|
|
Stranica: 2/25.
|
[ 623 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Siva eminencija
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 17 pro 2020, 20:32 |
|
|
NiceBoyZg je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Koja bedasta priča! I šta kažeš za sebe? U kasnim tridesetim!? Možda na papiru, ali mentalno uveliko kaskaš za svojim vršnjacima.Šta hoćeš s ovom pričom? Tražiš savjet ili kukaš!? Bez obzira na tu koku, ti si problem samim tim što napisa ove gluposti. Nezreo, nesiguran, sujetan, pogubljen u svakom smislu. Ako hoćeš savjet, evo da pokušam, s moje tačke gledišta... Nađi brate kakvu u kasnim četrdesetim, priznaj da si nesposoban za život i prepusti se. Terapija bi trebala da da prve rezultate već poslije dva, tri mjeseca. Nemoj ništa da pričaš, neka ona priča za oboje, nemoj ništa da poduzimaš, neka ona bude poduzetnik. I pusti se od mamine suknje. Jako si oštra, još samo da znaš čitati kao na primjeru s tridesetima i bila bi pravi strah i trepet. Zanima me ovo za žene u kasnim četrdesetim, kakvu one terapiju daju? Pusti je navlaci te,on je u 40-tim.
|
|
Vrh |
|
 |
Siva eminencija
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 17 pro 2020, 20:34 |
|
|
weasel je napisao/la: NiceBoyZg je napisao/la:
Ne mogu naći normalnu curu. Iako mi D. nije jedina veza u kojoj sam bio i iako je šesta osoba s kojom sam spavao, ja sam zapravo jedinu povezanost ostvario s tom curom prije 10 god koja je isto bila drugačija (iako puno manje ekstremna no D.) i sa D. To što sam između 2010. i 2020. kratko hodao s još jednom djevojkom i pojebao se s nekoliko njih u starfish poziciji je ništa. Ja nisam znao što je dobar seks prije D., i nisam znao što je povezanost iz 2010. prije nego sam sreo D.
Samo reći da nađem "normalnu" curu (kao da takvih danas mnogo ima i da te naizgled normalne ne rade i podlije stvari) je kao reći "Weasel, obogati se" ili "Weasel, postani ideološki velikosrbinom". To su samo riječi, ostvarenje je nešto sasvim drugo. Ne želim biti nepristojan ali koliko sam shvatio ti si 30+ godina? Te alternativke i slične cure koje su za provod su super za 20 kad si gladan svega. Ako imaš na umu neku obitelj i djecu bježi od takvih , pogotovo ako koriste opijate. A pod normalna cura mislim da je prosječna, stabilna cura koja radi i ne fantazira, ako radiš, držiš do sebe i ne izgledaš kao mr.Bean uhvatit ćeš jednu. Neku svemirsku povezanost i soul mate teško da ćeš pronaći to danas rijetko kome uspije, to je više filmska fantazija. Kad si već spomenuo IQ, činjenica je da su pametniji ljudi izbirljiviji i da teže pronalaze partnera, onda barem znaš na što trebaš ciljati, cure s faksom koje su približno pametne kao i ti. Normalnih cura ima koliko hoćeš samo je pitanje želiš li normalnu curu i obitelj ili se želiš provodit i zezat. Svatko odabire svoj put... Nezz.Meni samo zenstvene normalne cure prolaze.Sve ostalo je boze sacuvaj.Daj neku normalnu,to alternativno droga,sranje,pirsing,nepere se je katastrofa.Kako to mores i sa 20 dirat?
|
|
Vrh |
|
 |
Siva eminencija
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 17 pro 2020, 20:35 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: NiceBoyZg je napisao/la: 1. Nisam u kontaktu s D. Napisao sam, blokiran sam na fejsu, a da nazovem javio bi se nitko ili njezina majka. Kad sam zvao D. samo da pitam za adresu jer nisam bio siguran prije slanja pisma 4 puta mi se nitko nije javio, a 5. put njezina majka.
2. Kako?
Pa tehnički gledano nitko ne može biti ateist jer uvijek postoji mala mogućnost da svevišnji postoji, ali u principu sam ateist (u smislu da najdublje vjerujem da ne postoji).
Nisi ti ni prvi ni posljednji koji se "zaljubio", i prestao racionalno koristiti mozak, donoseći odluke koje ti direktno štete u svakom pogledu - finansijskom, tjelesnom i najvažnije, duhovnom. Prva dva aspekta se mogu relativno lako prevladati, najteže su duhovne rane. Prekinuti kontakt podrazumijeva sve sadašnje i buduće pokušaje, a zato moraš imati obveze, da se središ i očistiš um i tijelo od toksina koje si primio iz te "veze". Dakle, naći neki posao, bilo što. Raditi fizički, tjelesno se aktivirati, šetnja, sport što već. Najbolje otići kod rodbine na selo npr. Zdravo se hraniti, izbaciti alkohol, cigare, itd. Prestati se trovati duhovno. Od knjiga, muzike, tv itd. Pokušaj čitati Bibliju npr. U početku ti može biti teško, ali budi uporan, pokušaj porazgovarati sa nekim svećenikom, mnogi su dobri psiholozi. U svakom slučaju družiti se sa duhovno stabilnim osobama. Možeš se pokušati i moliti, razgovarati sa Isusom. Nemoj ovo shvatiti kao misionarenje. Jednostavno probaš razgovarati sa Njim, zamoliti Ga za pomoć i sebi i toj djevojci. Nemaš što izgubiti. A možeš dobiti puno. Ha ha nema od toga ništa.Ako se zaljubiš onda pušiš.
|
|
Vrh |
|
 |
Planina
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 17 pro 2020, 20:37 |
|
|
Mislio sam ostavit neki komentar u kojem se onako dinarski keljim vama Zegejcima koliko ste se izdegenisali ali evo da budem drug, poslušaj Markanov savjet. Šta te košta pročitati malo Biblije? Popričati sa nekim svećenikom? Otvoriti srce Bogu? Bez Njega ništa nema smisla i teško ćeš naći motivaciju za dovesti se u red ako stvarno vjeruješ da je ovo sve ionako uzalud.
|
|
Vrh |
|
 |
weasel
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 17 pro 2020, 20:43 |
|
|
Siva eminencija je napisao/la: Nezz.Meni samo zenstvene normalne cure prolaze.Sve ostalo je boze sacuvaj.Daj neku normalnu,to alternativno droga,sranje,pirsing,nepere se je katastrofa.Kako to mores i sa 20 dirat? Također, ne podnosim takve cure što liče na bože sačuvaj, osobno ne podnosim ni one koje puše ili loču, odvratna navika.
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 17 pro 2020, 20:45 |
|
|
NiceBoyZg je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Koja bedasta priča! I šta kažeš za sebe? U kasnim tridesetim!? Možda na papiru, ali mentalno uveliko kaskaš za svojim vršnjacima.Šta hoćeš s ovom pričom? Tražiš savjet ili kukaš!? Bez obzira na tu koku, ti si problem samim tim što napisa ove gluposti. Nezreo, nesiguran, sujetan, pogubljen u svakom smislu. Ako hoćeš savjet, evo da pokušam, s moje tačke gledišta... Nađi brate kakvu u kasnim četrdesetim, priznaj da si nesposoban za život i prepusti se. Terapija bi trebala da da prve rezultate već poslije dva, tri mjeseca. Nemoj ništa da pričaš, neka ona priča za oboje, nemoj ništa da poduzimaš, neka ona bude poduzetnik. I pusti se od mamine suknje. Jako si oštra, još samo da znaš čitati kao na primjeru s tridesetima i bila bi pravi strah i trepet. Zanima me ovo za žene u kasnim četrdesetim, kakvu one terapiju daju? Očito da nisi ,,išao po redu,, u ljubavnom životu. Fali ti dobar komad života. Da li si ga prespavao ili si ,,bježao,, od njega, to ti znaš?! A za terapiju? Pa ne vrijedi da ti opisujem, dala sam ti recept, pa sada hitaj u praktičnu terapiju.
|
|
Vrh |
|
 |
Heero
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 17 pro 2020, 20:51 |
|
|
Planina je napisao/la: Mislio sam ostavit neki komentar u kojem se onako dinarski keljim vama Zegejcima koliko ste se izdegenisali ali evo da budem drug, poslušaj Markanov savjet. Šta te košta pročitati malo Biblije? Popričati sa nekim svećenikom? Otvoriti srce Bogu? Bez Njega ništa nema smisla i teško ćeš naći motivaciju za dovesti se u red ako stvarno vjeruješ da je ovo sve ionako uzalud. Taman se vratio na forum da mu napišem da netrazi savjete od vas posto ste staromodni. Mene naša kvacica odvrscao od cure jer sam rekao da je zauzeta!! LOL koje je on godište ? 
_________________ Muslimani su nastali, kada je Bosna nestala.
|
|
Vrh |
|
 |
K:M
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 17 pro 2020, 20:54 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 22:28 Postovi: 3749 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
NiceBoyZg je napisao/la: K:M je napisao/la: Koliko ima bjede u tom Zg. Ljudi po ćumezima i ovrhama, praznih tanjura, gdje je i topla juha sa knedlama LUXUZ.
Žive po zemunicama pod najam ili sa mamom u 35 g.
Što je EU i zapad načinio od hrv omladine. Nezrele osobe, luzere i društvene pušioničare.
Pazi stolni grad na 20 km od Slovenije i sa putovnicom.
Ti reče da si magistar, a vamo kažeš da joj ne možeš pomoći ni sa 200 ojra. Pa kakav je to u Vas standard, cijene, plaće.
PRESTRAŠNO, Horor je tek po Lici, Zagorje, Slavoniji. RSK.
Razmisliću da li doseliti. Prvo ću 3 mjeseca probno. Puno ovisi o ljudskim izborima, talentima, genetskom i materijalnom nasljedstvu, mogućnostima, prirodnim darovima, sreći. Tako je i u Bg i u Zg i svakom gradu na svijetu. Ja sam imao nekih problema u životu, nemam STEM fakultet, sve ovisi. Njoj se nije moglo pomoći sa 200 ojra jer joj je samo dug oko stana bio negdje 4 puta veći, a da ne spominjem ove ovrhe što su dolazile. Sa 200 ojra bi si samo nakupovala brdo trave. Sad bih bio odlučan i rekao joj da nema toga i da izvoli vraćat dugove, ali tko će kontrolirat odraslu ženu od 29 god i da živi s tobom, može izaći i kupiti si trave. Ona je u mojoj kući mogla živjeti kao kraljica, nije plaćala režije, bila je sigurna od ovršitelja, majka nam je često kuhala, a potrošila je 3000 kn samo tamo na travu (i od kazeta i od majke što je dobila). To nije stvar standarda već izbora, ili ako ne izbora onda ovisnosti. Ako bi ona frajera koji bi financirao nju i njenu ovisnost onda nije bila svjesna da takvi traže mlade fertilne plavuše od 20 god, a ne čudakinje ovisnice alternativke od 29 sa izrezanim tijelom i da nemaju ni razumijevanja ni strpljenja za nekoga kao D. Mladi su svugdje na Zapadu sve vise veliki degenerici, ali ja se smatram drugacijim, vise emotivcem sa narusenim zivcima, inace sam recimo politicki dosta desno (ali prava desnica ne ova hrvatska varijanta) i antifeminist. Vise sam zrtva degeneracije no njen dio. I ne postoji nikakva RSK odavno  200 ojra je samo duda, ti u 30+ god ako nemaš bar 10.000 e šteka + minimala golf v 2005 onda si TOTALNI LUZER. Za tebe magistra povjesti. Ovde oko mene u Nišu momci čine čuda. Nekako si mi slab, mlak, mlitav, nikakav sa duhom, tko arni valjak da te zgazio. Dala ti neka narkomana onu stvar i par džointa, a ti se SKROZ RAZNIZAO I RASPEZIO. Potraži stručnu pomoć, brineš me, a dobar si dečko. Svako dobro i brz oporavak. Demonizirana i sotonizirana osoba ti uvalila DEMONA. Idi i na egzorcizam, ti energetski vampiri su opasni.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
 |
weasel
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 17 pro 2020, 20:55 |
|
|
K:M je napisao/la:
Demonizirana i sotonizirana osoba ti uvalila DEMONA. Idi i na egzorcizam, ti energetski vampiri su opasni. 
|
|
Vrh |
|
 |
Heero
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 17 pro 2020, 20:59 |
|
|
Demona,demona mu uvalila! Znaš to ima zube što mu je uvalila i riga vatru LOL
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 17 pro 2020, 21:01 |
|
|
Daj Markane, ne zatupljuj ga još više. Neće mu Biblija pomoći. Treba samo da uđe u život. Je li moguće da postoje ovakvi momci? Strašno. Moj rodni grad Ja tamo dole A tamo dole svi me vole A ispred vrata čekaju mama i tata Ispred kuće ruke širi Meri Ja joj kažem aj ne seri....
|
|
Vrh |
|
 |
Heero
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 17 pro 2020, 21:02 |
|
|
Cek kaj je problem? Nije mi se dalo citat sve?
|
|
Vrh |
|
 |
Heero
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 17 pro 2020, 21:03 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Daj Markane, ne zatupljuj ga još više. Neće mu Biblija pomoći. Treba samo da uđe u život. Je li moguće da postoje ovakvi momci? Strašno. Moj rodni grad Ja tamo dole A tamo dole svi me vole A ispred vrata čekaju mama i tata Ispred kuće ruke širi Meri Ja joj kažem aj ne seri.... Sace Markan da vas dvoje na kabalu vodi.
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 17 pro 2020, 21:05 |
|
|
Vidi KiM-a, egzorcist, istjeruje zlo, a utjeruje dobro!
|
|
Vrh |
|
 |
weasel
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 17 pro 2020, 21:05 |
|
|
Heero je napisao/la: Cek kaj je problem? Nije mi se dalo citat sve? Sažeto rečeno našo je aždaju koja ga je skoro upropastila i ne može ju zaboravit.
|
|
Vrh |
|
 |
Heero
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 17 pro 2020, 21:09 |
|
|
Pa baš zato. Mozak nalazi nacin da te unesreci, tako smo evoluirali. Ali good thing je sto mi to podsvjesno zelimo. Ljudi nezele srecu nego zele biti zanimljivi.
|
|
Vrh |
|
 |
zec
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 17 pro 2020, 21:12 |
|
Pridružen/a: 15 ruj 2012, 00:31 Postovi: 1373 Lokacija: Hercegovina
|
Trebaš čvrsto odlučiti. Imaš dvije opcije: a) Volim je i želim da budemo zajedno bez obzira na sve b) Volim je, ali je luđakinja i ne mogu s njom imati budućnost kakvu želim, moram ju zaboraviti i krenuti dalje
Ako izabereš prvu opciju, zovi je, šalji joj poruke, javit će se jednom. Možda ovaj tjedan, možda sljedeći, možda za 2 mjeseca. Ako ponovno budete zajedno, moraš je malo usmjeriti ili čak disciplinirati, mic po mic. Mora imati posao, da joj mozak 7-8 sati bude koncentriran i da polako počne sređivati svoju odnosno vašu financijsku situaciju. Neki ljudi su "malo" izgubljeni, ali uz malo pomoći, podrške i razumijevanja postanu funkcionalne osobe. Ovo rezanje, tablete, emocionalni ispadi, nasilje i ovisnost se može s vremenom smanjiti ili iskorijeniti.
Druga opcija je jednostavna, ali po onome što pišeš, ako ju ti nakon svega što se dogodilo nisi prekrižio, znači da vjerojatno ni nećeš i da želiš biti s njom.
|
|
Vrh |
|
 |
NiceBoyZg
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 17 pro 2020, 21:15 |
|
Pridružen/a: 29 pro 2018, 13:46 Postovi: 1661 Lokacija: Zagreb, RH, EU, safe European home
|
Mar-kan je napisao/la: NiceBoyZg je napisao/la: 1. Nisam u kontaktu s D. Napisao sam, blokiran sam na fejsu, a da nazovem javio bi se nitko ili njezina majka. Kad sam zvao D. samo da pitam za adresu jer nisam bio siguran prije slanja pisma 4 puta mi se nitko nije javio, a 5. put njezina majka.
2. Kako?
Pa tehnički gledano nitko ne može biti ateist jer uvijek postoji mala mogućnost da svevišnji postoji, ali u principu sam ateist (u smislu da najdublje vjerujem da ne postoji).
Nisi ti ni prvi ni posljednji koji se "zaljubio", i prestao racionalno koristiti mozak, donoseći odluke koje ti direktno štete u svakom pogledu - finansijskom, tjelesnom i najvažnije, duhovnom. Prva dva aspekta se mogu relativno lako prevladati, najteže su duhovne rane. Prekinuti kontakt podrazumijeva sve sadašnje i buduće pokušaje, a zato moraš imati obveze, da se središ i očistiš um i tijelo od toksina koje si primio iz te "veze". Dakle, naći neki posao, bilo što. Raditi fizički, tjelesno se aktivirati, šetnja, sport što već. Najbolje otići kod rodbine na selo npr. Zdravo se hraniti, izbaciti alkohol, cigare, itd. Prestati se trovati duhovno. Od knjiga, muzike, tv itd. Pokušaj čitati Bibliju npr. U početku ti može biti teško, ali budi uporan, pokušaj porazgovarati sa nekim svećenikom, mnogi su dobri psiholozi. U svakom slučaju družiti se sa duhovno stabilnim osobama. Možeš se pokušati i moliti, razgovarati sa Isusom. Nemoj ovo shvatiti kao misionarenje. Jednostavno probaš razgovarati sa Njim, zamoliti Ga za pomoć i sebi i toj djevojci. Nemaš što izgubiti. A možeš dobiti puno. A što ako nisam u stanju izići u šetnju jer mi se umire? Nemam rodbine na selu. Ne pijem alkohol i ne pušim, uglavnom se ok hranim, puno voća i tog. Oko Isusa, ozbiljno pitam kako s njim razgovarati? Samo zamisliti da pričamo, nešto ga u glavi pitati? Nisam to nikad radio i ne znam kako bi to jedan ateist počeo.
|
|
Vrh |
|
 |
Reconquista
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 17 pro 2020, 21:19 |
|
|
Ma svi smo u stanju izaći i kad imamo osjećaj da nam se umire. Prisiliš se. Izađeš, kreneš nešto raditi. Bez obzira što se osjećaš očajno. Osjećat ćeš se i ovako i onako. Ali ako kreneš, nakon nekog vremena će biti bolje. Samo treba krenuti.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
 |
Heero
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 17 pro 2020, 21:21 |
|
|
Forum.hr Kakav Isus! Nemores dobit dobar savjet na forumu. Ja pokušao. Bolje sam se sam sjetio sta napravit. Forumski mi nisu bili u stanju najobičniju taktiku smisliti lol.
|
|
Vrh |
|
 |
Heero
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 17 pro 2020, 21:22 |
|
|
Svatko se slomi nekad i misli da to nece proci.Takav osjecsja.
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 17 pro 2020, 21:23 |
|
|
NiceBoyZg je napisao/la: A što ako nisam u stanju izići u šetnju jer mi se umire?
Nemam rodbine na selu. Ne pijem alkohol i ne pušim, uglavnom se ok hranim, puno voća i tog.
Oko Isusa, ozbiljno pitam kako s njim razgovarati? Samo zamisliti da pričamo, nešto ga u glavi pitati? Nisam to nikad radio i ne znam kako bi to jedan ateist počeo. Pa kažem ti, nisi prvi kojem se ne živi, stavljao sam i ja cijev u usta, doduše ne zbog "ljubavnih" jada, ali svi simptomi duhovnog rata koji bjesni, su slični. Jednostavno, kao da razgovaraš sa roditeljem. Bitna je iskrena želja srca za promjenom, a On nađe način da ti dokaže i pokaže put.
|
|
Vrh |
|
 |
Heero
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 17 pro 2020, 21:26 |
|
|
Ako covjek nevjeruje u boga to je kao da mu djeda mraza spominješ.
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 17 pro 2020, 21:27 |
|
|
Jeste krhki! Ko bi rekao? A ti Purgeru, ne brukaj se više. Što mene ,,ne zapadne,, takav papučar magistar!? Vidiš, moja je priča tužnija! A gdje nađe istoriju? Što nisi ing.!? Znači, griješiš odavno već.
|
|
Vrh |
|
 |
Heero
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 17 pro 2020, 21:29 |
|
|
Samo zajebavate covjeka.Od forumaša nikad konkretne pomoci.
Sam ce znati najbolje.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|