|
|
Stranica: 15/19.
|
[ 468 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Bosnian Women - Bosanke Postano: 26 ruj 2014, 16:49 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Prvo su sumnjali u samoubojstvo, vjerojatno zbog prvotnih toksikoloških nalaza, kao i činjenice da je radila u apoteci, pa teoretski imala uvid u najefektivniji način za predoziranje. Baš djelovala kao simpatična cura. Citat: Smrt Lejle Jaganjac u Beču uzrokovali silikonski implantati?Lejla Jaganjac iz Tuzle, koja je prošle sedmice pronađena mrtva u stanu u Beču, umrla je od infekcije koju su uzrokovali implantati u njenim grudima, pišu austrijski mediji. "Prvi rezultati obdukcije su pokazali da je uzrok smrti infekcija zbog silikonskih implantata u grudima", izjavio je glasnogovornik policije Paul Eidenberger, piše Krone.at. Da li je infekcija uzrok smrti i je li povezana sa implantatima koje je 28-godišnja Tuzlanka imala, još uvijek je nejasno. Krvna slika i detaljan pregled implantata trebao bi razotkriti tačan uzrok smrti. Podsjećamo, Lejla Jaganjac se 19. septembra nije pojavila u apoteci u kojoj je radila, e je njen šef pozvao policiju. Lejlu su pronašli mrtvu u stanu u kome je živjela. U Beču je završila Farmaceutski fakultet i radila je u apoteci. Vijest o njenoj iznenadnoj smrti potresla je roditelje, rodbinu i prijatelje, koji u velikoj tuzi i boli očekuju zvaničan izvještaj bečke policije o načinu i vremenu njene smrti.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Bosnian Women - Bosanke Postano: 26 ruj 2014, 16:56 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24006 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Ne mogu vjerovati da je umrla od infekcije prouzrokavno implatantima. Onda je mnoštvo žena u showbizu na velikom riziku.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: Bosnian Women - Bosanke Postano: 19 lis 2014, 11:05 |
|
|
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
|
Dorijan
|
Naslov: Re: Bosnian Women - Bosanke Postano: 30 lis 2014, 09:06 |
|
|
_________________ Napokon sa nasim
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Bosnian Women - Bosanke Postano: 18 pro 2014, 09:15 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Larisa Cerić, najbolja sportistkinja BiH u 2014. godini. Ovo je za pristaše teorije "bolje da ljulja, nego da žulja" (kao i za latentne homos).
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Bosnian Women - Bosanke Postano: 08 sij 2015, 00:21 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24006 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Bosnian Women - Bosanke Postano: 17 ožu 2015, 21:02 |
|
|
Zenica ovaj vikend. Junuz will come back.
|
|
Vrh |
|
|
RADIŠIĆI
|
Naslov: Re: Bosnian Women - Bosanke Postano: 25 svi 2015, 20:29 |
|
|
da ne bude sve o bosankama ima li itko fotke Jelene Matić?
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Bosnian Women - Bosanke Postano: 09 lip 2015, 16:09 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
Jedna dvostruko domaća za Minija: Citat: Dvadesetčetverogodišnja Bosanka Monika Radulović izabrana je za Miss Universe Australije, zemlje u koju je izbjegla kao dijete.
Monika je u Australiju iz BiH otišla 1994. godine sa svojom porodicom. Bilo joj je samo 4 godine kada je sa roditeljima napustila Zavidoviće. Ostavili su sve iza sebe i zaputili se u ovu daleku zemlju. Zanimljivo je kako Srbi i Hrvati "napuštaju", nisu protjerani.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Bosnian Women - Bosanke Postano: 10 lip 2015, 11:23 |
|
|
Kako je lepa. Prava Srpkinja.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Bosnian Women - Bosanke Postano: 10 lip 2015, 11:27 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Ako ima kakvih golišavih slika može odmah na naslovnicu Klislama: "Ljepotica prvog dana ramazana".
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Bistrik
|
Naslov: Re: Bosnian Women - Bosanke Postano: 10 lip 2015, 15:42 |
|
Pridružen/a: 29 tra 2015, 04:10 Postovi: 1058 Lokacija: Sarajevo
|
Sanja Škulentić - Malagić Ovo je bila dobra mačka u svoje vrijeme - duge noge, manekenka itd. itd. Jel ovaj Malagić njen sadašnji muslinavi turkolog možda ?
_________________ Clinton for president !
Love USA !
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Bosnian Women - Bosanke Postano: 10 lip 2015, 15:44 |
|
|
Moniku ovdje predstavili kao "Bosnian refugee", što implicira kao da su je "evil Serbs" istjerali.
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Bosnian Women - Bosanke Postano: 10 lip 2015, 17:46 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15067 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
Bistrik je napisao/la: Sanja Škulentić - Malagić Ovo je bila dobra mačka u svoje vrijeme - duge noge, manekenka itd. itd. Jel ovaj Malagić njen sadašnji muslinavi turkolog možda ? Ima firma namještaja Malagić, možda je slučajnost.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
|
Bistrik
|
Naslov: Re: Bosnian Women - Bosanke Postano: 11 lip 2015, 12:26 |
|
Pridružen/a: 29 tra 2015, 04:10 Postovi: 1058 Lokacija: Sarajevo
|
Citat: Ima firma namještaja Malagić, možda je slučajnost. Nije slučajnost. Udala se žena za novce. Kad tako voli muslimane - što se ne udade za nekog siromaška ? Klasična sponzoruša. Ćud je ženska smiješna rabota ! Ne zna žena ko je kakve vjere, stotinu će promijeniti vjera da učini što joj srce žudi.Ipak - ovo je gubitak za katolike, jer će djeca biti SDP ili DF "sarajevska raja". Ima ih ko zombija ... Nadam se da će barem biti dovoljno pametna da lijiba uzme novce pri razvodu i drži ga za damu preko djece. Uželjet će se ona kršćanske božićne atmosfere, ljubavi i praštanja, špeka i šunke za doručak, i dobro će joj muslimani na nos skočiti. Kako bude starila i prođe joj ljepota - sve će više u njihovim očima biti šokačka baba. Tad će početi uvrede i prebacivanja. Nek se na vrijeme barem razvede dok ne bude ocvala 100 % Ni prva ni posljednja ...
_________________ Clinton for president !
Love USA !
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Bosnian Women - Bosanke Postano: 30 srp 2015, 17:14 |
|
|
Maja Topčagić - Bihać (na zapadu kažu: "Gingers have no soul").
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Bosnian Women - Bosanke Postano: 23 pro 2015, 13:44 |
|
|
Sonja Zekić 77 put.
|
|
Vrh |
|
|
Hunter
|
Naslov: Re: Bosnian Women - Bosanke Postano: 24 pro 2015, 13:59 |
|
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Bosnian Women - Bosanke Postano: 21 vel 2021, 15:58 |
|
|
Eldina se odbija brijati: Neka me vrijeđaju, neću depilirati brkove i obrve https://www.dnevnik.ba/dogadaji/eldina- ... ve-i-obrveKad je riječ o izlascima, Eldina svoje dlake smatra blagoslovom, a s druge strane to znači da će odmah ukloniti sve 'konzervativne' potencijalne udvarače koji se uplaše njezina izgleda.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Bosnian Women - Bosanke Postano: 21 vel 2021, 20:22 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: Eldina se odbija brijati: Neka me vrijeđaju, neću depilirati brkove i obrve https://www.dnevnik.ba/dogadaji/eldina- ... ve-i-obrveKad je riječ o izlascima, Eldina svoje dlake smatra blagoslovom, a s druge strane to znači da će odmah ukloniti sve 'konzervativne' potencijalne udvarače koji se uplaše njezina izgleda. Moj Granicarko takve najvise voli! Pocepao bi je k'o svinja masan dzak!
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Bosnian Women - Bosanke Postano: 21 vel 2021, 20:55 |
|
|
Bosanka ne može biti dama, bosanska dama je oksimoron. Zagrebćanka, Beograđanka da... ali Bosanka, nemu tu genet'ku.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
|
Naslov: Re: Bosnian Women - Bosanke Postano: 21 vel 2021, 21:28 |
|
|
buenos aires je napisao/la: Bosanka ne može biti dama, bosanska dama je oksimoron. Zagrebćanka, Beograđanka da... ali Bosanka, nemu tu genet'ku. Ispada da te proganjam, ali mi stalno guraš prst u oko. Čuj ne može Bosanka biti dama!?? Žene u BiH su najbolje obučene, dobre domaćice, jako uredne, skromne, pametne, požrtvovane... Beograđanke u većini slučajeva ,,štrokave,, a Zagrebačke mrtve ribe. Od tebe bi i Albanka pobjegla, glavom bez obzira.
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Bosnian Women - Bosanke Postano: 21 vel 2021, 21:55 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: buenos aires je napisao/la: Bosanka ne može biti dama, bosanska dama je oksimoron. Zagrebćanka, Beograđanka da... ali Bosanka, nemu tu genet'ku. Ispada da te proganjam, ali mi stalno guraš prst u oko. Čuj ne može Bosanka biti dama!?? Žene u BiH su najbolje obučene, dobre domaćice, jako uredne, skromne, pametne, požrtvovane... Beograđanke u većini slučajeva ,,štrokave,, a Zagrebačke mrtve ribe. Od tebe bi i Albanka pobjegla, glavom bez obzira. Ha! Tačno sam znao koja riba će smazati crvića... Naravno da me proganjaš, i prija mi to, pomalo. Nema Lapsi odjeća nikakve veze s manirima osobe, ženstvenost se kao i muškost ne može kupiti a pretjerano isticanje svega odbija. Zagrebćanke su fine, to je moja katolička uljudba. Ne razumiješ ti to.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Bosnian Women - Bosanke Postano: 21 vel 2021, 22:07 |
|
|
buenos aires je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Ispada da te proganjam, ali mi stalno guraš prst u oko. Čuj ne može Bosanka biti dama!?? Žene u BiH su najbolje obučene, dobre domaćice, jako uredne, skromne, pametne, požrtvovane... Beograđanke u većini slučajeva ,,štrokave,, a Zagrebačke mrtve ribe. Od tebe bi i Albanka pobjegla, glavom bez obzira. Ha! Tačno sam znao koja riba će smazati crvića... Naravno da me proganjaš, i prija mi to, pomalo. Nema Lapsi odjeća nikakve veze s manirima osobe, ženstvenost se kao i muškost ne može kupiti a pretjerano isticanje svega odbija. Zagrepčanke su fine, to je moja katolička uljudba. Ne razumiješ ti to. Ja sam govorila o decentnom odijevanju žena iz BiH! Nisu upadljive, ni okićene kao stari fijaker, što je slučaj kod Beograđanki. Zagrepčanke nasuprot njima ubijaju svu ženstvenost praktičnim odijevanjem. Maniri su im besprijekorni, jer se od malena uče lijepom ponašanju. Gotovo da nema psovki u njihovom jeziku, znaju se prikladno i sa stilom obući za svaku priliku, nenametljive su i prijateljski raspoložene.
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Bosnian Women - Bosanke Postano: 22 vel 2021, 08:41 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: buenos aires je napisao/la: Ha! Tačno sam znao koja riba će smazati crvića... Naravno da me proganjaš, i prija mi to, pomalo. Nema Lapsi odjeća nikakve veze s manirima osobe, ženstvenost se kao i muškost ne može kupiti a pretjerano isticanje svega odbija. Zagrepčanke su fine, to je moja katolička uljudba. Ne razumiješ ti to. Ja sam govorila o decentnom odijevanju žena iz BiH! Nisu upadljive, ni okićene kao stari fijaker, što je slučaj kod Beograđanki. Zagrepčanke nasuprot njima ubijaju svu ženstvenost praktičnim odijevanjem. Maniri su im besprijekorni, jer se od malena uče lijepom ponašanju. Gotovo da nema psovki u njihovom jeziku, znaju se prikladno i sa stilom obući za svaku priliku, nenametljive su i prijateljski raspoložene.Točno je to, i to su sve plusevi kod mene.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|