|
|
Stranica: 4/5.
|
[ 102 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Irma
|
Naslov: Re: Bend iz Žepča i Jelena Pavlić snimili pjesmu “Bošnjak sam reci” Postano: 17 ruj 2013, 14:03 |
|
|
Metemma je napisao/la: Nacija: Bošnjok jezik: bosonski vjera: islom  Ne, tako govori Roojko iz Loktasa. A po Banjaluci mozete redovno cut izreku "ovo je namjladja drzava u OJROPI".
|
|
Vrh |
|
 |
Irma
|
Naslov: Re: Bend iz Žepča i Jelena Pavlić snimili pjesmu “Bošnjak sam reci” Postano: 17 ruj 2013, 14:11 |
|
|
Višeslav je napisao/la: Hvala ti Bože pa znam tko sam. Pogledajte vi njih, njih treba žaliti. Svaki dan čuju neke druge informacije, dobro ti ljudi ne puknu više od tolikih mozgova u svome narodu.
Svaki dan su na ispiranju mozga, stalno im ponavljaju: tamo kod onih je nešto drugo, došli su do toga kada idu u Hrvatski dio Mostara da misle kako idu u neku drugu državu, a mi im to sigurno nismo uradili.
Oni su ljudi izgubljeni i zato kada ih sretnete na ulici ili negdje, pomozite im, imajte razumijevanja. Pa zamislite vi da vam svako 5.-10. godina netko govori kako ste netko drugi i kako vam se zemlja zove drugačije i kako bi konačno trebali znati koji je vaš jezik.
Ono baba od 70. godina ili netko sa 40. godina ne zna kako mu se zove jezik niti koje je nacionalnosti, ima li to igdje u svijetu, njima pod hitno trebaju psihijatri, ti ljudi će puknuti. Kojih 5-10 godina? 93 je vraceno narodno ime i ono je tu da ostane. Vama je samo krivo na nase nacionalno osvjestenje, i cim je pobornicima Karadzica i Bobana nesto kribvo, oni se sluze demagogijom, praveci od onih od kojih zapravo strahuju nekakve jadnike. Providni ste ko staklo, svaki vas potez znamo unaprijed. Doci ce vakat kada ce biti samo naziv Bosna, i samo naziv Bosnjak. Ono modernizovano BosaANAC niko vise i ne zeli. Ono strano nametnuto madjarsko Herzegovina cemo takodje izbrisati iz naziva drzave.
|
|
Vrh |
|
 |
Irma
|
Naslov: Re: Bend iz Žepča i Jelena Pavlić snimili pjesmu “Bošnjak sam reci” Postano: 17 ruj 2013, 14:13 |
|
|
saraj_bosna je napisao/la: Ovo "Islam mi je vjera" u pjesmi je nepotrebno. Bosnjastvo je otvoreno za sve. Vjernike, ateiste, agnostike ..
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Bend iz Žepča i Jelena Pavlić snimili pjesmu “Bošnjak sam reci” Postano: 17 ruj 2013, 14:15 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17412 Lokacija: יום טוב
|
Irma je napisao/la: Kojih 5-10 godina? 93 je vraceno narodno ime i ono je tu da ostane. Vama je samo krivo na nase nacionalno osvjestenje, i cim je pobornicima Karadzica i Bobana nesto kribvo, oni se sluze demagogijom, praveci od onih od kojih zapravo strahuju nekakve jadnike. Providni ste ko staklo, svaki vas potez znamo unaprijed. Doci ce vakat kada ce biti samo naziv Bosna, i samo naziv Bosnjak. Ono modernizovano BosaANAC niko vise i ne zeli. Ono strano nametnuto madjarsko Herzegovina cemo takodje izbrisati iz naziva drzave.
daj nauči povijest zemlje koju nazivaš domovinom. Bosanac i Hercegovac su regionalne odrednice.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
I know who I am 'cause I know who You are.
|
|
Vrh |
|
 |
Irma
|
Naslov: Re: Bend iz Žepča i Jelena Pavlić snimili pjesmu “Bošnjak sam reci” Postano: 17 ruj 2013, 14:26 |
|
|
[quote="lider30"]Bože moj medijske ofenzive. U 21. stoljeću u postnacionalnoj Europi, 150-200 godina poslije većine nacionalnih preporoda u Europi, mi gledamo svakodnevna tupljenja, kako se ljudi trebaju izjasniti. Naravno da će BiH biti zakucana na dno Europe. Ovo je se kod Muslimana trebalo dogoditi prije 150 godina i ne trebaju govoriti da je netko drugi za to kriv - nego kasne za Europom do jaja.A nažalost svoje ogromno kašnjenje u društvenim procesima moramo i mi podnositi (a i Srbi), jer su nas silom smjestili s njima u državu.[/quote] U kojoj "postanacionalnoj" Evropi? Ko se to jos u Evropi odrice svoje nacije? Sta se vas tice u kojem stadiju je nase nacionalno osvjestenje? A jesmo li kasnili za Evropom kada smo bili najveci urbanii Jugosloveni, pa su nam kao hvala priredili topove i nozeve. Ti ces nekome o "kasnjenu" drustvenih procesa? A kojim ste se vi i Srbi "drustvenim procesima" sluzili 92-95? Niko tebe silom nigdje nije smjestio, mozes uvijek otic i maticni i rezervnu domovinu, tamo gdje te srce vuce!
|
|
Vrh |
|
 |
Irma
|
Naslov: Re: Bend iz Žepča i Jelena Pavlić snimili pjesmu “Bošnjak sam reci” Postano: 17 ruj 2013, 14:28 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Irma je napisao/la: Kojih 5-10 godina? 93 je vraceno narodno ime i ono je tu da ostane. Vama je samo krivo na nase nacionalno osvjestenje, i cim je pobornicima Karadzica i Bobana nesto kribvo, oni se sluze demagogijom, praveci od onih od kojih zapravo strahuju nekakve jadnike. Providni ste ko staklo, svaki vas potez znamo unaprijed. Doci ce vakat kada ce biti samo naziv Bosna, i samo naziv Bosnjak. Ono modernizovano BosaANAC niko vise i ne zeli. Ono strano nametnuto madjarsko Herzegovina cemo takodje izbrisati iz naziva drzave.
daj nauči povijest zemlje koju nazivaš domovinom. Bosanac i Hercegovac su regionalne odrednice. Pa upravo i govorim o ukidanju regionalne odrednice Hercegovina. Zamisli da je naziv Hrvatske "Hrvatska i Dalmacija".
|
|
Vrh |
|
 |
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Bend iz Žepča i Jelena Pavlić snimili pjesmu “Bošnjak sam reci” Postano: 17 ruj 2013, 14:29 |
|
|
Najveći urbani Jugosloveni... na izborima izabraše ekstremnog islamistu Aliju i njegove jurišnike. 
|
|
Vrh |
|
 |
Irma
|
Naslov: Re: Bend iz Žepča i Jelena Pavlić snimili pjesmu “Bošnjak sam reci” Postano: 17 ruj 2013, 14:31 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Najveći urbani Jugosloveni... na izborima izabraše ekstremnog islamistu Aliju i njegove jurišnike.  Drugo su izbori 91, i nista manje nismo biralo nacionalne stranke od drugih. Bitno je sta se poslije desavalo.
|
|
Vrh |
|
 |
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Bend iz Žepča i Jelena Pavlić snimili pjesmu “Bošnjak sam reci” Postano: 17 ruj 2013, 14:36 |
|
|
Pa kad ste onda bili najveći urbani Jugosloveni? Ono kad niste glasali za islamiste? Ili ono kad ste branili Jugoslaviju?
|
|
Vrh |
|
 |
Irma
|
Naslov: Re: Bend iz Žepča i Jelena Pavlić snimili pjesmu “Bošnjak sam reci” Postano: 17 ruj 2013, 14:40 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Pa kad ste onda bili najveći urbani Jugosloveni? Ono kad niste glasali za islamiste? Ili ono kad ste branili Jugoslaviju? Sve do izlaska Slovenije i Hrvatske iz SFRJ, i kada je na vidjelo izasao srpski nacionalizam.
|
|
Vrh |
|
 |
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Bend iz Žepča i Jelena Pavlić snimili pjesmu “Bošnjak sam reci” Postano: 17 ruj 2013, 14:43 |
|
|
Mož' bit' da grešim, ali ti izbori su bili pre proglašenja nezavisnosti Slovenije i Hrvatske.
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Bend iz Žepča i Jelena Pavlić snimili pjesmu “Bošnjak sam reci” Postano: 17 ruj 2013, 14:50 |
|
|
Irma je napisao/la: Pa upravo i govorim o ukidanju regionalne odrednice Hercegovina. Zamisli da je naziv Hrvatske "Hrvatska i Dalmacija". nekad jest bio, ali je prihvaćeno novo jedinstveno ime. za BIH nema takvog prijedloga. a i da ga ima, sumnjam da će ga većina prihvatiti. osim ako nećete krenuti srpskim stopama, počistiti druga dva naroda pa proglasiti islamsku republiku Bošnjakiju. 
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Bend iz Žepča i Jelena Pavlić snimili pjesmu “Bošnjak sam reci” Postano: 17 ruj 2013, 14:52 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 22030 Lokacija: među zvijezdama
|
Ni srpski " nacionalizam " ne datira od početka devedesetih  Pogrešno je uopće tvrditi da su dogadjaji devedesetih spontano iscenirani desetak dana prije početka svega onoga. Godinama je to pripremano..
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Bend iz Žepča i Jelena Pavlić snimili pjesmu “Bošnjak sam reci” Postano: 17 ruj 2013, 14:57 |
|
|
Tu se slažemo da je sve to godinama pripremano...
I čisto da bude jasno, ne smeta meni što svi glasate za SDA i tekbirate, al' daj se onda ne mlatite kako ste bili Jugosloveni i sl. Kao ono, jadni naivni, a zle četke i ujkače drže satare iza leđa i podlo se smeškaju.
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Bend iz Žepča i Jelena Pavlić snimili pjesmu “Bošnjak sam reci” Postano: 17 ruj 2013, 15:08 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 22030 Lokacija: među zvijezdama
|
A što ti ima smetati u Voši ?
I da što bude u BiH ti si u istom polozaju kao i ja u AT.Uz olakotnu okolnost za mene -zensko sam. Nisam ni sumnjala da ćeš kao dobrovoljac drzati neku Novu buduću opsadu Sarajeva.
Ekstremiste ne podnosim.Vaši srpski ravnogorci u istoj su mi ravni kao i vehabije.O pokojnom Aliji i Bakiru junioru davno sam se izjasnila kao i o SDA.
Na kraju vaš srpski ekstremizam je iznjedrio te vehabije..Koliko ih je i je li ih uopće bilo prije rata ?
Zalosna je činjenica da su ljudi poput Fatmira Alispahića ( obrazovani ) zastranili.
Ljudi iz uglednih i cijenjenih porodica...Najveće razočarenje mi je upravo to, a ne poluretard Mevlid Jašarević.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Bend iz Žepča i Jelena Pavlić snimili pjesmu “Bošnjak sam reci” Postano: 17 ruj 2013, 15:15 |
|
|
Da se ovde interesuju samo sadašnji stanovnici BiH, nit' bi bilo nešto aktivnosti nit' bi sam forum postojao.
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Bend iz Žepča i Jelena Pavlić snimili pjesmu “Bošnjak sam reci” Postano: 17 ruj 2013, 15:49 |
|
|
Irma je napisao/la: Doci ce vakat kada ce biti samo naziv Bosna, i samo naziv Bosnjak.. Au,pa ova isključivost smrdi na fašizam!? Što bi rekao jedan moj prijatelj,Musliman sa velikim M-jes',kad bi se ispod sećije ganjali...
|
|
Vrh |
|
 |
Višeslav
|
Naslov: Re: Bend iz Žepča i Jelena Pavlić snimili pjesmu “Bošnjak sam reci” Postano: 17 ruj 2013, 16:10 |
|
|
Citat: Kojih 5-10 godina? 93 je vraceno narodno ime i ono je tu da ostane. Vama je samo krivo na nase nacionalno osvjestenje, i cim je pobornicima Karadzica i Bobana nesto kribvo, oni se sluze demagogijom, praveci od onih od kojih zapravo strahuju nekakve jadnike. Providni ste ko staklo, svaki vas potez znamo unaprijed. Doci ce vakat kada ce biti samo naziv Bosna, i samo naziv Bosnjak. Ono modernizovano BosaANAC niko vise i ne zeli. Ono strano nametnuto madjarsko Herzegovina cemo takodje izbrisati iz naziva drzave.[/quote] Citat: Sta se vas tice u kojem stadiju je nase nacionalno osvjestenje? Draga prijateljice, vidim ja kako svaki moj post do sada napisani ima smisla, na žalost vašu ;) Da tebi tvoj prijatelj i susjed objasni par stvarčica, znam kako je teško nakon tolikih "ispiranja" prihvatiti istinu i biti realan i ne braniti nikom ništa, ali shvaćam ja vas, a vjeruj mi i ostali pripadnici moga, a još uvijek i našeg naroda ;) Znači kopirao sam tvoja dva odgovora i jesi vidjela kako si sama sebi odgovorila, pročitaj prvi, pa onda drugi. Vjerujem kako vam je teško i nadam se kako će još uvijek naš narod ovo sve uspjeti izdržati. Prijateljice moja, zemljakinjo moja, vjerujem da imaš i domovnicu i putovnicu HR pa mogu reći Hrvatice moja, samo polako nemoj mrziti i isključivati druge, nama to nikada nije bio problem niti će, zato i jesmo kao narod još uvijek tu, jer uvijek prihvaćamo sve, a ne  namećemo se nikom ;) Slobodno pitaj, ako ti treba pomoć rado ću ti pomoći, a vjerujem i svaki član ovoga foruma, jer da vam nije teško vjerojatno ne bi ni bili ovdje ali nama je drago da ste tu i da tražite pomoć, samo toga još uvijek niste svjesni, mislim kako bi i bili i zato neka vas tu pomoći ćemo vam. Nije vama lako.
_________________ MOJ DIDA I JA, PRIJATELJA DVA, DRUGO VRIJEME, ISTA SUDBINA
|
|
Vrh |
|
 |
storaB
|
Naslov: Re: Bend iz Žepča i Jelena Pavlić snimili pjesmu “Bošnjak sam reci” Postano: 17 ruj 2013, 16:32 |
|
Pridružen/a: 16 sij 2013, 14:46 Postovi: 8197 Lokacija: Republic of Srpska
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Najveći urbani Jugosloveni... na izborima izabraše ekstremnog islamistu Aliju i njegove jurišnike.  Ako ćemo tom linijom, Alija je predložen od strane Nikole KOljevića.  , za predsjednika Predsjedništva, Babo koji je bio puno bolja bošnjačka opcija nije dobio potrebnu podršku, Koljević je presudio kako Bošnjacima, tako i nama.
_________________ [img]https://oi39.tinypic.com/f21vf4.jpg[/img]
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Bend iz Žepča i Jelena Pavlić snimili pjesmu “Bošnjak sam reci” Postano: 17 ruj 2013, 16:50 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Irma je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: daj nauči povijest zemlje koju nazivaš domovinom. Bosanac i Hercegovac su regionalne odrednice. Pa upravo i govorim o ukidanju regionalne odrednice Hercegovina. Zamisli da je naziv Hrvatske "Hrvatska i Dalmacija". Dobro da se vidi što vam smeta. Junuz isto misli.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
saraj_bosna
|
Naslov: Re: Bend iz Žepča i Jelena Pavlić snimili pjesmu “Bošnjak sam reci” Postano: 17 ruj 2013, 21:23 |
|
|
Citat: Ovo "Islam mi je vjera" u pjesmi je nepotrebno. Bosnjastvo je otvoreno za sve. Vjernike, ateiste, agnostike ..
Koliko ima hrvata koji nisu katolici,srba koji nisu pravoslavci i bosnjaka koji nisu muslimani? jedno je bosanstvo drugo bosnjastvo,islam je jako bitan dio bosnjackog identitetA
|
|
Vrh |
|
 |
Metemma
|
Naslov: Re: Bend iz Žepča i Jelena Pavlić snimili pjesmu “Bošnjak sam reci” Postano: 17 ruj 2013, 21:34 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Na kraju vaš srpski ekstremizam je iznjedrio te vehabije..Koliko ih je i je li ih uopće bilo prije rata ?
A i Bin Ladena su Srbi iznjedrili? Ništa vi niste krivi, sa Hrvatima vas posvađao Dodik, vehabije vam "iznjedrili" Srbi, samo vi nikad ni za šta niste krivi ni odgovorni...
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Bend iz Žepča i Jelena Pavlić snimili pjesmu “Bošnjak sam reci” Postano: 17 ruj 2013, 21:38 |
|
|
saraj_bosna je napisao/la: Citat: Ovo "Islam mi je vjera" u pjesmi je nepotrebno. Bosnjastvo je otvoreno za sve. Vjernike, ateiste, agnostike ..
Koliko ima hrvata koji nisu katolici,srba koji nisu pravoslavci i bosnjaka koji nisu muslimani? jedno je bosanstvo drugo bosnjastvo,islam je jako bitan dio bosnjackog identitetA u Hrvatskoj desetak posto, barem po popisu, vjerujem da je i u BIH slično. za Srbe mogu reći prisutni. a za Muslimane vjerojatno vrijedi isto. možda i više. od svih Muslimana koje znam, mama jedne moje prijateljice je vjernica. a ova jedna u Hrvatskoj je ateistica, udana za Hrvata. 
|
|
Vrh |
|
 |
saraj_bosna
|
Naslov: Re: Bend iz Žepča i Jelena Pavlić snimili pjesmu “Bošnjak sam reci” Postano: 17 ruj 2013, 21:54 |
|
|
Ma nema u Bosni ateista vise od 10% ni u jednom narodu,evo ankete do sada pokazuju da su srbi najsekularniji.dok su hrvati i bosnjaci preko 90% pripadnici svoje tradicionalne vjere(sad koliko se toga pridrzavaju je druga prica)...uglavnom ateista nece biti toliko veliki broj da se uloga islama osporava
|
|
Vrh |
|
 |
saraj_bosna
|
Naslov: Re: Bend iz Žepča i Jelena Pavlić snimili pjesmu “Bošnjak sam reci” Postano: 17 ruj 2013, 21:55 |
|
|
Ma nema u Bosni ateista vise od 10% ni u jednom narodu,evo ankete do sada pokazuju da su srbi najsekularniji.dok su hrvati i bosnjaci preko 90% pripadnici svoje tradicionalne vjere(sad koliko se toga pridrzavaju je druga prica)...uglavnom ateista nece biti toliko veliki broj da se uloga islama osporava
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|