HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 23 tra 2026, 15:26.

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 73 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Kod Jacka na forumu vlada malodusnost, psuju Erdogana i Turke da su izdajnici Bosnjaka i muslimana
PostPostano: 30 stu 2016, 19:19 

Kako se ratna sreca okrece, tako kod kolega Bosnjaka, muslimana, patrijota, gazija ino bojni sa tipkovnicom, raste nepoverenje, strah, malodusnost. Sto ce biti sa nama, kamo smo posli, kuda cemo stici ? Tko nam je saveznik ? Tkome nadajlje da lizemo supak za 100% BiH? Pitanja je mnogo, a malo odgovora.

Dajtmo im ideje u vasim komentarima, sto da im preporucimo da im je ciniti. Laka tema za razbribrigu......

PostPostirao/la Jack » 28 nov 2016 12:26
Turci su ispali kreteni zesce vrste.Erdogan glupan i po

Asad ce nakon sto uzme Alepo okrenuti na Al Bab jer Zapadna Guta je zavrsila svoje.Mozda krene na Juzni front ali oni su donji,kad nisu mogli cijelu Daru da uzmu

Znaci sva ova teritorija ici ce Asadu.Na kraju ce Brko sageti guzove Asadu i kraj price

Lijepo je uzdati se u takve prijatelje

I jos ljepse bi bilo kad bi mi napravili nekakvu pouku iz ove price oko sopstvenog naoruzanja

Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4

Vrh

Naslov: Re: Kod Jacka na forumu vlada malodusnost, psuju Erdogana i Turke da su izdajnici Bosnjaka i muslima
PostPostano: 30 stu 2016, 19:22 

Steta

Meni je smijesno kako neki misle nakon sto Alepo bude uzet.Da Asad nece okrenuti na Al Bab.Haha.Komedije

Re: Irak i Sirija
PostPostirao/la Prenj » 28 nov 2016 16:17 Kad imas tekve prijatelje kao sto je Turska, onda ti i netrebaju neprijatelji.

PostPostirao/la Jack » 28 nov 2016 16:29
Sentarskim sporazumom 1872 godine.U Odmaralistu Saint Martin

Turska,tj tadasnja Otomanska vlast u nagodbi s Austrijom,Mlecanima i Rusijom je prodala za par kila zlata Bosnu

Ono sto je sasvim suludo je da su brojni Arapi iz Alepa ucestvovali u Turskoj vojsci na Galipolju,pa da im onako bratski zahvale

Sto je jos gore jer van Bosnjaka Sandzaka veoma malo Bosnjaka iz Bosne je bilo u Galipolju.Ako Turska drzava duguje nekom to je ljudima Alepa/A pokazali su se kako cjene dug

:lol:

Komedija ce tek da krene kad pocne samaranje Eufratovog puza.Nakon sto Asad uzme Alepo

Tad cu svaki dan se smijati

PostPostirao/la abeveg » 28 nov 2016 20:06 Razocaravajuce, turci definitivno nemaju niti zasluzuju epitet vodje islamskog svijeta. Kada kalkulisu za Haleb, sta dalje reci. Ako je necija duznost bila onda njihova da stanu u odbranu naroda od sektasko-krstaskih bandita.

Prave se samo majmuni, eno ovi psi nusajrisjki vec ih pozivaju da se sto brze gube jer ne postoje kao nikakvi dogovori izmedju amera i turaka. I to ce na kraju i doziviti, povijena repa ko pokisli pas ce morati da se povuku a onda nastaje parcanje turske , polahko na tenane.

Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4

Vrh

Naslov: Re: Kod Jacka na forumu vlada malodusnost, psuju Erdogana i Turke da su izdajnici Bosnjaka i muslima
PostPostano: 30 stu 2016, 19:25 

PostPostirao/la Prenj » 28 nov 2016 20:52
Turci su dobri trgovci. Trguju sa svim, prodaju prijatelje po naj jeftinijim cjenama. Platis za jednog, a oni ti daju 2 svoja priljatelja. Prodali su nas Bosnjake, prodali su Mosul, prodali su i Siriju. A najgore je da su i svoju dusu davolu prodali, jer drugacie nebi mogli prijatelje prodavati. Ali ko sa davolom tikve sad, o glavu mu se olupaju.
Ali nazalost mi Bosnjaci jas vjerujemo u tu neku Tursku. Mi nesvatamo da u politici postoje samo interesi. Kad se oni poklapaju onda je sve uredu. Kao sto Englezu kazu: mi nemamo vjecitih neprijatelja, a ni vjecitih prijatelja, sve je samo stvar vlastitog interesa

PostPostirao/la amkos » 28 nov 2016 23:25
Došlo evo doba lični (vlastiti) interes do groba!

PostPostirao/la Jack » 28 nov 2016 23:26
Amkos ako moze bez sale ovdje.Ljude ubijaju.Muslimane prodaju

Ako zelis salu eto ti Sda pa se sali.Ovo je ozbiljna situacija

PostPostirao/la abeveg » 29 nov 2016 01:00
amkos je napisao/la:
Sorry. Znam da je ozbiljno. Ali je tacno ovo gore. Licni interes se samo gleda. Pogotovo u politici. Hebes moral, cast, poštenje i pravdu. Ovako bi i nama pomogli izgleda, bas takticki. Nema sta.

Nece nama niko pomoci i nadam se da ce nam ova desavanja u siriji malo jasnije docarati sta nas ceka ukoliko sve stavljamo na tu kartu.

Turci Haleb dadose iako je to u prvoj liniji njihov vitalni interes, kamo li da su se zauzeli za narod . Tako i s nama - ne ocekuj vise od hvalospjeva i to je to.

Ovo ponasanje turske nije ostalo neopazeno od ove gamadi preko Drine i one iz Agrama, tako da ova turska mlitavost/mutavost ili pragmatizam/kukavicluk ima sasvim sigurno odraz i na buduca desavanja na Balkanu. Turska nema pravo se postavljati kao nekakav lider itd. i treba im dati do znanja dje im je mjesto, njihov vakat je s ovim u tom pogledu prosao bez obzira sta prica Davutoglu u Banja Luci.

Bolje je da cute i kazu da se brinu o sebi i svojim problemima, i mi cemo o svojim. Ako Haleb nema istu vrednost ko i Diyarbakir, Kayseri ili Antep, zasto bi to imalo Sarajevo? A ako nemas i ne osjecas takvu odgovornost, posebice pored mogucnosti i sposobnosti da nesto ucinis, nemozes biti lider.
https://mobile.twitter.com/markito0171/ ... 6423333888

Vrh

PostPostano: 30 stu 2016, 19:27 

PostPostirao/la BosnjackaHercegovina » 29 nov 2016 03:56
Ovo je tragedija sa svake tačke gledišta i humanitarna i ljudska i politička i vojna a i za nas je ovo jedna velika opomena da smo mi Bošnjaci u ovom svemu sami kao mjesec.

Svaka čast svakome ali mi trenutno imamo mnogo neprijatelja a dva najveća saveznika u prošlom ratu su bila SAD i Turska. A to su danas Trump i evo vidimo večeras šta je Erdogan. Ta dva saveznika smo izgubili.

Stoga gledajući sve pažljivo, mi smo danas u jako lošoj situaciji. Bošnjaci se moraju početi spremati za sve i svašta. Komšije i susjedi zveckaju oružjem, deklarišu Hrvatske i Srpske prostore u BiH - jer dušmani znaju šta rade a nas vodi Bakir otirač.

PostPostirao/la Jack » 29 nov 2016 04:55
Identicna situacija je u Prijedoru.Dokazani ratni zlocinac koji je Bosnjake nazivao psima i Turcima,iskljucio telefone u ratu i rekao da je ''ponosan'' na njegovu ratnu ulogu,nekadasnji bivsi direktor posta .Danas je nacelnik Prijedora.Zanemari cinjenicu da je u Prijedoru pocinjen prvi genocid poslije 2 svjetskog rata,gdje su ubijeni i gradonacelnik Prijedora Muhamed Cehajic kao i zamjenik Becir Medunjanin.Nijedna opcina u Bosni nema ulice tih ljudi koji su legalno izabrani i na kraju sasvim legalno ubijeni u Prijedoru.Sjete se taman negdje kraja Maja ulizice i licemjeri Prijedora.Kao sto se sjede Varcar Vakufa svakog 25 Novembra

Nije prvi put da su me zvali ''psom'' u pravom zivotu i jos gore dole,tako da me uvrede online ne tangiraju previse.Danas ne samo da je zvanicno Sarajevo odjebalo kako Prijedor,tako i krajeve koje su se odbranili vidi pod Buzim.Hapse ljude gore,iijevo i desno.Prijedor se ne moze porediti s Alepom,ali kako u Prijedoru tako i u Alepu,genocid se desava,niko nista ne radi,a meni je ovo kao neka nocna mora,repriza sta sam dozivio kad sam morao da spavam kraj prozora i dezuram.Da me ne zakolju u po noci,kao moju komsinicu

Ovo je sramota.Ne cudi me da onaj ljigavi Bakir ide po Iranu dok taj isti Iran salje Hezbolah i ostalu gamad na Alepo.Sta se moze

Vrh

PostPostano: 30 stu 2016, 19:30 

Ovo je MOJ FAVORIT, obratite POZORNOST, kazu da ce se i ASIMILIRATI..........bude li potrebe gujice sacuvati.......

PostPostirao/la abeveg » 29 nov 2016 05:18
Jako teska situacija po sve nas. Preostaje jedino asimilacija i otpadnistvo, t.j. Postati sija, vlah, latin, svedjanin, francuz, budista, kinez itd itd. ili se pribrati na to ko smo i sta smo i zasto smo to , te od situacije napraviti najbolje moguce.

Po mom skromnom misljenju to se oznacava trenutno u tome da se siri istina medjunnama i da pozivamo jedni druge da svako uspostavlja istinu u domenu u kojem mu je to moguce.

Ali sam siguran da ce i to biti uskoro na jos zescem udaru. Jos se jednom Elvedinu Pezicu ne daje mogucnost da odrzi predavanje za omladinu u nekom mesdzidu - no ipak je to moguce u salama itd. Dje se okupi na stotine i hiljade. Ali je pitanje koliko dugo ce i to moci. Mi moramo investirati u nasu mladez, djecu, da ih odgojimo onako kako treba, i to je dug proces mijenjanja stanja, jer nema bas puno fajde obazirati se na bakirovu generaciju. Mi cemo biti izgleda scerani na marginu sve dok ili ne izgubimo identitet ili dok nam ne postane sasvim jasno da nema druge nego vratiti se izvorima da bi uvidili da moramo da radimo a ipak da nemozemo nista iskljucivo iz vlastite snage i da mozemo pomoc samo traziti i dobiti od Onoga Koji nas je stvorio sa svrhom.
Koliko god mi simpatisali Erdogana ipak se vidi da su to samo insani koji kao svi mi ima svoje nedostatke i greske. Ili neko stvarno misli da turci ne bi digli sve sto hoda pod pusku da im neko napadne parce njihovog topraka? Posto je ocigledno da su selektivni , ponavljam da im treba dati do znanja da ne baljezgaju kada dodju na balkan da sprovode politiku preko nasih ledja pozivajuci se na historiju osmanskog devleta itd. i lijepo im natrljati Haleb i siriju pod nos kada potegnu te stvari. I ako cemo biti ispravni - u zadnjih 200-300 godinu ne znam da su turci dolazili braniti granice na Lici i Kordunu a bosnjaka i brojnih ostalih naroda je bilo od rusije do afrike.

Vrh

PostPostano: 30 stu 2016, 19:37 

PostPostirao/la Jack » 29 nov 2016 11:44
Ali od ove price nema nista bez 200000 askera u pravcu Haleba... , cuj "usli u siriju" - s cime, 50ak savjetnika ili sta?

Daj bolan invazija 15 000 vojnika bi se osjetila na terenu u roku dan-dva.Sigurno je uslo mozda 100 tinjak vojnika da uzmu Qabasin jer nemaju vojnika da uzmu to selo

A kamoli sta dalje

Haha.Mozda nije neko dobro preveo

PostPostirao/la amkos » 29 nov 2016 11:50
BosnjackaHercegovina je napisao/la:
U dobru se ne ponesi, u zlu ne poništi.

Ima i ona, u dobru se ne uzvisi, a u zlu se ne ponizi

Postirao/la Jack » 29 nov 2016 11:56
bi digli sve sto hoda pod pusku da im neko napadne parce njihovog topraka? Posto je ocigledno da su selektivni , ponavljam da im treba dati do znanja da ne baljezgaju kada dodju na balkan da sprovode politiku preko nasih ledja pozivajuci se na historiju osmanskog devleta itd. i lijepo im natrljati Haleb i siriju pod nos kada potegnu te stvari. I ako cemo biti ispravni - u zadnjih 200-300 godinu ne znam da su turci dolazili braniti granice na Lici i Kordunu a bosnjaka i brojnih ostalih naroda je bilo od rusije do afrike.

Poput Cetingrada.Napolen jedva uzeo Cetingrad od Bosnjaka.Tadasnja najveca vojna sila u svijetu.A taj gradic je Turska prodala lijepo dusmanu i nikom nista
Bajke su na 2 spratu.

PostPostirao/la Prenj » 29 nov 2016 12:20 Ma kakva Turska i njena vojska, oni prave vojske nisu ni sreli. Za Tursku bi bilo dobro kad bi onaj brkati galamdzija unajmio Dudakovica da mu napravi ozbiljnu vojnu silu. Jer ova turska vojska me podsjeca na sve, osim na pravu vojsku.

PostPostirao/la Jack » 29 nov 2016 12:41
Jedina prava vojska ovdje je Izrael.Od Legende o Ali Pasi do ostalih.Cifuti su uvijek razmisljali 2 koraka unaprijed.Oni jedini imaju vojnu silu i snagu da to urade.Sad da li je u interesu ''Izraela'' da ima novi Iran pred granicama .Ili ovo.To je do njih.Od cifuta sve zavisi imaju najjacu vojsku ovdje i ako oni dignu nos od Sirije

Navodno 2 kolone usle u Siriju.Potvrdjeno.Kolike su kolone,jos se ne zna.Obicno kolona moze biti izmedju 50-500 vojnika.

PostPostirao/la Crow Jane » 29 nov 2016 13:05 Nije do njihove vojske, nego su vukli jako lose politicke i diplomatske poteze. Kad su to uvidjeli, bilo je kasno, sad zavise od ruske "dobre" volje. Pa nek se sad nose s tim kako znaju i umiju.

Postirao/la abeveg » 29 nov 2016 16:06Ovi arapi napustaju polozaje jer je ocigledno da su prodati. Izgleda da je onaj BosnjoBoy u pravu sto tvrdi da je turcima jedino da sprijece kurde u al-Bab-u i njihovo spajanje a da ce prepustiti po dogovoru asadovim sektasima al-Bab. Pragmatizam/Izdaja na djelu. Turska bi da bude Bego bez odgovornosti i zrtve za to. Izgleda da tamo stvarno misle da mudrovanjem mogu obnoviti carstvo, ko sto su mislili da prodajom Cetingrada mogu da smire svabu. Problem je samo sto oni ne rezonuju tako kada je u pitanju i jedno najmanje selo unutar danasnjih granice turske drzave, vec samo kada je na racun drugih - onda svi "treba da shvatimo da nemoze drukcije, da oni maksimalno rade i zrtvuju, da treba samo docekati da dodje 2023, da ovo i ono..." . A to je opet odraz sinosicarskog mentaliteta koji ne gleda unapred - Bas da vidjam kako ce turcima biti sa sijjama i nusajricima na jugu, imaju se cemu nadati. A kamo li da neko ko zeli biti lider preuzme odgovornost i za tamo nekoga u indoneziji koliko god mu je to moguce iako ga licno lokalno ne ugrazava nista.

Ali ovde su cak turci direktno ugrozeni. A nadaju se mudrovanjem nesto postici - cinjenica da su americki i ruski krstasi kao i rafidijsko-nusajrijska gamad nadmudrili tursku elitu a da to ovi ocigledno nisu ni svjesni. Sad im to polahko vedri pa poceli mlatiti praznu slamu sada kada je kasno...

Vrh

PostPostano: 30 stu 2016, 19:44 

Ovo je mof favorit broj 2, cekajuci Godoa, koji nikako da stigne,u sotonistickom kultu mracnjastva...totalno su u kurcu otisli od straha i panike

..PostPostirao/la amkos » 29 nov 2016 19:27
Cekamo Mehdija. Do Mehdija samo problemi i izdaje izgleda.

PostPostirao/la Abidaga » 29 nov 2016 23:29 Arapska izdaja Osmanskog carstva je uzrok svih arapski problema danas i nece im biti spasa dok to ne prihvate kao historijsku pouku. Turci ih nisu izdali jer Lorens od Arabije nije bio turcin nego krstas na ciju su stranu arapi dobrovoljno stali kako bi silom odvojili Siriju od Turske. Time su turskim askerima oduzeli pravo da mijenjaju vlast u Damasku. Tek kada se sirijci odreknu ideala arapske republike i turci kemalizma mozemo ocekivati nesta vise od Sjevernog Kipra u Siriji.

PostPostirao/la Jack » 30 nov 2016 00:51
Arapska izdaja Osmanskog carstva je uzrok

Poput Turske izdaje 1699 godine Bosnjacima
Poput Turske izdaje 1878 godine nad Bosnjacima.Kad su par godina prije prepusteni Krstasima Austriji

Poput cinjenice da je pola Alepa sudjelovalo na Galipolju i da se Alepo nikad nije ni htio prikljuciti Siriji.Postojala je i nezavisna drzava Alepo nakratko

Najvise uspjeha Lorens je imao u danasnjoj S.Arabiji i Jordanu,te Damasku ali ne svim gradovima Sirije

Kakve to veze ima?Turci nemaju obraza,jer da imaju ne bi gledali ovo sto gledaju

PostPostirao/la abeveg » 30 nov 2016 01:01I jos izdaja 1737 kada je porta rekla na poziv za pomoc od predstojeceg napada austrougara na Bosnu:" neka sada, nek to svabo uzme, povraticemo mi to brzo..." . Tako i sada izgleda "neka to sijje i krstasi uzmu, povraticemo mi to..."

PostPostirao/la Jack » 30 nov 2016 15:34
Prenj je napisao/la:
TRT je potvrdio da su im nestala 2 vojnika

Svjetski licemjeri nece nista uraditi za Alepo.Pao Seik Said
Samo jos 26 km2 grada Alepa drzi Fsa.Juce su drzali 32 km2

Totalni raspad sistema.Bojim se do kraja godine Alepo pada

PostPostirao/la Prenj » 30 nov 2016 16:23Jack nazalost sam bijo u prevu, kad sam predpostavio da Rusi cekaju svoj nosac aviona da zavrse rat u Siriji. A sad predpostavljam da ako Alepo padne, pocinje belaj u Tursko, ako ne budu dobrovoljno htjela da stane pod rusku cizmu. Kad Rusi zavrse sa Alepom, u sustini je slomljena revolucia u Siriji.

Rusi su vec sad napravili dogovor sa Kurdima (PKK/ypd ....), da ce ih podrzati i naoruzati, za masovniu pobunu u Turskoj. Kurdi iz Sirije i Kurdi iz Turske ce zajedno ucestovati u borbi protiv Turske. Cak nije za iskljuciti da se i Kurdi iz Iraka ukljuce u tu borbu, ako primjete da ta borba donosi po njih pozetivne rezultate. Sa turskom izdajom u Siriji, Turska je izgubila jedinog svog iskrenog saveznika. Po strani otimanja teritorije Turske nece ostati ni Iran. Iran ce angazovati svoje placenike u toj borbi za Tursku teritoriju.
Jos oje kasno da Turska teziste borbr prenese u Siriju, ili slanjem nekih 50 000 svoih vojnika (sto ja nevjerujem da ce se desiti) ili dostavom 1000 stingera i 2000 milan ili kornet raketa pobunjenicima. Sa stingerima bi pobunjenici mogli oboriti sve avione u Siriji. Pogotovo ako se ubace blizu aerdroma. Kad bi pobunjenici oborili 15 do 20 ruskih aviona, interes Rusije za Siriju bi veoma brzo opao. Sad je sve na onom glupanu iz Ankare da odluci, hoce li Tursku braniti na kucnom pragu ili u Siriji.

PostPostirao/la Jack » 30 nov 2016 16:31
Sad je sve na onom glupanu iz Ankare da odluci, hoce li Tursku braniti na kucnom pragu ili u Siriji.

Bravo

Ili angazuj Turske vojnike za Alepo ili angazuj ih za Gaziantep,Adanu i Dijarbakir

Vrh

PostPostano: 30 stu 2016, 19:55 

Pravopis mu je kriminalan i nepotrebno siri defetizam i paniku. Cesto pomislim da je Jack zapravo neki Hrvat ili Srbin koji glumi Bosnjaka. Pise ono sto pise i onako kako pise kako bi predstavio Bosnjake onako kako zeli. Ni malo reprezentativan za Bosnjake.

Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.

The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.

Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..

Vrh

PostPostano: 30 stu 2016, 19:58 

O tome vam ja pričam, defetizam i pogubljenost su zadnjih tjedana vidiljivi kod Bošnjaka na svim frontovima. Namirisali smo krv.

Vrh

PostPostano: 30 stu 2016, 20:07 

Zašto psihijatrijskim slučajevima davati ikakvu pažnju?

Ni ovaj nema tipkovnicu s hrvatskom gajicom, mora da je neki hamidžin Švecnjak?

Vrh

PostPostano: 30 stu 2016, 20:26 

stvarno kad pogledaš, kako neće bit ludi ovi muslimani, sarajevo, s jedne strane im srbi, s druge hrvati
zenica, opet hrvati preko brda, tuzla hrvati i srbi sa svih strana
a u srcu toga svega imaju ovo

slika

Vrh

PostPostano: 30 stu 2016, 20:30 

da sam musliman ili bih i ja poludio ili odjebao to sve i put zapada

Vrh

PostPostano: 30 stu 2016, 21:19 

Nije danas lako biti musliman iz Bosne. Glava pretrpana sa glupostima i ne znaju kud udaraju. Nema nade, a najgore je kad to čovjek izgubi.

Vrh

PostPostano: 30 stu 2016, 22:07 

U slijedecem. Razdoblju. Svake godine ce zalit za prethodnom godinom, a lelekati nad prethodnim desetljecem.

Pomoć je presahla nažalost.

Vrh

PostPostano: 30 stu 2016, 22:09 

Ne treba javno kukati da se vlasi ne raduju.

Aj mars skeniraj tesanjske dziribile i dzisile.

Pomoć je presahla nažalost.

Vrh

PostPostano: 30 stu 2016, 22:13 

muslimani u knock downu, a ja nikad raspoloženiji. ovo više nije fer fajt, ostalo mi šamarat mrtvog magarca.

Vrh

PostPostano: 01 pro 2016, 13:46 

Postirao/la Zmaj » 30 nov 2016 21:37
enis1991 je napisao/la:

Nije mi jasno kako du oni iz Daraje izdrazili ovoliko dugo a ovi iz Halepa padaju kao domine. Sta se desava . Iako po mom misljenju Halep ima vecih mogucnosti za odbranu jer je gusto naseljen.
Ne razumijem sta se desava .

Ne mogu turci stinger pobunjenicima jer ce onda rusi igle kurdima i opet je turcima sranje. Jbg Kurda ima 20 miliona u Turskoj . Ako krenu u pobunu naoruzani izgubila bi Turska bruku vojnika a mozda i 1/4 zemlje tako da je situacija zeznuta.

Sad je Rusija tu + sije placenici, zato sad sve pada tako lahko.

Vrh

PostPostano: 01 pro 2016, 16:33 

Jack je manijak, ali kako je krenulo uskoro će ovako plakati i radi nestajanja turskih ostataka u BiH, a ne samo u Siriji :D

Vrh

PostPostano: 01 pro 2016, 17:39 

Halep :smijeh

Pobi građanska armija Sirije Bošnjake agresore, kuku lele.

Vrh

PostPostano: 01 pro 2016, 19:15 

sta se to desava u siriji a sta je jack ocekivao?

Vrh

PostPostano: 01 pro 2016, 20:04 

Cekaj je li moguce, halep? Znao sam da su sprzeni u mozak kad sam vidio bh mape sa hlivnom ,ali halep.. Nemam rijeci

Vrh

PostPostano: 01 pro 2016, 21:28 

Halep je, totalna psihijatrija. Svi su oni #islambosna #putvjernika #vijestiummeta

Vrh

PostPostano: 01 pro 2016, 21:41 

Kakav li je osjećaj kad znaju da im Rusi i shia rokaju te Bošnjake tamo. Neće o tome javno ali mogu zamisliti.

Vrh

PostPostano: 01 pro 2016, 21:46 

Ako se ne varam i klix piše Halep.

Jel se kaže Histanbul i Hankara?

Vrh

PostPostano: 01 pro 2016, 21:53 

dudu je napisao/la:
Ako se ne varam i klix piše Halep.

Jel se kaže Histanbul i Hankara?

Hanchorage
Hadis Habeba
Hauckland
Hamsterdam
Hatena

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 73 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3  Sljedeća