|
|
Stranica: 1/9.
|
[ 216 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Vladimir RUS
|
Naslov: Iskusne ili nevine djevojke? Postano: pon ožu 31, 2014 8:10 pm |
|
Pridružen/a: sub svi 30, 2009 10:01 pm Postovi: 18462 Lokacija: Rakija watch
|
Pitanje je više za momke, ali i djevojke se mogu priključiti u raspravi na ovu temu. :)
Dakle realno i jedan i drugi tip cura su na svoje načine zanimljive, stoga slijedi nekoliko pitanja:
Koje vam se cure čine više atraktivnijima: neiskusne ili iskusne?
Sa kojom od ova dva tipa cura biste krenuli u akciju?
Dali pravite selekciju (birate) ili vam je svejedno i ne obraćate pažnju na to?
_________________ Pravda za Davida!
ANP je IZDAJA!
Dodik = IZDAJNIK!
Svanulo je!
Sekta Notornih Staljinističkih Derikoža gubi, Republika Srpska pobjeđuje!
|
|
Vrh |
|
 |
lider30
|
Naslov: Re: Iskusne ili nevine djevojke? Postano: pon ožu 31, 2014 8:21 pm |
|
Pridružen/a: ned svi 03, 2009 9:11 pm Postovi: 19963 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Zlatna sredina. Prije mene, idealno bi bilo max. 2-3 momka.
Preiskusne i skroz neiskusne gube svoju draž.
_________________ Šeherzada Gdje god postoji postojanje cirilice ili neke od njenih varijanti kakva je recimo glagoljica ili bosancica, tu je postojala dominacija bugarske iliti pravoslavne crkve, slavenskog krscanstva
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Iskusne ili nevine djevojke? Postano: pon ožu 31, 2014 9:07 pm |
|
|
lider30 je napisao/la: Zlatna sredina. Prije mene, idealno bi bilo max. 2-3 momka.
Preiskusne i skroz neiskusne gube svoju draž. A ta 2-3 momka,shebali im garanciju? 
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Iskusne ili nevine djevojke? Postano: uto tra 01, 2014 7:12 am |
|
Pridružen/a: čet ruj 24, 2009 10:09 am Postovi: 17347 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Ne bih znao... ja sam svakoj bio drugi... nikad prvi ni osmi, svaka mi je rekla da sam joj baš drugi fucker. Hm... baš čudno, je li se to još nekome od vas desilo tj dešava??
_________________ U prošlom ratu Hrvati su pobijedili Srbe, Srbi su pobijedili muslimane, a muslimani su pobijedili Hrvate.
|
|
Vrh |
|
 |
i_jopet
|
Naslov: Re: Iskusne ili nevine djevojke? Postano: uto tra 01, 2014 12:09 pm |
|
|
Bobovac je napisao/la: Ne bih znao... ja sam svakoj bio drugi... nikad prvi ni osmi, svaka mi je rekla da sam joj baš drugi fucker. Hm... baš čudno, je li se to još nekome od vas desilo tj dešava?? Kad više nije nevina najmanja šteta je da kaže da si joj drugi, to je uobičajena pojava.
|
|
Vrh |
|
 |
doc
|
Naslov: Re: Iskusne ili nevine djevojke? Postano: uto tra 01, 2014 12:37 pm |
|
Pridružen/a: pet sij 20, 2012 3:21 am Postovi: 15070 Lokacija: Zagreb
|
Niti jedne.
"Nije li bolje dospjeti u ruke ubojice negoli u snove pohotne žene. A pogledajte samo te muževe: njihovo oko kaže - ne znaju ništa bolje na zemlji nego leći s nekom ženom."
Sačuvaj nas Bože gladi, rata, liberala i žena.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
 |
Vukan
|
Naslov: Re: Iskusne ili nevine djevojke? Postano: uto tra 01, 2014 2:02 pm |
|
Pridružen/a: pon svi 13, 2013 7:17 pm Postovi: 708 Lokacija: Glavni grad
|
Nevine.
_________________ Acta Non Verba
bošnjački temelj, bosanska nadgradnja, građanska fasada
|
|
Vrh |
|
 |
Ateist
|
Naslov: Re: Iskusne ili nevine djevojke? Postano: uto tra 01, 2014 2:26 pm |
|
|
Skoro da ne postoje lijepe djevice starije od 17 godina.
|
|
Vrh |
|
 |
kiler
|
Naslov: Re: Iskusne ili nevine djevojke? Postano: uto tra 01, 2014 2:38 pm |
|
Pridružen/a: pet lis 22, 2010 1:26 pm Postovi: 4665 Lokacija: Žlibina
|
Ateist je napisao/la: Skoro da ne postoje lijepe djevice starije od 17 godina. 
_________________ Vuk dlaku mijenja,ćud nikada.
|
|
Vrh |
|
 |
Vukan
|
Naslov: Re: Iskusne ili nevine djevojke? Postano: uto tra 01, 2014 2:48 pm |
|
Pridružen/a: pon svi 13, 2013 7:17 pm Postovi: 708 Lokacija: Glavni grad
|
Ateist je napisao/la: Skoro da ne postoje lijepe djevice starije od 17 godina. Ima ih napretek, jebote, u nas je češće da su objektivno ljepše cure nevine. Ružne rijetko ko hoće, tako da se polovnjače najviše troše.
_________________ Acta Non Verba
bošnjački temelj, bosanska nadgradnja, građanska fasada
|
|
Vrh |
|
 |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Iskusne ili nevine djevojke? Postano: uto tra 01, 2014 5:19 pm |
|
Pridružen/a: sub svi 30, 2009 10:01 pm Postovi: 18462 Lokacija: Rakija watch
|
Vukan je napisao/la: Nevine. U praksi postoje dva tipa cura: one koje iskreno priznaju "svoju prošlost", kao i one koje slažu da si joj bio prvi. 
_________________ Pravda za Davida!
ANP je IZDAJA!
Dodik = IZDAJNIK!
Svanulo je!
Sekta Notornih Staljinističkih Derikoža gubi, Republika Srpska pobjeđuje!
|
|
Vrh |
|
 |
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Iskusne ili nevine djevojke? Postano: uto tra 01, 2014 11:00 pm |
|
Pridružen/a: pon lip 01, 2009 5:27 pm Postovi: 6023 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
Za zabavu iskusne, za brak nevine ili one manje iskusne. 
|
|
Vrh |
|
 |
doc
|
Naslov: Re: Iskusne ili nevine djevojke? Postano: sri tra 02, 2014 10:24 am |
|
|
Ajde da ovi malo mlađi ili sanjari tako nešto izvale ali zar i ti Duxe? Po prirodi stvari ne postoje "nevine" žene. To je contradictio in adjecto.
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Iskusne ili nevine djevojke? Postano: sri tra 02, 2014 10:40 am |
|
Pridružen/a: uto pro 25, 2012 7:27 pm Postovi: 16278 Lokacija: יום טוב
|
Bobovac je napisao/la: Ne bih znao... ja sam svakoj bio drugi... nikad prvi ni osmi, svaka mi je rekla da sam joj baš drugi fucker. Hm... baš čudno, je li se to još nekome od vas desilo tj dešava?? a zašto uopće pitaš kad znaš da odgovor neće biti iskren? 
_________________ I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve.
גבריאל
|
|
Vrh |
|
 |
doc
|
Naslov: Re: Iskusne ili nevine djevojke? Postano: sri tra 02, 2014 10:56 am |
|
|
Daj neku riječ razuma ovim ludim muškarcima...
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Iskusne ili nevine djevojke? Postano: sri tra 02, 2014 11:04 am |
|
|
doc je napisao/la: Daj neku riječ razuma ovim ludim muškarcima... pa rekoh.  ne znam zašto se uopće zamarate nekim pitanjima, ionako će 90 % od vas biti papučari.  iskusna ili ne, prava će vas žena motati kako joj volja.
_________________ I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve.
גבריאל
|
|
Vrh |
|
 |
doc
|
Naslov: Re: Iskusne ili nevine djevojke? Postano: sri tra 02, 2014 11:09 am |
|
|
Ima tu i druga strana one: Žene muškarce hvale kao osvajače, a zapravo su uvjerene da im prepuštaju neki teritorij... Uglavnom bitno da je ekvilibrij. Da živimo međusobno u strahu jedni od drugih. 
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Iskusne ili nevine djevojke? Postano: sri tra 02, 2014 11:16 am |
|
|
doc je napisao/la: Ima tu i druga strana one: Žene muškarce hvale kao osvajače, a zapravo su uvjerene da im prepuštaju neki teritorij... Uglavnom bitno da je ekvilibrij. Da živimo međusobno u strahu jedni od drugih.  točnije, da vi otvarate ovakve teme o ženama, a ne pitate se šta vi nudite zauzvrat? 
גבריאל
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Iskusne ili nevine djevojke? Postano: sri tra 02, 2014 12:25 pm |
|
|
ZGabriel je napisao/la: a ne pitate se šta vi nudite zauzvrat?  
|
|
Vrh |
|
 |
doc
|
Naslov: Re: Iskusne ili nevine djevojke? Postano: sri tra 02, 2014 12:40 pm |
|
|
ZGabriel je napisao/la: doc je napisao/la: Ima tu i druga strana one: Žene muškarce hvale kao osvajače, a zapravo su uvjerene da im prepuštaju neki teritorij... Uglavnom bitno da je ekvilibrij. Da živimo međusobno u strahu jedni od drugih.  točnije, da vi otvarate ovakve teme o ženama, a ne pitate se šta vi nudite zauzvrat?  Onog trenutka kad se počnemo takvo što pitat prestajemo bit muškarci. Moraš malo opuštenije pristupit ovim temama. Kako reče ja mislim Liz Hurley u nekom filmu gdje glumi vražicu na pitanje o Bogu: Svi muškarci misle da su bogovi, a ovaj to slučajno i jest. 
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Iskusne ili nevine djevojke? Postano: sri tra 02, 2014 12:47 pm |
|
|
doc je napisao/la: Onog trenutka kad se počnemo takvo što pitat prestajemo bit muškarci. Moraš malo opuštenije pristupit ovim temama. Kako reče ja mislim Liz Hurley u nekom filmu gdje glumi vražicu na pitanje o Bogu: Svi muškarci misle da su bogovi, a ovaj to slučajno i jest.  meni forum i služi za opuštanje.  što se citata tiče, premalo je slučajne podudarnosti, čak i na forumu.  pogledati Markanovu fotku gore. 
גבריאל
|
|
Vrh |
|
 |
doc
|
Naslov: Re: Iskusne ili nevine djevojke? Postano: sri tra 02, 2014 12:51 pm |
|
|
Premalo? 
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Iskusne ili nevine djevojke? Postano: sri tra 02, 2014 12:57 pm |
|
|
doc je napisao/la: Premalo?  da, premalo. da parafraziram svoju prepisku s paganom - mislite da ste ljuti poskoci, a u biti ste obični sljepići.  čast izuzecima. 
גבריאל
|
|
Vrh |
|
 |
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Iskusne ili nevine djevojke? Postano: sri tra 02, 2014 1:21 pm |
|
Pridružen/a: pon lip 01, 2009 5:27 pm Postovi: 6023 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
doc je napisao/la: Ajde da ovi malo mlađi ili sanjari tako nešto izvale ali zar i ti Duxe? Po prirodi stvari ne postoje "nevine" žene. To je contradictio in adjecto. Zato i stavih kategoriju "malo manje iskusnih". 
|
|
Vrh |
|
 |
doc
|
Naslov: Re: Iskusne ili nevine djevojke? Postano: sri tra 02, 2014 1:37 pm |
|
|
ZGabriel je napisao/la: doc je napisao/la: Premalo?  da, premalo. da parafraziram svoju prepisku s paganom - mislite da ste ljuti poskoci, a u biti ste obični sljepići.  čast izuzecima.  Pa to uopće nije u kontradikciji nego upravo to i ističem. Citat: Svi muškarci misle da su bogovi, a ovaj to slučajno i jest.  To kakvi stvarno jesmo, koga briga dok se mi dobro osjećamo. 
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|