|
|
Stranica: 1/3.
|
[ 58 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
VojvodinaStudent
|
Naslov: Pozdrav iz a.p. Vojvodine :)) Postano: 03 stu 2010, 12:06 |
|
|
Dragi Hrvati kada se vec vise planirate dogovoriti sa Republikom Srpskom i srusiti B&H, em je zastava ruzna, em vam je glavni grad jedno Sarajevo. Ja bih bio u bedaku na vasem mestu :)) Zar pored Mostara...eh eh Puno smo se voleli pa mrzeli pa voleli pa mrzeli , sad je red da se jos jednom za kraj zaljubimo i kazemo good bye Bosni , zar ne? :))) Srbi su za treci , HR entitet pa onda da se lepo razidjemo, u suprotnom Srbi svejedno odose a vi onda uzivajte sa muslimanima. :))) izbor je vas Srbi i  kazu ne  :))))
|
|
Vrh |
|
 |
Zepce Jugend
|
Naslov: Re: Pozdrav iz a.p. Vojvodine :)) Postano: 03 stu 2010, 12:10 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
VojvodinaStudent
|
Naslov: Re: Pozdrav iz a.p. Vojvodine :)) Postano: 03 stu 2010, 12:16 |
|
|
Vojvodjanin :))) biraj, imas 26 nacija ovde :)
|
|
Vrh |
|
 |
VojvodinaStudent
|
Naslov: Re: Pozdrav iz a.p. Vojvodine :)) Postano: 03 stu 2010, 12:16 |
|
|
mamin i tatin 
|
|
Vrh |
|
 |
teranova
|
Naslov: Re: Pozdrav iz a.p. Vojvodine :)) Postano: 03 stu 2010, 12:17 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
TG-B.B.B
|
Naslov: Re: Pozdrav iz a.p. Vojvodine :)) Postano: 03 stu 2010, 12:21 |
|
Pridružen/a: 18 kol 2009, 11:00 Postovi: 1708 Lokacija: ...................
|
ma on je neka bosancina iz istocne bosne, sigurno nije lala!!
_________________ Cuius regio, eius religio
|
|
Vrh |
|
 |
VojvodinaStudent
|
Naslov: Re: Pozdrav iz a.p. Vojvodine :)) Postano: 03 stu 2010, 12:23 |
|
|
Ahahaha, ja sam Lalos iz Novoga Sada. Ta mani me sad da ti krenem pricati po nashki. Osh nesh verovati :))
Vojvodjanin postoji HELOU, to ti je ono kao sto su Dalmosi u HR i vise, imamo kulturnu,ekonomsku i sociolosku autonomiju u Srbiji :)))
|
|
Vrh |
|
 |
teranova
|
Naslov: Re: Pozdrav iz a.p. Vojvodine :)) Postano: 03 stu 2010, 12:24 |
|
|
Kako mrzim te laloše. Sigurno voliš panonskog govnara.
|
|
Vrh |
|
 |
TG-B.B.B
|
Naslov: Re: Pozdrav iz a.p. Vojvodine :)) Postano: 03 stu 2010, 12:27 |
|
|
Čanak je bas cool matori, ja da sam srbin glasovo bi za njega.....
|
|
Vrh |
|
 |
teranova
|
|
|
|
Vrh |
|
 |
Urbana
|
|
Pridružen/a: 31 svi 2009, 17:52 Postovi: 1855 Lokacija: forum HB
|
Tera BRE..jel se ljuljalo? 
|
|
Vrh |
|
 |
VojvodinaStudent
|
Naslov: Re: Pozdrav iz a.p. Vojvodine :)) Postano: 03 stu 2010, 12:28 |
|
|
Haha e pa sad, fan sam LSV- Liga Vojvodine, tj autonomas, Nenad Canak je predsednik te stranke a Panonski Govnar se igrao sa mojim tatom kad je bio mali ,tj moj tata mali posto je govnar stariji od njega :P
|
|
Vrh |
|
 |
teranova
|
Naslov: Re: Pozdrav iz a.p. Vojvodine :)) Postano: 03 stu 2010, 12:29 |
|
|
Urbana je napisao/la: Tera BRE..jel se ljuljalo?  Jeste ali mnogo manje nego kad je bilo u CG, tako da sam znala da nije bogznašta.
|
|
Vrh |
|
 |
teranova
|
Naslov: Re: Pozdrav iz a.p. Vojvodine :)) Postano: 03 stu 2010, 12:31 |
|
|
VojvodinaStudent je napisao/la: Haha e pa sad, fan sam LSV- Liga Vojvodine, tj autonomas, Nenad Canak je predsednik te stranke a Panonski Govnar se igrao sa mojim tatom kad je bio mali ,tj moj tata mali posto je govnar stariji od njega :P Dosta si boravio ovde, ajde razlaz.
|
|
Vrh |
|
 |
Prigorac
|
Naslov: Re: Pozdrav iz a.p. Vojvodine :)) Postano: 03 stu 2010, 12:32 |
|
Pridružen/a: 17 vel 2010, 14:53 Postovi: 779 Lokacija: Pod Sljemenom
|
VojvodinaStudent je napisao/la: Haha e pa sad, fan sam LSV- Liga Vojvodine, tj autonomas, Nenad Canak je predsednik te stranke a Panonski Govnar se igrao sa mojim tatom kad je bio mali ,tj moj tata mali posto je govnar stariji od njega :P Bok autonomaš  . No daj rađe da Vojvodina bude regija, bolje tak uredit državu neg da samo jedan dio bude autonoman. Jel vam prošo onaj plan o preustroju Srbije na regije i kolko ih je u planu? Kolko je jak LSV u Vojvodini?
_________________ Say kaj or die
|
|
Vrh |
|
 |
FreeSrpska
|
Naslov: Re: Pozdrav iz a.p. Vojvodine :)) Postano: 03 stu 2010, 12:32 |
|
|
VojvodinaStudent je napisao/la: Vojvodjanin postoji HELOU, to ti je ono kao sto su Dalmosi u HR i vise, imamo kulturnu,ekonomsku i sociolosku autonomiju u Srbiji :))) Prika bez ljutnje ali s jedne strane si za nezavisnu R. Srpsku kao svaki čestiti Srbin a s druge si ponosan na autonomiju Vojvodine u kojoj živi skoro 80% Srba i kojima ta autonomija ne treba i kojima je ona naturena mimo njihove volje. Tu meni nešto ne štima 
|
|
Vrh |
|
 |
TG-B.B.B
|
Naslov: Re: Pozdrav iz a.p. Vojvodine :)) Postano: 03 stu 2010, 12:33 |
|
|
pa valjda lala ima pravo na svoje mišljenje, ti bi sve neistomišljenike proćerala....bas si prava srpkinja
|
|
Vrh |
|
 |
Prigorac
|
Naslov: Re: Pozdrav iz a.p. Vojvodine :)) Postano: 03 stu 2010, 12:34 |
|
|
FreeSrpska je napisao/la: VojvodinaStudent je napisao/la: Vojvodjanin postoji HELOU, to ti je ono kao sto su Dalmosi u HR i vise, imamo kulturnu,ekonomsku i sociolosku autonomiju u Srbiji :))) Prika bez ljutnje ali s jedne strane si za nezavisnu R. Srpsku kao svaki čestiti Srbin a s druge si ponosan na autonomiju Vojvodine u kojoj živi skoro 80% Srba i kojima ta autonomija ne treba i kojima je ona naturena mimo njihove volje. Tu meni nešto ne štima  Pa kod nas se govorilo: Brčko galaksija kad je posto distrikt. Kaj onda Vojvodina nemre bit regija il autonomija? Iako teško da bi ovo drugo prošlo na referendumu.
|
|
Vrh |
|
 |
VojvodinaStudent
|
Naslov: Re: Pozdrav iz a.p. Vojvodine :)) Postano: 03 stu 2010, 12:35 |
|
|
Zaboravio sam da vam kazem da je u Srbiji bio jak zemljotres nocas 5.4 stepena i sve se treslo a jedan grad je bio odsecen od sveta par sati :))) Feeling je biti na osmom spratu tokom zemljotresa,1 metar napred 1 nazad 
|
|
Vrh |
|
 |
Urbana
|
Naslov: Re: Pozdrav iz a.p. Vojvodine :)) Postano: 03 stu 2010, 12:36 |
|
|
Prigorac je napisao/la: VojvodinaStudent je napisao/la: Haha e pa sad, fan sam LSV- Liga Vojvodine, tj autonomas, Nenad Canak je predsednik te stranke a Panonski Govnar se igrao sa mojim tatom kad je bio mali ,tj moj tata mali posto je govnar stariji od njega :P Bok autonomaš  . No daj rađe da Vojvodina bude regija, bolje tak uredit državu neg da samo jedan dio bude autonoman. Jel vam prošo onaj plan o preustroju Srbije na regije i kolko ih je u planu? Kolko je jak LSV u Vojvodini? Vidi ove hijene... Imas ti Vojvodina da brines o njima.. 
|
|
Vrh |
|
 |
TG-B.B.B
|
Naslov: Re: Pozdrav iz a.p. Vojvodine :)) Postano: 03 stu 2010, 12:39 |
|
|
ala su srbi osjetljivi na vojvodinu, bio sam u vojvodini par puta i mogu reć da su ljudi super, nisu toliko mrzovoljni ko ovi srbijanci 
|
|
Vrh |
|
 |
FreeSrpska
|
Naslov: Re: Pozdrav iz a.p. Vojvodine :)) Postano: 03 stu 2010, 12:39 |
|
|
Prigorac je napisao/la: Kolko je jak LSV u Vojvodini? Toliko je jak i moćan da svi mogu stati u jedan do dva šinobusa. Mislim i na političku garnituru i na njihove glasače. Minorni su da minorniji ne mogu biti ali s obzirom na često gostovanje g. Čmarka na B92, stiče se lažni utisak da taj pakšu ima barem 70% glasača u Vojvodini 
|
|
Vrh |
|
 |
Urbana
|
Naslov: Re: Pozdrav iz a.p. Vojvodine :)) Postano: 03 stu 2010, 12:41 |
|
|
FreeSrpska je napisao/la: VojvodinaStudent je napisao/la: Vojvodjanin postoji HELOU, to ti je ono kao sto su Dalmosi u HR i vise, imamo kulturnu,ekonomsku i sociolosku autonomiju u Srbiji :))) Prika bez ljutnje ali s jedne strane si za nezavisnu R. Srpsku kao svaki čestiti Srbin a s druge si ponosan na autonomiju Vojvodine u kojoj živi skoro 80% Srba i kojima ta autonomija ne treba i kojima je ona naturena mimo njihove volje. Tu meni nešto ne štima  Prika je foler..i to zakljucis cim pocne ja sam Srbin, ja sam Srbin..pa ja sam Srbin... Nov je.. skrece paznju na sebe...al vec vidjeno i cesto ponavljano nije tako zanimljivo.. Ne bar dugogodisnjim forumasima.
|
|
Vrh |
|
 |
teranova
|
Naslov: Re: Pozdrav iz a.p. Vojvodine :)) Postano: 03 stu 2010, 12:41 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Prigorac
|
Naslov: Re: Pozdrav iz a.p. Vojvodine :)) Postano: 03 stu 2010, 12:42 |
|
|
Urbana je napisao/la: Prigorac je napisao/la: Bok autonomaš  . No daj rađe da Vojvodina bude regija, bolje tak uredit državu neg da samo jedan dio bude autonoman. Jel vam prošo onaj plan o preustroju Srbije na regije i kolko ih je u planu? Kolko je jak LSV u Vojvodini? Vidi ove hijene... Imas ti Vojvodina da brines o njima..  Ne kužim ovo s hijenom? Kolko sam upoznat baš Beograd u zadnje vrijeme radi na preustroju države na regije (kaj osobno podržavam jer mi je to najbolji ustroj). Naravno da je to i rađeno s ciljem da Kosovo bude jedna regija, pa da EU i SAD možda prihvate Kosovo unutar Srbije, no nije prošlo. Ne znam možda je sad taj plan na ledu. A kao što vidiš i sam sam reko da je bolje da Vojvodina bude regija, a ne autonomna pokrajina. Osim ak si autonomašica pa sam fulao vasceo fudbal 
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 20 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|