|
|
Stranica: 1/3.
|
[ 55 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
BBC
|
Naslov: Da ne bude sve negativno, evo nekoliko stvari koje Bošnjaci vole kod Hrvata Postano: 07 lip 2015, 21:48 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
- "Oluja". Dive se toj vojnoj akciji, i žele ukrasti patent za protjerivanje Srba i Hrvata iz BiH. - Dive se etničkoj čistoći Hrvatske i da u Saboru samo jedan narod ima moć. - Vole Jadran više od Turskog mora, jer im jeftinije i blizu. A i Golf 2 taj put nekako izdrži. - Dive se Čoviću, samo pssst, ne bi to priznali. - Dive se hrvatskom jedinstvu, ali ni to neće priznati. - Dive se Međugorju toliko puno da su ga pokušali kopirati u Visokom bez uspjeha.
Ako sam nešto zaboravio slobodno nastavite niz. Mislim da je "Oluja" No. 1 kod njih.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Da ne bude sve negativno, evo nekoliko stvari koje Bošnjaci vole kod Hrvata Postano: 07 lip 2015, 21:50 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15067 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
Hrvatice
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Da ne bude sve negativno, evo nekoliko stvari koje Bošnjaci vole kod Hrvata Postano: 07 lip 2015, 21:52 |
|
|
Da i to. Ali one vas ne vole. Ne znam koji je problem sa vašim curama.
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Da ne bude sve negativno, evo nekoliko stvari koje Bošnjaci vole kod Hrvata Postano: 07 lip 2015, 21:57 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15067 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
BBC je napisao/la: Da i to. Ali one vas ne vole. Ne znam koji je problem sa vašim curama. Kod Hrvata : da vidimo 1. Nemaju granicu samo sa malim državama nego i sa Italijom, nisu u sendviču kao BiH.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Da ne bude sve negativno, evo nekoliko stvari koje Bošnjaci vole kod Hrvata Postano: 07 lip 2015, 22:00 |
|
|
Divite se Hrvatima jer drže puno granice za razliku od vas. Vi malo držite u Bejha.
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Da ne bude sve negativno, evo nekoliko stvari koje Bošnjaci vole kod Hrvata Postano: 07 lip 2015, 22:02 |
|
|
BBC je napisao/la: Divite se Hrvatima jer drže puno granice za razliku od vas. Vi malo držite u Bejha. A znaš sam da mislim o Hrvatima iz Hrvatske.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Da ne bude sve negativno, evo nekoliko stvari koje Bošnjaci vole kod Hrvata Postano: 07 lip 2015, 22:03 |
|
|
Hrvati su jedan narod. Ali svejedno, Srbi i Hrvati vam drže veliku većinu Bejha granice.
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Da ne bude sve negativno, evo nekoliko stvari koje Bošnjaci vole kod Hrvata Postano: 07 lip 2015, 22:06 |
|
|
BBC je napisao/la: Hrvati su jedan narod. Ali svejedno, Srbi i Hrvati vam drže veliku većinu Bejha granice. To je off topic. 2.A imate mjesec i zvijezdu na zastavi.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Da ne bude sve negativno, evo nekoliko stvari koje Bošnjaci vole kod Hrvata Postano: 07 lip 2015, 22:08 |
|
|
Može, valjan prijedlog.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Da ne bude sve negativno, evo nekoliko stvari koje Bošnjaci vole kod Hrvata Postano: 07 lip 2015, 22:29 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25714 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Ovo je u biti zanimljiva tema, zato molim administraciju da briše ove gluposti Vujadinove.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Sation
|
Naslov: Re: Da ne bude sve negativno, evo nekoliko stvari koje Bošnjaci vole kod Hrvata Postano: 07 lip 2015, 22:29 |
|
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Da ne bude sve negativno, evo nekoliko stvari koje Bošnjaci vole kod Hrvata Postano: 07 lip 2015, 22:33 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7406 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Koliko sam primjetio,vole/cijene dosta i Marka Perkovića Thompsona;neke njegove pjesme ,a i njega kao pjevača.
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Da ne bude sve negativno, evo nekoliko stvari koje Bošnjaci vole kod Hrvata Postano: 07 lip 2015, 22:38 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25714 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
A ne znam. čini mi se da se tu miješaju pojmovi - što vole, i - na čemu zavide. Recimo npr Jadransko more i vole i zavide Hrvatima na njemu, ali npr hrvatske putovnice i mogućnost kretanja je nešto što Muslimani ne vole kod Hrvata ali im zavide na tome. Onda, dive se i zavide na dobrim autocestama ali ne možemo reći da ih vole. Ono što možda vole jeste Mesić.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Da ne bude sve negativno, evo nekoliko stvari koje Bošnjaci vole kod Hrvata Postano: 07 lip 2015, 22:43 |
|
|
Vole besplatne kanadere
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Da ne bude sve negativno, evo nekoliko stvari koje Bošnjaci vole kod Hrvata Postano: 07 lip 2015, 22:44 |
|
|
Vole što smo zaduženi pa se barem jednom mogu osjećati superiorno u smislu ekonomije.
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
|
Sation
|
Naslov: Re: Da ne bude sve negativno, evo nekoliko stvari koje Bošnjaci vole kod Hrvata Postano: 07 lip 2015, 22:44 |
|
|
Slično tome, ne vole Kolindu ali zavide Hrvatima na jednom predsjedniku/ci. Obrnuto, Mesića vole dok god je kod Hrvata, svoje verzije Mesića ne vole.
_________________ I don't hate you, I'm just not necessarily excited about your existence
|
|
Vrh |
|
|
Kum Bečo
|
Naslov: Re: Da ne bude sve negativno, evo nekoliko stvari koje Bošnjaci vole kod Hrvata Postano: 07 lip 2015, 22:46 |
|
|
Ne znam. Sve mi se nešto čini da su animoziteti između druželjubivih i otvorenih Bosanaca i mučljivih i mrkih Hercegovaca na tapetu.
_________________ Neki Fadil
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Da ne bude sve negativno, evo nekoliko stvari koje Bošnjaci vole kod Hrvata Postano: 07 lip 2015, 22:47 |
|
|
Postaje zanimljivo. Konstruktivni prijedlozi.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Da ne bude sve negativno, evo nekoliko stvari koje Bošnjaci vole kod Hrvata Postano: 07 lip 2015, 22:49 |
|
|
Vidjeli smo ovih dana da Hrvatima zavide i na Papi. Oni nemaju nikakvog poglavara kojeg mogu dočekati i lijepo primiti.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Da ne bude sve negativno, evo nekoliko stvari koje Bošnjaci vole kod Hrvata Postano: 07 lip 2015, 22:55 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39373 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Zavide Hrvatima toliko na grbu i zastavi da su jedan i "posudili". Posebno na himni koja je jedna od ljepših u svijetu, za razliku od njihove koja nema ni riječi.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Da ne bude sve negativno, evo nekoliko stvari koje Bošnjaci vole kod Hrvata Postano: 07 lip 2015, 23:53 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20821 Lokacija: među zvijezdama
|
Volim Dalmaciju, skoljke, lignje, blitvu ali ne zavidim ljudima iz HR koji zive pored mora. Ovim u BiH Hrvatima uopće ne zavidim na moru u susjednoj drzavi. Koliko je njihovo toliko je i moje. Volim ZG pred blagdane, iako se ne moze porediti sa Bečom za vrijeme Bozićnih blagdana ipak ima svoj ŠARM i toplinu Ne zavidim zagrebcanima a pogotovo Hercegovcima ili Bosancima hrvatske nacionalnosti. Primljena sam uvijek srdacno i toplo u posjeti HR prestolnici Volim Oluju, steta što je prekratko trajala. Generala Gotovinu više od svih bosaskohercegovačkih generala skupa. Putovnicu imam zlu ne trebalo Volim i Škoru, Olivera, Dzibu i još mnogo drugih HR glazbenika Antoniju Blaće voditeljicu i Roberta Kurbašu.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Da ne bude sve negativno, evo nekoliko stvari koje Bošnjaci vole kod Hrvata Postano: 07 lip 2015, 23:58 |
|
|
Džibu
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Da ne bude sve negativno, evo nekoliko stvari koje Bošnjaci vole kod Hrvata Postano: 08 lip 2015, 00:00 |
|
|
Vole ustaše koji su njih voljeli a Srbe mrzili. Ne vole ustaše koji njih ne vole. Znam da zvuči dosta ludo, ali ludo i jest. To su Bošnjaci.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Da ne bude sve negativno, evo nekoliko stvari koje Bošnjaci vole kod Hrvata Postano: 08 lip 2015, 00:02 |
|
|
PCM je napisao/la: Džibu Šta se keslaš bolan vučko? Dzibu BBC, postoje orjunaši i ustaše. Prve ne volimo
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Da ne bude sve negativno, evo nekoliko stvari koje Bošnjaci vole kod Hrvata Postano: 08 lip 2015, 00:08 |
|
|
Volim i Thompsona i njegov muzički opus :)))
Volim i Vucu, da ne zaboravim
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|