Moj kaplar u armiji, iz Posušja,iz Broćanca je imao zanimljivu taktiku. Kad bi preskočili ogradu vojarne i zaputili se ka nekom klubu,već je imao plan. Kaže meni,pajdo ja ću svaku pitati direkt pa šta bude,mora se jedna uhvatiti. Ia tako,ide on odma,mala jesi li za sex,da se ne zajebajemo? Tih par puta je bio izrazito neuspješan,ništa. Ali veli,ja odustati neću,naletiće jedna. Nisam ga vidio dosta godina,nadam se da je ulovio neku.
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 26132 Lokacija: Heartbreak Hotel
Najvažnije je u kontaktu sa ženskim spolom zatomiti instinkte, one životinjske, praiskonske, koje nas tjeraju na iracionalne poteze. Tko se izvježba i tomu i na taj način pobijedi samog sebe taj je na dobrom putu.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21425 Lokacija: među zvijezdama
Koje ludilo i promijena avatara.Ja mislila BBC poludio te pokrece ovakve teme :P
Ja volim spontanost, zezanciju i otvorenost.Muskarci koji vjecito nesto kalkuliraju, preispituju i opcenito su emotivno zatvorene osobe mogu biti zanimljivi na momente, no brzo im " istekne rok trajanja ". Vjecito odgonetati sto on misli, zeli ili ne zeli u nekoj prolaznoj fazi je zanimljivo.Na duge staze opterecuje i zamara.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Bobovac je napisao/la:
Najvažnije je u kontaktu sa ženskim spolom zatomiti instinkte, one životinjske, praiskonske, koje nas tjeraju na iracionalne poteze. Tko se izvježba i tomu i na taj način pobijedi samog sebe taj je na dobrom putu.
Treba valjda bit spontan i trudit se ne izgledat očajno.
_________________ Sve će prekriti snijegovi, ružmarin i šaš...
Obrati najvise paznju na govor svog tijela, jer to je prvo sto svaka cura primjeti. Mnoge na osnovu toga odlucuju da li da budu upecane na te folove. Dakle osvoji curu svojim govorom tijela, a kad se na to upeca, onda primjeni nad njom stari dobri balkanski pristup.
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
zmajček je napisao/la:
Moj kaplar u armiji, iz Posušja,iz Broćanca je imao zanimljivu taktiku. Kad bi preskočili ogradu vojarne i zaputili se ka nekom klubu,već je imao plan. Kaže meni,pajdo ja ću svaku pitati direkt pa šta bude,mora se jedna uhvatiti. Ia tako,ide on odma,mala jesi li za sex,da se ne zajebajemo? Tih par puta je bio izrazito neuspješan,ništa. Ali veli,ja odustati neću,naletiće jedna. Nisam ga vidio dosta godina,nadam se da je ulovio neku.
Pa tip je bas legenda. Tako i treba, na kraju svi mi isto zelimo, a samo se sve bespotrebno komplicira.
Medjutim, to je itekako moguce, osobito ako je alkohol u igri. Ja se sjecam jedne studentice, i to teologije kojoj ja nisam znao ni ime (vec sam je poslije morao pitati), vec mi prisla cura u stanu i u uho mi nesto sapnula, nije bitno sta, al bilo je bezobrazno.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
Ja jedino mogu reci da su cure daleko hladnije, proracunatije nego mi blentavi muskarci, iako se cesto govori suprotno... Muskarac kad se zaljubi vidi samo tu curu, cura ipak tu vaze svasta nesto.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.