|
|
Stranica: 477/925.
|
[ 23109 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 16 lis 2023, 11:00 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 13882 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Zašto podržavate terorističku organizaciju?
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 16 lis 2023, 11:02 |
|
|
daramo je napisao/la: Izrael evakuirao 28 naselja na sjeveru Izraela, ali to Harema nije briga što i Židovi moraju napuštati svoje domove. Jel imaju disney i netflix u svojim sklonistima jadnici? Ili samo amazon prime? Nedopustivo bi bilo a i sramno za ljudski rod ako nemaju potpuni pristup svim blagodatima zhidovskog holivuda. Nego, kad smo vec kod toga, nuto sta kaze Izraelka u vezi naciste Netanyahua - kojeg ti podrzavas - i svega ovoga sto se izdesavalo: https://twitter.com/MyLordBebo/status/1 ... _&ref_url=
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 16 lis 2023, 11:03 |
|
|
Haram je napisao/la: [
Pisalo je da je iz Gaze. Haram nasjeda na propagandu, islamističku
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 16 lis 2023, 11:03 |
|
|
Niko Komadina je napisao/la: Zaüto podržavate terorističku organizaciju? Zato što do godišnjice Srebrenice ima još 9 mjeseci, znači da će se tek za 7 ili 8 mjeseci prebaciti u Viktims Đenosajd mod.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 16 lis 2023, 11:04 |
|
|
Niko Komadina je napisao/la: Haram je napisao/la: [
Pisalo je da je iz Gaze. Haram nasjeda na propagandu, islamističku Prvo, volio bih da vidim dokaz da je iz Sirije - posto vi ovde inace volite da lazete, a drugo, cuj, ja kad se zajebem nije mi blam priznati jer imam: - MUDA - PONOS - OBRAZ Jer sam ljudsko bice s ljudskim bicima svojstvenom empatijom. :) Ta se slika siri internetom kao slika iz Gaze.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 16 lis 2023, 11:07 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39026 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Haram je napisao/la: daramo je napisao/la: Izrael evakuirao 28 naselja na sjeveru Izraela, ali to Harema nije briga što i Židovi moraju napuštati svoje domove. Jel imaju disney i netflix u svojim sklonistima jadnici? Ili samo amazon prime? Nedopustivo bi bilo a i sramno za ljudski rod ako nemaju potpuni pristup svim blagodatima zhidovskog holivuda. Nego, kad smo vec kod toga, nuto sta kaze Izraelka u vezi naciste Netanyahua - kojeg ti podrzavas - i svega ovoga sto se izdesavalo: https://twitter.com/MyLordBebo/status/1 ... _&ref_url=Znači i oni muslimani u hotelima na makarskoj rivijeri nisu bile izbjeglice nego uživali u morskim radostima. I ovi u Gazi mogli su uživati i prekrasnom moru ali islam ne da mira.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 16 lis 2023, 11:11 |
|
|
daramo je napisao/la: Haram je napisao/la: Jel imaju disney i netflix u svojim sklonistima jadnici? Ili samo amazon prime? Nedopustivo bi bilo a i sramno za ljudski rod ako nemaju potpuni pristup svim blagodatima zhidovskog holivuda. Nego, kad smo vec kod toga, nuto sta kaze Izraelka u vezi naciste Netanyahua - kojeg ti podrzavas - i svega ovoga sto se izdesavalo: https://twitter.com/MyLordBebo/status/1 ... _&ref_url=Znači i oni muslimani u hotelima na makarskoj rivijeri nisu bile izbjeglice nego uživali u morskim radostima. I ovi u Gazi mogli su uživati i prekrasnom moru ali islam ne da mira. Poredis neusporedivo. Jesi li ti vidio ona naselja i na sta to izgleda na onim hamasovim snimcima? To je Beverly Hills i za Poljine, a da ne govorimo o tome da je napravljeno tik uz konclogor na otvorenom. Ako mislis da ce njima biti ko bosnjackim ali i HRVATSKIM izbjeglicama po Jadranu, onda se debelo varas. RH je bila u ratu a to su bile devedesete. Izrael je natrpan americkim hamburgerima i parama. Njima preleti vatromet raketica iznad glava i njima je to vec teror i vec startaju iron drome.
|
|
Vrh |
|
|
Antijunak
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 16 lis 2023, 11:11 |
|
|
Niko Komadina je napisao/la: Zaüto podržavate terorističku organizaciju? Poanta je da za njih to nisu teroristi. Hamasovci su za jedne teroristi, a za druge pokret otpora i tu nema suglasnosti.
_________________ Attack of the Clones
|
|
Vrh |
|
|
Sayeret Matkal
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 16 lis 2023, 11:15 |
|
|
Haram je napisao/la: Niko Komadina je napisao/la: Haram nasjeda na propagandu, islamističku Prvo, volio bih da vidim dokaz da je iz Sirije - posto vi ovde inace volite da lazete, a drugo, cuj, ja kad se zajebem nije mi blam priznati jer imam: - MUDA - PONOS - OBRAZ Jer sam ljudsko bice s ljudskim bicima svojstvenom empatijom. :) Ta se slika siri internetom kao slika iz Gaze. Evo 2 poteza mišom: original slika iz 2014, evo izvora: https://www.jstor.org/stable/resrep1093 ... flow=login
|
|
Vrh |
|
|
Sayeret Matkal
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 16 lis 2023, 11:17 |
|
|
Haram je napisao/la: Koja cinicna ***. Haha a samo kad se sjetim "Je Suis Charly" fotki kod svakoraznih liberalnih gradjana. Jaranica, Turkinja, isto bila metnula. Refleks ko i sa Ukrajinom. Nisu trebale žaliti Charlie Habdo?
|
|
Vrh |
|
|
vjekoslava
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 16 lis 2023, 11:17 |
|
|
HHerceg je napisao/la: Sayeret Matkal je napisao/la: S nacistima islamističkim nema pregovora, treba ih poraziti sve dok Baalove spomenike u Meki ne uništimo! Gospodine jeste se prijavili u IDF? Izraelci vole svoju zemlju.Slike iz zračnih luka govore dovoljno. I za nju će se boriti.Imaju i potporu kršćanskog svijeta. Nemaju vremena galamiti po europskim gradovima.Zazivati dernjavom ime Božje.A raditi ono što Bog ne voli. Slaviti pokolj.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 16 lis 2023, 11:21 |
|
|
Haram je napisao/la: Niko Komadina je napisao/la: Haram nasjeda na propagandu, islamističku Prvo, volio bih da vidim dokaz da je iz Sirije - posto vi ovde inace volite da lazete, a drugo, cuj, ja kad se zajebem nije mi blam priznati jer imam: - MUDA - PONOS - OBRAZ Jer sam ljudsko bice s ljudskim bicima svojstvenom empatijom. :) Ta se slika siri internetom kao slika iz Gaze. Ne, ti loviš u mutnom, pa ko se upeca. Zanimljivo od osobe koja sa gnjušanjem piše o "zapadnoj propagandi", podmetanjima, izmanipuliranim masama sa manjkom iq-a.
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 16 lis 2023, 11:25 |
|
|
Niko Komadina je napisao/la: Zašto podržavate terorističku organizaciju? Zato jer je islamoljevičar.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
Sayeret Matkal
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 16 lis 2023, 11:26 |
|
|
Haram je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Mozda IDF kasni isporuka droge od koje rastu muda. Prica se da se fiksaju. Elem, ovim momcima to ne treba. Samo dođite Hamas Hamburgerima nazderani 21. century digital-zhidovi nisu oni zhidovi sto su klali golim rukama po palestinskim selima 1949. godine jbg. Neki novi klinci. Oni ako sta ubiju iz vazduha, ubiju, ako ne, nikom nista. Ukoliko udju, iskreno se nadam da ce ih ove kabadahije sto vise povesti sa sobom u pakao. U prijevodu hoćeš reći kako su islamofašisti još uvijek isti a Izrael liberalan s radnim vizama za građane Gaze? Inače šta kažeš na odgovor Irana kako neće ulaziti u rat osim ako ne budu napadnuti? Misliš li da je to zbog odgovora o nuklearnom udaru?
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 16 lis 2023, 11:30 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60655 Lokacija: DAZP HQ
|
Aškelone tko udari na te S Lištice na istočni pucat će granate
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Sayeret Matkal
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 16 lis 2023, 11:33 |
|
|
Izrael ima 400 000 vojnika trenutno, od toga su 40 posto žene. 160 000 žena
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 16 lis 2023, 11:44 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Mozda IDF kasni isporuka droge od koje rastu muda. Prica se da se fiksaju. Elem, ovim momcima to ne treba. Samo dođite Hamas Ovaj kaže da i njima treba...
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 16 lis 2023, 11:52 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 7447 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
Niko Komadina je napisao/la: Kime, zelis li biti baniran, brzo uredi svoj post. Nista lose nisam napisao, samo sam stavio tvit i bio deloziran tjedan dana....
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 16 lis 2023, 11:53 |
|
|
Sayeret Matkal je napisao/la: Haram je napisao/la: Prvo, volio bih da vidim dokaz da je iz Sirije - posto vi ovde inace volite da lazete, a drugo, cuj, ja kad se zajebem nije mi blam priznati jer imam:
- MUDA - PONOS - OBRAZ
Jer sam ljudsko bice s ljudskim bicima svojstvenom empatijom. :)
Ta se slika siri internetom kao slika iz Gaze.
Evo 2 poteza mišom: original slika iz 2014, evo izvora: https://www.jstor.org/stable/resrep1093 ... flow=loginOk hvala, moja greska. Fakat treba biti oprezniji prokleti internet je pun fejk govana. Nasjeo sam na islamisticku propagandu, sto jes jes.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 16 lis 2023, 11:54 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Mozda IDF kasni isporuka droge od koje rastu muda. Prica se da se fiksaju. Elem, ovim momcima to ne treba. Samo dođite Hamas Ovaj kaže da i njima treba...
WTF?? Ovo je garant neki indija pakistan shit jelda.
|
|
Vrh |
|
|
vjekoslava
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 16 lis 2023, 11:55 |
|
|
Sayeret Matkal je napisao/la: Izrael ima 400 000 vojnika trenutno, od toga su 40 posto žene. 160 000 žena 160 001 Uračunaj i mene kao logističku podršku . Moje molitve su sa Izraelom.
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 16 lis 2023, 11:58 |
|
|
K..M je napisao/la: Izbrisano Netko je crvenim slovima ispisao obrisano"....ako je, nije steta, prastam krscanski i bratski, aferim.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 16 lis 2023, 12:02 |
|
|
Haram je napisao/la: WTF?? Ovo je garant neki indija pakistan shit jelda. Paše uz Karabajin post
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 16 lis 2023, 12:02 |
|
|
Hezbolah ima lepše tunele nego NYC podzemna železnica Pustili su Mortadu u jedan tunel.....graditelji i neimari za Bgd metro....
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 16 lis 2023, 12:07 |
|
|
Haram je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Ovaj kaže da i njima treba...
WTF?? Ovo je garant neki indija pakistan shit jelda.
Kod regrutacije je obavezno pregledati muda. Sjećam se pregleda za ondašnju jna, Postrojili nas, ruke na zid, raširi noge i onda pedofil pipka muda i zaviruje.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|