|
|
Stranica: 8/19.
|
[ 468 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Aztec
|
Naslov: Re: Bosnian Women - Bosanke Postano: 27 sij 2012, 17:02 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
vesna155 je napisao/la: Zašto ne, pa nema ni dekoltea? Vidi ove, šta paradira: http://www.youtube.com/watch?v=kdZkim2aHHQOstarila je. Uvijek je glumila neke bescutne fufice u filmovima, meni najdraza. Uff, kako sam se ja palio na nju.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
PilotInstruktor
|
Naslov: Re: Bosnian Women - Bosanke Postano: 29 sij 2012, 00:51 |
|
Pridružen/a: 16 pro 2010, 00:03 Postovi: 571 Lokacija: Kičmanovićevo rodno selo
|
Ministry of Sound je napisao/la: Croat je napisao/la: buduća ministrica financija HB. rodom iz Bosanske Gradiške. Prebrutalno, pa kako joj dopuštaju za sto sa ovakvom strojnicom u grudnjaku...nije fer prema ostalim igračima koji su tu da nešto i zarade. Ona, glavom i bradom, redovito piše na forumu.hr. Super je cura.
_________________ Izlizani ideali i misali po hrvatskin stranputican sokolaške procesije pričešćene demonstracije od vinotočnica do vinotočnica svjetlošću krv časna vijekom navikli trpeć nasljeđivat pogrda balkana.
|
|
Vrh |
|
|
Ogledalo
|
Naslov: Re: Bosnian Women - Bosanke Postano: 31 sij 2012, 23:14 |
|
|
pričajte vi šta oćete al nema lipši cura ko iz Hercegovine, ono što je isklesano iz kamena, netriba tome ni silikon,ni botoks ni estetika, sve Bogom dato obdareno, Vile krševitoga kraja
_________________ Moja je zemlja Hercegovina http://www.youtube.com/watch?v=IJHqgegUCrc “Žena je kraljica svijeta i ropkinja želja.”
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Bosnian Women - Bosanke Postano: 31 sij 2012, 23:52 |
|
|
Ogledalo je napisao/la: :001_icon16 pričajte vi šta oćete al nema lipši cura ko iz Hercegovine, ono što je isklesano iz kamena, netriba tome ni silikon,ni botoks ni estetika, sve Bogom dato obdareno, Vile krševitoga kraja Da, baš iz Hercegovine, jah, po tome bi najbolji muškarci trebali biti iz hercegovine??Pretjeruješ.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
Đipalo Junuz
|
Naslov: Re: Bosnian Women - Bosanke Postano: 01 vel 2012, 00:12 |
|
Pridružen/a: 30 stu 2010, 11:05 Postovi: 1654 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Ogledalo je napisao/la: :001_icon16 pričajte vi šta oćete al nema lipši cura ko iz Hercegovine, ono što je isklesano iz kamena, netriba tome ni silikon,ni botoks ni estetika, sve Bogom dato obdareno, Vile krševitoga kraja Istina, al da ne pravimo neke podjele najljepše su žene iz zemlje Herceg-Bosne
_________________ Sveti Ante platit ću ti misu, samo reci koji naši nisu !
|
|
Vrh |
|
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Bosnian Women - Bosanke Postano: 01 vel 2012, 11:11 |
|
Pridružen/a: 24 svi 2010, 20:48 Postovi: 2935 Lokacija: predvorje dzeneta
|
ne znam jel vec neko postavio ovo,no svakako zaluzuje pocasno mjesto u ovoj temi,mehlem za dusu Buyrum http://balkansluts.net/
_________________ Bismillahi rrahmani rrahim Kul huvallahu Ehad Allahu Samed Lem Jelid Ve Lem Juled Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Bosnian Women - Bosanke Postano: 01 vel 2012, 11:19 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Navodno je ta stranica blokirana od strane provajdera u Bosni, tako kaže jedan forumaš...a moja ocjena je not clicking on link/10, samo mi još treba ulet kakvog trojanca...rađe linkaj kakvu dobru sliku ako ima! :)
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Bosnian Women - Bosanke Postano: 01 vel 2012, 11:36 |
|
|
Ma nema frke... ide, ja sad gledao... slike sto cure s ovih prostora lijepe po fejsu... bezveze... Zapravo, da se tu nesto i naci.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Bosnian Women - Bosanke Postano: 01 vel 2012, 11:38 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Znači neko im bez autorizacije skino slike sa Fejsa i pokrenuo stranicu?
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Bosnian Women - Bosanke Postano: 01 vel 2012, 11:41 |
|
|
Meni se tako cini...
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Bosnian Women - Bosanke Postano: 01 vel 2012, 11:45 |
|
|
A ma vecina slika je bezveze... a i taj fejs mi je...
|
|
Vrh |
|
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Bosnian Women - Bosanke Postano: 01 vel 2012, 11:50 |
|
Pridružen/a: 24 svi 2010, 20:48 Postovi: 2935 Lokacija: predvorje dzeneta
|
Ministry of Sound je napisao/la: Navodno je ta stranica blokirana od strane provajdera u Bosni, tako kaže jedan forumaš...a moja ocjena je not clicking on link/10, samo mi još treba ulet kakvog trojanca...rađe linkaj kakvu dobru sliku ako ima! :) Pobrisi onda Tite ti ovaj link,ja sam konto da je stranica regularna,ja mogu gledati fotke bez problema ovdje u austriji,a saznao sam za stranicu preko Avaza,tamo bilo shatro neka frka jer je dosta droljica maloljetno navodno,pa se sve uzdiglo i kuka i motika i Ajatolah Ceric ali ima dobrih pichohara koje bi odvalio od race ,stvarno su nase drolje najmocnije
_________________ Bismillahi rrahmani rrahim Kul huvallahu Ehad Allahu Samed Lem Jelid Ve Lem Juled Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Bosnian Women - Bosanke Postano: 01 vel 2012, 13:21 |
|
|
Ogledalo je napisao/la: :001_icon16 pričajte vi šta oćete al nema lipši cura ko iz Hercegovine, ono što je isklesano iz kamena, netriba tome ni silikon,ni botoks ni estetika, sve Bogom dato obdareno, Vile krševitoga kraja No pics, no care.
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Bosnian Women - Bosanke Postano: 17 vel 2012, 00:50 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Aleksandra Pandurević zastupnica SDS-a u parlamentu BiH i predsjednica Povjerenstva za ljudska prava!
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Bosnian Women - Bosanke Postano: 26 tra 2012, 14:21 |
|
|
Maša Serdarević je u svakom pogledu najpolivalentnija Bosanka. Izgled je čista desetka, ženska je ludo inteligentna, elokventna...do sada je radila na burzi, kazalištu i sada kao financijski novinar za FT. Blago kući u kojoj ona bude snajka. toomuchwant/10
|
|
Vrh |
|
|
VUKsaJUGA
|
Naslov: Re: Bosnian Women - Bosanke Postano: 27 tra 2012, 09:58 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Real gone
|
Naslov: Re: Bosnian Women - Bosanke Postano: 27 tra 2012, 18:45 |
|
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Bosnian Women - Bosanke Postano: 27 tra 2012, 18:49 |
|
|
Ne kažem za dotičnu, ali ponekad ženska i nije lijepa ali zato je jebozovna tj.
ima nešto u sebi radi čega bi je odvalio od kurca da budem vlgr. ;))
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Bosnian Women - Bosanke Postano: 27 tra 2012, 18:52 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59909 Lokacija: DAZP HQ
|
Real Gone je napisao/la: Svaka čast na polivalentnosti , ali ako je ovo ona: http://www.flickr.com/photos/mhpcommuni ... 685897839/ izgled joj nije jača strana. ako ovoj izgled nije jača strana, onda te vidim ovako... u najmanju ruku.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Real gone
|
Naslov: Re: Bosnian Women - Bosanke Postano: 27 tra 2012, 19:14 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Bosnian Women - Bosanke Postano: 28 tra 2012, 02:44 |
|
|
Real gone je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Maša Serdarević je u svakom pogledu najpolivalentnija Bosanka. Izgled je čista desetka, ženska je ludo inteligentna, elokventna...do sada je radila na burzi, kazalištu i sada kao financijski novinar za FT. Blago kući u kojoj ona bude snajka. toomuchwant/10 Svaka čast na polivalentnosti , ali ako je ovo ona: http://www.flickr.com/photos/mhpcommuni ... 685897839/ izgled joj nije jača strana. Pa dobro, znaš da većina žena izgledaju poprilično jadno bez šminke.
|
|
Vrh |
|
|
Real gone
|
Naslov: Re: Bosnian Women - Bosanke Postano: 28 tra 2012, 03:00 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Bosnian Women - Bosanke Postano: 28 tra 2012, 03:26 |
|
|
Real gone je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Pa dobro, znaš da većina žena izgledaju poprilično jadno bez šminke. Pa u tome je i poenta... Mora žena da ima lepe crte lica i bez šminke da izgleda normalno, da bi rekao da je lepa ;) Što na ovom linku nije slučaj..gruba, neženstvena faca, ali možda je uživo ok..ne znam.. A dobro, možda jako loše stari. Ova slika koju sam ja stavio je iz rujna 2008, kada su Lehman Brothers otegli papke. A sa obzirom na karijeru (financije i nešto teatra), mogu reći sa više od 50% sigurnosti da je otkrila sve čari kokaina, pa će možda i zato fizički propasti ko kauč.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Bosnian Women - Bosanke Postano: 28 tra 2012, 10:12 |
|
|
Slazem se s Realkom... i meni je Masa poprilicno losa... Djeluje osuseno i bas muskobunjasto... ... A i slazem s ovim za sminku, lijepa zena izgleda fino i bez sminke... to i je moj kriterij...
|
|
Vrh |
|
|
Croat
|
Naslov: Re: Bosnian Women - Bosanke Postano: 31 svi 2012, 11:10 |
|
Pridružen/a: 18 srp 2009, 15:14 Postovi: 5156 Lokacija: Na dženazi BiH
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|