|
|
Stranica: 6/7.
|
[ 167 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
BBC
|
Naslov: Re: Nadan Vidošević Postano: 15 stu 2013, 17:23 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Koliko je čovjek gomilao pomislio bih da sluša Markana i njegovu priču o Armageddonu.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Nadan Vidošević Postano: 15 stu 2013, 18:40 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 38788 Lokacija: Gl. grad regije
|
BBC je napisao/la: Koliko je čovjek gomilao pomislio bih da sluša Markana i njegovu priču o Armageddonu. Oplakah! 
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
doc
|
Naslov: Re: Nadan Vidošević Postano: 15 stu 2013, 18:43 |
|
|
NADANOVI DVORI Istražitelji ostali zatečeni: Umjetnine po cijeloj kući, a deset amfora krasi bazen
U kaminu su istražitelji našli ostatke spaljenih računa i ugovora Ulazak u Nadanove dvore policajcima je bio šokantan. Sve je bilo prepuno umjetnina. Ulazili su u prostorije ispunjene umjetničkim slikama, skulpturama, amforama... Bilo je na stotine umjetničkih slika. A pozornost je osobito privlačio kamin. U njemu je ostala golema hrpa pepela od spaljenih papira. Vidošević je, proizlazi iz zatečenog stanja, na brzinu uništavao veću količinu dokumenata. Na to da mu se žurilo, osom neuklonjenog pepela upozorava i to što neki papiri nisu izgorjeli dokraja, pa se vidi da je palio ugovore i račune.Istražitelji su jučer tijekom cijelog dana boravili u Vidoševićevoj kući na Gornjem Prekrižju te su fotografirali i pakirali umjetnine. Nakon što se one sve evidentiraju, prebacit će se, jednako kao i zbirka bivšeg premijera Ive Sanadera, u Muzej suvremene umjetnosti, gdje će biti pohranjene i dane na procjenu stručnjacima. No, već je iz površnog pregleda jasno da je Vidoševićeva zbirka veća i vrednija od Sanaderove.Poveća količina umjetnina je krasila zidove Vidoševićeva velebnog zdanja, no mnogo slika je bilo pospremljeno u kutije i nalazilo se u tajnoj podrumskoj prostoriji. Pored te galerije koja nije naznačena u nacrtima, u podrumskom prostoru kuće je i prostorija u kojoj je bazen. Riječ je o bazenu koji bi mogao biti širok oko tri, a dugačak 10-ak metara – dovoljno da se u njemu može zaplivati – a koji je također ukrašen umjetninama. Iznad su umjetničke instalacije, njih pet-šest, delfina, a na zidu pokraj bazena visi desetak amfora. Naš sugovornik nije znao reći posjeduje li Vidošević legalno amfore, nego je naveo kako se to tek treba provjeriti. http://www.vecernji.hr/nadan-vidosevic/ ... zen-902971 Dugoprstić sa stilom. 
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Nadan Vidošević Postano: 15 stu 2013, 19:49 |
|
|
I eto, brzo su pokazali pravo lice i što je bio cilj. Zamjenica Vidoševiću zamjenica ministra iz kukuriku vlade. Na sve moraju svoje šape staviti Boljševici.
|
|
Vrh |
|
 |
doc
|
Naslov: Re: Nadan Vidošević Postano: 15 stu 2013, 23:42 |
|
|
Majke ti mile. Prijatelj životinja u Dnevniku 3. 
|
|
Vrh |
|
 |
lider30
|
Naslov: Re: Nadan Vidošević Postano: 17 stu 2013, 11:07 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24703 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Nadan je imao i ergelu limenih ljubimaca. Kolekcija skupih mercedesa je jučer nađena kod njega.   Ali najjače su amfore u podrumskom bazenu i stropne umjentičke instalacije iznad bazena.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
 |
volvoks
|
Naslov: Re: Nadan Vidošević Postano: 17 stu 2013, 11:29 |
|
|
Sad stvarno pretjeruju, pa dobar dio toga si je mogao priuštiti s plaćom, koja je sigurno bila oko 10 000€ mjesečno...
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Nadan Vidošević Postano: 17 stu 2013, 11:45 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 84911 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Ajde amfore su samo formalno ilegalne.  Pa puno ih je Jadransko more i cijeli Mediteran. Ne mogu ni stati u sve muzeje. (  )
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Nadan Vidošević Postano: 17 stu 2013, 11:55 |
|
|
Na što Mesić troši svoj kriminalom zarađen novac ? Na mumificiranje iskopanih partizana ?
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Nadan Vidošević Postano: 17 stu 2013, 16:48 |
|
|
On je i razloga zašto neko sličan njemu i Sanaderu ne bi trebaobit na vrhu HDZ-a RH ako se od te stranke očekuje da nešto postigne. Možda Karamarko nije kao ova dvojica, ali im je previše sličan, po podrijetlu, svjetonazorima, spiki...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
lider30
|
Naslov: Re: Nadan Vidošević Postano: 18 stu 2013, 13:57 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24703 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Nadan je imao i lovačke trofeje rijetkih životinja - polarni medvjed, timberwolves, obični medvjedi... Ti su trofeji rijetki i skupi, pa se prepostavlja da išao po svijetu u lov na rijetke primjerke. Titov sindrom. 
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Nadan Vidošević Postano: 18 stu 2013, 13:59 |
|
|
Vidite vi koliko je građanska solidarnost jaka. Svi daju 80 KN pretplate i puno toga se može postići.
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Nadan Vidošević Postano: 19 stu 2013, 11:29 |
|
|
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Nadan Vidošević Postano: 19 stu 2013, 11:35 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
To da ga je Ivo htio za predsjednika je poznato još odavno, Hebrang je bio pak puno popularniji među članstvom pa ga nisu mogli gurnuti za službenog kandidata (na svu sreću) već su sabotirali Hebranga gdje god su stigli (SDB je napisao i glavne izvršitelje te ideje - Šekya i Jarnjaka) . Da nije bilo Nadana i Primorca(odnosno Sanadera i prethodne dvojice), Hebrang bi danas bio predsjednik.
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
 |
doc
|
Naslov: Re: Nadan Vidošević Postano: 19 stu 2013, 12:01 |
|
|
Znači da su bili spremni da nitko od njihovih nebude predsjednik, da Josipović bude samo da Hebrang ne bude. Zašto? Odakle takav animozitet prema Hebrangu? Osim što je Židov. 
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Nadan Vidošević Postano: 19 stu 2013, 22:46 |
|
|
Ma nisu racunali uopce na Josipovica. Mislili su da nije prijetnja.
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
 |
SDB
|
Naslov: Re: Nadan Vidošević Postano: 20 stu 2013, 00:18 |
|
Pridružen/a: 24 vel 2012, 13:46 Postovi: 6569 Lokacija: kašeta brokava
|
Ako ćemo već ulaziti u psihoanalize, činjenica je da su obojica proveli svoje formativne godine u relativnom siromaštvu, pogotovo Sanader, što je očito stvorilo bolesne komplekse koje ništa nije moglo izliječiti.
Ovi, pak, koji cijeli život odrastaju u okviru više srednje (komunističke) klase, rade te stvari puno elegantnije i s mjerom.
_________________ Čast svakome, veresija nikome.
Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:
Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.
|
|
Vrh |
|
 |
doc
|
Naslov: Re: Nadan Vidošević Postano: 20 stu 2013, 00:22 |
|
|
Jel to bolestan apetit ili jednostavno više nije imao što izgubit. Svejedno mu je jel ukrao 30 ili 300. Možda je mislio da će postat dovoljno velik da ga ne diraju...
|
|
Vrh |
|
 |
SDB
|
Naslov: Re: Nadan Vidošević Postano: 20 stu 2013, 00:25 |
|
Pridružen/a: 24 vel 2012, 13:46 Postovi: 6569 Lokacija: kašeta brokava
|
Ma bolestan apetit. Pametnije bi mu bilo da se nije ni kandidirao za predsjednika i onda lijepo povukao iz HGK, uložio lovu u neke obveznice i živio od toga na visokoj nozi do kraja života.
_________________ Čast svakome, veresija nikome.
Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:
Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Nadan Vidošević Postano: 20 stu 2013, 09:59 |
|
|
Kad čovjek vidi u kakvom okruženju su odrasli Josipović i Milanović jasno je zašto oni nisu lopovi i megalomani. Nema potrebe da budu, njihove ljestvice uspjeha se ne mjere materijalnim. Ni u vlastitim očima se ne mjere.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Nadan Vidošević Postano: 20 stu 2013, 10:05 |
|
|
Josipović je samo pametniji lopov. Ima i on 5 stanova.
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Nadan Vidošević Postano: 20 stu 2013, 13:55 |
|
|
Pa to i pišem. Pusićka isto ima 10 stanova, naslijeđenih ovakvih-onakvih, zašto bi hapala?
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Nadan Vidošević Postano: 20 stu 2013, 14:03 |
|
|
Ba Junuze, po svemu sudeći (da se ogradim ako bude drugačije) ovo sa Vidoševićem je ekstrem, pojava u samoj krajnosti. Ne moraš sad tupiti oko toga i praviti socijalne analize. Niti će neko drugi biti manje pohlepan jer je Vidošević visoko na ljestvici pohlepe.
|
|
Vrh |
|
 |
doc
|
Naslov: Re: Nadan Vidošević Postano: 18 sij 2014, 13:35 |
|
|
Nadan Vidošević na safariju smaknuo lava, slona, krokodila...   Samo te gledam...  Kurve i kokain - život sa stilom. Ali nakon ovog mislim da može biti samo Nadan Vidošević. http://www.vecernji.hr/hrvatska/nadan-v ... ila-915826Ovu je poštedio. Ili ju je kasnije smaknuo. Zavežeš za drvo i onda pucaš dok ne pogodiš/smakneš. 
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Nadan Vidošević Postano: 18 sij 2014, 13:42 |
|
|
Lepi Nadan 
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 10 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|