HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 15 pro 2024, 15:28.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 294 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: HA HA HA HA komentari na večerašnjih 60 minuta
PostPostano: 28 ruj 2010, 11:32 

Junuz Djipalo je napisao/la:
Ih, potpredsjednik parlamenta entiteta može jako, jako puno.

Isto kao što i Raguž može kao član predsjedništva jako jako puno, mogao bih i ja kao ministar turizma KSB jako, jako puno... :D

Kad izbori prođu, čerečimo ko ne valja, sad bar ima ko, imamo mrežu medija. :zubati

Vjeruj mi ja uvijek pomažem u nadi da će se nešto ili neko promjeniti.

Jedan hdz-eovac mi je rekao, ako imaš gdje, bježi odavde, ovo će sve propasti.

No Comment!

Vrh

PostPostano: 28 ruj 2010, 11:40 

A kud drove? U Hr ti nije bajno, ostavit ćeš dušu da stekneš 4 zida. Inozemstvo nije dom, iako se može osigurat lijep život.

Znam puno ljudi koji rade a imaju dobar život i Bosni. Ja sam pokušao svojedobno s poduzećem i nije išlo loše za bh prilike.

Bio sam gazda u našim okvirima ali mi nije bilo dovoljno.

A sad nisam siguran jesam li dobro napravio otišavši opet u Zagreb. Glavna prevaga je bila što ja imam 4 zida i u Zg, a da to nije slučaj ne bih se mislio. Ostao bih. Inače imam rođaka koji se vratio iz Njemačke radi u federalnom ministarstvu, i živi jako dobro i u središnjoj Bosni bez nekog posebnog "čupanja".

Uglavnom, pod istim uvjetima života (prihodi), uvijek radije Bosna, i to negdje gdje ima dovoljno Hrvata da se ne osjećaš u talibaniji ili srbaniji.

Možda malo i previše političare krivimo za situaciju, nije baš da se ne može...

Vrh

PostPostano: 28 ruj 2010, 11:41 

Mislim da je Komšić ipak sinoć poentirao. U odnosu na Bakira i SDA koji mu ustvari i jesu pravi protivnici. Na hrvatske birča Komšić niti ne računa. Ponašao se krajnje djetinjasto i kretenski,mali pošteni kavgadžija iz nebodera. Političko nedonošče. Međutim,pobjeda mu je zacementirana,nažalost.

Najbolje je prokazana njegova politička nemoć kada mu je Faho,mislim,rekao "Silajdžić ima veze u arapskim zemljama,Radmanović u Rusiji,a gdje ti Željko imaš",hahaha? Ne može meda dalje od svog nebodera.

Izetbegović učio od oca,pa ostao političar od prije 20 godina sa svojim pričicama i poslovicama,još mu je lavor falio da umoči stopala,pravi sećijaš.

Fahro odlično vodi kampanju,međutim to je žestoki kriminalac i tu svaka priča završava.

Martin Raguž pokazao sav jad političke scene BiH Hrvata. "Ja ponosan na sebe,ja pošten,ja najbolji ministar ikad,ja ovo,ja ono". Nimalo odlučnosti,nimalo vizije, sve neke nebitne stvari i zaista ne nudi alternativu adezenjarama.

Lijanović-o majko hahahaha.

Sve u svemu glupa i razvodnjena emisija koja je trebala trajati sat vremena kraće. Narode opleti s glasovanjem i trebaju te ovakvi bogalji zajebavat kad si glup i ne vrijediš pišljiva boba

Vrh

PostPostano: 28 ruj 2010, 11:54 

baščovan je napisao/la:
Mislim da je Komšić ipak sinoć poentirao. U odnosu na Bakira i SDA koji mu ustvari i jesu pravi protivnici. Na hrvatske birča Komšić niti ne računa. Ponašao se krajnje djetinjasto i kretenski,mali pošteni kavgadžija iz nebodera. Političko nedonošče. Međutim,pobjeda mu je zacementirana,nažalost.

Točno, daleko od toga da se kompromitirao u očima svojih birača, ja bih rekao da oni upravo i očekuju nastupe ovog tipa. A i da ne očekuju, svejedno bi glasali i za hibrida krmka i šejtana samo da Hrvatima napakoste.

Vrh

PostPostano: 28 ruj 2010, 11:57 

A kud drove? U Hr ti nije bajno, ostavit ćeš dušu da stekneš 4 zida. Inozemstvo nije dom, iako se može osigurat lijep život.

Znam puno ljudi koji rade a imaju dobar život i Bosni. Ja sam pokušao svojedobno s poduzećem i nije išlo loše za bh prilike.

A sad nisam siguran jesam li dobro napravio otišavši opet u Zagreb. Glavna prevaga je bila što ja imam 4 zida i u Zg, a da to nije slučaj ne bih se mislio. Ostao bih. Inače imam rođaka koji se vratio iz Njemačke radi u federalnom ministarstvu, i živi jako dobro i u središnjoj Bosni bez nekog posebnog "čupanja".

Uglavnom, pod istim uvjetima života (prihodi), uvijek radije Bosna, i to negdje gdje ima dovoljno Hrvata da se ne osjećaš u talibaniji ili srbaniji.

Pročitao si tekst Brune Bušića iz 75 godine.

Mi hrvati sami sebi želimo zlo i šta imamo više pričati!

A Hrvatska je prića sa sebe, jednonacionalna država, jedini posao im je da sebi stvore bolji život, ali jednostavno ne može.

Borba između ljevice i desnice se nastavlja, pa dokle?

Ugledajte se na Njemce gdje vladaju umjerena desnica i lljevica.

Ljudi su u Bonnu svoje dvije zgrade spojili mostom, mislim na desne i lijeve i rade za državu, za narod, ali su se kroz povjest naučili pameti! Kad ćemo mi?

Zato Hrvatska definitivni ne!

Vrh

PostPostano: 28 ruj 2010, 12:01 

Ministry of Sound je napisao/la:
A i da ne očekuju, svejedno bi glasali i za hibrida krmka i šejtana samo da Hrvatima napakoste.

Dobar hibrid!! :sega

Sva ta silna energija da se napakosti bilo kome,obično se vrati kao bumerang...

U konačnici,zaboli me za ostale,ali ne mogu preći preko nesloge svojih.

Vrh

PostPostano: 28 ruj 2010, 12:02 

teranova je napisao/la:
Ako se ne varam, Komšić nešto žvaće dok govori, koji neurastenik i primitivac!!!

naš ljiljan :smijeh

“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’

Vrh

PostPostano: 28 ruj 2010, 12:08 

Seljacina Sejdo...

Za njega u ovoj emisiji vazi ona... "ako je Turcin u krvi do koljena, Muslimani je do grla"... zna on ko su njegovi glasaci, pa mora malo da se dere i dokazuje kako je on bio u tzv Harmiji BiH i kako je on 100% za bej haaa... a kako je on toboze i Hrvat, mora to raditi 100 puta vise i glasnije no drugi....

Svi mi prdimo

Vrh

PostPostano: 28 ruj 2010, 12:09 

Ajde ljudi sta se palite bezveze, ovo su samo izbori...jaoo kako cemo biti sretni nakon izbora mi svi, a ZNA SE, odnosno NAROD ZNA da drugacije nece biti. Juce u Bihacu, Sado Bahtic pricao na predizbornom skupu SBiH-a o Lagumdzijinoj kapiji i kolika mu je kuca jedno pola sata. Eto ga cirkus BiH nema kraja. Opet da kazem, hladne glave na izbore i uzivajte. :zivili

"Ne moze se otici po pamet tamo gdje je nema" - Zmeljo nasa tisucljetna...

Vrh

PostPostano: 28 ruj 2010, 12:48 

drove1983 je napisao/la:

A Hrvatska je prića sa sebe, jednonacionalna država, jedini posao im je da sebi stvore bolji život, ali jednostavno ne može.

Ljudi su u Bonnu svoje dvije zgrade spojili mostom, mislim na desne i lijeve i rade za državu, za narod, ali su se kroz povjest naučili pameti! Kad ćemo mi?

O čemu ti bolan? O paucima s Marsa?

Kuća, obitelj, kvart, općina, kanton, država se ne grade preko noći, nakon mraka od 45 godina još dobro i ide.

Kad čujem ovako neodređenu gorčinu, muka mi.

Znam puno ljudi iz naših krajeva koji se ne predaju, nego se bore, na našu sreću čiste se lagano floskulaši. To je proces, evolucija, revolucijama se na duge staze ništa ne rješava - vrati se kao bumerang.

Stoga, okreni se onom što vidiš oko sebe i napravi što možeš. Od cviljenja i depresije niko nikad nije imao koristi. Učlani se u HSS-NHI čini mi se da bi ti trebalo odgovarat i pokušaj promijenit nesposobne ljude. Dokaži svoje teze.

Ako ne pokušaš, sigurno nećeš uspjet.

Vrh

PostPostano: 28 ruj 2010, 13:11 

drove1983 je napisao/la:

O čemu ti bolan? O paucima s Marsa?

Kuća, obitelj, kvart, općina, kanton, država se ne grade preko noći, nakon mraka od 45 godina još dobro i ide.

Kad čujem ovako neodređenu gorčinu, muka mi.

Znam puno ljudi iz naših krajeva koji se ne predaju, nego se bore, na našu sreću čiste se lagano floskulaši. To je proces, evolucija, revolucijama se na duge staze ništa ne rješava - vrati se kao bumerang.

Stoga, okreni se onom što vidiš oko sebe i napravi što možeš. Od cviljenja i depresije niko nikad nije imao koristi. Učlani se u HSS-NHI čini mi se da bi ti trebalo odgovarat i pokušaj promijenit nesposobne ljude. Dokaži svoje teze.

Ako ne pokušaš, sigurno nećeš uspjet.

Što si ti onda u Zagrebu, što nisi u Busovači?Predavanja je lako držati, jesi li ti pokušao išta da mjenjaš i da promjeniš, zapitaj sam sebe, ako jesi šta si postigao?

Nhi i Hss, ajd hss i nekako, ali nhi o moj bože koji su to dušmani!Istina je da je većina iz nhi-a bivši hdz-eovci.Stvorili su sebe da bi se borili protiv hdz-ea, zašto, ne znam!Mnogi će reći iz osobnog interesa, vjerovatno da!

Ako ovako nastavimo imat ćemo 130 stranaka, zašto?Pa zato što hdz-e ništa ne radi i naravno da će nastajati stranke, jer je politika najbolji biznis.

Vrh

PostPostano: 28 ruj 2010, 13:19 

drove1983 je napisao/la:
Što si ti onda u Zagrebu, što nisi u Busovači?Predavanja je lako držati, jesi li ti pokušao išta da mjenjaš i da promjeniš, zapitaj sam sebe, ako jesi šta si postigao?

Nhi i Hss, ajd hss i nekako, ali nhi o moj bože koji su to dušmani!Istina je da je većina iz nhi-a bivši hdz-eovci.Stvorili su sebe da bi se borili protiv hdz-ea, zašto, ne znam!Mnogi će reći iz osobnog interesa, vjerovatno da!

Ako ovako nastavimo imat ćemo 130 stranaka, zašto?Pa zato što hdz-e ništa ne radi i naravno da će nastajati stranke, jer je politika je najbolji biznis.

Ja jesam i u Busovači, i dalje, i da, činim koliko mogu, ako se ukaže prilika i puno više ću.

Pa dobro onda se učlani u HDZ pa mijenjaj. Borite se vi mladi, ako se odmičete vječno ostaju ovi "kadrovi".

I politika nije najbolji biznis, gotovo svi koje ja znam a da su dobrostojeći nemaju direktne veze s politikom, za razliku od situacije prije 15-ak godina.

Naprosto u KSB na pr. i u općinama je premalo novaca da bi neko sad bio prebogat od toga. Čini mi se da više poduzetnici imaju utjecaja na politiku nego obratno.

Tako da nije sve baš tako kako pričaš. Uostalom ne vjerujem da si došao na forum čuti kmečanje poput onog koje očito često čuješ. Pa eto, ima načina i mogućnosti, ali ne preko noći...

Vrh

PostPostano: 28 ruj 2010, 13:36 

drove1983 je napisao/la:

Ako ovako nastavimo imat ćemo 130 stranaka, zašto?Pa zato što hdz-e ništa ne radi i naravno da će nastajati stranke, jer je politika je najbolji biznis.

Ja jesam i u Busovači, i dalje, i da, činim koliko mogu, ako se ukaže prilika i puno više ću.

Pa dobro onda se učlani u HDZ pa mijenjaj. Borite se vi mladi, ako se odmičete vječno ostaju ovi "kadrovi".

I politika nije najbolji biznis, gotovo svi koje ja znam a da su dobrostojeći nemaju direktne veze s politikom, za razliku od situacije prije 15-ak godina.

Naprosto u KSB na pr. i u općinama je premalo novaca da bi neko sad bio prebogat od toga. Čini mi se da više poduzetnici imaju utjecaja na politiku nego obratno.

Tako da nije sve baš tako kako pričaš. Uostalom ne vjerujem da si došao na forum čuti kmečanje poput onog koje očito često čuješ. Pa eto, ima načina i mogućnosti, ali ne preko noći...

Istina je je da je nama pri Heceg-Bosni bilo dobro! Može se reći da je hdz-e zaslužan za to, ali nisu u njemu bili ovi ljudi!Zato ja kažem da hdz-e nije loša stranka, nego su ljudi "trenutni" loši u njemu.

Današnji hdz-e je cjeli javni sektor i vojni penzioneri, ne domoljubi, nego penzioneri.I svi oni su tu što brane svoj posao ili svoje penzije, ništa drugo!

A kako sam ja tu dobrodošao!?Sve se tu svodi na isto, štiti ono što imaš i nedaj svoje.
Ajmo ove šta rade u javnom sektoru prebaciti u privatni pa ćemo vidjeti za koga će glasati i podržavati!

Vrh

PostPostano: 28 ruj 2010, 13:41 

Dobro je li ti trebaš podstrek da skočiš negdje s obronaka Vilenicu u ponor?

Pa skoči drove! Uz tebe smo, skrati si muke...

Očito ne znaš kakav je HDZ prije bio, ovi su mila majka...

Otkrio si nam nešto novo, političari su *** i ne valjaju, wow...

Vjeruj mi to se ne razlikuje diljem zemaljske lopte.

Biraš one koji ti najmanje smrde. Bolje nego da ti ih drugi biraju (kako je bilo za komunizma).

Vrh

PostPostano: 28 ruj 2010, 13:45 

Dobro je li ti trebaš podstrek da skočiš negdje s obronaka Vilenicu u ponor?

Pa skoči drove! Uz tebe smo, skrati si muke...

Očito ne znaš kakav je HDZ prije bio, ovi su mila majka...

Otkrio si nam nešto novo, političari su *** i ne valjaju, wow...

Vjeruj mi to se ne razlikuje diljem zemaljske lopte.

Biraš one koji ti najmanje smrde. Bolje nego da ti ih drugi biraju (kako je bilo za komunizma).

Doro ubjedio si me HDZ-E i ništa drugo!

Vrh

PostPostano: 28 ruj 2010, 13:48 

HDZ, 1990, HSS, HSP biraj, 4 su dovoljne a ja još nisam čuo pametna čovjeka da je sa svim zadovoljan što neka stranka nudi... Dakle ne glasa se srcem nego analizom i vaganjem.

Srce čuvaj za curu...

Vrh

PostPostano: 28 ruj 2010, 13:53 

HDZ, 1990, HSS, HSP biraj, 4 su dovoljne a ja još nisam čuo pametna čovjeka da je sa svim zadovoljan što neka stranka nudi... Dakle ne glasa se srcem nego analizom i vaganjem.

Srce čuvaj za curu...

Ti si ovdje na zadatku i ja to poštujem.Malo si prije napisao da se borimo za plauralizam, a za to sam ja tu!

Vrh

PostPostano: 28 ruj 2010, 13:56 

Bobovac je napisao/la:
Neretva73 je napisao/la:
Dajte molim vas i Vi, i vasi interesi, i Raguz.
Sere iste kvake vec 16 godina, i sad se sjetio da je
kao Hrvatima tesko..Onakvog poltrona bi se svaki Ercegovac trebao stiditi ..Jos
sam negdje procitao da je osvjezenje..Vece ozvjezenje je rasov iz kiselog kupusa.

Pa eto ti onda izvoli glasovati za Komšića.

Mogao bih ipak i za Raguza..Ipak je i on bio clan komunista
i Titov ponosni omladinac..bas kao sto je i Komsic. Tesko se odluciti.

Vrh

PostPostano: 28 ruj 2010, 14:07 

drove1983 je napisao/la:

Srce čuvaj za curu...

Ti si ovdje na zadatku i ja to poštujem.Malo si prije napisao da se borimo za plauralizam, a za to sam ja tu!

Paranoike mrzim, koji u svima vide neprijatelje, uzmi Emila s foruma pod ruku, 4 stranke su dovoljne za pluralizam, sam si spominjao Njemačku u kojoj su dvije praktički.

Sanjarenje o savršenoj momčadi u nekoj stranci ostavi za noć, sanja se kad se spava.

Moj zadatak je pomoći ovom webu da stvori privlačno okruženje za opstanak Hrvata u BiH. Znam da je to samo igla u plastu sijena potreba, ali bar zabadamo i tu iglu.

Zabodi je i ti. Slobodno nabroji sve konkretne negativnosti koje vidiš oko sebe, ja mislim da se i inače previše bavimo općim državnim stvarima a premalo pozornosti poklanjamo lokalnim zajednicama koje su temelj svega.

Vrh

PostPostano: 28 ruj 2010, 14:08 

Pitanje za forumaše starije od mene (mislim na datum prijave)

Što je junuz dobio etiketu multietničara kao dane (za njega znam)?

mislim čovjek je sve dobro napisao. ne kužim u čemu griješi? (govorimo o izborima)

It's probably me...

Vrh

PostPostano: 28 ruj 2010, 14:10 

Neretva73 je napisao/la:
Bobovac je napisao/la:

Pa eto ti onda izvoli glasovati za Komšića.

Malo licemjerno djeluje prozivanje Raguža za komunizam i bratstvo i jedinstvo iz stranke kojoj se predsjednik potpisivao ćirlicom. Nađite neke druge momente...

Vrh

PostPostano: 28 ruj 2010, 14:12 

Neretva73 je napisao/la:

Malo licemjerno djeluje prozivanje Raguža za komunizam i bratstvo i jedinstvo iz stranke kojoj se predsjednik potpisivao ćirlicom. Nađite neke druge momente...

i bio zadnji partijski sekretar u sokolu.(skj) ima jos ali zurim.

Vrh

PostPostano: 28 ruj 2010, 14:13 

Graničar Jozo je napisao/la:
Pitanje za forumaše starije od mene (mislim na datum prijave)

Što je junuz dobio etiketu multietničara kao dane (za njega znam)?

mislim čovjek je sve dobro napisao. ne kužim u čemu griješi? (govorimo o izborima)

Zato što sam trenutno za strateški dogovor s Bošnjacima na razini Federacije pred ustavne promjene, a ne za Treći entitet, isključivo zbog toga jer nas nedobivanje Trećeg dodatno frustrira i imamo osjećaj nemoći i učvršćujemo entitetsku podjelu koja nas i drži u neravnopravnosti.

A nakon toga, Bože moj, za ono sam od čega imamo više koristi, kao i uvijek. :D

Vrh

PostPostano: 28 ruj 2010, 14:15 

drove1983 je napisao/la:

Paranoike mrzim, koji u svima vide neprijatelje, uzmi Emila s foruma pod ruku, 4 stranke su dovoljne za pluralizam, sam si spominjao Njemačku u kojoj su dvije praktički.

Sanjarenje o savršenoj momčadi u nekoj stranci ostavi za noć, sanja se kad se spava.

Moj zadatak je pomoći ovom webu da stvori privlačno okruženje za opstanak Hrvata u BiH. Znam da je to samo igla u plastu sijena potreba, ali bar zabadamo i tu iglu.

Zabodi je i ti. Slobodno nabroji sve konkretne negativnosti koje vidiš oko sebe, ja mislim da se i inače previše bavimo općim državnim stvarima a premalo pozornosti poklanjamo lokalnim zajednicama koje su temelj svega.

Evo pitanje zašto Novi Travnik i Busovaća imaju izlaznost ispod 50% na izborima?

Vrh

PostPostano: 28 ruj 2010, 14:18 

Pogledajte još jednom Sejdu u emisiji:

A onda pogledajte ovog:

Meni su oni jako slični!

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 294 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: mrnjav, Tomba17 i 33 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: