|
|
Stranica: 16/19.
|
[ 468 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Heero
|
Naslov: Re: Bosnian Women - Bosanke Postano: 22 vel 2021, 23:53 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: buenos aires je napisao/la: Bosanka ne može biti dama, bosanska dama je oksimoron. Zagrebćanka, Beograđanka da... ali Bosanka, nemu tu genet'ku. Ispada da te proganjam, ali mi stalno guraš prst u oko. Čuj ne može Bosanka biti dama!?? Žene u BiH su najbolje obučene, dobre domaćice, jako uredne, skromne, pametne, požrtvovane... Beograđanke u većini slučajeva ,,štrokave,, a Zagrebačke mrtve ribe. Od tebe bi i Albanka pobjegla, glavom bez obzira. Ima ona damica iz zenice,on operna pjevacica,prava bosanka.
_________________ Muslimani su nastali, kada je Bosna nestala.
|
|
Vrh |
|
|
Lutorčina
|
Naslov: Re: Bosnian Women - Bosanke Postano: 01 ožu 2021, 00:11 |
|
|
Bosanke ? E sad zavisi koji dio Bosne. Sjeverni dio Bosne ima poprilično lijepe i ženstvene žene. Pogotovo rejon od Semberije do Kozare. Centralni brdsko planinski dio Bosne nema baš taj šlif i seksipil žena. Okolina Sarajeva ima poprilično ružnjikave žene. Nemaju ženstvenost,poprilično arhaične face,jake laktove,jaka koljena čak i duboke glasove. Ako je lijepa e onda je baš lijepa.
|
|
Vrh |
|
|
šukrija
|
Naslov: Re: Bosnian Women - Bosanke Postano: 08 ožu 2021, 11:02 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2013, 22:35 Postovi: 1356 Lokacija: u prolazu
|
_________________ When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace - Jimi Hendrix
|
|
Vrh |
|
|
Lutorčina
|
Naslov: Re: Bosnian Women - Bosanke Postano: 09 ožu 2021, 03:03 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Bosnian Women - Bosanke Postano: 15 kol 2021, 21:34 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12568 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Tema malo zamrla, dajte koju sliku kakvih sarajki, zemicki, travnički...
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Bosnian Women - Bosanke Postano: 15 kol 2021, 21:39 |
|
|
[img]On[/img] DrMag je napisao/la: Tema malo zamrla, dajte koju sliku kakvih sarajki, zemicki, travnički... Hm!
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Bosnian Women - Bosanke Postano: 15 kol 2021, 22:09 |
|
|
ti mene uhodis?
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Bosnian Women - Bosanke Postano: 15 kol 2021, 22:13 |
|
|
DrMag je napisao/la: ti mene uhodis? Da.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Bosnian Women - Bosanke Postano: 15 kol 2021, 22:18 |
|
|
Sprechen sie Deutsch?
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Bosnian Women - Bosanke Postano: 15 kol 2021, 22:27 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Bosnian Women - Bosanke Postano: 15 kol 2021, 22:34 |
|
|
nista onda, ajd zdravo.
PS. htio sam ponudi da odemo gledati film, ako si u DACH regiji, ovako nista neces razumijeti.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Bosnian Women - Bosanke Postano: 15 kol 2021, 22:48 |
|
|
DrMag je napisao/la: nista onda, ajd zdravo.
PS. htio sam ponudi da odemo gledati film, ako si u DACH regiji, ovako nista neces razumijeti. Moje slonovsko pamćenje mi reče da si govorio da živiš u Rusiji. Kažem ja da je Grobi dobio nezasluženo prvo mjesto u anketi. Da gledam njemačke filmove? Ratne ili ljubavne? Drž' se ti onog Tintora
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Bosnian Women - Bosanke Postano: 15 kol 2021, 22:51 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: DrMag je napisao/la: nista onda, ajd zdravo.
PS. htio sam ponudi da odemo gledati film, ako si u DACH regiji, ovako nista neces razumijeti. Moje slonovsko pamćenje mi reče da si govorio da živiš u Rusiji. Kažem ja da je Grobi dobio nezasluženo prvo mjesto u anketi. Da gledam njemačke filmove? Ratne ili ljubavne? Drž' se ti onog Tintora jesi se zaletjela sad opet ides na ignore.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Bosnian Women - Bosanke Postano: 15 kol 2021, 22:56 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Bosnian Women - Bosanke Postano: 15 kol 2021, 23:05 |
|
|
DrMag je napisao/la: Tema malo zamrla, dajte koju sliku kakvih sarajki, zemicki, travnički... Junuze imas li kakvih ljepotica sa proplanaka okolo Zenice , mogu rastavljene, udovice, samohrane ? :) Lideru ima li kakvih iz tvog kraja.. Markane, tebe necu pitati, ti znas samo casne !
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Bosnian Women - Bosanke Postano: 15 kol 2021, 23:16 |
|
|
Smanji malo kriterijume! Ja sam iz Zenice, ali iz kotline i udata sam.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Bosnian Women - Bosanke Postano: 15 kol 2021, 23:24 |
|
|
hahaha, zar ti nisi neka zlovenka i srpkinja??? Koliko me moje zlopamtilo sluzi! Ne znas njemacki, nemoj se trpati. Udata? :) Prosle godine upoznam jednu udatu iz Bijeljine, kcerka joj studira u Becu, nije znala kupiti kartu za vlak, ja uletim i tako kroz pricu, muz ovo ono, razmijenimo brojeve telefona ako joj zapne u nepoznatom velikom gradu. Zove kroz par dana, mogu li pokazati grad, ok :) moze. Poslije podne smo zavrsili u krevetu, kaze ima muza, ali treba uzbudjenje....
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Bosnian Women - Bosanke Postano: 15 kol 2021, 23:38 |
|
|
DrMag je napisao/la: hahaha, zar ti nisi neka zlovenka i srpkinja??? Koliko me moje zlopamtilo sluzi! Ne znas njemacki, nemoj se trpati. Udata? :) Prosle godine upoznam jednu udatu iz Bijeljine, kcerka joj studira u Becu, nije znala kupiti kartu za vlak, ja uletim i tako kroz pricu, muz ovo ono, razmijenimo brojeve telefona ako joj zapne u nepoznatom velikom gradu. Zove kroz par dana, mogu li pokazati grad, ok :) moze. Poslije podne smo zavrsili u krevetu, kaze ima muza, ali treba uzbudjenje.... Ono sam što sam i rekla da jesam! Osim na Tindoru, loviš i po željzničkim stanicama! Kvačice, budi dobar i objavi onu anketu nevažećom. Ovaj Magi je kombinacija Pinokija i Karl Fridrih Hijeronim Minhauzena. Znači, nenadmašan!
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Bosnian Women - Bosanke Postano: 15 kol 2021, 23:51 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: DrMag je napisao/la: hahaha, zar ti nisi neka zlovenka i srpkinja??? Koliko me moje zlopamtilo sluzi! Ne znas njemacki, nemoj se trpati. Udata? :) Prosle godine upoznam jednu udatu iz Bijeljine, kcerka joj studira u Becu, nije znala kupiti kartu za vlak, ja uletim i tako kroz pricu, muz ovo ono, razmijenimo brojeve telefona ako joj zapne u nepoznatom velikom gradu. Zove kroz par dana, mogu li pokazati grad, ok :) moze. Poslije podne smo zavrsili u krevetu, kaze ima muza, ali treba uzbudjenje.... Ono sam što sam i rekla da jesam! Osim na Tindoru, loviš i po željzničkim stanicama! Kvačice, budi dobar i objavi onu anketu nevažećom. Ovaj Magi je kombinacija Pinokija i Karl Fridrih Hijeronim Minhauzena. Znači, nenadmašan! Lazes!!! pisala si kako si pola slovenka, pola srpkinja iz rs-a! lazes i da si udana ili da koristis aplikacije za upoznavanje kako si gore napisala, ali mozda govoris nama istinu ali muzicu malo lagis :) Junuze nemoj iz Zenice, daj neku ljepojku iz Busovace, mislim da ce i lapo biti od tamo. Ne lovim, bilo je to slucjni susret na kolodvoru, prolazim ona na mob govori nekome (kcerki) pa nece da primi. kao uvijek volim pomoci ljudima u nevolji...
|
|
Vrh |
|
|
Istin
|
Naslov: Re: Bosnian Women - Bosanke Postano: 16 kol 2021, 03:43 |
|
Pridružen/a: 18 vel 2018, 00:31 Postovi: 1464 Lokacija: Mareva Ljut
|
Bolje su hercegovke puno.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Bosnian Women - Bosanke Postano: 19 kol 2021, 10:08 |
|
|
Istin je napisao/la: Bolje su hercegovke puno. Slazem se. Meni naljepse zene su na potezu Suica-Livansko polje. Ne znam je li do vode koju piju, zraka kojeg disu, sira kojeg jedu, sunca koje ih grije ili kamena koji ih u noge bije. Ovo iz bosne sve smogovci, mentalno muslimizirano. Ne znaju bi li kakile ili piskile.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Bosnian Women - Bosanke Postano: 19 kol 2021, 10:17 |
|
|
DrMag je napisao/la: Istin je napisao/la: Bolje su hercegovke puno. Slazem se. Meni naljepse zene su na potezu Suica-Livansko polje. Ne znam je li do vode koju piju, zraka kojeg disu, sira kojeg jedu, sunca koje ih grije ili kamena koji ih u noge bije. Ovo iz bosne sve smogovci, mentalno muslimizirano. Ne znaju bi li kakile ili piskile. Ti i jesi za kamenjarku
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Bosnian Women - Bosanke Postano: 19 kol 2021, 10:22 |
|
|
Ljubio sam, joj rodicu 1996god.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Bosnian Women - Bosanke Postano: 19 kol 2021, 10:23 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: DrMag je napisao/la:
Slazem se. Meni naljepse zene su na potezu Suica-Livansko polje. Ne znam je li do vode koju piju, zraka kojeg disu, sira kojeg jedu, sunca koje ih grije ili kamena koji ih u noge bije. Ovo iz bosne sve smogovci, mentalno muslimizirano. Ne znaju bi li kakile ili piskile.
Ti i jesi za kamenjarku Bolje kamenjarku, nego zvecarku kao sto si ti.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Bosnian Women - Bosanke Postano: 19 kol 2021, 10:35 |
|
|
Ti reče da idem na ignore, a men' se čini da si me boldirao!? Kažem ja tebi, nikada ti više svijet neće biti isti bez mene! Prihvati to i lijepo samnom!
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|