|
|
Stranica: 18/25.
|
[ 621 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
BBC
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 09 lip 2021, 18:19 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Napokon postalo zanimljivo.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 09 lip 2021, 18:39 |
|
|
BBC je napisao/la: Napokon postalo zanimljivo. A jest' i zanimljivo u pm!? Narolja se, napiše gluposti, pa se vadi na krađu profila.
|
|
Vrh |
|
|
NiceBoyZg2
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 09 lip 2021, 18:41 |
|
|
Nisam se "naroljao" u 9 ujutro, nisam tada bio na forumu uopce i ne mogu ni uci u acc vise. Na raspologanju sam administraciji da to dokazem, dat cu i nekadasnju lozinku ako treba.
|
|
Vrh |
|
|
NiceBoyZg2
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 09 lip 2021, 18:47 |
|
|
Moze li se provjeriti koja je IP adresa zadnja pristupila racunu ? Vidjet cete da nije iz Zagreba, odakle inace uvijek pristupam.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 09 lip 2021, 18:54 |
|
|
Post izbrisan na zahtjev. A dobro, uvijek na kraju nekako dođe do punica i svekrva.
@NiceBoyZg2 ne vidim tvoju adresu, tako da u tom dijelu ne mogu pomoći.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1056 of 2558 - 41.28%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
NiceBoyZg2
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 09 lip 2021, 18:56 |
|
|
Može li neki drugi admin ili mod vidjeti e-mail mog prvotnog accounta? Htio bih promijeniti lozinku jer se sad ne mogu ni ulogirati ni ništa.
A za ovo (i još jednu stvar) sutra idem na policiju, dosta je bilo. Osoba je krajnje creepy i opasna.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 09 lip 2021, 19:02 |
|
|
NiceBoyZg2 je napisao/la: A za ovo (i još jednu stvar) sutra idem na policiju, dosta je bilo. Osoba je krajnje creepy i opasna. A tko je D. uopće da ne čitam 20 stranica, je li ti to žena? Kakva policija, pomiri se sa svojom dragom ženom. Ona samo želi mužjaka nema tu filozofije, a jbg ti nekakv nice boy i sjebeš joj koncepciju, onda ona naravno luda sasvim očekivano, ah kome je danas lako. Odmah sklekove početi raditi, nema ti koristi biti fin. Što si bolji to će te više jahati. Takva joj je priroda.
1056 of 2558 - 41.28%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
NiceBoyZg2
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 09 lip 2021, 19:04 |
|
|
Uglavnom, ponavljam, ne sjećam se e-mail adrese za NiceBoyZg, i volio bih da mi netko od admina pošalje koji mi je mail tamo da pokušam promijeniti lozinku.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 09 lip 2021, 19:05 |
|
|
Možda Ministar može, ja stvarno ne vidim taj podatak.
1056 of 2558 - 41.28%
|
|
Vrh |
|
|
NiceBoyZg2
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 09 lip 2021, 19:09 |
|
|
Neko vrijeme sam administrirao jedan forum i trebao bi admin moći. A sad vidjet ćemo.
Ponavljam,
1. NE MOGU SE ULOGIRATI SA KORISNIČKIM IMENOM I LOZINKOM, A NE ZNAM NI E-MAIL DA IH PROMIJENIM.
2. ZNAM DA MI JE NETKO BIO UPAO U RAČUN JER JA NA OVOJ TEMI JOŠ NEKO VRIJEME NISAM HTIO PISATI IZ NEKIH RAZLOGA KOJE ĆU MOŽDA OBJELODANITI U BUDUĆNOSTI. NEMA ŠANSE DA SAM JA OVDJE PISAO NEKOM GREŠKOM, ZABUNOM ILI U INTOKSICIRANOM STANJU - NITI SE ZABUNOM MOŽE NAPISATI TOLIKI TEKST, NITI SAM UOPĆE BIO TADA TU (9 UJUTRO PAZITE) -U TO SAM VRIJEME JOŠ SPAVAO.
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 09 lip 2021, 19:18 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
NiceBoyZg2 je napisao/la: (9 UJUTRO PAZITE) -U TO SAM VRIJEME JOŠ SPAVAO.[/b] Sramota.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
NiceBoyZg2
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 09 lip 2021, 20:05 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Kakva policija
Evo kakva policija. To što si pobrisao je bilo napisano prije dan-dva kao privatna poruka poslana trećoj osobi. To da je netko tko nije ni 1. ja 2. ni ta treća osoba objavi nakon samo dan-dva s mog vlastitog računa dok me nema govori da osoba već najmanje pola godine ulazi u moj račun i čita privatne poruke, i to ne rjeđe od svakih nekoliko dana, te da se ne libi najekstremnijih i najbolesnijih postupaka. To je bolest i tome treba treba stati na kraj, a osobu uhititi i institucionalizirati.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 09 lip 2021, 20:06 |
|
|
Prozori za PP i Full editor su slični pa si sigurno sam zajebao stvar. I ako ti neko upao na račun to je prreko mail-a jer ti ta osoba zna password.
|
|
Vrh |
|
|
NiceBoyZg2
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 09 lip 2021, 20:07 |
|
|
BBC je napisao/la: Prozori za PP i Full editor su slični pa si sigurno sam zajebao stvar. Nemoguće, jer tu poruku nisam slao danas u 9 niti bio budan u to vrijeme.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 09 lip 2021, 20:08 |
|
|
Čiji broj telefona ti je prijavljen uz mail ? Ili druga mail adresa za povratak računa.
|
|
Vrh |
|
|
NiceBoyZg2
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 09 lip 2021, 20:09 |
|
|
Mislim da ne traže broj telefona. Samo neki mail, a sad nisam siguran više koji, na ova moja 2-3 neće. Zato bi mi odgovaralo da mi to netko pogleda i pošalje na PM.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 09 lip 2021, 20:09 |
|
|
Da nije mačka hodala po tipkovnici? Ok, priznajem mala je šansa, ali nije nula.
1056 of 2558 - 41.28%
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 09 lip 2021, 20:13 |
|
|
Niko ne zna tvoj password na forumu. To je hash, kriptirano i ako je neki duži uzelo bi adminima masu vremena da to povrate. Ali mogu ti staviti pripremljen hash za password samo da uđeš i onda staviš svoj novi password. Ima hash za "password", "default", svašta nešto, to je poznato.
Kako ćeš dokazati da si to ti ? Kako znamo sa kim pričamo. Nemoguće.
Moraš znati koja ti rezervna mail adresa za restore, ili telefon. Ako ti neko ulazi u mail inbox svejedno koliko ti puta mjenjaš password na forumu.
|
|
Vrh |
|
|
NiceBoyZg2
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 09 lip 2021, 20:18 |
|
|
Nemam mačku, lol.
Kako ću dokazati da sam ja? Ima par načina 1. pogledajte mi IP. Usporedite s zadnjim IP-em koji je koristio prvi račun. Šanse su da nije zagrebački, a moj je ovaj i oni prije na prvom računu uvijek iz Zg. 2. Mogu stupiti u kontakt s nekim od admina i ponuditi neki dokaz izvan foruma, mada ne znam hoće li se nekome dati time baviti. 3. sugestije dobrodošle
Koliko shvaćam osoba mi je pokušala promijeniti šifru ? Jer ne mogu se nikako više logirati, a prije je išlo na cookies i nisam trebao ništa ni raditi. Jutros ne ide, a napisano je i ono što nikad ne bih objavio. Malo prevelika slučajnost.
U najgorem slučaju mogu nastaviti pisati i s ovog, nije da na onom računu imam neki high score ili vrijedne poruke ili bilo što.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 09 lip 2021, 20:19 |
|
|
Promjeni baterije na tipkovnici i ne pametuj.
|
|
Vrh |
|
|
NiceBoyZg2
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 09 lip 2021, 20:21 |
|
|
Ne koristim ih i opet pričaš stvari koje veze s vezom nemaju dok ja i dalje ne mogu pristupiti.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 09 lip 2021, 20:24 |
|
|
Pa kažeš da si se prijavljivao preko nekog password manager (cookies). Valjda taj ugrađen u browser. Lako moguće da si zaboravio password. Ako ne možeš ući u svoj mail inbox onda imaš nekih drugih problema u životu nego logiranje na forum. Neorganiziranost.
Piši točku po točku šta si radio i šta se dogodi.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 09 lip 2021, 20:25 |
|
|
Čak i ne zvučiš kao onaj stari originalni korisnik.
|
|
Vrh |
|
|
NiceBoyZg2
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 09 lip 2021, 20:28 |
|
|
Nisam bio zaboravio password. Sad gledam spremljene passworde i pass za prijašnji acc je baš onaj za koji znam da ga je otprije provalila (kad mi je ulazila u neke druge račune na netu). Što se tiče maila bome jesam izgleda zaboravio koji je mail. U tome i je problem.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Komplicirana priča- D. i ja- raj, zemlja, pakao Postano: 09 lip 2021, 20:33 |
|
|
Pošalji meni password na PP pa ću ja probati. Druge pomoći nemam i ne znam. Ne znam ide li to preko slične IP adrese, pogotovo ako je dinamična.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|