|
|
Stranica: 1/4.
|
[ 80 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Tuta
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 18 ruj 2022, 03:34 |
|
|
kiler je napisao/la: Tuta je napisao/la: Rip MIR
Zar ovo nije krađa intelektualnog vlasništva? Avatar i potpis. Jok.
|
|
Vrh |
|
 |
elit star
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 18 ruj 2022, 03:46 |
|
|
Tuta je napisao/la: kiler je napisao/la: Zar ovo nije krađa intelektualnog vlasništva? Avatar i potpis. Jok. Dobro večer gospon Tuto. Kako ste? 
_________________ Ja radim šta ja hoću.
|
|
Vrh |
|
 |
Lebowski
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 18 ruj 2022, 07:00 |
|
|
Mentalne bolesnike ste trebali rjesavati na vrijeme ali ne. Vi ste ih pustili da se lijece ovdje i dali im i kutke a jedina vam korist od njih je da provociraju bosnjake i nazivaju ih lojavim i ostalim epitetima sto im valjda dodje kao terapija Je li stvarno mislite da su vam mentalni bolesnici dobar i uopste koristan saveznik?
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 18 ruj 2022, 09:12 |
|
|
Subjektivan si Lebowski.
Evo npr i ti dehumaniziraš Ruse. Netko bi rekao da si zbog avatara mentalno bolestan. Ali doduše netko bi vjerojatno zaključio i o meni isto zbog mog.
Kako reče Škoro, istina je voda duboka. Ljudi vole pojednostaviti stvari jer im je tako lakše. Mi valjamo, oni tamo ne valjaju i sve je onda lako.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1226 of 2558 - 47.93%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
Lebowski
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 18 ruj 2022, 10:03 |
|
|
Pa neka kazu ako je zbog avatara. Lik je definicija sizofrenije. Imam komsiju preko puta, radi vani jer tamo i takvima pomazu sto je ok. Ali lik ima dijagnozu sizofrenija, on sam kaze da je to bolest 21. vijeka, razmislja naglas. Ima i svoj kutak na facebooku gdje mu je tok misli i nacin komuniciranja sa svijetom skoro pa isti kao kod ovog forumasa. Objavljuje slike gdje sta jede, slika sve zivo, prica mu je "ne znate vi ko sam ja, znas li ko sam ja, ja sam ovo ono..." I tok misli, ti prenosi..2 minute frustracija pa onda hladnokrvno se prebaci na nesto drugo i prica kako uziva u zivotu, prirodi, parkovima pa onda opet frustracije pa allah pa droga... A poredjenje avatara sa ovim gore nicim izazvanim postom nema bas smisla.
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 18 ruj 2022, 10:31 |
|
|
U pravu je Lebovski. Ja mislila nekakav klinjo se pravi važan i razmeće se snagom duha i tijela, a ono starkrelja u žešćoj fazi ludila. To što je lik lud mene ne zanima, ali mu puštaju da vrijedja redom i neredom. Svaka riječ mu je poziv na svadju, tuču, a kada dobije po mičici onda briše post, što znači da je to jedan od modova li svi. Možda im je tema Ulitana room boks vreća na kojoj liječe frustracije.
|
|
Vrh |
|
 |
babo
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 18 ruj 2022, 11:19 |
|
Pridružen/a: 24 ožu 2019, 12:50 Postovi: 897 Lokacija: Mostar.......nekad
|
Naša Kvačica je napisao/la: Subjektivan si Lebowski.
Evo npr i ti dehumaniziraš Ruse. Netko bi rekao da si zbog avatara mentalno bolestan. Ali doduše netko bi vjerojatno zaključio i o meni isto zbog mog.
Kako reče Škoro, istina je voda duboka. Ljudi vole pojednostaviti stvari jer im je tako lakše. Mi valjamo, oni tamo ne valjaju i sve je onda lako. Nažalost danas vrlo česta pojava, isto raditi a prstom u druge upirati. Naši stari bi za tako nešto rekli: sjela rugla pored puta i svakom se ruga……
|
|
Vrh |
|
 |
Haram
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 18 ruj 2022, 12:11 |
|
|
U svima nama ima malo Dartha, samo mozda ne u Kvacici, on je uvijek smiren, cini mi se. Zato mi i cudna ta protekcija, moze biti i da sam pomalo paranoidan ali nekad mi se cini da je bas zbog njegovog "otkacenog" odnosa prema "muslimancugama". Jer sta inace njih dvojica mogu imati zajednickog... Mozda Dart kaze ono sta Kvacica misli... Uglavnom, nije on los covjek kakav god utisak da ovde nekad ostavljao. Mozda covjek ima PTSP..? Ko zna. Toga je po Balkanu masa a i ne lijeci se nesto. Imam rocka, emotivca, pomalo me bas podsjeca na Darta, on je tamo negdje kraj cetrdesetih, ili pocetak pedesetih. Bukvalno svasta u ratu vidio i prezivio. Poginuo brat, otac, istog dana, on tri put ranjavan, bio na nekim od "najludjih" lokacija u ratu..npr. na onom Zaglavku kod Visegrada kad su nastradali oni Rusi oko onog tenka, ili kod u medjuvremenu cuvenog tunela iz filma "Lepa sela, lepo gore", kad su opkolili tridesetak VRS-ovaca unutra, cak tu i ranjen pred kraj. Tuce muriju letvama po protestima boraca, cisto ga bol kurac. Inace onako dusha od covjeka, veseo, zajebava se, smije se, ali plane za sekundu i shamara nekakve "klince" po gradu, tj. mladice, ali bogami i matore. Tacno vidis da je od likova kod kojih ti je bolje da ne seres previse, bolje reci da ne seres nikako - imam dobar osjecaj za takve stvari i prije bi se potukao s trojicom izbacivaca nego tako nekom srao. Ustvari i jesam jednom ali sam popusio. Davno bilo. Elem, i Dart je lik koji hoce i pomoci i nije karakterno los, ali jebu ga zivci doslovce i emotivac ocigledno, a takva konstelacija zna sjebati covjeka pogotovo kad sam sebe izgladnjujes. Ne znam, mozda je trajni malo previse jer je puko u odredjenom momentu a ustvari ionako samo pise po svom sobicku.
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Protestna nota - chat Postano: 18 ruj 2022, 12:22 |
|
|
Nemojte ostavljati nepotrebne komentare na glavnoj temi iz naslova. Ovdje možete chatati do mile volje...
|
|
Vrh |
|
 |
Haram
|
Naslov: Re: Protestna nota - chat Postano: 18 ruj 2022, 12:31 |
|
|
U pravu si markane, ali svi su gore pisali a ja nisam htio da kao jedini komentarisem to drugdje.
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Protestna nota - chat Postano: 18 ruj 2022, 12:36 |
|
|
Haram je napisao/la: U pravu si markane, ali svi su gore pisali a ja nisam htio da kao jedini komentarisem to drugdje. Ulizice
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Protestna nota - chat Postano: 18 ruj 2022, 12:39 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Haram je napisao/la: U pravu si markane, ali svi su gore pisali a ja nisam htio da kao jedini komentarisem to drugdje. Ulizice Zašto je ulizica?
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Protestna nota - chat Postano: 18 ruj 2022, 14:47 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Ulizice Zašto je ulizica? Čuj zašto? Pa ne reče li oni su svi krivi, a ja sam bio dobar, nisam htio...!? 
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 18 ruj 2022, 15:23 |
|
|
elit star je napisao/la: Tuta je napisao/la: Jok.
Dobro večer gospon Tuto. Kako ste?  Na srpskom se kaze "vece", a ne "vecer".
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 18 ruj 2022, 15:27 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: elit star je napisao/la: Dobro večer gospon Tuto. Kako ste?  Na srpskom se kaze "vece", a ne "vecer". I kod Srba nema gospona,.
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 18 ruj 2022, 15:29 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Na srpskom se kaze "vece", a ne "vecer".
I kod Srba nema gospona,. Tako je. Sto situaciju oko Elitka cini i dalje sumnjvom.
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Protestna nota - chat Postano: 18 ruj 2022, 15:34 |
|
|
Ma jednom je napisao da je iz RS, a RS-eljani preuzmu odmah i ikavicu i ekavicu i ,,svako dobro, brate, bre, kaj, tisuća,,... Da nije sa Manjace? 
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar18
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 18 ruj 2022, 16:27 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: elit star je napisao/la: Dobro večer gospon Tuto. Kako ste?  Na srpskom se kaze "vece", a ne "vecer". A ti kao znaš srpski ? Već ti je 100 put rečeno da ne pričaju svi Srbi ko u Šumadiji.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
 |
Haram
|
Naslov: Re: Protestna nota - chat Postano: 18 ruj 2022, 16:34 |
|
|
Omakne li se tebi ponekad tisca i kruv Granicaru?
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Protestna nota - chat Postano: 18 ruj 2022, 16:40 |
|
|
Omakne se svakom drugom! Koliko se Haramu puta omaklo?
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 18 ruj 2022, 16:49 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Na srpskom se kaze "vece", a ne "vecer".
A ti kao znaš srpski ? Već ti je 100 put rečeno da ne pričaju svi Srbi ko u Šumadiji. Bas sto puta? Brojao si?  Kako podnosis banisanje druga ti Elitka? Sto mu nisi objasnio da ne mora da bude mrsav da bi se ozenio? On kukavac nije nista jeo, pa poceo da gubi nerve. A trebalo je samo malo da poradi na svom sarmu. Ti npr nisi mrsav pa ipak si se ozenio. Cak nisi ni sarmantan. Moglo bi se reci da nisi bas ni Ajnstajn, kad je rec o pameti.  Opusten i delujes opustajuce na okolinu i to je dovoljno. 
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar18
|
Naslov: Re: Protestna nota - chat Postano: 18 ruj 2022, 16:53 |
|
|
Haram je napisao/la: Omakne li se tebi ponekad tisca i kruv Granicaru? Kod nas u Krajini se govorilo kru tako da nema šta da mi se omakne. Aleksa bi odma posumnjo da se radi o Hrvatima. 
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Protestna nota - chat Postano: 18 ruj 2022, 16:54 |
|
|
Ulitani uhapsen? Ma šta kažeš!? E, jest mi ga žao! Ja mislila samo se usrao od salate. Ko ga je uhapsio? Markan?
|
|
Vrh |
|
 |
weasel
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 18 ruj 2022, 16:54 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: A ti kao znaš srpski ? Već ti je 100 put rečeno da ne pričaju svi Srbi ko u Šumadiji. Bas sto puta? Brojao si?  Kako podnosis banisanje druga ti Elitka? Sto mu nisi objasnio da ne mora da bude mrsav da bi se ozenio? On kukavac nije nista jeo, pa poceo da gubi nerve. A trebalo je samo malo da poradi na svom sarmu. Ti npr nisi mrsav pa ipak si se ozenio. Cak nisi ni sarmantan. Moglo bi se reci da nisi bas ni Ajnstajn, kad je rec o pameti.  Opusten i delujes opustajuce na okolinu i to je dovoljno.  Graničarko je naš pravoslavni cvijetak, prenosi slavu Hrvatskog jezika širom susjedstva 
_________________ Ubi’st nostrum imperium?
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 18 ruj 2022, 16:59 |
|
|
weasel je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Bas sto puta? Brojao si?  Kako podnosis banisanje druga ti Elitka? Sto mu nisi objasnio da ne mora da bude mrsav da bi se ozenio? On kukavac nije nista jeo, pa poceo da gubi nerve. A trebalo je samo malo da poradi na svom sarmu. Ti npr nisi mrsav pa ipak si se ozenio. Cak nisi ni sarmantan. Moglo bi se reci da nisi bas ni Ajnstajn, kad je rec o pameti.  Opusten i delujes opustajuce na okolinu i to je dovoljno.  Graničarko je naš pravoslavni cvijetak, prenosi slavu Hrvatskog jezika širom susjedstva  Malo "H", Lasico! Mogao bi Granicarko i tebe da poduci. 
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 20 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|