|
|
Stranica: 4/4.
|
[ 98 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Lebowski
|
Naslov: Re: Novi forumi i podforumi Postano: 17 ožu 2012, 16:50 |
|
|
http://www.hcsp-bih.com/apel-za-pomoc-hrvatima-srebrenice/Ne znam otkad je ovo ali ima ih izgleda. Hrvatska cista stranka prava “Dr.Ante Starcevic” poziva sve domoljubne Hrvate diljem domovine i svijeta da pomognu Hrvatima Srebrenice u svakodnevnoj borbi za opstanak i prezivljavanje. Mnogi Hrvati uopce ne znaju kako u ovome napacenom gradu zivi i 300-tinjak Hrvata katolika !U ovome napacenomu gradu, koji je po sramotnome Daytonskom sporazumu pripao manjemu bosanskohercegovackom entitetu,katolici nisu ni gradjani “cetvrtog”reda! Uspostavljajuci komunikaciju s nedavno osnavanom hrvatskom udrugom”Klisa-Srebrenica” i njihovom predsjednicom gdjom.Vjekoslavom Perkovic,saznali smo kako im je potrebna pomoc u hrani,lijekovima,orgjevu,odjeci,obuci-rijecju,u svemu. Dok je Srebrenica,s pravom,pojam genocida koji su izvrsili bosanski Srbi nad muslimanima ovoga grada,i dok pripadnici islamske vjeroispovjesti dobijaju pomoc sa svih strana svijeta(i drzavne vlade BIH) i na vlasti su u samoj opcini-dotle se o Hrvatima nitko ne brine.Izim svecenika tuzlanskog dekanata. Napomenucemo kako u Srebrenici postoji katolicko groblje staro 14 st. na kojemu su grobovi hrvatskih plemica(banova i knezova)Srebrenicke banovine. Po istomei provincija “Bosna srebrena” nosi ime. Apeliramo jos jedanput na hrvatski narod da otvori svija srca i pomogne nasim sunarodnjacima na obali Drine!
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Novi forumi i podforumi Postano: 17 ožu 2012, 17:41 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
mario_cro je napisao/la: Melcher je napisao/la: U Srebrenici postoji zajednica Hrvata katolika, sto znaci da bi forum bio od koristi i interesa i za Hrvate.
Ja u životu nisam čuo da tamo ima Hrvata... Ima ih oko 120.
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
Melcher
|
Naslov: Re: Novi forumi i podforumi Postano: 17 ožu 2012, 17:44 |
|
Pridružen/a: 16 vel 2012, 15:37 Postovi: 952 Lokacija: AID Headquarters
|
Ima ih, cak imaju i svoju udrugu pod imenom "Klisa". Izvjesna Vjekoslava Perkovic je predsjednica udruzenja.
U Srebrenici postoji takoder franjevacka kapelica.
_________________ Bismillah ir rahmani rahim, rabbi yessir, velatuassir, rabbi temim, bil hajr - Amin!
|
|
Vrh |
|
|
pozitivac
|
Naslov: Re: Novi forumi i podforumi Postano: 17 ožu 2012, 17:44 |
|
Pridružen/a: 29 lis 2011, 04:29 Postovi: 2550 Lokacija: Glavni stan
|
Zadar1993 je napisao/la: Ima ih oko 120. Onda se komotno može otvorit i podforum Beograd, tamo je mnogo više Hrvata nego u istočnoj Bosni
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Novi forumi i podforumi Postano: 17 ožu 2012, 17:46 |
|
|
pozitivac je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Ima ih oko 120. Onda se komotno može otvorit i podforum Beograd, tamo je mnogo više Hrvata nego u istočnoj Bosni Dobro , ajde sada govorimo o području BiH , bilo bi iskreno zanimljivo imati i pdf Podrinje , sa svim općinama Podrinja .
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
pozitivac
|
Naslov: Re: Novi forumi i podforumi Postano: 17 ožu 2012, 17:50 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Dobro , ajde sada govorimo o području BiH , bilo bi iskreno zanimljivo imati i pdf Podrinje , sa svim općinama Podrinja . Jah, samo što sumnjam da bi takav podforum bio nešto posjećen od strane BiH Hrvata.
|
|
Vrh |
|
|
mario_cro
|
Naslov: Re: Novi forumi i podforumi Postano: 17 ožu 2012, 17:51 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2011, 13:01 Postovi: 3675 Lokacija: Edmonton,Alberta,Canada
|
pozitivac je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Dobro , ajde sada govorimo o području BiH , bilo bi iskreno zanimljivo imati i pdf Podrinje , sa svim općinama Podrinja . Jah, samo što sumnjam da bi takav podforum bio nešto posjećen od strane BiH Hrvata. Pa nema veze ,neka se i mi upoznamo sa tim dijelom jedne i jedine.Za mene je to drugi svijet recimo.
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Novi forumi i podforumi Postano: 17 ožu 2012, 17:52 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
Ja bih da se recimo pdf Svijet, stavio iznad Politike, kao i pdf "Hrvatska". tj. da oni budu unutar pdf-a Politika. Mislim da bi bilo posjecenije itd... Slicno kako je i na Forumu.hr uradjeno...
A isto recimo mislim da bi bilo korisno pokrenuti pdf Pravo za razna pravna pitanja... pa ako zazivi, zazivi...
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
Melcher
|
Naslov: Re: Novi forumi i podforumi Postano: 17 ožu 2012, 17:52 |
|
Pridružen/a: 16 vel 2012, 15:37 Postovi: 952 Lokacija: AID Headquarters
|
mario_cro je napisao/la: pozitivac je napisao/la: Jah, samo što sumnjam da bi takav podforum bio nešto posjećen od strane BiH Hrvata.
Pa nema veze ,neka se i mi upoznamo sa tim dijelom jedne i jedine.Za mene je to drugi svijet recimo. Kako ti je to drugi svijet? Pa dolina Drine je ti odma iza Majevice.
_________________ Bismillah ir rahmani rahim, rabbi yessir, velatuassir, rabbi temim, bil hajr - Amin!
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Novi forumi i podforumi Postano: 17 ožu 2012, 17:53 |
|
|
pozitivac je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Dobro , ajde sada govorimo o području BiH , bilo bi iskreno zanimljivo imati i pdf Podrinje , sa svim općinama Podrinja . Jah, samo što sumnjam da bi takav podforum bio nešto posjećen od strane BiH Hrvata. Pa ovo je multietnićki forum pozitivče , nismo mi Sanitarij-X
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Novi forumi i podforumi Postano: 17 ožu 2012, 17:53 |
|
|
pozitivac je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Dobro , ajde sada govorimo o području BiH , bilo bi iskreno zanimljivo imati i pdf Podrinje , sa svim općinama Podrinja . Jah, samo što sumnjam da bi takav podforum bio nešto posjećen od strane BiH Hrvata. Pozitivac, odakle si ti, onako ugubo, ako se smije znati?
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
pozitivac
|
Naslov: Re: Novi forumi i podforumi Postano: 17 ožu 2012, 17:55 |
|
|
Aztec je napisao/la: Pozitivac, odakle si ti, onako ugubo, ako se smije znati? Trenutno okolica Siska, rodom okolica Sanskog mosta, po ocu Ercegovac, pravi integralni Rvat i Erceg-Bosanac
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Novi forumi i podforumi Postano: 17 ožu 2012, 17:57 |
|
|
pozitivac je napisao/la: Aztec je napisao/la: Pozitivac, odakle si ti, onako ugubo, ako se smije znati? Trenutno okolica Siska, rodom okolica Sanskog mosta, po ocu Ercegovac, pravi integralni Rvat i Erceg-Bosanac Dobro.
|
|
Vrh |
|
|
pozitivac
|
|
|
ako si pitao zbog ovog "jah" što si boldao, to je bila zajebancija
|
|
Vrh |
|
|
mario_cro
|
|
Pridružen/a: 02 lip 2011, 13:01 Postovi: 3675 Lokacija: Edmonton,Alberta,Canada
|
Melcher je napisao/la: Kako ti je to drugi svijet? Pa dolina Drine je ti odma iza Majevice.
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Novi forumi i podforumi Postano: 17 ožu 2012, 17:59 |
|
|
pozitivac je napisao/la: ako si pitao zbog ovog "jah" što si boldao, to je bila zajebancija Ma znam da je bila zajebancija, al zajebancija kojoj su skloni ljudi iz tzv. BiH. Al bez obzira, a to jah me podsjetilo.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Novi forumi i podforumi Postano: 18 ožu 2012, 05:15 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Izgleda da će pitanje morati na referendum...narod ipak najbolje zna, a tako se i najbolje peru ruke od odgovornosti :)
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Novi forumi i podforumi Postano: 18 ožu 2012, 11:26 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Izgleda da će pitanje morati na referendum...narod ipak najbolje zna, a tako se i najbolje peru ruke od odgovornosti :) Ministar ko Poncije Pilat
|
|
Vrh |
|
|
MIROGOJ
|
Naslov: Re: Novi forumi i podforumi Postano: 21 tra 2012, 13:01 |
|
|
gdje si ba
_________________ Non omne,quod licet,honestum est.
|
|
Vrh |
|
|
MIROGOJ
|
Naslov: Re: Novi forumi i podforumi Postano: 21 tra 2012, 13:02 |
|
|
ja samo tri posta ostavio a pise cetiri kako to?
_________________ Non omne,quod licet,honestum est.
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: Novi forumi i podforumi Postano: 22 tra 2012, 22:40 |
|
|
MIROGOJ je napisao/la: ja samo tri posta ostavio a pise cetiri kako to? To je poznati bug ;)
_________________ Sanjam da pripojim RH BiH
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Novi forumi i podforumi Postano: 22 tra 2012, 22:59 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 03:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
Meni je MIROGOJ malo čudan.
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
Vrh |
|
|
Vii
|
Naslov: Re: Novi forumi i podforumi Postano: 22 tra 2012, 23:19 |
|
|
Svi grobari su čudni.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|