|
|
Stranica: 1/13.
|
[ 316 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
urednik
|
Naslov: Ishod muslimansko-hrvatskog sukoba Postano: 02 ožu 2012, 21:35 |
|
|
Ima li netko relevantnu kartu koja bi pokazala stanje na frontu na dan potpisivanja Washingtonsog sporazuma?
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
dudu
|
Naslov: Re: Ishod H-B sukoba Postano: 02 ožu 2012, 21:41 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60280 Lokacija: DAZP HQ
|
ovo je stanje u trenutku potpisa Washingtonskog sporazuma. ![slika](https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/f/f2/Bih94.JPG/661px-Bih94.JPG)
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
urednik
|
Naslov: Re: Ishod H-B sukoba Postano: 02 ožu 2012, 21:43 |
|
|
Zašto od toga nije napravljen treći entitet?
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
MRSHO
|
Naslov: Re: Ishod H-B sukoba Postano: 02 ožu 2012, 22:01 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 12:02 Postovi: 8019 Lokacija: Banovina Usora
|
Da se nadovežem na kartu dudu-a koja ima grešaka... Enkalva Vareš-Daštanskog pod kontrolom HVO je znatno veća, također teritoriji pod kontrolom 108. HVO Ravne-Brčko, žepačka enklava veća i u dolini Lašve i teritoriji općine Uskoplje veći pod kontrolom HVO...
Ceha će to detaljnije kad navrati na forum...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Bobovac
|
Naslov: Re: Ishod H-B sukoba Postano: 02 ožu 2012, 22:06 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25890 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Onda je tu i Konjička enklavica...
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
urednik
|
Naslov: Re: Ishod H-B sukoba Postano: 02 ožu 2012, 23:55 |
|
|
Zar Konjic nije zauzela ABIH?
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Ishod H-B sukoba Postano: 03 ožu 2012, 00:05 |
|
|
urednik je napisao/la: Zar Konjic nije zauzela ABIH? Ostala su tri hrvatska sela.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1099 of 2558 - 42.96%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
pagan
|
Naslov: Re: Ishod H-B sukoba Postano: 03 ožu 2012, 00:08 |
|
|
urednik je napisao/la: Zar Konjic nije zauzela ABIH? a koji sad ti
_________________ ...naši zadržavaju po koju usamljenu zgradu, kao: "Hrvatski dom", hotel "Kalin", jedna zgrada u Gaju... Sva vojska u potpunom okruženju. Takvo nešto ne bih ni ja baba rasporedila.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
urednik
|
Naslov: Re: Ishod H-B sukoba Postano: 03 ožu 2012, 00:24 |
|
|
Citat: Misliš sa Uskopljom, Vakuf nije ime toga grada , bar ne Hrvatima . Iz prostog razloga da nismo imali snage održati taj koridor , da smo ga i probili nastale bi dodatne komplikacije te je pitanje bi li došlo do Oluje i oslobađanja zapadne Bosne . Mar-kan je napravio dobru analizu tog slučaja na pdfu povijest . Dana 22. oktobra 1993. na sastanku u Predsjedničkim dvorima, na kojem su pored Tuđmana prisustvovali i Janko Bobetko, Imra Agotić, Josip Lucić i Gojko Šušak, Franjo Tuđman o napadu na Gornji Vakuf i ostale bosanskohercegovačke gradove kaže: "Ja sam pred par mjeseci izložio situaciju, dao zadaću ministru odbrane Šušku i generalu Bobetku, naša pomoć i naše angažiranje u Herceg-Bosni, jer se tamo rješava, rekao sam im da se tamo rješava pitanje budućih granica hrvatske države. I, kod toga sam ukazao da je veoma važno da se odbrane, tada, oni položaji koje je HVO tamo držao. To je bila ona crta, dakle, Novi Travnik, Vitez, Busovača, Mostar, i da bi trebalo, po mogućnosti, riješiti, što prije, problem Gornjeg Vakufa. Od tada pa nadalje, vođene su te operacije i imali smo stanoviti uspjeh. Ali, ta zadaća sasvim nije do kraja izvršena, i koliko sam ja čuo, koliko smo mi pružali pomoć, ali ima i stanovitih pritužbi, sa tog ratišta, da po nekakvim, u pogledu materijala i u pogledu ljudstva, da nije bilo dovoljno pomoći s naše strane. Pa bih želio da čujem s vaše strane, šta je do sada učinjeno i da se dogovorimo dalje (...)" Koliko ja razumijem da se osvojio Vakuf stvorila bi se velika Hrvatska?
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
neo
|
Naslov: Re: Ishod H-B sukoba Postano: 03 ožu 2012, 16:25 |
|
Pridružen/a: 04 lip 2009, 21:30 Postovi: 452 Lokacija: desno kod placa
|
@urednik seres i pakujes ***
velika Hrvatska nije bila u planu nikada m nego obrana Hrvata H-B-a pred cetnicima i povampirenim muslimanima gladnih tudjih kuca i bogatstva,:)
_________________ Gotovina i Markač Hrvatski heroji domovinskog rata, p.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
urednik
|
Naslov: Re: Ishod H-B sukoba Postano: 03 ožu 2012, 16:28 |
|
|
neo je napisao/la: @urednik seres i pakujes ***
velika Hrvatska nije bila u planu nikada m nego obrana Hrvata H-B-a pred cetnicima i povampirenim muslimanima gladnih tudjih kuca i bogatstva,:) Kako nije? Vidiš da njofra govori o budućim granicama RH.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
neo
|
Naslov: Re: Ishod H-B sukoba Postano: 03 ožu 2012, 16:30 |
|
|
Njofra je govorio i slabo djelovao . Gdje je to ruzni izet ikada spomenuo Hrvate kao sastavni dio obrane bih-a . dapace ignore je bio na veliki nacin .
ima li salvete negdje da vidimo granice buduce drzave .
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
neo
|
Naslov: Re: Ishod H-B sukoba Postano: 03 ožu 2012, 16:30 |
|
|
dupli
a i dije vnago
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
urednik
|
Naslov: Re: Ishod H-B sukoba Postano: 03 ožu 2012, 16:38 |
|
|
Izgubili ste rat i s time se ne možete pomiriti.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
urednik
|
Naslov: Re: Ishod H-B sukoba Postano: 03 ožu 2012, 16:46 |
|
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
neo
|
Naslov: Re: Ishod H-B sukoba Postano: 03 ožu 2012, 16:47 |
|
|
ma nismo niti imali rat a rat je popuso lojvac kao ti kada je alija sirotanovic , dao potpis u DaytonU i sada tu dosjes soliti pamet , na nivou 7 godisnjaka ( ispricavam se svim koji se tako osjecaju) mi smo ionako imali otprilike posjed pod vojskom ( povrsinom) na nivou prije rata a i jos uz to smlo blokirali sarajevo :)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
MRSHO
|
Naslov: Re: Ishod H-B sukoba Postano: 03 ožu 2012, 16:48 |
|
|
Uredniče, molim te odgovori mi u kojem si gradu u RH boravio kao izbjeglica?
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
urednik
|
Naslov: Re: Ishod H-B sukoba Postano: 03 ožu 2012, 16:51 |
|
|
neo je napisao/la: ma nismo niti imali rat a rat je popuso lojvac kao ti kada je alija sirotanovic , dao potpis u DaytonU i sada tu dosjes soliti pamet , na nivou 7 godisnjaka ( ispricavam se svim koji se tako osjecaju) mi smo ionako imali otprilike posjed pod vojskom ( povrsinom) na nivou prije rata a i jos uz to smlo blokirali sarajevo :) Mi imamo danas cijelu FBIH a vi imate 0% HR HB
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
s@lko dinamita$
|
Naslov: Re: Ishod H-B sukoba Postano: 03 ožu 2012, 16:51 |
|
|
urednik je napisao/la: Izgubili ste rat i s time se ne možete pomiriti. Jep. Evo unitarne bosne bez ikakvih entiteta i kantona jer ste vi i vaša opcija pobijedili . Ne seri kvake druže. Da vam nije hrvatske i hrvata, isparili bi prije 20godina. Bolje dignite spomenik tom Franji u sred Sarajeva
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
neo
|
Naslov: Re: Ishod H-B sukoba Postano: 03 ožu 2012, 16:53 |
|
|
urednik je napisao/la: neo je napisao/la: ma nismo niti imali rat a rat je popuso lojvac kao ti kada je alija sirotanovic , dao potpis u DaytonU i sada tu dosjes soliti pamet , na nivou 7 godisnjaka ( ispricavam se svim koji se tako osjecaju) mi smo ionako imali otprilike posjed pod vojskom ( povrsinom) na nivou prije rata a i jos uz to smlo blokirali sarajevo :) Mi imamo danas cijelu FBIH a vi imate 0% HR HB ma nemate vise nista vise od nas samo sto pokusavate biti gazde u ovome siromasnijem dijelu sve ce doci na svoje nekak vec vidim buducnost , bih NE moze u EU jer ima muslimana previse
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
MRSHO
|
Naslov: Re: Ishod H-B sukoba Postano: 03 ožu 2012, 16:54 |
|
|
urednik je napisao/la: neo je napisao/la: ma nismo niti imali rat a rat je popuso lojvac kao ti kada je alija sirotanovic , dao potpis u DaytonU i sada tu dosjes soliti pamet , na nivou 7 godisnjaka ( ispricavam se svim koji se tako osjecaju) mi smo ionako imali otprilike posjed pod vojskom ( povrsinom) na nivou prije rata a i jos uz to smlo blokirali sarajevo :) Mi imamo danas cijelu FBIH a vi imate 0% HR HB Odgovori na pitanje debilu!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
urednik
|
Naslov: Re: Ishod H-B sukoba Postano: 03 ožu 2012, 16:54 |
|
|
s@lko dinamita$ je napisao/la: urednik je napisao/la: Izgubili ste rat i s time se ne možete pomiriti. Jep. Evo unitarne bosne bez ikakvih entiteta i kantona jer ste vi i vaša opcija pobijedili . Ne seri kvake druže. Da vam nije hrvatske i hrvata, isparili bi prije 20godina. Bolje dignite spomenik tom Franji u sred Sarajeva Zašto bi se dignuo spomenik onome koji je mrzio muslimane-bošnjake i želio pripojiti dijelove bih hrvatskoj? Nije želio nikakvu BIH.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
mario_cro
|
Naslov: Re: Ishod H-B sukoba Postano: 03 ožu 2012, 16:55 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2011, 13:01 Postovi: 3675 Lokacija: Edmonton,Alberta,Canada
|
Daj banajte đubre,podjebava pola foruma.
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
s@lko dinamita$
|
Naslov: Re: Ishod H-B sukoba Postano: 03 ožu 2012, 16:56 |
|
|
urednik je napisao/la: s@lko dinamita$ je napisao/la: Jep. Evo unitarne bosne bez ikakvih entiteta i kantona jer ste vi i vaša opcija pobijedili .
Ne seri kvake druže. Da vam nije hrvatske i hrvata, isparili bi prije 20godina. Bolje dignite spomenik tom Franji u sred Sarajeva
Zašto bi se dignuo spomenik onome koji je mrzio muslimane-bošnjake i želio pripojiti dijelove bih hrvatskoj? Nije želio nikakvu BIH. Jel imaš više od 15 godina? aj tutanj ološu muslimanski
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
urednik
|
Naslov: Re: Ishod H-B sukoba Postano: 03 ožu 2012, 16:56 |
|
|
mario_cro je napisao/la: Daj banajte đubre,podjebava pola foruma. Ja nikoga nisam vrijeđao za razliku od vas. Samo sam rekao kako stvari stoje. Bježite od stenograme jer su oni dokaz Hrvatske umiješanosti u rat.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 10 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|