|
|
Stranica: 1/10.
|
[ 227 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Vladimir RUS
|
Naslov: Iskusne ili nevine djevojke? Postano: 31 ožu 2014, 21:10 |
|
|
Pitanje je više za momke, ali i djevojke se mogu priključiti u raspravi na ovu temu. :)
Dakle realno i jedan i drugi tip cura su na svoje načine zanimljive, stoga slijedi nekoliko pitanja:
Koje vam se cure čine više atraktivnijima: neiskusne ili iskusne?
Sa kojom od ova dva tipa cura biste krenuli u akciju?
Dali pravite selekciju (birate) ili vam je svejedno i ne obraćate pažnju na to?
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Iskusne ili nevine djevojke? Postano: 31 ožu 2014, 21:21 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24083 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Zlatna sredina. Prije mene, idealno bi bilo max. 2-3 momka.
Preiskusne i skroz neiskusne gube svoju draž.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Iskusne ili nevine djevojke? Postano: 31 ožu 2014, 22:07 |
|
|
lider30 je napisao/la: Zlatna sredina. Prije mene, idealno bi bilo max. 2-3 momka.
Preiskusne i skroz neiskusne gube svoju draž. A ta 2-3 momka,shebali im garanciju?
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Iskusne ili nevine djevojke? Postano: 01 tra 2014, 08:12 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25883 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Ne bih znao... ja sam svakoj bio drugi... nikad prvi ni osmi, svaka mi je rekla da sam joj baš drugi fucker. Hm... baš čudno, je li se to još nekome od vas desilo tj dešava??
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Iskusne ili nevine djevojke? Postano: 01 tra 2014, 13:09 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Ne bih znao... ja sam svakoj bio drugi... nikad prvi ni osmi, svaka mi je rekla da sam joj baš drugi fucker. Hm... baš čudno, je li se to još nekome od vas desilo tj dešava?? Kad više nije nevina najmanja šteta je da kaže da si joj drugi, to je uobičajena pojava.
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Iskusne ili nevine djevojke? Postano: 01 tra 2014, 13:37 |
|
|
Niti jedne.
"Nije li bolje dospjeti u ruke ubojice negoli u snove pohotne žene. A pogledajte samo te muževe: njihovo oko kaže - ne znaju ništa bolje na zemlji nego leći s nekom ženom."
Sačuvaj nas Bože gladi, rata, liberala i žena.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
|
Vukan
|
Naslov: Re: Iskusne ili nevine djevojke? Postano: 01 tra 2014, 15:02 |
|
Pridružen/a: 13 svi 2013, 20:17 Postovi: 732 Lokacija: Glavni grad
|
Nevine.
_________________ Audaces fortuna iuvat
|
|
Vrh |
|
|
Ateist
|
Naslov: Re: Iskusne ili nevine djevojke? Postano: 01 tra 2014, 15:26 |
|
|
Skoro da ne postoje lijepe djevice starije od 17 godina.
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Iskusne ili nevine djevojke? Postano: 01 tra 2014, 15:38 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7371 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Ateist je napisao/la: Skoro da ne postoje lijepe djevice starije od 17 godina.
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
Vukan
|
Naslov: Re: Iskusne ili nevine djevojke? Postano: 01 tra 2014, 15:48 |
|
|
Ateist je napisao/la: Skoro da ne postoje lijepe djevice starije od 17 godina. Ima ih napretek, jebote, u nas je češće da su objektivno ljepše cure nevine. Ružne rijetko ko hoće, tako da se polovnjače najviše troše.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Iskusne ili nevine djevojke? Postano: 01 tra 2014, 18:19 |
|
|
Vukan je napisao/la: Nevine. U praksi postoje dva tipa cura: one koje iskreno priznaju "svoju prošlost", kao i one koje slažu da si joj bio prvi.
|
|
Vrh |
|
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Iskusne ili nevine djevojke? Postano: 02 tra 2014, 00:00 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 6018 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
Za zabavu iskusne, za brak nevine ili one manje iskusne.
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Iskusne ili nevine djevojke? Postano: 02 tra 2014, 11:24 |
|
|
Ajde da ovi malo mlađi ili sanjari tako nešto izvale ali zar i ti Duxe? Po prirodi stvari ne postoje "nevine" žene. To je contradictio in adjecto.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Iskusne ili nevine djevojke? Postano: 02 tra 2014, 11:40 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17473 Lokacija: יום טוב
|
Bobovac je napisao/la: Ne bih znao... ja sam svakoj bio drugi... nikad prvi ni osmi, svaka mi je rekla da sam joj baš drugi fucker. Hm... baš čudno, je li se to još nekome od vas desilo tj dešava?? a zašto uopće pitaš kad znaš da odgovor neće biti iskren?
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Iskusne ili nevine djevojke? Postano: 02 tra 2014, 11:56 |
|
|
Daj neku riječ razuma ovim ludim muškarcima...
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Iskusne ili nevine djevojke? Postano: 02 tra 2014, 12:04 |
|
|
doc je napisao/la: Daj neku riječ razuma ovim ludim muškarcima... pa rekoh. ne znam zašto se uopće zamarate nekim pitanjima, ionako će 90 % od vas biti papučari. iskusna ili ne, prava će vas žena motati kako joj volja.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Iskusne ili nevine djevojke? Postano: 02 tra 2014, 12:09 |
|
|
Ima tu i druga strana one: Žene muškarce hvale kao osvajače, a zapravo su uvjerene da im prepuštaju neki teritorij... Uglavnom bitno da je ekvilibrij. Da živimo međusobno u strahu jedni od drugih.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Iskusne ili nevine djevojke? Postano: 02 tra 2014, 12:16 |
|
|
doc je napisao/la: Ima tu i druga strana one: Žene muškarce hvale kao osvajače, a zapravo su uvjerene da im prepuštaju neki teritorij... Uglavnom bitno da je ekvilibrij. Da živimo međusobno u strahu jedni od drugih. točnije, da vi otvarate ovakve teme o ženama, a ne pitate se šta vi nudite zauzvrat?
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Iskusne ili nevine djevojke? Postano: 02 tra 2014, 13:25 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: a ne pitate se šta vi nudite zauzvrat?
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Iskusne ili nevine djevojke? Postano: 02 tra 2014, 13:40 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: doc je napisao/la: Ima tu i druga strana one: Žene muškarce hvale kao osvajače, a zapravo su uvjerene da im prepuštaju neki teritorij... Uglavnom bitno da je ekvilibrij. Da živimo međusobno u strahu jedni od drugih. točnije, da vi otvarate ovakve teme o ženama, a ne pitate se šta vi nudite zauzvrat? Onog trenutka kad se počnemo takvo što pitat prestajemo bit muškarci. Moraš malo opuštenije pristupit ovim temama. Kako reče ja mislim Liz Hurley u nekom filmu gdje glumi vražicu na pitanje o Bogu: Svi muškarci misle da su bogovi, a ovaj to slučajno i jest.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Iskusne ili nevine djevojke? Postano: 02 tra 2014, 13:47 |
|
|
doc je napisao/la: Onog trenutka kad se počnemo takvo što pitat prestajemo bit muškarci. Moraš malo opuštenije pristupit ovim temama. Kako reče ja mislim Liz Hurley u nekom filmu gdje glumi vražicu na pitanje o Bogu: Svi muškarci misle da su bogovi, a ovaj to slučajno i jest. meni forum i služi za opuštanje. što se citata tiče, premalo je slučajne podudarnosti, čak i na forumu. pogledati Markanovu fotku gore.
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Iskusne ili nevine djevojke? Postano: 02 tra 2014, 13:51 |
|
|
Premalo?
|
|
Vrh |
|
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Iskusne ili nevine djevojke? Postano: 02 tra 2014, 14:21 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 6018 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
doc je napisao/la: Ajde da ovi malo mlađi ili sanjari tako nešto izvale ali zar i ti Duxe? Po prirodi stvari ne postoje "nevine" žene. To je contradictio in adjecto. Zato i stavih kategoriju "malo manje iskusnih".
|
|
Vrh |
|
|
Vukan
|
Naslov: Re: Iskusne ili nevine djevojke? Postano: 02 tra 2014, 14:52 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: Vukan je napisao/la: Nevine. U praksi postoje dva tipa cura: one koje iskreno priznaju "svoju prošlost", kao i one koje slažu da si joj bio prvi. Pa doznat ces jel te slagala kad tad. Hint: crvena plahta.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Iskusne ili nevine djevojke? Postano: 04 tra 2014, 14:32 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25883 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Pitanje je je li ova rasprave predmetna? VRAĆANJE NEVINOSTI KIRURŠKIM PUTEM: Slobodna Bosna tvrdi da su Hercegovke poludjele za himenoplastikom
Najviše pacijentica imam iz Hercegovine, mada ni ostatak Bosne ne zaostaje”, rekao je tuzlanski liječnik Zlatko Berberović, koji se bavi himenoplastikom ili, jednostavnije, vraćanjem nevinosti. Himenoplastika je, navodi Slobodna Bosna , zaludjela regiju, a metoda je jednostavna. Najveći broj njegovih pacijentica tuzlanskog liječnika na ovaj se korak odlučuje zbog činjenice da im je prvo seksualno iskustvo bilo loše, a ovaj stručnjak pamti jedan slučaj kada je u njegovu ordinaciju stigla djevojka koja je željela da vrati nevinost, ali treći put zaredom. “Sjećam se kad je došla prvi put. Bila je uplašena i rekla je kako se udaje za muškarca koji živi u Saudijskoj Arabiji. Drugi put je opet došla. Kada se treći put pojavila, operaciju sam joj uradio gratis i tu naša priča završava. Od tada kod mene važi pravilo: Svaki treći put je džabe!”, ispričao je doktor . Među njegovim pacijenticama su i djevojke iz dijaspore, većinom iz Italije, Austrije i Belgije romskog porijekla
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 10 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|