderaciji Postano: 13 ožu 2025, 22:03 |
|
|
nije tako bilo,... tražio je "jamstvo" da toga nije bilo ili tak nešto. no svejedno brisanje, uljudbeno općite kano pravi muži što bi barba dane reka
|
|
Vrh |
|
 |
Machak
|
Naslov: Re: Prosvjedna nota moderaciji Postano: Jučer, , 15:56 |
|
|
Idem dok me Kvačica nije žik. Očito mu idu na jetru moja razmišljanja. Dijeli mi bezvezna upozorenja. Ugodan vikend 
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|