HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 09 lip 2025, 21:21.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 334 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 14  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Ljiljana Lovrić - gost političar
PostPostano: 09 stu 2011, 11:16 

Ministry of Sound je napisao/la:
Poštovana Ljiljo, ne mogu vam reći koliko cijenim činjenicu da ste prihvatili ovaj način komunikacije i razbili ono nepisano pravilo "naših" političara gdje su oni lafo prevažni da odgovaraju pitanja kojekakvih plebsa. A javna tajna je da je gro intervjua odrađen od strane prijateljski nastrojenih novinara, sa pitanjima dostavljenim unaprijed - a čak i onda političari odgovaraju izlizanim floskulama. Vi ste im u "real time", pokazali kako se itekako može kvalitetno odgovoriti na neka neočekivana pa i nezgodna pitanja. Odgovori su odlični. Da ne govorimo o činjenici da ste izbavili časno ime HSS-a iz ralja jako sumnjivih tipova.

Što se mene tiče, više nego dovoljno, učinit ću sve što mogu da moja obitelj izađe na izbore i vama (HSS-u) daju glas.

Prodruzujem se cestitkama. SVAKA CAST!!!

Pogotovo zato sto se slazem sa 90% postova sto ja napisala Lovricka i izbila neko sanjarenje odredjenima ovdje i rekla ono sto se reci treba.

Vrh

PostPostano: 09 stu 2011, 11:25 

mateb je napisao/la:
ljiljana lovric je napisao/la:

Onako kako je bilo dogovoreno!!!! ali je u zadnji tren promijenjeno. tada ni Srbi ne bi imali nista protiv, mi danas ne bi imali ove probleme koje imamo.

Mislite li da bi, s obzirom na tadašnji odnos snaga, Srbi na kraju prihvatili bilo kakav kompromis?

Naivi nikad kraja.

Srbi u rat krenuli radi promjene ustava u RH i radi loše postavljenog referendumskog pitanja u BiH.

Jebena teorija.

K tebi lete naših želja jata,
naša radost tvojoj se veseli,
naša tuga tvojoj pomoć želi.
Herceg-Bosno, - kol'jevko Hrvata

Vrh

PostPostano: 09 stu 2011, 11:27 

Evo, ja bas htjedoh napisati da cu svoj glas na narednim izborima pokloniti HSS-u, i da cu nastojati svoje bliznje isto usmjeriti prema toj stranci, i onda dodje Bisco, i zamisli me dobro. :D

Al, ipak, imate moj glas i lobirati cu za vas :laugh , samo ostanite vjerni H.F.J. :HercegBosanac

Svi mi prdimo

Vrh

PostPostano: 09 stu 2011, 11:37 

Bog-i-Hrvati je napisao/la:
mateb je napisao/la:

Mislite li da bi, s obzirom na tadašnji odnos snaga, Srbi na kraju prihvatili bilo kakav kompromis?

Naivi nikad kraja.

Srbi u rat krenuli radi promjene ustava u RH i radi loše postavljenog referendumskog pitanja u BiH.

Jebena teorija.

Koliko vidim, na to pitanje još nije odgovoreno.

Vrh

PostPostano: 09 stu 2011, 11:40 

Zahvaljujem na odgovorima..

Zbog svojih jasnih stavova i rezolutnosti usprkos udarima iz svih političkih tabora koji su vas pokušavali diskreditirati kao osobu kroz svoje plaćeničke i poltronske medije ostajete i dalje dosljedni sebi , moje poštovanje.

Pitanje:
-Što vas je kao ženu najviše povrijedilo ili razočaralo u dosadašnjem političkom angažmanu ?

Vrh

PostPostano: 09 stu 2011, 11:40 

Crvena Sonja je napisao/la:
Naivi nikad kraja.

Jebena teorija.

Bolje da nije. Ja već vidin odgovor na temelju početnih indicija koje je gospođica izrekla i dosta mi je u startu.

Takvo razmišljanje je potpuna naiva. Referendum prema Srbima jest bija u potpunosti nepravedan i davno sam to napisa na ovom forumu, ali samo referendumsko pitanje veze s ratom i srpskim planovima nije imalo. To je samo dobra skuža Srbima, ka i oni svatovi na Baščaršiji. Tričarija koja dobro služi za oprati se.

K tebi lete naših želja jata,
naša radost tvojoj se veseli,
naša tuga tvojoj pomoć želi.
Herceg-Bosno, - kol'jevko Hrvata

Vrh

PostPostano: 09 stu 2011, 11:44 

Bolje da nije. Ja već vidin odgovor na temelju početnih indicija koje je gospođica izrekla i dosta mi je u startu.

Takvo razmišljanje je potpuna naiva. Referendum prema Srbima jest bija u potpunosti nepravedan i davno sam to napisa na ovom forumu, ali samo referendumsko pitanje veze s ratom i srpskim planovima nije imalo. To je samo dobra skuža Srbima, ka i oni svatovi na Baščaršiji. Tričarija koja dobro služi za oprati se.

kužimo se, ali ipak sačekajmo,jer imamo priliku čuti mišljnje o tome od Liljane Lovrić, baš me zanima odgovor.

Vrh

PostPostano: 09 stu 2011, 11:44 

Lijep pozdrav gospođice Lovrić

Želio bih da mi protumačite vaš sljedeći navod dat na ovome forumu:

mentalni sklopovi Hrvata iz BiH sa Hrvatima iz RH nisu nikada bili isti, mozda slicni. hrvati u BiH nisu nacija ali su kao narod odavno emancipirani.

Mislim da je ovo vrlo kontroverzna konstatacija koja se može veoma široko tumačiti a osobito od onih koji nisu prijateljski raspoloženi prema našemu narodu.
Reći da mentalni sklopovi Hrvata iz BiH nisu isti sa Hrvatima iz RH je, blago rečeno, simplificiranje stvari. Jer niti su mentalni sklopovi Hrvata iz raznih dijelova BiH isti, niti su mentalni sklopovi Hrvata iz raznih regija u RH isti.

Dalje, nije mi jasno zašto smatrate da Hrvati u BiH nisu nacija?? To mi je teško shvatiti s obzirom da smatram da Hrvati jesu nacija jer imaju izgrađenu nacionalnu svijest (jer u suprotnom bi bili lak plijen za one koji ih žele privesti u nekakve "bosance katolike".

Istina, kroz uobičajenu definiciju nacije kao stanovništva sa samosvješću o svom jedinstvu i povezanosti i stečenom preko države i državne strukture to nije vidljivo, ali nacionalna svijest nije isključivo vezana za ime države jer jedna nacija može da formira više država ispoljavajući pri tomu samo jednu nacionalnu svijest - u slučaju BiH hrvatsku ili srpsku, ili npr Njemačke države prije ujedinjenja 1871. godine.

Dakle tu trebamo razlikovati državnu i nacionalnu svijest, a osobito se trebamo čuvati zamke određivanja nacije utemeljene po jednoj državnoj formi jer jedan jedinstveni Hrvatski nacionalni sadržaj postoji u više državnih formi u kojima živimo, odnosno i u RH i u BiH (kroz svoju konstitutivnost).

I u tom smislu bih molio da mi pojasnite taj vaš citirani navod, koji je meni, iskreno govoreći, prilično nejasan.

Vrh

PostPostano: 09 stu 2011, 11:53 

mateb je napisao/la:

Onako kako je bilo dogovoreno!!!! ali je u zadnji tren promijenjeno. tada ni Srbi ne bi imali nista protiv, mi danas ne bi imali ove probleme koje imamo.

Srbima i jeste bio cilj tzv.republika, kanton ili federalna jedinica, kako su ih predlagali, u okviru BiH. Na kraju su to ipak dobili, a oni koji to nisu htjeli prihvatiti na pocetku na kraju su prihvatili.

Vrh

PostPostano: 09 stu 2011, 11:54 

Bišćanin je napisao/la:
Poštovana Ljiljo, ne mogu vam reći koliko cijenim činjenicu da ste prihvatili ovaj način komunikacije i razbili ono nepisano pravilo "naših" političara gdje su oni lafo prevažni da odgovaraju pitanja kojekakvih plebsa. A javna tajna je da je gro intervjua odrađen od strane prijateljski nastrojenih novinara, sa pitanjima dostavljenim unaprijed - a čak i onda političari odgovaraju izlizanim floskulama. Vi ste im u "real time", pokazali kako se itekako može kvalitetno odgovoriti na neka neočekivana pa i nezgodna pitanja. Odgovori su odlični. Da ne govorimo o činjenici da ste izbavili časno ime HSS-a iz ralja jako sumnjivih tipova.

Što se mene tiče, više nego dovoljno, učinit ću sve što mogu da moja obitelj izađe na izbore i vama (HSS-u) daju glas.

Prodruzujem se cestitkama. SVAKA CAST!!!

Pogotovo zato sto se slazem sa 90% postova sto ja napisala Lovricka i izbila neko sanjarenje odredjenima ovdje i rekla ono sto se reci treba.

Ipak je ona samo političar i njeno pisanje ovdje mogu FTV i slični zlouporabiti. Ljilja ima svoje mišljenje, narod ima svoje.

Vrh

PostPostano: 09 stu 2011, 11:57 

Ova pitanja o 92. su glupa, postavljaju se nekome ko je imao 92. 16 godina.

Vrh

PostPostano: 09 stu 2011, 11:58 

Kako planirate smanjiti nezaposlenost, poboljšati ulagačku atmosferu i izbaviti BiH iz dužničke krize?

Vrh

PostPostano: 09 stu 2011, 12:04 

Bobovac je napisao/la:

mentalni sklopovi Hrvata iz BiH sa Hrvatima iz RH nisu nikada bili isti, mozda slicni. hrvati u BiH nisu nacija ali su kao narod odavno emancipirani.

Mislim da je ovo vrlo kontroverzna konstatacija koja se može veoma široko tumačiti a osobito od onih koji nisu prijateljski raspoloženi prema našemu narodu.
Reći da mentalni sklopovi Hrvata iz BiH nisu isti sa Hrvatima iz RH je, blago rečeno, simplificiranje stvari. Jer niti su mentalni sklopovi Hrvata iz raznih dijelova BiH isti, niti su mentalni sklopovi Hrvata iz raznih regija u RH isti.

Dalje, nije mi jasno zašto smatrate da Hrvati u BiH nisu nacija?? To mi je teško shvatiti s obzirom da smatram da Hrvati jesu nacija jer imaju izgrađenu nacionalnu svijest (jer u suprotnom bi bili lak plijen za one koji ih žele privesti u nekakve "bosance katolike".

Istina, kroz uobičajenu definiciju nacije kao stanovništva sa samosvješću o svom jedinstvu i povezanosti i stečenom preko države i državne strukture to nije vidljivo, ali nacionalna svijest nije isključivo vezana za ime države jer jedna nacija može da formira više država ispoljavajući pri tomu samo jednu nacionalnu svijest - u slučaju BiH hrvatsku ili srpsku, ili npr Njemačke države prije ujedinjenja 1871. godine.

Dakle tu trebamo razlikovati državnu i nacionalnu svijest, a osobito se trebamo čuvati zamke određivanja nacije utemeljene po jednoj državnoj formi jer jedan jedinstveni Hrvatski nacionalni sadržaj postoji u više državnih formi u kojima živimo, odnosno i u RH i u BiH (kroz svoju konstitutivnost).

I u tom smislu bih molio da mi pojasnite taj vaš citirani navod, koji je meni, iskreno govoreći, prilično nejasan.

Pa mislim cak a ste sami sebi razjasnili ono sto sam ja rekla. Ja sam to prokomentirala kroz definicije nacije odnosno naroda koji se uče u školi, činjenica jeste kako je sve to zapravo isprepleteno i tesko odvojivo ukoliko uzmemo u obzir razlicite faktore. Ne vidim razloga zasto bi netko, posebice kada sam ja u pitanju, tumacio to na nacin da Hrvati u BiH nisu narod nego su eto nekakvi bosanski katolici. jer Hrvati u BiH jesu narod kao sto su i bosanskohercegovački katolici a ne samo bosanski. Mozda nisam bila do kraja precizna. Slazem se kako Hrvati ni u BiH u razlicitim krajevima imaju razlike u mentalnim sklopovima kao sto je slucaj ako se usporede Hrvati iz BiH i Hrvati iz Hrvatske. Ali, mislim kako smo vec sada otisli u relativiziranje pojma "mentalnih sklopova" jer je to u konačnici ipak individualno. Moj stav je , ukoliko se takve stvari cak mogu i razdvajati ili promatrati odvojeno iz razlicitih rakursa, da Hrvati u BiH trebaju i moraju graditi sebe kao narod u BiH, koji je naravno dio cjelokupne hrvatske nacije, ne zbog toga da bismo nedajboze napravili nekakve otklone nego iz vrlo jednostavnog razloga sto je ovo nasa domovina. Znate moje misljenje je da mi je domovina BiH a moja dobra sestra je Republika Hrvatska. U tom smislu je i bila moja rasprava. Ponavljam, mozda sam bila nedorecena. pozzz

Vrh

PostPostano: 09 stu 2011, 12:09 

Bobovac je napisao/la:

Pa mislim cak a ste sami sebi razjasnili ono sto sam ja rekla. Ja sam to prokomentirala kroz definicije nacije odnosno naroda koji se uče u školi, činjenica jeste kako je sve to zapravo isprepleteno i tesko odvojivo ukoliko uzmemo u obzir razlicite faktore. Ne vidim razloga zasto bi netko, posebice kada sam ja u pitanju, tumacio to na nacin da Hrvati u BiH nisu narod nego su eto nekakvi bosanski katolici. jer Hrvati u BiH jesu narod kao sto su i bosanskohercegovački katolici a ne samo bosanski. Mozda nisam bila do kraja precizna. Slazem se kako Hrvati ni u BiH u razlicitim krajevima imaju razlike u mentalnim sklopovima kao sto je slucaj ako se usporede Hrvati iz BiH i Hrvati iz Hrvatske. Ali, mislim kako smo vec sada otisli u relativiziranje pojma "mentalnih sklopova" jer je to u konačnici ipak individualno. Moj stav je , ukoliko se takve stvari cak mogu i razdvajati ili promatrati odvojeno iz razlicitih rakursa, da Hrvati u BiH trebaju i moraju graditi sebe kao narod u BiH, koji je naravno dio cjelokupne hrvatske nacije, ne zbog toga da bismo nedajboze napravili nekakve otklone nego iz vrlo jednostavnog razloga sto je ovo nasa domovina. Znate moje misljenje je da mi je domovina BiH a moja dobra sestra je Republika Hrvatska. U tom smislu je i bila moja rasprava. Ponavljam, mozda sam bila nedorecena. pozzz

Evo jos jednom svaka cast. Jos malo pa cu glasati za vas. :zivili

Vrh

PostPostano: 09 stu 2011, 12:11 

BBC je napisao/la:
Može malo objašnjenje za nas neupućene. Što je bilo na glasačkom listiću ?
I što je trebalo biti po dogovoru prije izmjene ?

na glasačkom listicu je pisalo, parafraziram, jeste li za neovisnu Bosnu i Hercegovinu, drzavu tri ravnopravna naroda i ostalih građana..., a dogovoreno je bilo pored toga da pise...uredjenu kao zajednicu tri ravnopravne, mislim da je pisalo, republike. znači izbačeno je ovo o uredjenju! i to se i danas reflektira i uzrok je svih nesuglasica u BiH. tada je Alija Izetbegović po povratku sa dogovora izjavio, obzirom da su ga napali njegovi najblizi suradnici, da je to bila taktika a strategija je nesto sasvim drugo!

Vrh

PostPostano: 09 stu 2011, 12:14 

hrvoje35 je napisao/la:
Gospođo Lovrić,

Moje iskrene čestitke na dosadašnjem radu, hrabrosti, rješenjima kojima pokušavate poboljšati politički položaj Hrvata u BiH.
Mišljenja sam da ste pozitivna politička ličnost na bh političkoj sceni.
Konkretno me zanima,
Zašto se hrvatski politički establishment u BiH tako olako odriče određenih dijelova BiH gdje su Hrvati povijesno ukorijenjeni?
Zašto se hrvatska politika svela na borbu za određene enklave gdje su trenutno Hrvati većina a zanemaruje se i ignorira interes Hrvata na ostalim područjima BiH?
Zar ne smatrate strategijski opasnom po Hrvate igru koju sa Miloradom Dodikom trenutno igra tim iz dva HDZ-a?

Hvala prije svega.

Ne odriče se hrvatski politički establishment ničega ali mnogo je toga neriješenog, krucijalnog, sto mora biti riješeno da bi se moglo pristupiti rješavanju svih ostalih pitanja. Kada su u pitanju mnoga, zapostavljena, područja, kako vi kazete, ima mnogo prepreka a to nisu hrvatski politicari nego oni drugi. nazalost ali je tako. ovdje jedna ruka ne moze nista a nema razumijevanja da se tri ruke sloze. kada je u pitanju tzv.strategijska igra sa Dodikom kvaka i jeste u tome da je to strategija, ali ne zato sto mi izgaramo od zelje za tim nego zato sto trenutak zahtijeva to. da nije postojao sporazum dvije hrvatske i dvije srpske stranke danas bi predsjdatelj Vijeća ministara bio Slavo Kukić. nažalost, zbog ustavnih manjkavosti , zbog nepostojanja mehanizama zastite jednog konstitutivnog naroda mi se moramo oslanjati na druge i njihovim rukama braniti svoje interese. naravno da ti drugi to ne cine zato sto smo im mi slatki i simpaticni nego zbog sebe. cilj je već godinama završiti sa Hrvatima, završiti sa Srbima i napraviti državu za čovjeka!

Nisam više siguran da vodite proaktivnu pozitivnu politiku u korist Hrvata u BiH.
Iz vašeg posta sam shvatio da podržavate “igru sa vragom” jer vraga percipirate kao instrument do cilja a zanemarujete da i vrag igra na istu kartu.
To bi moglo uspjeti kad bi vam ciljevi bili kompatibilni. Na temelju dublje i bliže povijesti znamo da nisu i neće nikad biti. Mislim na dugoročne ciljeve!!
Osobno smatram da bi lakše prihvatio ostati i živjeti u “DRŽAVI ZA ČOVJEKA” nego nekom malom hrvatskom toru gdje mi je prvi susjed VELIKA SRBIJA!
I na koncu, nije mi jasno zašto niste u HDZ-u kad već imate identične stavove i promišljanja?
No, i dalje smatram da ste najljepši političar na bh političkoj sceni. :palacgore1

....a i generacija smo!

Vrh

PostPostano: 09 stu 2011, 12:16 

Agathonikos je napisao/la:
Poštovanje, gospođice Ljiljana.

Sad tek ugledah temu i tek sad shvatih da ste u pitanju Vi.

Kratak komentar. Ako mogu sebi dati na slobodu da kažem da su vaši politički stavovi relativno nepoznati široj javnosti Srpske, bilo bi dobro da i taj medijski prostor pokrijete gostovanjem na nekoj od srpskih televizija. Uglavnom, stavovi gospodina Dragana (HDZ biH) su poznati, stavovi gospodina Bože (HDZ 1990) su nejasni a mislim da su i njemu, stavovi gospodina Zvonka (HSP) su ujedno i stavovi njegovog nadređenog, gospodina Zlatka (SDP)....

Stavovi HSS-a i Vaši lični stavovi su ovde nepoznica jer se primat daje HDZ biH. Dakle, bilo bi dobro da i Vas čujemo. Poštovanje i pozdrav iz susjedne Srpske, Banja Luke.

Hvala lijepo na javljanju iz lijepe BL. pa nismo zastupljeni kao navedeni, posebice hdz bih ili hdz 1990, ali to je na kraju krajeva i logicno. dosadasnje iskustvo koje imam sa medijima u RS-u je sasvim ok, imala sam par intervjua u Nezavisnim, Glasu, Focusu. Vjarojatno niste citali ali nadam se kako cete imati prigodu ubuduce. pozzz

Vrh

PostPostano: 09 stu 2011, 12:17 

hrvoje35 je napisao/la:

Hvala prije svega.

Ne odriče se hrvatski politički establishment ničega ali mnogo je toga neriješenog, krucijalnog, sto mora biti riješeno da bi se moglo pristupiti rješavanju svih ostalih pitanja. Kada su u pitanju mnoga, zapostavljena, područja, kako vi kazete, ima mnogo prepreka a to nisu hrvatski politicari nego oni drugi. nazalost ali je tako. ovdje jedna ruka ne moze nista a nema razumijevanja da se tri ruke sloze. kada je u pitanju tzv.strategijska igra sa Dodikom kvaka i jeste u tome da je to strategija, ali ne zato sto mi izgaramo od zelje za tim nego zato sto trenutak zahtijeva to. da nije postojao sporazum dvije hrvatske i dvije srpske stranke danas bi predsjdatelj Vijeća ministara bio Slavo Kukić. nažalost, zbog ustavnih manjkavosti , zbog nepostojanja mehanizama zastite jednog konstitutivnog naroda mi se moramo oslanjati na druge i njihovim rukama braniti svoje interese. naravno da ti drugi to ne cine zato sto smo im mi slatki i simpaticni nego zbog sebe. cilj je već godinama završiti sa Hrvatima, završiti sa Srbima i napraviti državu za čovjeka!

Nisam više siguran da vodite proaktivnu pozitivnu politiku u korist Hrvata u BiH.
Iz vašeg posta sam shvatio da podržavate “igru sa vragom” jer vraga percipirate kao instrument do cilja a zanemarujete da i vrag igra na istu kartu.
To bi moglo uspjeti kad bi vam ciljevi bili kompatibilni. Na temelju dublje i bliže povijesti znamo da nisu i neće nikad biti. Mislim na dugoročne ciljeve!!
Osobno smatram da bi lakše prihvatio ostati i živjeti u “DRŽAVI ZA ČOVJEKA” nego nekom malom hrvatskom toru gdje mi je prvi susjed VELIKA SRBIJA!
I na koncu, nije mi jasno zašto niste u HDZ-u kad već imate identične stavove i promišljanja?
No, i dalje smatram da ste najljepši političar na bh političkoj sceni. :palacgore1

....a i generacija smo!

Samo da napomenem da se mnogi ovdje ne izdaju za ono sto jesu.

Izbori su rekli sve koliko ljudi (Hrvata bar) podrzava "Drzavu za Ćovjeka"... ni da prag predju...

Svi mi prdimo

Vrh

PostPostano: 09 stu 2011, 12:23 

zaba1111 je napisao/la:
Junuz je dvadesetogodišnji ljubitelj Zubaka, zar treba dalje.
Ljiljana snažno i otvoreno podržava HNS, svjesna je okolnosti i HNSovih mogućnosti, kao primarni cilj vidi IJ, a dugoročni federlnu jedinicu na koju se trebamo fokusirati(u smislu davanja prednosti, pri trošenju svih raspoloživih kapaciteta, Busovači i NT u odnosu na Mrkonjić i Zavidoviće) , tako da moram priznati da se s Ljiljanom oko unjtarnje BH politike slažem u potpunosti, a vjerujem da se i LJiljana kao pametna žena i daleko zrelija od svih mlađih, terenutno javnosti izloženih nada, slaže sa mnom oko potrebe aktivnog pristupa prema HR i s mojim postom gore.

Bez zuci u rasprava, molim vas. Iznosima svoja stajalista i nije nuzno da se svi slazemo, ali ne moramo se slagati da bismo razgovarali. Mozda se nismo razumjeli. Nemam nista protiv RH, ni u kojem slucaju, naprotiv. Mislim samo kako se mi ovdje moramo okrenuti sami sebi kod rjesvanja problema koje mnogi ne razumiju. Republika Hrvatska jeste ucinila mnogo ali mi ne smijemo sebe dovesti u stanje invaliditeta. Hrvatska je ucinila dosta i treba jos vise u smislu lobiranja, posebice sada kada udju u EU. Naravno, ne moze nam nitko pomoci ako mi sami sebi ne pomognemo a to je da imamo apsolutni konsenzus unutar BiH po odredjenim krucijalnim pitanjima. Ukoliko mi to ovdje nemamo, a necemo imati ako stalno budemo negdje trcali po pamet, onda nam ni Bog dragi ne moze pomoci. U tome je bit mojih stajalista. pozzz

Vrh

PostPostano: 09 stu 2011, 12:26 

Hvala!

Vrh

PostPostano: 09 stu 2011, 12:26 

Ja se u potpunosti slazem s vama. To je jedan zdrav pristup.

Svi mi prdimo

Vrh

PostPostano: 09 stu 2011, 12:30 

Rijeka vs Kiseljak?

Usporedba života u ova dva mjesta, što je to što je nagnalo Ljilju da se vrati iz RH?

Vrh

PostPostano: 09 stu 2011, 12:31 

Naivi nikad kraja.

Jebena teorija.

Koliko se meni cini da ovo nije pitanje nego konstatcija! Covjek ima svoje misljenje i to je to. Nemam nista protiv. Podrzavam. pozzz

Vrh

PostPostano: 09 stu 2011, 12:34 

Ako nije previše osobno, spomenula si da si administrirala jedan forum (portal?) koji je zatvoren zbog pritiska vlasti.
U BiH ili Hrvatskoj ?
Smije li se znati koji forum, portal i na koji način su ga zatvorili ?

Vrh

PostPostano: 09 stu 2011, 12:43 

Zahvaljujem na odgovorima..

Zbog svojih jasnih stavova i rezolutnosti usprkos udarima iz svih političkih tabora koji su vas pokušavali diskreditirati kao osobu kroz svoje plaćeničke i poltronske medije ostajete i dalje dosljedni sebi , moje poštovanje.

Pitanje:
-Što vas je kao ženu najviše povrijedilo ili razočaralo u dosadašnjem političkom angažmanu ?

Licemjerje kao osobu, a kao mladju osobu to sto svi misle da su pametniji od vas a na kraju balade se ispostavi da nisu, a kao zenu to sto sam zena i sto nas percipiraju, ne svi, kao ono a one su zene mi smo im osigurali da udju u politiku!!! muskarci nase zasluge u politici i javnom zivotu sebi pripisuju jer eto ne bi bilo nas da nije bilo njih!! A ono sto me najvise ljuti jesu svi ti silni "gender" centri u BiH su sami sebi svrha i koji se nikada ni pojednom pitanju napada na bilo koju političarku nikada nisu oglasili. Iskreno, treba ukinuti sve gender centre jer primaju plaću onako!

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 334 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 14  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: 3AJE6, iprodano, Naša Kvačica, Patriota, Perun_Velež, Tomba17 i 78 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: