|
|
Stranica: 1/6.
|
[ 142 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Ministry of Sound
|
Naslov: Domovnica i putovnica za forumaša Larsa, jeste li voljni pomoći? Postano: 08 srp 2021, 08:18 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Moj sugrađanin se praktički nudi za prelazak u naš tabor, i to nije izvisio preveliku cijenu, dovoljna samo domovnica i putovnica i rahat je.
Pod kojim ste uvjetima spremni pomoći ako treba povući neku vezu, napisati garantno pismo, falsificirati neki dokument za njega?
Je li ponuda otvorena samo njemu ili svim forumašima bošnjačke nacionalnosti?
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Domovnica i putovnica za forumaša Larsa, jeste li voljni pomoći? Postano: 08 srp 2021, 08:29 |
|
|
Kad se odreknu sotone i pređu na viru Isusovu.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1056 of 2558 - 41.28%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Domovnica i putovnica za forumaša Larsa, jeste li voljni pomoći? Postano: 08 srp 2021, 10:55 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25645 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Na velikim koljenima od crkve u Međugorju do vrha brda Ukazanja i Križevca uz online live prijenos. Onda ćemo aktivirati rodijake Matu i Jozu iz ministarstva da ekspresno dobije domovnicu.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Domovnica i putovnica za forumaša Larsa, jeste li voljni pomoći? Postano: 08 srp 2021, 11:00 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76332 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Bobovac je napisao/la: Na velikim koljenima od crkve u Međugorju do vrha brda Ukazanja i Križevca uz online live prijenos. Zar ima tko da se koljenima penje tako uz brdo ?
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Domovnica i putovnica za forumaša Larsa, jeste li voljni pomoći? Postano: 08 srp 2021, 11:07 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Na velikim koljenima od crkve u Međugorju do vrha brda Ukazanja i Križevca uz online live prijenos. Zar ima tko da se koljenima penje tako uz brdo ? Nisam baš vidio na koljenima, ima dosta bosih ljudi. Robbie trebao bi nekad popeti se na Križevac, izgleda kao iz nekog filma Mel Gibsona.
1056 of 2558 - 41.28%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Domovnica i putovnica za forumaša Larsa, jeste li voljni pomoći? Postano: 08 srp 2021, 11:10 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Na velikim koljenima od crkve u Međugorju do vrha brda Ukazanja i Križevca uz online live prijenos. Zar ima tko da se koljenima penje tako uz brdo ? Kvacica, kad nije na forumu.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Domovnica i putovnica za forumaša Larsa, jeste li voljni pomoći? Postano: 08 srp 2021, 11:12 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Zar ima tko da se koljenima penje tako uz brdo ? Kvacica, kad nije na forumu. Tribali biste probati nekada. Siguran sam da bi vam se svidjelo. Komformizam nije sreća. A i možete poslije u neki restoran u Međugorju, ima ih koliko hoćeš.
1056 of 2558 - 41.28%
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Domovnica i putovnica za forumaša Larsa, jeste li voljni pomoći? Postano: 08 srp 2021, 11:13 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: POL_GASOL je napisao/la: Kvacica, kad nije na forumu. Tribali biste probati nekada. Siguran sam da bi vam se svidjelo. Komformizam nije sreća. A i možete poslije u neki restoran u Međugorju, ima ih koliko hoćeš. Koji je dobar restoran u Međugorju?
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
HusoBaznijek
|
Naslov: Re: Domovnica i putovnica za forumaša Larsa, jeste li voljni pomoći? Postano: 08 srp 2021, 11:15 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Kad se odreknu sotone i pređu na viru Isusovu. Ja se odreko sotone, a viru "Isusovu" zaboravi. Nijedan musliman poslije islama neće ekperimentisati sa bilo kojom vjerom više.
_________________ Britanski dnevni list “Manchester Guardian” od 03. kolovoza 1914. donio je: “Kad bi se Srbiju moglo odvući na sredinu oceana i potopiti, tada bi se Europski zrak pročistio.”
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Domovnica i putovnica za forumaša Larsa, jeste li voljni pomoći? Postano: 08 srp 2021, 11:18 |
|
|
HusoBaznijek je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Kad se odreknu sotone i pređu na viru Isusovu. Ja se odreko sotone, a viru "Isusovu" zaboravi. Nijedan musliman poslije islama neće ekperimentisati sa bilo kojom vjerom više. Zasto si se odrekao islama?
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Domovnica i putovnica za forumaša Larsa, jeste li voljni pomoći? Postano: 08 srp 2021, 11:23 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Tribali biste probati nekada. Siguran sam da bi vam se svidjelo. Komformizam nije sreća. A i možete poslije u neki restoran u Međugorju, ima ih koliko hoćeš. Koji je dobar restoran u Međugorju? Nisam ti ja neki zahtjevni korisnik, odem gdje je najbliže u Pivnicu Međugorje, ili Viktor zbog dobrog pogleda, ali mislim da je za znalce konkurencija žestoka.
1056 of 2558 - 41.28%
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Domovnica i putovnica za forumaša Larsa, jeste li voljni pomoći? Postano: 08 srp 2021, 11:29 |
|
|
Vezano za Hr drzavljanstvo: Je li svatko ko provede/radi u Hr 5 godina neprekidno, ima pravo na Hr državljanstvo? Ili je nakon 5 godina stalni boravak a nakon 7 drzavljanstvo, neka me neko ispravi.
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Domovnica i putovnica za forumaša Larsa, jeste li voljni pomoći? Postano: 08 srp 2021, 11:45 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76332 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Naša Kvačica je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Zar ima tko da se koljenima penje tako uz brdo ? Nisam baš vidio na koljenima, ima dosta bosih ljudi. Robbie trebao bi nekad popeti se na Križevac, izgleda kao iz nekog filma Mel Gibsona. Ne znam šta ima gore, pa da idem. Možda dobar pogled? To bi bilo pogrešno protumačeno, kao provokacija, ili da razmišljam o konverziji na katoličanstvo. Strah me onog kipa na vrhu, pogotovo po noći ne bi išao, zamisli dođeš a svijetle oči crveno ko u terminatora. Da kip oživi i glavu mi odgrize.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Domovnica i putovnica za forumaša Larsa, jeste li voljni pomoći? Postano: 08 srp 2021, 11:50 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Tribali biste probati nekada. Siguran sam da bi vam se svidjelo. Komformizam nije sreća. A i možete poslije u neki restoran u Međugorju, ima ih koliko hoćeš. Koji je dobar restoran u Međugorju? Klopa nije loša. Ja sam tamo tenis išao igrat.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Domovnica i putovnica za forumaša Larsa, jeste li voljni pomoći? Postano: 08 srp 2021, 11:54 |
|
|
4. uvjet za Larsa: Ne smije biti Dodrinaš jer to nije mainstream hrvatska politika.
5. Mora cijeniti tekovine hrvatske realpolitike odnosno cijeniti Dodika kao saveznika.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Domovnica i putovnica za forumaša Larsa, jeste li voljni pomoći? Postano: 08 srp 2021, 11:56 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Zar ima tko da se koljenima penje tako uz brdo ? Kvacica, kad nije na forumu. On kleči na riži.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Domovnica i putovnica za forumaša Larsa, jeste li voljni pomoći? Postano: 08 srp 2021, 13:22 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Nisam baš vidio na koljenima, ima dosta bosih ljudi. Robbie trebao bi nekad popeti se na Križevac, izgleda kao iz nekog filma Mel Gibsona. Ne znam šta ima gore, pa da idem. Možda dobar pogled? To bi bilo pogrešno protumačeno, kao provokacija, ili da razmišljam o konverziji na katoličanstvo. Strah me onog kipa na vrhu, pogotovo po noći ne bi išao, zamisli dođeš a svijetle oči crveno ko u terminatora. Da kip oživi i glavu mi odgrize. Nije bitak u dolasku gore, nego u samom putovanju stazom.
1056 of 2558 - 41.28%
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Domovnica i putovnica za forumaša Larsa, jeste li voljni pomoći? Postano: 08 srp 2021, 13:24 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17406 Lokacija: יום טוב
|
Robbie MO je napisao/la: POL_GASOL je napisao/la: Kvacica, kad nije na forumu. On kleči na riži. na kukuruzu se kleči, blento više žulja (što i jest svrha kazne). ima ljudi koji na koljenima odu do vrha brda. ima ih i koji nose invalide.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Domovnica i putovnica za forumaša Larsa, jeste li voljni pomoći? Postano: 08 srp 2021, 13:25 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17406 Lokacija: יום טוב
|
Robbie MO je napisao/la: To bi bilo pogrešno protumačeno, kao provokacija, ili da razmišljam o konverziji na katoličanstvo.
jer tebi na čelu piše da si antiteist
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Domovnica i putovnica za forumaša Larsa, jeste li voljni pomoći? Postano: 08 srp 2021, 13:28 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Robbie MO je napisao/la: 4. uvjet za Larsa: Ne smije biti Dodrinaš jer to nije mainstream hrvatska politika.
5. Mora cijeniti tekovine hrvatske realpolitike odnosno cijeniti Dodika kao saveznika. Ja nisam toliko isključiv. Što se mene tiče, mogu on, Diana Zelenika, Hasan, lasica i divizija zapjevati sa Škorom na otvaranju podružnice DP Sarajevo.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Jiv
|
Naslov: Re: Domovnica i putovnica za forumaša Larsa, jeste li voljni pomoći? Postano: 08 srp 2021, 13:30 |
|
Pridružen/a: 20 svi 2021, 01:54 Postovi: 2103 Lokacija: Južna Bosna
|
Herceg-Bosna ako želi nezavisnost mora nuditi nešto privlačno Muslimanima koji tu žive. Nešto bolje u usporedbi s BiH. I time pridobiti barem 10% Muslimana sa svog područja, ne nužno za aktivnu agitaciju za samostalnu HB, ali barem za pasivnu podršku ideji HB.
Što može HB ponuditi?
Ako će se Hrvati držati miletskog identiteta i poretka ne moraju nuditi Muslimanima u HB ništa. Ali to ujedno znači da nema HB, već samo hrvatski milet, bez definiranog teritorija. Kontitutivan u cijeloj BiH jelte.
_________________ Volim sve Hrvatice, bez obzira na zavičaj, podrijetlo i rasu. _________________ Romska i dalmatinska glazba liječe dušu.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Domovnica i putovnica za forumaša Larsa, jeste li voljni pomoći? Postano: 08 srp 2021, 13:32 |
|
|
Jiv je napisao/la: Herceg-Bosna ako želi nezavisnost mora nuditi nešto privlačno Muslimanima koji tu žive. Nešto bolje u usporedbi s BiH. I time pridobiti barem 10% Muslimana sa svog područja, ne nužno za aktivnu agitaciju za samostalnu HB, ali barem za pasivnu podršku ideji HB.
Što može HB ponuditi? Civilizaciju. Nato, EU, more, sportske uspjehe, viši standard, bolji imidž. Sve ono što Hrvatska ima a muslimani nemaju.
1056 of 2558 - 41.28%
|
|
Vrh |
|
|
Jiv
|
Naslov: Re: Domovnica i putovnica za forumaša Larsa, jeste li voljni pomoći? Postano: 08 srp 2021, 13:33 |
|
Pridružen/a: 20 svi 2021, 01:54 Postovi: 2103 Lokacija: Južna Bosna
|
Pusti RH. Od prisajedinjenja nema ništa.
_________________ Volim sve Hrvatice, bez obzira na zavičaj, podrijetlo i rasu. _________________ Romska i dalmatinska glazba liječe dušu.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Domovnica i putovnica za forumaša Larsa, jeste li voljni pomoći? Postano: 08 srp 2021, 13:34 |
|
|
Naravno da ima i neizbježno je.
1056 of 2558 - 41.28%
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Domovnica i putovnica za forumaša Larsa, jeste li voljni pomoći? Postano: 08 srp 2021, 13:37 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Vezano za Hr drzavljanstvo: Je li svatko ko provede/radi u Hr 5 godina neprekidno, ima pravo na Hr državljanstvo? Ili je nakon 5 godina stalni boravak a nakon 7 drzavljanstvo, neka me neko ispravi. Piše ovako: Citat: živi u Republici Hrvatskoj s prijavljenim boravkom 8 godina neprekidno do podnošenja zahtjeva i ima odobren status stranca na stalnom boravku Meni nije jasno kada pročitam službenu dokumentaciju, a vjerojatno bi u svakom uredu dali neko drukčije tumačenje. U par sam grupa gdje expati u Hrvatskoj dijele iskustva, svako malo nešto produžuju kod MUP-a. Tih 8 godina definitivno ne možeš odraditi tako lagano, vidim da se prijavljuju MUP-u svake godine ili češće (to ovi koji su pravi stranci i nisu u braku s osobom koja ima hrvatsko državljanstvo).
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|