Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12584 Lokacija: Sjeverna Bosna
Tko je BBC (latinicom VVS), zasto je namogrdjen, zasto vjeruje u teorije zavjera, zasto stvara teorije zavjera, zasto svakog novog forumasa napada, zasto citira sam sebe, zasto se non stop zali moderaciji.... ? Zasto je nabio toliki broj postova? Od kuda mu toliko slobodnog vremena, radi li, je li na socijali... Je li Katolik, Bosanac, Hecegovac?
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
VVS je jedna depresivna živčana beživotna baba sa smislom za humor i životne radosti na nivou prosečnog zombija iz Walking Dead,zanimljiv kao ZX Spectrum u 2019.
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
Ako ista, BBC je zanimljiv. Jeste da su mu nekad postovi nezanimljivi, ali ipak je na nekoj frekvenciji kozistentan. Zamislite da nema BBC-a, bilo bi dosadno. Ja cijenim kritiku, pa cak i kad neko nije upravu. Tjera me na razmisljanje. BBC is a champion.
_________________ Izučavaći budalizma su budalisti.
Jednom je napisao...ne znam šta se tu desilo..napisao je rečenicu koristeći...ženski rod.Pozlilo mi je.I sad mi je gadno.Treba tražiti da vlasnik foruma se izjasni i garantuje da je BBC muškarac ako nije prvo ću da se ispovraćam a onda ne znam šta ću.
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
A neee..to mu je neka dzenetska ptica..možda se tripuje da je dzenetska ptica,slavuj na stereoidima,ono kao ..leti,kljuca dzenetsku prasetinu i pije dzenetsko pivo.Tako ide valjda..nemam pojma,ja sam Srbin.
A neee..to mu je neka dzenetska ptica..možda se tripuje da je dzenetska ptica,slavuj na stereoidima,ono kao ..leti,kljuca dzenetsku prasetinu i pije dzenetsko pivo.Tako ide valjda..nemam pojma,ja sam Srbin.
Puno si ti meni upućen u dženetsku prasetinu, ako uzmemo u obzir da si kao Srbin? Samo Srbin ili možda onaj Srbin koji krije ikonu na tavanu, ha?
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1226 of 2558 - 47.93%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 26851 Lokacija: Heartbreak Hotel
Naša Kvačica je napisao/la:
Kačamak je napisao/la:
Puno si ti meni upućen u dženetsku prasetinu, ako uzmemo u obzir da si kao Srbin? Samo Srbin ili možda onaj Srbin koji krije ikonu na tavanu, ha?
A kako ti znaš sve to? Kako znaš samo ono što bi samo Srbi i "Srbi" trebali da znaju??? Nije to slučajno...
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.