HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 25 stu 2024, 07:34.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 5517 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137 ... 221  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Njemačka
PostPostano: 03 srp 2022, 20:25 

Svatko tko se trajno nastani je izdajnik. Osim ako je ljevičar. To je onda u redu. :D

Vrh

PostPostano: 03 srp 2022, 20:37 

Rika sv Vida je napisao/la:
dalmatinac181 je napisao/la:
Svi Hrvati koji su iz bilo kojeg razloga iselili iz Hrvatske i Herceg Bosne, a da nisu protirani u ratu, su nacionalni izdajnici. Ja da živin u Irskoj, Švedskoj ili Austriji ne bi se javlja od sramote kad se priča o hrvatskin interesima.

kratko i jasno.

Baš me zanima koliko ste vas dvojica daleko od sela iz kojih su vam preci porijeklom. Lik se dokotrlja iz nekog sela u Zagori, gdje danas nema ni psa, u Zadar, Split ili Šibenik i onda tu filozofira "a šta se ne borite"...

Dobro vam je krstjanin napisao, zašto bi se on doselio iz Žepča u Zagreb ili Rijeku? 10 sati si od Žepča, od obitelji i prijatelja, isto moraš plaćati stan i režije, a imaš jedno tisuću puta manje prilike za financijsko napredovanje. Da ne govorim da ćete uskoro dostići jednak stupanj dekadencije kao na zapadu. Zagreb i Rijeka posebno prednjače u tome, LGBT i migranti na svakom koraku, samo ste, kao što sam ranije spomenuo, malo zaostali zbog povijesnih prilika, ali dostižete ih punom brzinom.

To je najveći problem s vama "borcima" iz Zagreba, Rijeke i Mostara. Gradovi su vam puni imigranata iz Nepala, Pakistana i Indije. Zašto niste rekli "ok, spremni smo podnijeti 20% pad standarda samo da nas ne preplave imigranti kao u Njemačkoj", pa pokazali kako se borite. Ovako kažete krstjaninu da je on izdajnik jer je odabrao LGBT multikulturalizam u Njemačkoj umjesto u Zagrebu ili Rijeci. :wacko

Vrh

PostPostano: 03 srp 2022, 20:44 

Krugerrand je napisao/la:
Zašto niste rekli "ok, spremni smo podnijeti 20% pad standarda samo da nas ne preplave imigranti kao u Njemačkoj"

Tko nas je pitao? To silom nameču vaše gazde iz Bruxellesa koje podržavate i njihovi kvislinzi ovdje za koje glasate iz inozemstva.

Vrh

PostPostano: 03 srp 2022, 20:50 

dalmatinac181 je napisao/la:
Svi Hrvati koji su iz bilo kojeg razloga iselili iz Hrvatske i Herceg Bosne, a da nisu protirani u ratu, su nacionalni izdajnici. Ja da živin u Irskoj, Švedskoj ili Austriji ne bi se javlja od sramote kad se priča o hrvatskin interesima.

Auu pajdo pola foruma

Vrh

PostPostano: 03 srp 2022, 20:56 

Rika sv Vida je napisao/la:
Zašto niste rekli "ok, spremni smo podnijeti 20% pad standarda samo da nas ne preplave imigranti kao u Njemačkoj"

Tko nas je pitao? To se silom nameču vaše gazde iz Bruxellesa koje podržavate i njihovi kvislinzi ovdje za koje glasate iz inozemstva.

O čemu pričaš ti? Pa ti si prije nego što si doživio katarzu netom prije ruske invazije na Ukrajinu bio najveći HDZ-ov i Plenkovićev bot na forumu. Tako da nemaš pravo nikome docirati.

Opet pitam vas što govorite krstjaninu i sličnima da su veleizdajnici što su otišli iz užasne ekonomske situacije u Njemačku, kako se to vi točno borite u "svojim" gradovima, a u puno ste komotnijoj situaciji? Gradonačelnik Zagreba kleči za BLM, promovira LGBT i dovlači imigrante iz trećeg svijeta. Rijeka je bila pionir svega toga u Hrvatskoj. U Mostaru 45% Pakistanaca, a Hrvati unatoč svim ulaganjima nikako "poklopiti" više taj Mostar. Da ne spominjem da vam vlasnik Aluminija masovno radi LGBT propagandu, a većina Mostaraca (svi forumaši) mu cuclaju penis jer im drži Aluminij i ulaže u Zrinjski. Kako se vi točno to "borite"?

Svakome je jasno da vi niste u ekonomski pogodnoj situaciji u velikim gradovima da bi davno već bili u Münchenu.

Vrh

PostPostano: 03 srp 2022, 21:03 

Baš me zanima koliko ste vas dvojica daleko od sela iz kojih su vam preci porijeklom. Lik se dokotrlja iz nekog sela u Zagori, gdje danas nema ni psa, u Zadar, Split ili Šibenik i onda tu filozofira "a šta se ne borite"...

Ček uspoređuješ nekoga tko se doselija npr. iz Primorskog Doca u Trogir, šta je prije 1991. kroz cilu povist bilo ista općina, sa onima odseljenin iz HR ili HB u Frankfurt? :smajl049 To moš usporedit jedino sa nekin Hrvaton koji je iz sela pokraj Travnika odselija u sam grad Travnik. Kud sriće da su nan sve migracije takve.

Vrh

PostPostano: 03 srp 2022, 21:11 

Ne razumijem, koji je to argument ovih odseljenika u Njemačku, otišli trajno u Njemačku s obitelji i pričaju o čemu? Hrvatstvu nekom? Pa ti se toga majstore trajno odrekao, tvoji unuci ili praunuci neće biti Hrvati. Već će ti i djeca biti nepismena na hrvatskom, a kamoli unuci, praunuci neće znati ni zinuti. Ne postoji tu nilakva superiorna pozicija, osim ako odgajaš djecu da im je životni cilj vratiti se.

Vrh

PostPostano: 03 srp 2022, 21:13 

Ma i da znaju hrvatski i da idu na mise i da idu slušat Matu Bulića nisu to Hrvati.
Jedino to, da im je životni cilj vratit se i da se vrate.

Vrh

PostPostano: 03 srp 2022, 21:14 

Posebno mi je smiješno kad se dudu i PCM rugaju ovima u Njemačkoj da će im djeca odrastati s afroturcima i imigrantima, Jugošvabe i šta sve ne. Bio sam prošli mjesec poslovno dva tjedna u Njemačkoj i tjedan u Zagrebu i mogu samo reći da je Zagreb doslovno Njemačka za hrvatsku sirotinju. Sve je isto – na svakom koraku dugine zastave i bliskoistočne face. Pa u Zagrebu su vam svi dostavljači iz Nepala, svako malo prođeš kraj skupine Pakistanaca ili Indijaca, a gradonačelnik vam je BLM klečač i LGBT promotor. U Njemačkoj je stanje gore, ali bome ih sustižete ogromnim koracima.

Ukratko, kad se pogleda na što izgledaju vaši gradovi (Zagreb, Rijeka i Mostar), vi niste nikakvi “borci” nego ste se igrom slučaja našli u komotnijoj sredini inače bi sad bili u Frankfurtu.

inale ti je ost hrpa proserstva, ali na ovaj dio bi se osvrnuo jer je djelom točan. Naime, Zagreb zaist ajest sve više Njemačka drugog jezika. Samo ne za hrvatsku sirotinju, jer u ZG se matrijalno ne živi lošije nego u Njemačkoj.

No jedan od razloga što je ZG takav je i taj što je hrvatsa sirotinja iz Žepča, Slavonije ili Duvna otišla u Njemačku, a ne u nj.

No ponata priče ovdje je da je svako ko je otišao u Njemčku izgubljen za hrvatstvo. Nemu tu ali, nema ovo ono, taj je izgubljen. Njegovi potomci, ako se ne dosele u HR, neće biti Hrvati. Nema šanse, I to je razlog zašto to zovemo izdajom.

Vrh

PostPostano: 03 srp 2022, 21:22 

divizija je napisao/la:
Posebno mi je smiješno kad se dudu i PCM rugaju ovima u Njemačkoj da će im djeca odrastati s afroturcima i imigrantima, Jugošvabe i šta sve ne. Bio sam prošli mjesec poslovno dva tjedna u Njemačkoj i tjedan u Zagrebu i mogu samo reći da je Zagreb doslovno Njemačka za hrvatsku sirotinju. Sve je isto – na svakom koraku dugine zastave i bliskoistočne face. Pa u Zagrebu su vam svi dostavljači iz Nepala, svako malo prođeš kraj skupine Pakistanaca ili Indijaca, a gradonačelnik vam je BLM klečač i LGBT promotor. U Njemačkoj je stanje gore, ali bome ih sustižete ogromnim koracima.

Ukratko, kad se pogleda na što izgledaju vaši gradovi (Zagreb, Rijeka i Mostar), vi niste nikakvi “borci” nego ste se igrom slučaja našli u komotnijoj sredini inače bi sad bili u Frankfurtu.

inale ti je ost hrpa proserstva, ali na ovaj dio bi se osvrnuo jer je djelom točan. Naime, Zagreb zaist ajest sve više Njemačka drugog jezika. Samo ne za hrvatsku sirotinju, jer u ZG se matrijalno ne živi lošije nego u Njemačkoj.

No jedan od razloga što je ZG takav je i taj što je hrvatsa sirotinja iz Žepča, Slavonije ili Duvna otišla u Njemačku, a ne u nj.

No ponata priče ovdje je da je svako ko je otišao u Njemčku izgubljen za hrvatstvo. Nemu tu ali, nema ovo ono, taj je izgubljen. Njegovi potomci, ako se ne dosele u HR, neće biti Hrvati. Nema šanse, I to je razlog zašto to zovemo izdajom.

Zagreb nije gori od Njemačke, nikako, u Zagrebu itekako ima zdravog tkiva, ovima željnih para i posla Zagreb nek bude destinacija ili Jadran, što ti ja znam, ovisno koliko su para željni. i svakako su bliže svojoj rudnoj grudi di god da su na domovinskom području.

Vrh

PostPostano: 03 srp 2022, 21:23 

Ovo o Zagrebu Rijeci i Mostaru su teške gluposti. Nepalci i Indijci LOL.

Vrh

PostPostano: 03 srp 2022, 21:26 

Svi vi koji ste odselili u Njemačku s familijama ste u 90% slučajeva trajno izgubljeni za hrvatstvo (RH ili HB svejedno). To je činjenica i ne ljutite se na nas jer govorimo činjenice. Ja se iskreno nadam da ćete se u velikim brojevima vratit, al to su samo moja nadanja.

Vrh

PostPostano: 03 srp 2022, 21:32 

PCM je napisao/la:

šta je je, ima svega i bit će.

jučer sjedim na trgu u Samoboru, do mene neka trojica turkolikih, dižu se, plaća jedan, gledam novčanik, unutra PBZ kartica, dakle nisu turisti. možda su i Armenci ili tako nešto, ali prije da su Azeri. :zubati

Vrh

PostPostano: 03 srp 2022, 21:35 

Ma ima ih jebote, al ni blizu Njemačkoj. Ono bas ni blizu.

Vrh

PostPostano: 03 srp 2022, 21:37 

dudu je napisao/la:
PCM je napisao/la:

šta je je, ima svega i bit će.

jučer sjedim na trgu u Samoboru, do mene neka trojica turkolikih, dižu se, plaća jedan, gledam novčanik, unutra PBZ kartica, dakle nisu turisti. možda su i Armenci ili tako nešto, ali prije da su Azeri. :zubati

Kruger je u pravu. Nepalci i ostala južnoazijska ciganija doslovce na svakom koraku u Zagrebu.
Sigurno ih je više nego prije godinu dana kad sam doselio u Zagreb u Vrbik.

Vrh

PostPostano: 03 srp 2022, 21:39 

Ima ih polako. Ovo su začeci. U Rijeci pred samo 2 3 godine ih nije bilo uopće. Ni jedan jedini. Sad ih već ima. Ne možeš provest dan u gradu da ih ne vidiš. Bit će ih sve više i više. Za svakog izdajnika koji je iselio će doć neki stranac. Oporba koja govori o tome ne postoji. Njima je problem Pupovac i srpske babe u Lapcu, a drugima je problem da ih je premalo i da ih treba još više.
Rusija je nada. Rusija je spas.

Vrh

PostPostano: 03 srp 2022, 21:43 

Ja sam nekih 95% vremena u zapadnom dijelu Zagreba ili u centru. U Novom Zagrebu sam jako rijetko, a u Dubravi i Sesvetama nikad nisam bio.
U svakom slučaju barem u centru i u zapadnom dijelu grada može ih se vidjeti skoro na svakom koraku.

Vrh

PostPostano: 03 srp 2022, 21:44 

divizija je napisao/la:

Upravo suprotno, ti si u krivu. Zagreb je upravo ovakav kakav jest jer se hrvatska sirotinja iz svih krajeva Hrvatske, prije nego što je otvoreno tržište EU, uglavnom doseljavala u njega.

Dosele ti se dudu iz Duvna (ok, njegovi roditelji) i PCM iz Sarajeva, dakle likovi čiji su preci pokopani 500 kilometara dalje i naravno da oni neće doživljavati Zagreb kao svoj grad. Kakve oni veze imaju sa zgradama i kulturom koje su izgradili uglavnom Austrijanci, Mađari, Židovi, Česi i poneki Hrvat. Da ne spominjem da im ranije doseljeni još nabijaju komplekse da nisu pravi Zagrepčani. Naravno, oni će tu govoriti da jesu da je to njihov grad, ali sve pokazuje suprotno. Zato se i događa da u svim tim gradovima gdje imaš masovne imigracije unutar države brzo dođe do masovne imigracije iz trećeg svijeta.

Možeš li ti zamisliti sad npr. da se PCM pobuni protiv imigracije Pakistanaca u Zagreb, odmah bi mu neka zagrebačka gospođa (čiji su se doselili možda 20-ak godina ranije iz Zagorja) rekla "a kaj ti Bosanac tu nekaj protestiraš, ak ti se ne sviđa vrati se u Bosnu". Čak i ako to ne kaže, on to vjerojatno zamisli u svojoj glavi i odmah izgubi svaku pomisao da protestira invaziju iz Bangladeša. :001_smile

Vrh

PostPostano: 03 srp 2022, 21:44 

Al desničarska oporba je najgora jer oni bi trebali bit neka zdrava opcija spasenja i onda vidim onu sirovinu Prkačina kako lupeta pol sata u saboru o partizanima padne mi mrak na oči. Ovo malo Hrvata što je ostalo, pogubljenih, u velikoj opasnosti, bi on još dijelio na ustaše i partizane.

Vrh

PostPostano: 03 srp 2022, 21:47 

Nabijanje kompleksa da nismo pravi Zagrepčani =))
Kakav cirkus na topicu

Vrh

PostPostano: 03 srp 2022, 21:48 

PCM je napisao/la:
Nabijanje kompleksa da nismo pravi Zagrepčani =))
Kakav cirkus na topicu

što sve moramo čitati. :zubati

Vrh

PostPostano: 03 srp 2022, 21:51 

PCM je napisao/la:

Da sumiram za tebe i dudua. Prije 30 godina je Zagreb bio 30 godina iza Njemačke što se tiče imigranata i LGBT propagande, sad je Zagreb 5-10 godina iza Njemačke, a za 10 godina će biti na istoj razini. U međuvremenu se tješite i gurajte glavu u pijesak.

Nemam ja ništa protiv toga, ali budite malo ponizniji kad prozivate krstjanina i ekipu za veleizdaju. Gradovi vam se pretvaraju u septičke jame.

Vrh

PostPostano: 03 srp 2022, 21:52 

Ajde navedi gdje sam i koga prozvao za veleizdaju. Citiraj ili prestani lupat gluposti.

Vrh

PostPostano: 03 srp 2022, 21:53 

PCM je napisao/la:

Da sumiram za tebe i dudua. Prije 30 godina je Zagreb bio 30 godina iza Njemačke što se tiče imigranata i LGBT propagande, sad je Zagreb 5-10 godina iza Njemačke, a za 10 godina će biti na istoj razini. U međuvremenu se tješite i gurajte glavu u pijesak.

Nemam ja ništa protiv toga, ali budite malo ponizniji kad prozivate krstjanina i ekipu za veleizdaju. Gradovi vam se pretvaraju u septičke jame.

nikad Zagreb neće biti ni blizu Njemačke, tamo se već sad etničkih Nijemaca rađa oko 50%, u Zagrebu su Hrvati još hvala Bogu na 95% rođenih.

međutim vama to u Njemačkoj ne smeta, idete se tamo miješati sa svim i svakim.

Vrh

PostPostano: 03 srp 2022, 22:11 

Zagreb je i sada 30 godina iza Njemačke, jer je Njemačka u ovih 30 godina otišla svjetlosnim miljama naprijed u ludilo.

Njemačka je prije 30 godin imala 5% neeuropskih predškolaca, danas ima nekih 30%, u Njemačkoj prije 30 godina nije bilo ******** brakova, trandži i gay svećenika u Crkvi, danas klanjaju iftar usred budeslige pa prekinu utakmicu i zabranjuju dizele u gradovima.

koliko god Zagreb poludi on će biti iza NJmečke, jer Njemčka uvije ode korak dalje u ludillu, jer ona je izvor ludila, Zagreb je samo loš copypaster

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 5517 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137 ... 221  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 10 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: