E,može one gaćke 2. zdesna,što i bubrege čuvaju!2 kom moliću lijepo!
Bubregare takozvane. Trebalo bi referendum raspisati da li ste za obiteljske gaće. Treba pod muss zaštiti bubrege od sotonskih gaćona što postavlja Sarajkadjevojka.
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21649 Lokacija: među zvijezdama
Kakvi sotonski gaćoni? To su andjeoski
Škerac svojoj djevojci/zeni kupi nešto slično u kompletu garantiram da ti vijagra neće trebati. A ni orasi
Evo himne za moje gaćone
Ti si jara, ti si para, ti ko vrela si I kad te gledam jedu mi se med i orasi Sve sto imam ja bih dao da moja si Ali kad hocu da te zgrabim ipak bezis mi
I bas sve momke lako zapalis pa ohladis I moj mozak bogami ces ti da poludis I kad odustanu svi drugi jer ih rastuzis Ja znam za koga ces na kraju da se odlucis
JER JA SAM ZMIJA, A TI SI ZABA, ZABA MOZES DA BEZIS ALI DZABA, DZABA I KADA UPADNES U ZAMKU TU U SIPRAZJU U JEDNOM ZALOGAJU TEBE JA PROGUTACU - 2X
Ti si socan, ti si mocan, ti si fatalan I bas od uvek sam na takve momke padala Al` da ti sebe predam odmah ja bih plakala Jer bi pomislio sigurno da laka sam
Zato bezim, malo rezim, a ti juris me I sa drugim momcima za mene bopis se a ja te volim duso, ali samo pravim se jer ovako kada nemas me, ja imam te
JER TI SI ZMIJA, A JA SAM ZABA, ZABA MOZES DA PRETIS, ALI DZABA, DZABA I KADA UPADNEM U ZAMKU TU U SIPRAZJU BAS KADA ZINES U DVA SKOKA BRZO NESTACU - 2X
JER JA SAM ZMIJA...
JER TI SI ZMIJA...
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Polako, ali sigurno, u modu se vraćaju retro modeli, takozvani “bapski donji veš”. Moderni materijali i krojevi učinili su ove gaćice veoma poželjnim među damama.
Pridružen/a: 14 ruj 2009, 17:26 Postovi: 18181 Lokacija: Drina je na granici!
škerac je napisao/la:
Polako, ali sigurno, u modu se vraćaju retro modeli, takozvani “bapski donji veš”. Moderni materijali i krojevi učinili su ove gaćice veoma poželjnim među damama.
Osobno nosim puno klasičniju odjeću većinu vremena. Što bi neki ovdje rekli, klasični retro stil. Traperice i majica Ali zato ljeti... Na minimalac, topići i minice i haljinice svakovrstne... I, ljepota nikad ne može biti vulgarna, ako je ono što pokazuješ lijepo, onda je lijepo. I točka
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21649 Lokacija: među zvijezdama
snowflake je napisao/la:
Osobno nosim puno klasičniju odjeću većinu vremena. Što bi neki ovdje rekli, klasični retro stil. Traperice i majica Ali zato ljeti... Na minimalac, topići i minice i haljinice svakovrstne... I, ljepota nikad ne može biti vulgarna, ako je ono što pokazuješ lijepo, onda je lijepo. I točka
Naravno, svakodnevno se nijedna od nas zena ne oblači u djiru djevojaka s modnih pista kad je rublje u pitanju.
Često ustajem kasno zavaravajući budilnik pa završim do posla i polupočešljana. Prednost duge kose je u tom vezivanju i neobaveznim visećim pundjama
No sve mi volimo lijepo izgledati s vremena na vrijeme i u nekim posebnim prilikama. A ljeto je zbilja odlično za opuštene stilove i minimalno krpica.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.