'Biraju se djeca bez roditelja, iz siromašnih sredina, iz sredina gdje bi bilo sramota pričati da vas je netko seksualno zlostavljao. Od mene je tražio da vidim koja su djeca bez roditelja, da im dam malo novca te da ih dovedem u dvor da on izabere. Traži isključivo djecu do 11 godina, jer starija vjerojatno već imaju seksualne odnose pa su prljava', priča Jovanović. Dodaje da se pedofilija po manastirima organizira uz puno novca, a pogoduje joj siromaštvo posebno na ratom pogođenim područjima. Saveznici u zločinu su ljudi izvan crkve koje se novčano nagrađuje za dovođenje djece.
Da čovek jebeno ne poveruje , oni će ići u totalno ludilo i krajnost samo da šatro sačuva to jado obraza tako što će negirati sve i još nagraditi zlo jer se time eto peru tako što baš pedofilu daju odlikovanje i time pokazuju kako Pahomije nema veze sa onim što ga "zavernici" optužuju.
Ali ovim činom su napravili nadam se ono što odavno očekujem , a to je da moj jadni i naivni narod konačno odjebe ove ludake i psihopate , i gde god sretnu mantijaša(crkvenog oficira) da ga pljunu.
Hteo bih da poručim i forumskim Srbima da se i oni izjasne , naročito ovim što veru ne mogu odvojiti od nacije , tj.pravoslavlje od naroda. I naravno što svaku kritiku prema SPC nazivaju nekim zaverama i ostalim ludorijama!
p.s A ti Pjosipe bolje gledaj šta tvoja crkva(katolička) radi , i kad budeš iskritikovao nju onda je ova tema koju si otvorio smislena i iskrena , a ako to ne uradiš onda si klasični seljo-beljo i nadasve budala!
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
Baš neizmjerno šaljiv i zabavan ovaj lik joe enter, milina mu čitat upise.
Meni je važno da se "istrebi guba iz torine" već jednom , jer su zločinci,pedofili i nadasve lažovi i licemeri.
A tebi kao i "mojoj braći" pravoslavcima do toga stalo kao do lanjskog snega , i zažmurićeš na svo to zlo samo da svoju licemernu dušu zadovoljiš i nahraniš se nazovi verom.
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 5938 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
joe enter je napisao/la:
A tebi kao i "mojoj braći" pravoslavcima do toga stalo kao do lanjskog snega , i zažmurićeš na svo to zlo samo da svoju licemernu dušu zadovoljiš i nahraniš se nazovi verom.
Tako je, vidiš kako ti imaš zanimljive opaske i dojmljiva zapažanja, a uz to se osjećaš pozvanim davati procjene o nečijem karakteru. Pravi si genijalac, wunderkind!
P.S. Svoju licemjernu dušu zadovoljavam pred tvojim maloljetnim komšijama, a hranim se njihovim tijelima. Da vidiš kako ujedam!
Ovo jeste za svaku osudu.. Većina sveštenika treba da se ogradi od ovih svinjarija, što pre.
E moja Realka , neće ološ to nikad uraditi jer to nisu ljudi .
Žao mi je onih jadnih sveštenika koji nemaju veze sa žgadijom u oficirskim mantijama i što se grizu , ali ko im je kriv i ko ih jebe kad ćute nad nečim tako gnusnim. Pi' na njih!
To je kao kad bi direktor škole i još neki nastavnici i krili svoga kolegu nastavnika koji vrši bludne radnje nad decom samo zarad kolegijanosti i šatro ugleda škole. E ja verujem da bi svako takvog direktora barem otpustio s'posla m ili bi ga naterali da zbog moralne odgovrnosti ode sa položaja , kamoli ono što zapravo zaslužuje.
Međuttim imamo to što imamo , i jeza me hvata od svega toga , i šta generacije dece zbog glupavih roditelja i okoline će još morati trpeti neću ni da zamislim.
Užas!
Prvo, to treba istjerat na cistac.. Treba izvrsit detaljnu istragu, utvrdit potpunu istinu, bez obzira kakva je... Ako se utvrdi da je to istina, onda vladiku izbacit iz crkve, anatemisat ga, cin mu oduzet i brisat iz SPC... A poslije toga krivicno ga gonit i osudit na robiju...... A ako se istragom utvrdi, da to nije istina... Onda treba krivicno gonit Jovanovica, za sirenje laznih vesti i uvredu.... Obavezno treba izvrsit detaljnu istragu.. ovako je otvoren prostor manipulacijama i propagandi, koja vredja i SPC, i vjernike....
Prvo, to treba istjerat na cistac.. Treba izvrsit detaljnu istragu, utvrdit potpunu istinu, bez obzira kakva je... Ako se utvrdi da je to istina, onda vladiku izbacit iz crkve, anatemisat ga, cin mu oduzet i brisat iz SPC... A poslije toga krivicno ga gonit i osudit na robiju...... A ako se istragom utvrdi, da to nije istina... Onda treba krivicno gonit Jovanovica, za sirenje laznih vesti i uvredu.... Obavezno treba izvrsit detaljnu istragu.. ovako je otvoren prostor manipulacijama i propagandi, koja vredja i SPC, i vjernike....
Momak , koji čistac?! , koja detaljna istraga?! ,k kad je slučaj zastareo jer je SPC i država tada na čelu sa Koštunjavim to uradila. Četvorodece je svedočilo i to više puta , ali džabe odbijena je optužnica a posle slučaj zastareo.
Sad ti je kasno da pozivaš za "isterati na čistac" jer je sve sređeno od samog vrha crkve i države.
Samo ovog vladiku kažeeš treba anatemisati i isterati iz crkve i krivično ga goniti?! , a ša je sa onima koji su ga štitili?! , i onima koji su ćutali?! Da neki nastavnik zlostavvlja tvoje dete i direktor škole ga štiti zarad kolegijalnosti jel diretkor kriv ili samo tog nastavnika treba goniti?!
Ceo vrh treba govnjivom motkom , sve je to go' ološ i pedofilski šljam pun ratnih huškača . Ja ne bih nikad rekao tako o njima da sami se nisu takvim pokazali , oni su dovoljni sami sebi zato se i naočigled zdravog razuma i samog Boga međusobno štite a decu siluju,vozaju se džipovima i ratni su huškači i indirektni zlikovci.
A kojeg ti Jovanovića misliš?! na Čedu?! , taj sluačj nema veze sa njima , to se dešavalo u Vranju, i nije on širo vesrti već je to bilo ranije , i sama deca su projavila i njihovoi roditelji , koje posle je crkva optuživala da rade za strane službe i protiv srpskog naroda i da hoće da im uzmu Kosovo , e dotle idu oni kako se štite dok decu napadaju.
Evo da je osvjezim za joleta pa nek pljuje koliko hoće
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
Jagnjeca brigada je napisao/la:
Joj Mirko... Odmah sam izgubio volju da gledam emisiju.
Nije normalno koliko se često pojavljuje a vidim da je čest i po TV kućama susjeda. Čak mi se počeo priviđati. Čini mi se i kad obrišem guzicu, na papiru mi se ukaže njegov lik.
Kad se nije u stanju izreći konstruktivna kritika onda mediokriteti kao po defoltu počinju se baviti samo likom dotične osobe.
I na kraju zaključak je "Dosadan je" jer ga eto stalno viđaju na tv-u , a šlagvort je to što je otišao na neprijateljsku televiziju kod balija.
Pa jel moguće da ste tako jadni i da niste u stanju da kažete svoje mišljenje i svoj stav o čemu i jeste tema i o čemu su govorili Đorđević i mladi proleter?!
Jad i beda se najviše odslikava u tome što se traži tzv.srpska solidarnost u smislu da se ništa što je srpsko ne kritikuje pred šokadijom i balinlukom pa makar bili najgori ljudi(kao što i jesu) na svetu.
Jad i beda se najviše odslikava u tome što se traži tzv.srpska solidarnost u smislu da se ništa što je srpsko ne kritikuje pred šokadijom i balinlukom pa makar bili najgori ljudi(kao što i jesu) na svetu.
Ne znam o čemi ti to... Vidiš da bez problema kritikujemo Mirka pred šokadijom i balinlukom.
Ne znam o čemi ti to... Vidiš da bez problema kritikujemo Mirka pred šokadijom i balinlukom.
E izvini onda.
Aj ti Jagnje bar reci nešto u vezi teme i videa jer mislim da nisi kao Agaton koji cepa drva Kačavendi zarad svepravoslavne duhovnosti kad navali bosanska zima.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.