|
|
Stranica: 1/18.
|
[ 443 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
DzoniBG
|
Naslov: Jes, pa da me babo kune... Postano: 02 vel 2013, 00:17 |
|
|
Drugovi komunisti i drugarice komunistkinje, jedno lagano pitanje...
Da li bi, i pod kojim okolnostima, ozenili ili se udali za zenu/muskarca(sto je dosadna ova rodna ravnopravnost, jedva da je ispostujem:) druge nacije, i/ili vere... iz regiona, ne sire...
Da li bi vi npr Hrvati prizenili Bosnjakinju, Srpkinju, Makedonku, Crnogorku... znamo da su se neki oprobali vec u tom sportu, moze i njihovo misljenje...
Nemoj samo da ovo postane festival onih pateticnih - Ljubav ne poznaje granice... dajte malo mesa, kiselih krastavaca, sta vas to privlaci kod pojedinih zena drugih nacija i kultura, sta vas odbija, koliko bi vam porodica i okruzenje pravilo probleme, dal bi za vas same bio problem, ili se plasite okruzenja, ili ni jedno od toga....
Posle ratova 90-ih naglo je opao broj medjunacionalnih brakova...nema razloga da objasnjavam zasto... zanima me iz ove danasnje perspektive, a ne nasih oceva i majki, kako vam to sve izgleda...
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Jes, pa da me babo kune... Postano: 02 vel 2013, 00:21 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 61863 Lokacija: DAZP HQ
|
jedno kratko i jasno- ne.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Jes, pa da me babo kune... Postano: 02 vel 2013, 00:24 |
|
|
dudu je napisao/la: jedno kratko i jasno- ne. Od tebe se to Dule i dalo ocekivati...
|
|
Vrh |
|
 |
Lebowski
|
Naslov: Re: Jes, pa da me babo kune... Postano: 02 vel 2013, 00:25 |
|
|
Da, ako ne vjeruje u Boga i ne zna nijednu četničku pjesmu.
Ali ne može bez te patetike nikako, ta "ljubav" može biti jača od svih tih ograničenja.
|
|
Vrh |
|
 |
puntar2.0
|
Naslov: Re: Jes, pa da me babo kune... Postano: 02 vel 2013, 00:25 |
|
|
Siroko pitanje, a ovisi o dosta stvari, kakve politicke poglede ima potencijalna partnerica, jeli spremna prihvatiti cinjenicu da ce buduca dica dobiti hrvatsko drzavljanstvo i biti katolici(  ) itd. Ali to ovisi opet o pojedincu, nekome to mozda i nije bitno. Siroko pitanje, jel...
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
 |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Jes, pa da me babo kune... Postano: 02 vel 2013, 00:27 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Da, ako ne vjeruje u Boga i ne zna nijednu četničku pjesmu.
Ali ne može bez te patetike nikako, ta "ljubav" može biti jača od svih tih ograničenja. Znaci samo srpkinje uzimas u obzir, ali nekim cudom da ne zna ni jednu cetnicku pesmu Previse probirljivo...sta mislis da zna sve pesme, a da se pravi da ne zna...to je ipak realnija opcija... 
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Jes, pa da me babo kune... Postano: 02 vel 2013, 00:32 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: Siroko pitanje, a ovisi o dosta stvari, kakve politicke poglede ima potencijalna partnerica, jeli spremna prihvatiti cinjenicu da ce buduca dica dobiti hrvatsko drzavljanstvo i biti katolici(  ) itd. Ali to ovisi opet o pojedincu, nekome to mozda i nije bitno. Siroko pitanje, jel... a kako ih misliš odgojiti u katoličkoj vjeri ako djeci majka nije katolkinja? obično su majke nositelji katoličkog odgoja. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Jes, pa da me babo kune... Postano: 02 vel 2013, 00:33 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: Siroko pitanje, a ovisi o dosta stvari, kakve politicke poglede ima potencijalna partnerica, jeli spremna prihvatiti cinjenicu da ce buduca dica dobiti hrvatsko drzavljanstvo i biti katolici(  ) itd. Ali to ovisi opet o pojedincu, nekome to mozda i nije bitno. Siroko pitanje, jel... Punto, ti kao covek sirokih liberalnih pogleda, npr negde bas za kurac naletis na jednu krasnu srpkinjicu...turbo jet engine, all inclusive, u krevetu singerica, u domacinstvu gazdarica, ima svoj posao, a bas tebe gleda ko boga... Al ne da na svoje poreklo i veru...nema sanse da tu popusti... Dali bi seo na rudu, ili bi joj preporucio da procita samo tvoje postove ovde na forumu...
|
|
Vrh |
|
 |
Lebowski
|
Naslov: Re: Jes, pa da me babo kune... Postano: 02 vel 2013, 00:33 |
|
|
Čini mi se da veza između pripadnika bošnjačkog i srpskog naroda je teže ostvariva nego u drugim kombinacijama.
|
|
Vrh |
|
 |
Metemma
|
Naslov: Re: Jes, pa da me babo kune... Postano: 02 vel 2013, 00:36 |
|
|
Lično nemam ništa protiv.
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
 |
puntar2.0
|
Naslov: Re: Jes, pa da me babo kune... Postano: 02 vel 2013, 00:37 |
|
|
dudu je napisao/la: puntar2.0 je napisao/la: Siroko pitanje, a ovisi o dosta stvari, kakve politicke poglede ima potencijalna partnerica, jeli spremna prihvatiti cinjenicu da ce buduca dica dobiti hrvatsko drzavljanstvo i biti katolici(  ) itd. Ali to ovisi opet o pojedincu, nekome to mozda i nije bitno. Siroko pitanje, jel... a kako ih misliš odgojiti u katoličkoj vjeri ako djeci majka nije katolkinja? obično su majke nositelji katoličkog odgoja.  Ima baka koja ce paziti unucad, sto ti mislis... 
|
|
Vrh |
|
 |
MiB
|
Naslov: Re: Jes, pa da me babo kune... Postano: 02 vel 2013, 00:37 |
|
|
Ne, nema šanse. Svaka čast svakome, ali kad-tad ti multikulti brakovi puknu po nacionalnim šavovima. Puno je loših tuđih iskustava u mojemu bliskom okruženju da bi se upustio u takvo što.
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Jes, pa da me babo kune... Postano: 02 vel 2013, 00:41 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
puntar2.0 je napisao/la: jeli spremna prihvatiti cinjenicu da ce buduca dica dobiti hrvatsko drzavljanstvo i biti katolici(  ) itd.. Je, ti tako pametan. Nema te koja ne bi pokleknula i pristala na sve to.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
puntar2.0
|
Naslov: Re: Jes, pa da me babo kune... Postano: 02 vel 2013, 00:41 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: puntar2.0 je napisao/la: Siroko pitanje, a ovisi o dosta stvari, kakve politicke poglede ima potencijalna partnerica, jeli spremna prihvatiti cinjenicu da ce buduca dica dobiti hrvatsko drzavljanstvo i biti katolici(  ) itd. Ali to ovisi opet o pojedincu, nekome to mozda i nije bitno. Siroko pitanje, jel... Punto, ti kao covek sirokih liberalnih pogleda, npr negde bas za kurac naletis na jednu krasnu srpkinjicu...turbo jet engine, all inclusive, u krevetu singerica, u domacinstvu gazdarica, ima svoj posao, a bas tebe gleda ko boga... Al ne da na svoje poreklo i veru...nema sanse da tu popusti... Dali bi seo na rudu, ili bi joj preporucio da procita samo tvoje postove ovde na forumu... Kako mislis ne da na viru i porijeklo? Sto bi to moralo znaciti. Da pjevusi sve su straze dzenerala Draze dok pece kolac, ili? I da mi naredi da mi dica budu pravoslavci?
|
|
Vrh |
|
 |
mario_cro
|
Naslov: Re: Jes, pa da me babo kune... Postano: 02 vel 2013, 00:43 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2011, 13:01 Postovi: 3675 Lokacija: Edmonton,Alberta,Canada
|
puntar2.0 je napisao/la: Siroko pitanje, a ovisi o dosta stvari, kakve politicke poglede ima potencijalna partnerica, Zamišljam scenario ..Sjediš sa curom u kinu ,gledate film i najednom se okreneš i kažeš joj : " slušaj, znaš mislio sam te pitat u vezi tvojih političkih stavova..." puntar2.0 je napisao/la: jeli spremna prihvatiti cinjenicu da ce buduca dica dobiti hrvatsko drzavljanstvo i biti katolici(  ) itd. Ali to ovisi opet o pojedincu, nekome to mozda i nije bitno. Siroko pitanje, jel... Ona predzadnja utakmica Hrvatska -Turska je bila baš za pamćenje.Sjedim ja u kafiću ,gledam utakmicu i okrenem se i vidim rođaka u Turskoj majici... Eto ,to su miješani brakovi,dakle nije to dobro. 
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
|
|
Vrh |
|
 |
puntar2.0
|
Naslov: Re: Jes, pa da me babo kune... Postano: 02 vel 2013, 00:43 |
|
|
BBC je napisao/la: puntar2.0 je napisao/la: jeli spremna prihvatiti cinjenicu da ce buduca dica dobiti hrvatsko drzavljanstvo i biti katolici(  ) itd.. Je, ti tako pametan. Nema te koja ne bi pokleknula i pristala na sve to. Bibicko, imas li ti dice...? Nemas, jelde. Sto reci?
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Jes, pa da me babo kune... Postano: 02 vel 2013, 00:45 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: BBC je napisao/la: Je, ti tako pametan. Nema te koja ne bi pokleknula i pristala na sve to.
Bibicko, imas li ti dice...? Nemas, jelde. Sto reci? Eto, da ne ponavljam samo ću citirati moje.
|
|
Vrh |
|
 |
puntar2.0
|
Naslov: Re: Jes, pa da me babo kune... Postano: 02 vel 2013, 00:46 |
|
|
Sto se ljutis, pitan iz znatizelje...nije ti se dalo, fali municije?
|
|
Vrh |
|
 |
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: Jes, pa da me babo kune... Postano: 02 vel 2013, 00:47 |
|
|
mario_cro je napisao/la: Ona predzadnja utakmica Hrvatska -Turska je bila baš za pamćenje.Sjedim ja u kafiću ,gledam utakmicu i okrenem se i vidim rođaka u Turskoj majici... Eto ,to su miješani brakovi,dakle nije to dobro.  Čudno je to, mislim da su takvi slučajevi iznimka, a ne pravilo. 
_________________ (*_*)
|
|
Vrh |
|
 |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Jes, pa da me babo kune... Postano: 02 vel 2013, 00:51 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: Kako mislis ne da na viru i porijeklo? Sto bi to moralo znaciti. Da pjevusi sve su straze dzenerala Draze dok pece kolac, ili? I da mi naredi da mi dica budu pravoslavci? Odmah odlazis u ekstrem... Ne, samo da drzi do pripadnosti svom narodu i religiji, da postuje obicaje i tradiciju... u nekom normalnom okviru...
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Jes, pa da me babo kune... Postano: 02 vel 2013, 00:52 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: Sto se ljutis, pitan iz znatizelje...nije ti se dalo, fali municije? I kad ćeš uloviti na forumu neku da ti pravi djecu katolike ? Vidim uzvrtio si se oko one Sabury. Pravi tovar kamenjarac. Najgore je što bi zbog takvih stvari i svoj narod izdao.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Jes, pa da me babo kune... Postano: 02 vel 2013, 00:56 |
|
|
imao sam jednu ljetnu vezu koja se otegla na još nekoliko viđanja do zime s jednom Beograđankom prije 6 godina. ta je bila ono što bi mi kolokvijalno nazvali četnikuša, navijala za Zvezdu itd.  jednom prilikom, možda 7.-8. dan našeg poznanstva i druženja na moru veli ona da bi voljela imat petero djece, a da bi maksimalno troje moglo biti kršteno u KC.  nije potrajalo da isprobamo. te veze su slatke do bola, još ako je žena bombastična radi se o pravom raju, ali ne dulje nego što traje ljeto.
|
|
Vrh |
|
 |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Jes, pa da me babo kune... Postano: 02 vel 2013, 00:58 |
|
|
dudu je napisao/la: imao sam jednu ljetnu vezu koja se otegla na još nekoliko viđanja do zime s jednom Beograđankom prije 6 godina. ta je bila ono što bi mi kolokvijalno nazvali četnikuša, navijala za Zvezdu itd.  jednom prilikom, možda 7.-8. dan našeg poznanstva i druženja na moru veli ona da bi voljela imat petero djece, a da bi maksimalno troje moglo biti kršteno u KC.  nije potrajalo da isprobamo. te veze su slatke do bola, još ako je žena bombastična radi se o pravom raju, ali ne dulje nego što traje ljeto. Jbg, da je navijala za Partizan, mogao bi jos neki kompromis da napravis, Njofra, jugoslovenski klub...i te fore... Zvezda...tu nema kompromisa, ne da ona na svoje 
|
|
Vrh |
|
 |
puntar2.0
|
Naslov: Re: Jes, pa da me babo kune... Postano: 02 vel 2013, 00:59 |
|
|
BBC je napisao/la: puntar2.0 je napisao/la: Sto se ljutis, pitan iz znatizelje...nije ti se dalo, fali municije? I kad ćeš uloviti na forumu neku da ti pravi djecu katolike ? Vidim uzvrtio si se oko one Sabury. Pravi tovar kamenjarac. Najgore je što bi zbog takvih stvari i svoj narod izdao. Uhu, sto san te pogodija.... Sayuri je cool zenska, a ja neman obicaj po forumu bariti zenske. Nego, Ministar jedanputa napisa da si ti majstor za barenje na internetu, jeli to istina? I da, tovar kamenjarac, sto si ti, becka fufa? 
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Jes, pa da me babo kune... Postano: 02 vel 2013, 00:59 |
|
|
Jel se računaju Hrvatice koje vratiš na katolicizam ? I supruga i roditelji. Sestru nisam mogao, daleko. Ali eto ne može sve biti savršeno. Čuda se daju uraditi sa malo inata i principa.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 27 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|