HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 17 lip 2025, 20:05.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 138 post(ov)a ] 
Stranica 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Hrvati i BiH
PostPostano: 18 lis 2009, 17:31 

Koliko smo mi Hrvati svjesni da je BiH naša država?

Nekako mi se čini kako mi Hrvati iz BiH stalno jednim krajičkom oka gledamo ka Hrvatskoj jer je to kao naša matična domovina, što je po meni jedan nonsens koji nas je doveo do situacije da smo postali minoran čimbenik na našoj djedovini. Puno je primjera u povjesti gdje je jedan narod istrijebljen sa svojih vjekovnih ognjišta, najčešće ratovima i bijelom kugom, ali malo je primjera u kojima je jedan narod radi svog mentaliteta postao manjina u svojoj domovini.

Ne mislim na razdoblje od 15 do 20 stoljeća, to je druga priča, nego na noviju povjest od 1945 pa do 1991 kada je barem prividno vladalo blagostanje. Kada i nije bilo razlike između BiH i Hrvatske jer su tada de facto bile jedna država.

Ono o čemu pričam su podaci na koje sam naletio na glavnom portalu www.hercegbosna.org u knjizi Tomislava Kesića pod nazivom "MIGRACIJE BOSANSKO- -HERCEGOVAČKIH HRVATA U RAZDOBLJU OD 10. DO 21. STOLJEĆA"

Link: http://www.hercegbosna.org/download-hr/Migracije.pdf

On tu navodi podatke o migracijama za razdoblje 1961,71,81, dok podaci za 1991 nedostaju.

Pa čak i ovako nepotpuni podaci odaju pravi problem Hrvata, ali i Srba u BiH, a to je ogromno iseljavanje u ovom razdoblju u odnosu na Muslimane koji imaju migracijski saldo praktično na nuli !

Ako popisu iz 1991 dodamo migracije (dakle broj odseljanih-broj doseljenih) dobijemo ovakve podatke.
Napomena fali 1991 godina.

Privitak/ci:
Migracije.JPG
Migracije.JPG [ 34.09 KiB | Pogledano 5620 put/a. ]
Vrh

Naslov: Re: Hrvati i BiH
PostPostano: 18 lis 2009, 17:35 

Zamislite BiH 1991 sa milijun Hrvata, Livno sa ne znam, 60 000 Hrvata...

Ovo je opomena da čuvamo svoje i da ostanemo svoji na svome, jer ovo je naša djedovina.

Vrh

PostPostano: 18 lis 2009, 17:44 

Za Hrvate je BiH, ono što je za Irce sjeverna Irska - oteti, oduzeti i od stranaca prisilno naseljeni teritorij.

slika

Vrh

PostPostano: 18 lis 2009, 17:46 

Nije otet, naš je i ne damo ga nikome. :HVO :HercegBosanac

Vrh

PostPostano: 18 lis 2009, 17:50 

Hrvat je napisao/la:
Za Hrvate je BiH, ono što je za Irce sjeverna Irska - oteti, oduzeti i od stranaca prisilno naseljeni teritorij.

slika
:ujko

Vrh

PostPostano: 18 lis 2009, 17:52 

Za mene je BiH dio Hrvatske. :hrvatinic :HercegBosanac
To su moji stavovi od najranije mladosti, tako su me roditelji odgojili, i to ne skrivam.

Ali isto tako, nemam nikakve iluzije da bi bilo moguće stvoriti RH do Drine, barem ne u sadašnjoj situaciji...

Tu smo gdje jesmo, treći entitet je najviše što trenutno možemo izvući.

slika

Vrh

PostPostano: 18 lis 2009, 17:54 

samo ne znam što BiH znači, Bog i Hrvati ili Bog i Hercegovci?

ja sam spreman hrvatski povijesni teritoriji dijeliti s još dva druga naroda, ja Bošnjama želim 3.entitet :zubati

Vrh

PostPostano: 18 lis 2009, 17:59 

Ma iluzija je Hrvatska do Drine, to je smješno. Mi jednostavno želimo biti ravnopravni na svojoj zemlji u svojim domovima i vjekovnim ognjištima, pa neka se zove Bosna i Hercegovina, ali daj nam da smo ravnopravni u toj tvorevini... I još da napomenem da je nas sada milijun nebi morali nikoga pitati za entitet...

Vrh

PostPostano: 18 lis 2009, 18:05 

Ultras1986 je napisao/la:
Ma iluzija je Hrvatska do Drine, to je smješno. Mi jednostavno želimo biti ravnopravni na svojoj zemlji u svojim domovima i vjekovnim ognjištima, pa neka se zove Bosna i Hercegovina, ali daj nam da smo ravnopravni u toj tvorevini... I još da napomenem da je nas sada milijun nebi morali nikoga pitati za entitet...
Ma znam. Ali to što je BiH sad država ne znači da trebamo pregaziti svoju povijest. Pa ni Nijemci se ne odriču olako istočne Pruske.

slika

slika

Vrh

PostPostano: 18 lis 2009, 18:34 

Nažalost se ne može odvojiti pitanje BH Hrvata od Hrvatske, niti obrnuto.

Jedna je to interesna cjelina, bez obzira što današnjo majmuniodno-udbaško vodstvo u Hrvatskoj to svim silama želi razcjepkati.

Da kojim slučajem imamo hrvatsku vladu u Hrvatskoj, Hrvatska bi specijalnim ratom prema Srbima i muslimanima i te kako mogla štiti svoje interese, te nikakvih migracija ne bi bilo.

Vrh

PostPostano: 18 lis 2009, 18:38 

Juda Iškariot je napisao/la:

Jedna je to interesna cjelina, bez obzira što današnjo majmuniodno-udbaško vodstvo u Hrvatskoj to svim silama želi razcjepkati.

Da kojim slučajem imamo hrvatsku vladu u Hrvatskoj, Hrvatska bi specijalnim ratom prema Srbima i muslimanima i te kako mogla štiti svoje interese, te nikakvih migracija ne bi bilo.

Upravo tako. Pa "vjekovni" Bošnjakistan ekonomski ovisi o Pločama. :hrvatinic :HercegBosanac

Vrh

PostPostano: 18 lis 2009, 18:43 

Surep izdajnik Mesic, te ostala gomila samokrzece orjunaske kopiladi nastavila je gaziti tamo gdje je poceo caca svih caca, ili ti pokojni Tudjman. On nas je gurnuo u prokletu Federaciju, on je potpisao da Posavina ode, on i Susak i Granic.On je isporucio Kordica i Blakica i cijelo vrhovnistvo Herceg_Bosne.

Povjesne i najteze greske u Daytonu aminovane su od njih. Nitko od BIH Hrvata Dayton nije ni potpiso. Dali su Posavinu za Istocnu Slavoniju, a nas isporucili muslinima. Da se ne lazemo puno.

Vrh

PostPostano: 18 lis 2009, 18:51 

Jok Franc....nije istina.

Vrh

PostPostano: 18 lis 2009, 18:59 

Tuđman je imao grešaka, ali ne one koje ti navodiš.

Već 1994 prije svakog Daytona je masonerija na čelu s Velikom Britanijom, Francuskom, Njemačkom, USA i Rusijom u tzv "kontaktnoj skupini" odlučila da se Srbima da 49 % BiH.

U Daytonu su izrizito Pašalić i Šušak govorili da ne potpiše Dayton, protiv onakog Daytona bio je i Aliya Bin-Shaikh Izmetbegović, ali su amgloameričke tajne službe obojicu, Tuđman i Aliju, ucjenili kompromitirajućim dokumentima.

Tri važne točke Daytona su bile:
1) Federacija BiH će stupiti u konfederaciju s Hrvatskom
2) Povratak sviih izbjeglica doma
3) Zabrana bilo kakvih uskih veza Republike Smrtkse i Srbije

Sve tri točke su kasnije izmjenjene, i to uvijek na štetu Hrvata.

Samo godinu dana kasnije, došlo je do prvih izmjena Daytona...Prva točka, konfederacija s Hrvatskom se niti više ne spominje, no bila je sastvani dio sporazuma.
Druga točka, povratak izbjeglica svojim domovima...SFOR Je tenkovima i specijalcima ulazio u spske kuće nastanjene hrvatskom izbjeglicama u Drvaro, Glamoču i Grahovu...sve je to OK...ali što to SFOR nije učinio isto u Derventi, Brodu, Banja Luci? Tamo su to isto "zaboravili"...ili je tebi Franc također Tuđman kriv za to?

Treća točka, ukinuta je odredba da RS i Srbija ne smiju potpisati nikakve specijalne odnose što su ovi omdah iskoristili te potpisali sporazum.

Franc, nemoj nasjedavati na Mesić-Manolićevu propagandu.

Vrh

PostPostano: 18 lis 2009, 19:04 

Jok Franc....nije istina.

Judek..znas on Levy-evu da jedino Srbi na Balkanu zelje raspravljat o cinjenicama. Hocemo im se i mi pridruzit. Ne sjecas se rijcehi Oca Domovine...o 'Mrkonjicu i BIH kao hrpi kamenja'..'O povijesnom prenosenju muslimana na Zapad'...rijechi Blaskicu i Kordicu da ' Hrvatska od njih ocekuju da se predaju'..itd...itd. To su dragi moj, cinjenice.

Mesic pak, reko sam vec, to se ne radja. Ja mislim da bi i Tito da je ziv bio bolji od njega kad se radi o hrvatskom, a prije svega interesu BIH Hrvata.

Bez zelje da skrecem sa teme, a inspiriran i cinjenicom da moram ic na trcanje da isprobam svoj novi chronograph, ja bih da mi BIH Hrvati budemo malo vise za sebe, bice bolje i Hrvatskoj i nama. Ona dana kada mi u BIH budemo svoji na svom, svi, ama bas svi postulati zajednicka zivljenja ce bit tu. Imamo i putnice, tu su iza nas, ekonomija...glasovanje...mozda jedna dana i budemo dio iste zemlje...ali da se to desi mi moramo u BIH racunati na to da nam Hrvatska nece moci ili nece htjeti pomoci. Odo u galop.

Vrh

PostPostano: 18 lis 2009, 19:12 

Tuđman je imao grešaka, ali ne one koje ti navodiš.

Već 1994 prije svakog Daytona je masonerija na čelu s Velikom Britanijom, Francuskom, Njemačkom, USA i Rusijom u tzv "kontaktnoj skupini" odlučila da se Srbima da 49 % BiH.

U Daytonu su izrizito Pašalić i Šušak govorili da ne potpiše Dayton, protiv onakog Daytona bio je i Aliya Bin-Shaikh Izmetbegović, ali su amgloameričke tajne službe obojicu, Tuđman i Aliju, ucjenili kompromitirajućim dokumentima.

Tri važne točke Daytona su bile:
1) Federacija BiH će stupiti u konfederaciju s Hrvatskom
2) Povratak sviih izbjeglica doma
3) Zabrana bilo kakvih uskih veza Republike Smrtkse i Srbije

Sve tri točke su kasnije izmjenjene, i to uvijek na štetu Hrvata.

Samo godinu dana kasnije, došlo je do prvih izmjena Daytona...Prva točka, konfederacija s Hrvatskom se niti više ne spominje, no bila je sastvani dio sporazuma.
Druga točka, povratak izbjeglica svojim domovima...SFOR Je tenkovima i specijalcima ulazio u spske kuće nastanjene hrvatskom izbjeglicama u Drvaro, Glamoču i Grahovu...sve je to OK...ali što to SFOR nije učinio isto u Derventi, Brodu, Banja Luci? Tamo su to isto "zaboravili"...ili je tebi Franc također Tuđman kriv za to?

Treća točka, ukinuta je odredba da RS i Srbija ne smiju potpisati nikakve specijalne odnose što su ovi omdah iskoristili te potpisali sporazum.

Franc, nemoj nasjedavati na Mesić-Manolićevu propagandu.

Judek, sjecas se dana kada si bio malo mladji pa si pusio onu pricu o Amerima kao globalnom zlu, te efektivno bio na muslimanskoj strani kada smo govorili o Sadamu..sok & ooo etc. Dugi si put preso i ja te volim i cijenim. Ali nemoj mi bolan on nasjedanju na proprandu.

Sto nije SFOR to nije ucinio u Derventi i Brodu..sjajno pitanje...Hrvatska *urcem mrdnula nije..a mi jos manje. Sve sto su promjenili u ugovorima je bilo na nasu stetu...ali ni mi ni Hrvatksa reagirali nismo. BIli smo percivd kao slabiji...meksi ..i na nas se islo. Zapad proba..ako ide..bocka jos vise.

I oruzje su nam uzeli..i HVO raspustlili..nista rekli nismo. Nije Hrvatska za to kriva, vec mi sami. Ne samo nasi politicari vec i mi sami. Dodiku kad god pokusaju uradit nesto..on kaze...bit ce referendum...bice mobilizacija. Ali on zna da bi u tom za njega povjesnom trenutku Srbija bila sa njim.

Stoga da ne duzim, nanovo, super da Susak bio protiv, bas mi je drago, ali Tudjman je bio za. Nanovo, u se i u svoje kljuse i sve ce doc na svoje. A sad zbilja odo u galop, a ti ako te ne mzri..upisi, pa cu se ja javit kasnije. Mislim da globalno vrlo slicno mislimo.

Vrh

PostPostano: 18 lis 2009, 19:15 

Nikakve podjele ne dolaze u obzir.Jedan narod,jedno biće.

Vrh

PostPostano: 18 lis 2009, 19:34 

Frankopan je napisao/la:
Judek, sjecas se dana kada si bio malo mladji pa si pusio onu pricu o Amerima kao globalnom zlu, te efektivno bio na muslimanskoj strani kada smo govorili o Sadamu..sok & ooo etc. Dugi si put preso i ja te volim i cijenim. Ali nemoj mi bolan on nasjedanju na proprandu.

To mišljenje imam i danas, samo što sam skužio da nisu cionisti ti koji upravljaju svijetom, mada su i oni, ali to su uglavnom WASP-ovci.
Rat u Iraku se vodi zbog Exxona, MobilOila, Shella...nikakve tu "borbe za demokracije" nema, to je valjda i slijepcu jasno.
Ja na strani muslimana??? Islam je za mene agresivna sekta osnovana od jednog pedofila. To sam tada mislio, to mislim i danas. Ali to nema nikakve veze da Ameri tamo ubijaju svakodnevnu djecu.

Frankopan je napisao/la:
Sto nije SFOR to nije ucinio u Derventi i Brodu..sjajno pitanje...Hrvatska *urcem mrdnula nije..a mi jos manje. Sve sto su promjenili u ugovorima je bilo na nasu stetu...ali ni mi ni Hrvatksa reagirali nismo. BIli smo percivd kao slabiji...meksi ..i na nas se islo. Zapad proba..ako ide..bocka jos vise.

I oruzje su nam uzeli..i HVO raspustlili..nista rekli nismo. Nije Hrvatska za to kriva, vec mi sami. Ne samo nasi politicari vec i mi sami. Dodiku kad god pokusaju uradit nesto..on kaze...bit ce referendum...bice mobilizacija. Ali on zna da bi u tom za njega povjesnom trenutku Srbija bila sa njim.

To šta Do-dick danas radi, radio je sve i Ante Jelavić, rekao je baš upravo isto, kako Hrvati trebaju jedinicu i čak poduzimao konkretne mjere, samo što je međunarodna zajednica reagirala drukčije.
Ante Jelavića se uhapsilo, a šta se dešava kada Do-dick izjavi ono isto šta je govorio Jelavić - međunaronda zajednica je - zabrinuta. Nema hapšenja kao u slučaju Jelavića, nema SFORa, nema maskiranih specijalaca Franc, nema ničega kao u slučaju Jelavić, oni su - zabrinuti.
Još jednom Franc, ovaj pu ću nacrtati:

1) Srpske izbgjeglice u Drvaru, Glamoču, Grahovo => reakcija MZ: SFOR, tenkovi, specijalci
Hrvatske izgjeglice u Derventi, Brodu, Banja Luci => reakcija MZ: nema SFORa, nema tenkova

2) Ante Jelavić: "Hrvati trebaju svoju jedinicu" => reakcija MZ: SFOR, tenkovi, specijalci
Do-Dick: "RS će se odcjepiti" => reakcija MZ: Nema SFORa, nema tenkova, nema specijalaca, ima samo - zabrinutosti

Vrh

PostPostano: 18 lis 2009, 19:47 

[To šta Do-dick danas radi, radio je sve i Ante Jelavić, rekao je baš upravo isto, kako Hrvati trebaju jedinicu i čak poduzimao konkretne mjere, samo što je međunarodna zajednica reagirala drukčije.
Ante Jelavića se uhapsilo, a šta se dešava kada Do-dick izjavi ono isto šta je govorio Jelavić - međunaronda zajednica je - zabrinuta. Nema hapšenja kao u slučaju Jelavića, nema SFORa, nema maskiranih specijalaca Franc, nema ničega kao u slučaju Jelavić, oni su - zabrinuti.
Još jednom Franc, ovaj pu ću nacrtati:

1) Srpske izbgjeglice u Drvaru, Glamoču, Grahovo => reakcija MZ: SFOR, tenkovi, specijalci
Hrvatske izgjeglice u Derventi, Brodu, Banja Luci => reakcija MZ: nema SFORa, nema tenkova

2) Ante Jelavić: "Hrvati trebaju svoju jedinicu" => reakcija MZ: SFOR, tenkovi, specijalci
Do-Dick: "RS će se odcjepiti" => reakcija MZ: Nema SFORa, nema tenkova, nema specijalaca, ima samo - zabrinutosti

Zaboravio si to da dok je Jelavic govorio Cova pobjego u Makarsku a Ljubic u Ljubljanu. Nase se politicko vrhovnistvo razbjezalo!! Kao sto su znali da cemo se mi razbjezat znali su prisluskivanjem i iz svojih iskustava od ranije da Srbi nece, i da ce doc do sukoba koji nece moc kontrolirat. Srbi su na sve poteze koji su isli na njihovu suvjerenost reagirali isto. U tome i samo u tome je poenta. Zapad ide nastarijim od svih policitkcih principa...proslost je daleko najbolji prediskn buducnosti...kako ni nasta reagirali nismo...moglo se lako predvidit kako cemo reagirat sljedeca puta. Onaj kome se uvali jednom, uzece i sljedeca puta.

PS
I naravno da si protiv islamofastista...ne zaboravi na ono 'efektivno'. Mozemo zeljet najbolje...ali svojih potezima ic na najgore. Budimo malo 'muliti' poput musli bande...malo manje parola 'Ovo je Hrvatska' a vise cinjenja da se to jedna dana ziblja ostvari.

Vrh

PostPostano: 18 lis 2009, 20:14 

Franc, nisi me u ničemu demantirao već ponavljaš svo vrijeme jednu te istu, za mene naivnu, priču "Ameri poštuju onoga ko ima stav i pokaže im zube"...

Jebe se njima za stavove i zube, ako oni žele svoj interes, oni će ubijati i mljeti sve pred sobom....nikakvi tu fakotri ne igraju ulogu...uostalom, htjeli su Srbi pokazati zube i na Kosovu, pa šta ono bi, ode Kosovo Šiptariji, ne zato što Šiptari "imaju čvršće stavove i što su bolje pokazali zube", već što tamo anglomasonerija kontrolira pristup euro-azijskom bazenu i što preko Šiptarije CIA kontrolira dotok droge...

Ista stvar i u Iraku, Pakistanu i Afganistanu....imaš tamo dosta pripadnika "religije mira" sa i te kako "čvrstim stavovima"...pa šta, svaki dan jedna mala amerićko-bitanska bombica...do istrage ovih ili onih...a budi siguran da WASP-ovci neće popustiti kada je u pitanju nafta.

Vrh

PostPostano: 18 lis 2009, 20:17 

[quote="Croat"]samo ne znam što BiH znači, Bog i Hrvati ili Bog i Hercegovci?

No, Bosanci i Hercegovci. :smajl013

Vrh

PostPostano: 18 lis 2009, 20:24 

Ultras1986 je napisao/la:
Koliko smo mi Hrvati svjesni da je BiH naša država?

Bosna i Hercegovina nije naša država več naša zemlja, u tomu je razlika. Zapravo, to su dvije lijepe hrvatske zemlje, kako Hercegovina tako i Bosna. A BiH kao država nije naša... nije naša država već naša tamnica.
Drugim riječima planine i brda, rijeke i polja su naša, ali vlast nije naša, državni aparat nije naš... i što je najvažnije - većina ljudi koja živi u njoj nije naša već su to naši dušmani.

Vrh

PostPostano: 18 lis 2009, 20:27 

Sve ovisi o situaciji.
Na primjer, 1939. kad je osnovana Banovina Hrvatska, ustaše su proglasili Mačeka izdajnikom, čak su mu prijetili ubojstvom, zato što su htjeli Drinu i cijelu Vojvodinu (a danas bi svaki BH Hrvat bio presretan da hrvatska država ima granice Banovine Hrvatske).

slika

Citat:
Bosna i Hercegovina nije naša država več naša zemlja, u tomu je razlika. Zapravo, to su dvije lijepe hrvatske zemlje, kako Hercegovina tako i Bosna. A BiH kao država nije naša... nije naša država već naša tamnica.
Drugim riječima planine i brda, rijeke i polja su naša, ali vlast nije naša, državni aparat nije naš... i što je najvažnije - većina ljudi koja živi u njoj nije naša već su to naši dušmani.
Tako je! :hrvatinic :HercegBosanac
Bosna i Hercegovina - naše zemlje, a ne naša država!

slika

Vrh

PostPostano: 18 lis 2009, 21:06 

Franc, nisi me u ničemu demantirao već ponavljaš svo vrijeme jednu te istu, za mene naivnu, priču "Ameri poštuju onoga ko ima stav i pokaže im zube"...

Jebe se njima za stavove i zube, ako oni žele svoj interes, oni će ubijati i mljeti sve pred sobom....nikakvi tu fakotri ne igraju ulogu...uostalom, htjeli su Srbi pokazati zube i na Kosovu, pa šta ono bi, ode Kosovo Šiptariji, ne zato što Šiptari "imaju čvršće stavove i što su bolje pokazali zube", već što tamo anglomasonerija kontrolira pristup euro-azijskom bazenu i što preko Šiptarije CIA kontrolira dotok droge...

Ista stvar i u Iraku, Pakistanu i Afganistanu....imaš tamo dosta pripadnika "religije mira" sa i te kako "čvrstim stavovima"...pa šta, svaki dan jedna mala amerićko-bitanska bombica...do istrage ovih ili onih...a budi siguran da WASP-ovci neće popustiti kada je u pitanju nafta.

OK...tko je sada nama kriv? Masoni? Jeli to trenutacna zavjera protiv prepravednih i preprincipijelnih Hrvata BIH? Lijepo je covjek reko..sjecas li se Bakera? Siptari su zasluzili Kosvo svojim 20-godisnjim trpenjenjem otvorena terorara srpskih gedzovana...ali njihovihi lideri su se drzali svog..i nisu pobjegli kad je zagustilo...Price o kontroliranju dotaka droge necu komentirat.

U Iraku je pobuna Al_Kaide stala nakon sto su Siniji dobili svoj dio vlasti...a pro-iranska milicija je usutkana nakon dogovpra sa Teheranom...Pa prije par dana je i sam Obama govorio o tome da bi 'normalniji' Talibani mogu sutra bit partneri...

Zasto stoga Hrvati BIH ne mogu bit partneri u Nato-u i EU-u...zasto ih se ne moze tretirat poput Svedjana u Finskoj ili Valocana u Nizozemskoj? Ono o cemu ja govorim da je da se treba prestat sa tim masonskim terorijama ciji je jedini cilj da nas se udalji od nasa cilja samoorganiziranja i nenasilna, Bogom dana prava za trazenja odgovornosti nasih politicara za nuspjeh rjesavanja nasih problema i nase subdine. Ukoliko to ne uspijemo, Hrvatska nam nece pomoc.

Vrh

PostPostano: 18 lis 2009, 21:27 

Frankopan je napisao/la:

OK...tko je sada nama kriv? Masoni? Jeli to trenutacna zavjera protiv prepravednih i preprincipijelnih Hrvata BIH? Lijepo je covjek reko..sjecas li se Bakera? Siptari su zasluzili Kosvo svojim 20-godisnjim trpenjenjem otvorena terorara srpskih gedzovana...ali njihovihi lideri su se drzali svog..i nisu pobjegli kad je zagustilo...

Pa normalno da će ljigavac Baker to govoriti...ne će valjda govoriti ono šta je istina "Jebe se nama za Šiptarima, nama je važna kontrola nad euro-azijskim bazenom"....
Isto su tako govorili i za Sadamma i Bin Ladina...borci protiv komunizma, a sutradan jadan Sadamm i Osama neprijatelji broj jedan....hamerićka taktika ba...neka i multietnićare neko zahebe njihovim metodama. Amerika :palacgore1

p.s.
A Baker ti je inače moj Franko član CFR-a, TC-a i Komiteta 300.

p.p.s
Politiku na Balkanu ne kroji Amerika već Britanija.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 138 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: Shchepo i 65 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: