|
|
Stranica: 10/19.
|
[ 468 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Croat
|
Naslov: Re: Bosnian Women - Bosanke Postano: 27 lip 2012, 14:29 |
|
Pridružen/a: 18 srp 2009, 15:14 Postovi: 5156 Lokacija: Na dženazi BiH
|
Zadar1993 je napisao/la: Vidim savitljiva je . superički savija pitu
|
|
Vrh |
|
|
Croat
|
Naslov: Re: Bosnian Women - Bosanke Postano: 27 lip 2012, 15:01 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Zadnje dvije slike su užas. jbem ti Bosnu
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Bosnian Women - Bosanke Postano: 27 lip 2012, 15:16 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Zadnje dvije slike su užas. Poznat je po tome. Pusti ga.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Bosnian Women - Bosanke Postano: 27 lip 2012, 15:22 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
Croat je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: To je to! Za ovu (ove?) se prodaje i nacionalnost i vjera (između ostalog). jedna te ista osoba. Ivana iz Zenice, sigurno je Juka pozna pa nam može pomoći Ne znam, to je mlado, premlado, no ako Minija zanima, lako se raspitam...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Croat
|
Naslov: Re: Bosnian Women - Bosanke Postano: 27 lip 2012, 15:26 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Ne znam, to je mlado, premlado, no ako Minija zanima, lako se raspitam... 90-to godište, prava žena za mene, od glave do pete poklopit ćemo i Zenicu
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Bosnian Women - Bosanke Postano: 14 srp 2012, 03:38 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Citat: "A Bosnian woman...wow, that's a mystery in itself. I've traveled all over the world, met all kinds of women, but I've never experienced anything like that. She will look at you once--she'll give you ONE look, and that's it, you'll be done. A Bosnian woman will glance in your direction only once, smile, look away, and you will be hooked. Better watch out, my friend, you'll forget your own name, all because of that one look. Those women are one of a kind. That's what I call danger." ~ Colin Farrell, after filming "Triage" in Bosnia
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Nevista
|
Naslov: Re: Bosnian Women - Bosanke Postano: 14 srp 2012, 10:58 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Bosnian Women - Bosanke Postano: 14 srp 2012, 11:14 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Pa na slikama su uglavnom modeli i djevojke na izlasku, teško je tu očekivati neku eleganciju na koju ti ciljaš.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Wind
|
Naslov: Re: Bosnian Women - Bosanke Postano: 14 srp 2012, 11:37 |
|
|
Nevista je napisao/la: ove cure sve izgledaju nekako fufasto..al ajd ...muski to vole Netko sakriven iza pretencioznog nicka i još pretencioznijeg avatara je u stanju kazati da cure sve izgledaju nekako fufasto. Ma ajte nevista...
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Bosnian Women - Bosanke Postano: 14 srp 2012, 11:39 |
|
|
A šta je tu pretenciozno, svega ti - mene asocira na rumenu seljančicu, a avatar nekakav nejasno-zajebano-feministički.
|
|
Vrh |
|
|
Wind
|
Naslov: Re: Bosnian Women - Bosanke Postano: 14 srp 2012, 11:41 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: A šta je tu pretenciozno, svega ti - mene asocira na rumenu seljančicu, a avatar nekakav nejasno-zajebano-feministički. A meni se ne sviđa, štaš sad?
|
|
Vrh |
|
|
Nevista
|
Naslov: Re: Bosnian Women - Bosanke Postano: 14 srp 2012, 11:54 |
|
|
Wind je napisao/la: A meni se ne sviđa, štaš sad? ne treba on nista..evo ja cu. sto se tice zena s teme, velika vecina fotografija su iskrivljena stvarnost. ili jos gore: nije. ne znam...po mom skromnom ukusu meni su totalno fufaste. evo. a mog nika sto se tice..ne vidim zasto bi bio pretenciozan....eto to nikako ne razumijem. a avatar..ma kakav avatar...i sta su avatari uostalom.. eto ti ga nemas nikako pa si mi opet sladak/slatka. pogresno je nakon par postova, nekakvog avatara ..nika..sudit. ma sudit uopce. vidis..mozda sam tvoja sestra..mozda bivsa cura ili momak..mozda ona spora baba na salteru u posti, mozda neko slatko naivno mladarce...a mozda Slavica dekanica.
_________________ "Ma nevista nam nije dobra s glavon nikako!"
|
|
Vrh |
|
|
Wind
|
Naslov: Re: Bosnian Women - Bosanke Postano: 14 srp 2012, 12:52 |
|
|
Nevista je napisao/la: Wind je napisao/la: A meni se ne sviđa, štaš sad? ne treba on nista..evo ja cu. sto se tice zena s teme, velika vecina fotografija su iskrivljena stvarnost. ili jos gore: nije. ne znam...po mom skromnom ukusu meni su totalno fufaste. evo. a mog nika sto se tice..ne vidim zasto bi bio pretenciozan....eto to nikako ne razumijem. a avatar..ma kakav avatar...i sta su avatari uostalom.. eto ti ga nemas nikako pa si mi opet sladak/slatka. pogresno je nakon par postova, nekakvog avatara ..nika..sudit. ma sudit uopce. vidis..mozda sam tvoja sestra..mozda bivsa cura ili momak..mozda ona spora baba na salteru u posti, mozda neko slatko naivno mladarce...a mozda Slavica dekanica. cc...
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Bosnian Women - Bosanke Postano: 14 srp 2012, 13:42 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Wind, ako budeš tako plašljiva ova Nevista će te preteći brzo u broju komentara.
Ne smiješ se plašiti tipkovnice, ne grize.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: Bosnian Women - Bosanke Postano: 14 srp 2012, 14:15 |
|
|
Ena Dizdarević
_________________ Sanjam da pripojim RH BiH
|
|
Vrh |
|
|
bosnozemljomoja
|
Naslov: Re: Bosnian Women - Bosanke Postano: 15 srp 2012, 15:28 |
|
|
Administratori, da li je moguce izbrisati stare postove ili barem ih urediti?
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Bosnian Women - Bosanke Postano: 15 srp 2012, 15:31 |
|
|
Primjetio sam da su nestali linkovi na neke slike, to se često dogodi kada se linka sa vanjskih stranica. Uređivanje posta nestaje nakon 60 minuta jer je bilo slučajeva gdje ljudi pobudale nakon nekoliko mjeseci pa pobrišu sve svoje postove. Modovi mogu urediti postove s kojih su nestale slike, ali ima dosta posla, pa javi kako želiš da uredimo temu.
|
|
Vrh |
|
|
pagan
|
Naslov: Re: Bosnian Women - Bosanke Postano: 15 srp 2012, 19:31 |
|
|
Nevista je napisao/la: ove cure sve izgledaju nekako fufasto..al ajd ...muski to vole aha,puno se bolje oblace nase cure petkom vece, u kaficu i klubovima
_________________ ...naši zadržavaju po koju usamljenu zgradu, kao: "Hrvatski dom", hotel "Kalin", jedna zgrada u Gaju... Sva vojska u potpunom okruženju. Takvo nešto ne bih ni ja baba rasporedila.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Bosnian Women - Bosanke Postano: 18 srp 2012, 16:05 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
bosnozemljomoja
|
Naslov: Re: Bosnian Women - Bosanke Postano: 18 srp 2012, 21:18 |
|
|
Erna Palic - "Miss Idaho USA 2012":
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Bosnian Women - Bosanke Postano: 21 srp 2012, 05:56 |
|
|
bosnozemljomoja je napisao/la: Joj što me nešto štrecnulo oko srca.
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: Bosnian Women - Bosanke Postano: 21 srp 2012, 12:37 |
|
|
Iznenadila holandsko pravosuđe: Irmela našla grešku u zakonu Studentica prava bh. korijena ustanovila je pogrešku u Zakonu za strance Autor A. Hu. | Objavljeno 21.07.2012. u 11:28 Kodžaga: Nevjerovatno otkriće mlade Goraždanke Bosanka Irmela Kodžaga iznenadila je holandsko pravosuđe nevjerovatnim otkrićem prilikom rada na svom diplomskom radu koji će braniti na Vrije univerzitetu u Amsterdamu. Studentica prava bh. korijena ustanovila je pogrešku u Zakonu za strance, koji je nadležni ministar Gerd Lirs (Leers) publicirao u februaru ove godine, a riječ je o proceduri utvrđivanja smjernica za progon azilanata koji nisu dobili boravišnu dozvolu u Holandiji. Kodžaga je ustanovila da jedna smjernica u tom zakonu nije pravno utemeljena, jer zakonske regulative o progonu azilanata moraju biti bazirane na formalnom zakonskom aktu, a ne na općim mjerama uprave, kako je to propisao ministar Lirs, pa je i deportacija s amsterdamskog aerodroma Šipol takvih osoba protivzakonita, otkrila je buduća pravnica iz holandskog Almerea. Ova vijest izazvala je značajnu pažnju holandskih printanih i elektronskih medija, a nekoliko ih je već dogovorilo intervjue pa će Bosanka porijeklom iz Goražda možda morati prolongirati odlazak na godišnji odmor.
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Bosnian Women - Bosanke Postano: 21 srp 2012, 12:40 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59914 Lokacija: DAZP HQ
|
nema nitko talent za pronalaženje rupa u zakonu kao mi. seljačka logika.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Bosnian Women - Bosanke Postano: 22 srp 2012, 06:22 |
|
|
Metemma je napisao/la: Iznenadila holandsko pravosuđe: Irmela našla grešku u zakonu Studentica prava bh. korijena ustanovila je pogrešku u Zakonu za strance Autor A. Hu. | Objavljeno 21.07.2012. u 11:28 Kodžaga: Nevjerovatno otkriće mlade Goraždanke Bosanka Irmela Kodžaga iznenadila je holandsko pravosuđe nevjerovatnim otkrićem prilikom rada na svom diplomskom radu koji će braniti na Vrije univerzitetu u Amsterdamu. Studentica prava bh. korijena ustanovila je pogrešku u Zakonu za strance, koji je nadležni ministar Gerd Lirs (Leers) publicirao u februaru ove godine, a riječ je o proceduri utvrđivanja smjernica za progon azilanata koji nisu dobili boravišnu dozvolu u Holandiji. Kodžaga je ustanovila da jedna smjernica u tom zakonu nije pravno utemeljena, jer zakonske regulative o progonu azilanata moraju biti bazirane na formalnom zakonskom aktu, a ne na općim mjerama uprave, kako je to propisao ministar Lirs, pa je i deportacija s amsterdamskog aerodroma Šipol takvih osoba protivzakonita, otkrila je buduća pravnica iz holandskog Almerea. Ova vijest izazvala je značajnu pažnju holandskih printanih i elektronskih medija, a nekoliko ih je već dogovorilo intervjue pa će Bosanka porijeklom iz Goražda možda morati prolongirati odlazak na godišnji odmor. No pics, no cares. Evo je: Dakle igračica skromnog (ali simpatičnog?! - baš super za drugaricu) izgleda ali i velikih mogućnosti.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Bosnian Women - Bosanke Postano: 22 srp 2012, 09:40 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59914 Lokacija: DAZP HQ
|
ej BFF, daj mi reci kako da dignem kredit, a da ga ne moram vratit. pusa
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|