|
|
Stranica: 1/5.
|
[ 122 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
dudu
|
Naslov: Re: Zlatna hercegovačka mladež - tko su najpoznatiji i najbogatiji mladi Hercegovci? Postano: 03 vel 2012, 12:37 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60218 Lokacija: DAZP HQ
|
baš danas imamo okupljanje zlatne mladeži, najprije karting, pa kuglanje, pa opijanje, 4/10 hercegovci. čak i znam ovog Kristijana Marića, dan ili dva prije nego me je zapao red da odvozim njegovog Caymana od Hvara do Starigrada, frajer se skucao na ravnici između ta dva mjesta i potpuno uništio novi Porsche. frend i ja samo srušili stan od očaja kad nam je u 5 u noći stigla informacija da je Porsche potpuno uništen.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Zlatna hercegovačka mladež - tko su najpoznatiji i najbogatiji mladi Hercegovci? Postano: 03 vel 2012, 12:50 |
|
|
znam i ovog Lončara, a i Šarića iz Grabovice, s njima sam i obiteljski povezan preko Šola. čudno da mog prijatelja Mostarca nisu spomenuli, on je trenutno glavni partijaner u gradu, ima već godinu dana.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
-ST-
|
Naslov: Re: Zlatna hercegovačka mladež - tko su najpoznatiji i najbogatiji mladi Hercegovci? Postano: 03 vel 2012, 13:01 |
|
|
Da mi je znati koliko su oni hercegovci mišljom i djelom, a ne samo krvlju...
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Zlatna hercegovačka mladež - tko su najpoznatiji i najbogatiji mladi Hercegovci? Postano: 03 vel 2012, 13:03 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
dudu je napisao/la: znam i ovog Lončara, a i Šarića iz Grabovice, s njima sam i obiteljski povezan preko Šola. čudno da mog prijatelja Mostarca nisu spomenuli, on je trenutno glavni partijaner u gradu, ima već godinu dana. Ma samo jebite (uspjehom, da se razme) perece (malograđane i anacionalne tipove) u usta škrbava i sve za pet.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Zlatna hercegovačka mladež - tko su najpoznatiji i najbogatiji mladi Hercegovci? Postano: 03 vel 2012, 13:03 |
|
|
to su uglavnom debili i snobovi žešći, ne smatram ih pravom zlatnom mladeži jer se onda krug svede na 20-tak ljudi.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Zlatna hercegovačka mladež - tko su najpoznatiji i najbogatiji mladi Hercegovci? Postano: 03 vel 2012, 13:05 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
Ja znam neke prljavo bogate ljude, Hrvate Bosne, a voze se u autima starim po 15 i vise godina.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
-ST-
|
Naslov: Re: Zlatna hercegovačka mladež - tko su najpoznatiji i najbogatiji mladi Hercegovci? Postano: 03 vel 2012, 13:07 |
|
|
dudu je napisao/la: to su uglavnom debili i snobovi žešći, ne smatram ih pravom zlatnom mladeži jer se onda krug svede na 20-tak ljudi. Svaka čast izuzecima, ali mislim da su oni upućeni u zbivanja u BiH ko Stjepan Mesić ! Ma glavno je da se razbijaju čaše kad svira kamen, krš i maslina.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Zlatna hercegovačka mladež - tko su najpoznatiji i najbogatiji mladi Hercegovci? Postano: 03 vel 2012, 13:09 |
|
|
-ST- je napisao/la: dudu je napisao/la: to su uglavnom debili i snobovi žešći, ne smatram ih pravom zlatnom mladeži jer se onda krug svede na 20-tak ljudi. Svaka čast izuzecima, ali mislim da su oni upućeni u zbivanja u BiH ko Stjepan Mesić ! Ma glavno je da se razbijaju čaše kad svira kamen, krš i maslina. Istina je to... samo jos zalosnije od tog da takvih ima koji zive i danas u tzv. BiH.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Zlatna hercegovačka mladež - tko su najpoznatiji i najbogatiji mladi Hercegovci? Postano: 03 vel 2012, 13:10 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Aztec je napisao/la: Ja znam neke prljavo bogate ljude, Hrvate Bosne, a voze se u autima starim po 15 i vise godina. Nemoj tako, moje je auto samo 6.5 godina staro.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Zlatna hercegovačka mladež - tko su najpoznatiji i najbogatiji mladi Hercegovci? Postano: 03 vel 2012, 13:11 |
|
|
-ST- je napisao/la: dudu je napisao/la: to su uglavnom debili i snobovi žešći, ne smatram ih pravom zlatnom mladeži jer se onda krug svede na 20-tak ljudi. Svaka čast izuzecima, ali mislim da su oni upućeni u zbivanja u BiH ko Stjepan Mesić ! Ma glavno je da se razbijaju čaše kad svira kamen, krš i maslina. za ove gore ne sumnjam, ali nije takva situacija posvuda.
|
|
Vrh |
|
|
Grude_78
|
Naslov: Re: Zlatna hercegovačka mladež - tko su najpoznatiji i najbogatiji mladi Hercegovci? Postano: 03 vel 2012, 13:11 |
|
|
Citat: Marko Grgić, sin Dubravka Grgića, Mirko. On topic - sve izbjeglice po Purgeriji. Mali slinavi idioti ko Lijanović junior. Najbogatiji mladi Hercegovci su tipovi poput starijeg sina od Mirka Grbešića Mepasa koji trenutno u Dobrkovićima razbacuje snijeg po selu lopatom. Mlađi vozi Fabiju. Obično, ko što reče Aztec, vlasnici pola regiona mind their own business.
|
|
Vrh |
|
|
-ST-
|
Naslov: Re: Zlatna hercegovačka mladež - tko su najpoznatiji i najbogatiji mladi Hercegovci? Postano: 03 vel 2012, 13:14 |
|
|
dudu je napisao/la: -ST- je napisao/la: Svaka čast izuzecima, ali mislim da su oni upućeni u zbivanja u BiH ko Stjepan Mesić ! Ma glavno je da se razbijaju čaše kad svira kamen, krš i maslina. za ove gore ne sumnjam, ali nije takva situacija posvuda. Nisam ni mislio . Nisam ni ja slabo stojeći
|
|
Vrh |
|
|
-ST-
|
Naslov: Re: Zlatna hercegovačka mladež - tko su najpoznatiji i najbogatiji mladi Hercegovci? Postano: 03 vel 2012, 13:14 |
|
|
Grude_78 je napisao/la: Citat: Marko Grgić, sin Dubravka Grgića, Mirko. On topic - sve izbjeglice po Purgeriji. Mali slinavi idioti ko Lijanović junior. Najbogatiji mladi Hercegovci su tipovi poput starijeg sina od Mirka Grbešića Mepasa koji trenutno u Dobrkovićima razbacuje snijeg po selu lopatom. Mlađi vozi Fabiju. Obično, ko što reče Aztec, vlasnici pola regiona mind their own business. To je to
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Zlatna hercegovačka mladež - tko su najpoznatiji i najbogatiji mladi Hercegovci? Postano: 03 vel 2012, 13:15 |
|
|
-ST- je napisao/la: dudu je napisao/la: za ove gore ne sumnjam, ali nije takva situacija posvuda.
Nisam ni mislio . Nisam ni ja slabo stojeći al ja jesam. samo eto, išao u takvu srednju i na takav fakultet da ih sve više manje znam. doduše, u ovo vrijeme krize imam osjećaj da ih sve sustižem.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Zlatna hercegovačka mladež - tko su najpoznatiji i najbogatiji mladi Hercegovci? Postano: 03 vel 2012, 13:17 |
|
|
nerealno je očekivati da će ljudi koji su zgrnuli milijune preko noći imati skromnu djecu, u pravilu se radi o seljačinama s natprosječno visokom inteligencijom koji su se snašli kad je trebalo, bili bez ikakvih skrupula i kad se domognu novca ne mogu protiv seljačke prirode u sebi i moraju to nekako pokazivati prema van. čestitam onima koji su u tome ostali normalni, ali takvih je neznatno malo.
|
|
Vrh |
|
|
Grude_78
|
Naslov: Re: Zlatna hercegovačka mladež - tko su najpoznatiji i najbogatiji mladi Hercegovci? Postano: 03 vel 2012, 13:19 |
|
|
-ST- je napisao/la: To je to Pa nego bolan. Starija djeca od Violete rade dan-noć u firmi/firmama i ne čuješ avaza o istima. Grafotisak i Feal same shit. Ostalo su ionako sitna ribež, velikog primitivizma. Dakle - teško stečena lova u obitelji nastavlja da se teškom mukom stvarati i množiti dalje. A ovi za 24 sata bogataši, žive na isti takav način.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Zlatna hercegovačka mladež - tko su najpoznatiji i najbogatiji mladi Hercegovci? Postano: 03 vel 2012, 13:19 |
|
|
dudu je napisao/la: nerealno je očekivati da će ljudi koji su zgrnuli milijune preko noći imati skromnu djecu, u pravilu se radi o seljačinama s natprosječno visokom inteligencijom koji su se snašli kad je trebalo, bili bez ikakvih skrupula i kad se domognu novca ne mogu protiv seljačke prirode u sebi i moraju to nekako pokazivati prema van. čestitam onima koji su u tome ostali normalni, ali takvih je neznatno malo. Ni ja ih ne razumijem...nema većeg gušta nego letjeti ispod radara, imaš svoj mir.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Zlatna hercegovačka mladež - tko su najpoznatiji i najbogatiji mladi Hercegovci? Postano: 03 vel 2012, 13:29 |
|
|
ima jedan lokalni primjer u Livnu, kako su djeca uništila obiteljski biznis, radi se o Jas-komercu, vlasnik Livanjski musliman. do novca je došao 90-tih preko neke islamske pomoći koja je za Livno tada odvojila 10 milijuna maraka, njemu su dali dio, a ostalo je trebao raspodjeliti kao ispomoć ljudima. naravno, gro para je zadržao i samo je neku siću udjelio. ima dvojicu sinova, srednjih 20-tih do 30 godina i kako im je Livno postalo premalo od njihove siline, krenuli su izlaziti u Split. tu su ih nanjušili lokalni banditi i počeli ih reketariti. navodno je organizator svega Igor Štimac. na kraju su se za svaki prelazak granice morali javiti u Split i ostaviti neku kintu. u međuvremenu su bili i u Bugojnu, a kad su ovi saznali da ih u Splitu reketare, počeli su i u Bugojnu. u tri mjeseca čovjeku se raspalo poslovno carstvo, a imao je podružnice diljem BIH. u Tomislavgradu, samo jednoj podružnici, vlastiti radnici su ga, zadnjih dana kad je već bilo jasno da će sve propasti, pokrali za 120 tisuća eura. šleper robe koji je stigao, proslijedili su pred kuću jednog od radnika, tamo istovarili robu, potplatili vozača i tko zna kome preprodali robu.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Zlatna hercegovačka mladež - tko su najpoznatiji i najbogatiji mladi Hercegovci? Postano: 03 vel 2012, 13:29 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Aztec je napisao/la: Ja znam neke prljavo bogate ljude, Hrvate Bosne, a voze se u autima starim po 15 i vise godina. Nemoj tako, moje je auto samo 6.5 godina staro. Ti si Hercegovac.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Zlatna hercegovačka mladež - tko su najpoznatiji i najbogatiji mladi Hercegovci? Postano: 03 vel 2012, 13:30 |
|
|
H2O nije u Sesvetama, već u centru grada.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Zlatna hercegovačka mladež - tko su najpoznatiji i najbogatiji mladi Hercegovci? Postano: 03 vel 2012, 13:37 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24081 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
dudu je napisao/la: ima jedan lokalni primjer u Livnu, kako su djeca uništila obiteljski biznis, radi se o Jas-komercu, vlasnik Livanjski musliman. do novca je došao 90-tih preko neke islamske pomoći koja je za Livno tada odvojila 10 milijuna maraka, njemu su dali dio, a ostalo je trebao raspodjeliti kao ispomoć ljudima. naravno, gro para je zadržao i samo je neku siću udjelio. ima dvojicu sinova, srednjih 20-tih do 30 godina i kako im je Livno postalo premalo od njihove siline, krenuli su izlaziti u Split. tu su ih nanjušili lokalni banditi i počeli ih reketariti. navodno je organizator svega Igor Štimac. na kraju su se za svaki prelazak granice morali javiti u Split i ostaviti neku kintu. u međuvremenu su bili i u Bugojnu, a kad su ovi saznali da ih u Splitu reketare, počeli su i u Bugojnu. u tri mjeseca čovjeku se raspalo poslovno carstvo, a imao je podružnice diljem BIH. u Tomislavgradu, samo jednoj podružnici, vlastiti radnici su ga, zadnjih dana kad je već bilo jasno da će sve propasti, pokrali za 120 tisuća eura. šleper robe koji je stigao, proslijedili su pred kuću jednog od radnika, tamo istovarili robu, potplatili vozača i tko zna kome preprodali robu. Jahefendići. Nisu dorasli biznisu. Inače muslimansko-hrvatski brak i sinovi oženili Hrvatice. Inače su već propali, a do prije 5-6 godine moćna firma. Možda najmoćnija livanjska firma.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Zlatna hercegovačka mladež - tko su najpoznatiji i najbogatiji mladi Hercegovci? Postano: 03 vel 2012, 13:40 |
|
|
lider30 je napisao/la: dudu je napisao/la: ima jedan lokalni primjer u Livnu, kako su djeca uništila obiteljski biznis, radi se o Jas-komercu, vlasnik Livanjski musliman. do novca je došao 90-tih preko neke islamske pomoći koja je za Livno tada odvojila 10 milijuna maraka, njemu su dali dio, a ostalo je trebao raspodjeliti kao ispomoć ljudima. naravno, gro para je zadržao i samo je neku siću udjelio. ima dvojicu sinova, srednjih 20-tih do 30 godina i kako im je Livno postalo premalo od njihove siline, krenuli su izlaziti u Split. tu su ih nanjušili lokalni banditi i počeli ih reketariti. navodno je organizator svega Igor Štimac. na kraju su se za svaki prelazak granice morali javiti u Split i ostaviti neku kintu. u međuvremenu su bili i u Bugojnu, a kad su ovi saznali da ih u Splitu reketare, počeli su i u Bugojnu. u tri mjeseca čovjeku se raspalo poslovno carstvo, a imao je podružnice diljem BIH. u Tomislavgradu, samo jednoj podružnici, vlastiti radnici su ga, zadnjih dana kad je već bilo jasno da će sve propasti, pokrali za 120 tisuća eura. šleper robe koji je stigao, proslijedili su pred kuću jednog od radnika, tamo istovarili robu, potplatili vozača i tko zna kome preprodali robu. Jahefendići. Nisu dorasli biznisu. Inače muslimansko-hrvatski brak i sinovi oženili Hrvatice. Inače su već propali, a do prije 5-6 godine moćna firma. Možda najmoćnija livanjska firma. znam im oca jako dobro, radili smo s njima godinama.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Zlatna hercegovačka mladež - tko su najpoznatiji i najbogatiji mladi Hercegovci? Postano: 03 vel 2012, 13:40 |
|
|
Znam za JAS. Bilo mi je isprva zao, al s obzirom da nije nasa firma... ko ih hebe.
|
|
Vrh |
|
|
-ST-
|
Naslov: Re: Zlatna hercegovačka mladež - tko su najpoznatiji i najbogatiji mladi Hercegovci? Postano: 03 vel 2012, 13:45 |
|
|
dudu je napisao/la: nerealno je očekivati da će ljudi koji su zgrnuli milijune preko noći imati skromnu djecu, u pravilu se radi o seljačinama s natprosječno visokom inteligencijom koji su se snašli kad je trebalo, bili bez ikakvih skrupula i kad se domognu novca ne mogu protiv seljačke prirode u sebi i moraju to nekako pokazivati prema van. čestitam onima koji su u tome ostali normalni, ali takvih je neznatno malo. ne treba nama takva elita
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Zlatna hercegovačka mladež - tko su najpoznatiji i najbogatiji mladi Hercegovci? Postano: 03 vel 2012, 13:49 |
|
|
dudu je napisao/la: nerealno je očekivati da će ljudi koji su zgrnuli milijune preko noći imati skromnu djecu, u pravilu se radi o seljačinama s natprosječno visokom inteligencijom koji su se snašli kad je trebalo, bili bez ikakvih skrupula i kad se domognu novca ne mogu protiv seljačke prirode u sebi i moraju to nekako pokazivati prema van. čestitam onima koji su u tome ostali normalni, ali takvih je neznatno malo. Prije bih rekao-natprosječno bezobrazni i obraz đon...
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|